Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 07/06/2019 in all areas

 1. 21 likes
  Og Hermann stengel, Henning Hauger, Mohammed Keita og Sebastian Pedersen gikk på nok ett tap idag....
 2. 10 likes
  Sjukt digg, er det ikke det det heter?
 3. 8 likes
  1. Jævelig digg og viktig seier 2. Sandberg er gull verdt! 3. Braatens returløp var årets mest overraskende enkeltprestasjon. Takk! 4. Kassi is back 5. Bra jobb av Support og co! 6. Ola kommer stadig til sjanser. Ketchupeffekten kommer straks. 7. Tredje strake uten baklengs, noe heldig men dog. 8. To spillemål uten Boli på banen 9. Strømsgodset skikkelig nede i gjørma. 10. Over streken.
 4. 8 likes
  4 kamper i serien uten spillemål i mot.... sterkt
 5. 7 likes
  Under storhetstiden til JJ hadde vi ett svenske flagg på tribunen! På tide at det kommer frem igjen?
 6. 7 likes
 7. 7 likes
  Før Janne kom hadde vi sluppet inn 3 mål i 3 av de 4 bortekampene våre, og tapt samtlige, uten å score et eneste mål. Nå har vi vunnet 2 strake bortekamper og holdt nullen i begge. Ganske enorm forandring.
 8. 6 likes
  Hehe, fant akkurat ut at kona har stikka abb.. Snakk om å fyre seg opp for ingenting.☺
 9. 6 likes
  Tenk å være så negativ etter to borteseiere og tre clean sheets på rad. Utrolig! Finn på noe annet hvis det å følge Stabæk går så hardt utover livskvaliteten din.
 10. 6 likes
  Ikke enig. Som JJ ganske så pent oppsummerer det etter kamp: Strømsgodset har én stor sjanse i åpent spill, og det er en kontring. Ja, vi legger oss i overkant langt bakpå i andre omgang, men i mine øyne er det aldri snakk om at poengene skal noe annet sted enn hjem til Nadderud i dag. Rett og slett en taktisk godt gjennomført bortekamp.
 11. 6 likes
  Gjør skam på visse forumbrukere i kveld. Kapteinen vår!
 12. 6 likes
  Utrolig nok BB idag også. Etter min mening ihvertfall. Et STORT steg opp fra Sayoba.
 13. 5 likes
  Ærlig talt, hvis du ikke tåler å lese om noen som har et annet syn på saken enn deg, så får du gå et annet sted. Gårsdagen var veldig tveegget - som sagt ble jeg ikke imponert over spillet i store deler av kampen, men det er vel som @ringo sier; nå fikser vi forsvarsspillet først, så tar vi resten etterpå. Samtidig har vi matchvinnere i begge ender av banen og tar en usannsynlig deilig seier. Neste kamp, borte mot Odd, må vi være såpass realistiske at vi skal være strålende fornøyd om vi ta med oss poeng, og forberedt på at det kan bli et par-tre baklengs. Men så, mandag om en drøy uke, er det hjemmekamp mot det andre laget på direkte nedrykk - Sarpsborg. Den vinner vi. Og i så fall har vi nok meget god kontroll på de nederste plassene - langt bak oss!
 14. 4 likes
  Da ble det seier, og då er det vel en som ikke kommer til å kommentere her.
 15. 4 likes
  Slutt 2-0. 👍🏼
 16. 4 likes
  Skjønner du virkelig ikke hvem og hva jeg sikter til? Har ikke noe imot en god diskusjon. Det er den evige negativiteten og nedrakkingen av egne spillere jeg begynner bli lei av.
 17. 4 likes
  Må si dommeren var elendig igår. 100 prosent favorisering av hjemmelaget. Ynkelig.
 18. 3 likes
  Du pleier vel å være ganske surmaget og nedlatende i kommentarene dine du også mbh? Eller er du uenig? 😆
 19. 3 likes
  Holder ikke med forsvareren for Luc, må ta med seg kameramann på tur... Kontra komponert til perfeksjon. Emils pasning, mottak, finte, chip.
 20. 3 likes
  Så blå briller kan du ikke ha på når du skal vurdere innsatsen vår. Ta vg-live f.eks.: 5-2 i sjansestistikken. Til Godset! Da er det godt gjort å tape 0-2... Vi prøver igjen å parkere bussen - det lyktes i dag, det lyktes mot Glimt, men det har jaggu mislyktes en del ganger også. Vi er veldig gode de første 20 minuttene eller så. Men etter målet virker det som vi sakte men sikkert gir fra oss initiativet og kontrollen over kampen. Jeg antar at det er en mental greie - når vi for en gangs skyld får en tidlig ledelse så vil vi unngå å miste den...
 21. 3 likes
  Fy faen Sandberg du er gud. Etter å ha sett på reprisene er jeg helt frelst!!
 22. 2 likes
  Ingen som har nevnt 2008 og 2009 vs 2018 og 2019? Er snakk om den generelle tonen, og enkelte brukeres trang til alltid å poste noe negativt, eller slenge med leppa om egne spillere. Konstruktiv kritikk er selvfølgelig legitimt, og det er ikke det jeg sikter til.
 23. 2 likes
  Må lære meg å sakse med mobil først isåfall! Det kan ta litt litt tid for en dinosaur som meg.
 24. 2 likes
  Var sikker på at tråden het «Jan Jønsson», men nå er jeg usikker...
 25. 2 likes
  Direktesport.no 2-0 Aga (Arnstad) Fint angrep der Gyasi bruker tempo og vinner ballen med senting til Arnstad.
 26. 2 likes
  Sted: Skagerak Arena Dato: 10. juli Tid: 19:00 Odd på bortebane har vært en lukrativ geskjeft siden de bygget om stadion. Vi har faktisk hele åtte av ti mulige seire på Skagerak Arena, og en målforskjell på 25-11. I 2017 avsluttet vi en ganske dårlig høstsesong med 5-0-seier og gjennombrudd for Ola Brynhildsen. De eneste tapene kom i 2014 og 2015. Av en eller annen grunn ble Fagermo den eneste treneren Bob Bradley ikke klarte å slå på flere forsøk... Men, la oss være ærlige, i år er Odd i bedre slag enn de har vært siden 2014. De er med i gullkampen for alvor, og flere eksperter har sagt at om de noensinne skal ta gull må det skje i år. Dette blir vanskeligere enn det var i fjor, selv om vi for øyeblikket er et bedre lag enn den gang. Pleier ikke se Odd så mye, men de kommer fra 2-2 mot serieleder Molde, og Torgeir Børven er i målform igjen for første gang på et par skuddår. Spillestilen til Odd er stort sett den samme som den har vært i alle år, så det er lite å si der. Klarer vi å beholde smultringrekka vår? Hvis ikke, klarer vi å spise opp smultringen deres? Jeg vil ha samme lag som sist, med unntak av Boli for Brynhildsen eller Braaten. Det fungerte glimrende i Drammen.
 27. 2 likes
  Vi slipper generelt motstanderne til en del gjennombrudd/gjennomspill, men siden Berg tok over og enda mer etter Jönsson tok over har vi forbedret oss veldig på et punkt vi har vært svake på tidligere: Å forsvare egen boks, blokkere skudd og få klarert ordentlig. Her er Demidov viktig, han lyser besluttsomhet, det samme med Hanche. Strømnes også for det meste god, men har av og til noen dårlige klareringer rett til motstander. Ikke minst er Sandberg blitt enorm i feltarbeidet.
 28. 2 likes
  Fantastisk borteseier og ny clean sheet! Syntes Bohinen vokser for hver kamp. Sandberg soleklar BB.
 29. 2 likes
 30. 1 like
  Jeg håper ikke det. Han (og faren) er mer slitsomme enn de verste her inne. Disse "løftene om erstatninger/forsterkninger" tillater jeg meg å tro sånn passe på. Tipper Henning fikk samme beskjed i fjor. Generelt må det være vrient å love noe som man må forhandle fram avtale om med andre.
 31. 1 like
  Nå synger de omsider Stabæk-gutt hei-ropet på korrekt måte.
 32. 1 like
  Sant. Men når mediene først har starta med betalingsmur skjønner jeg at de velger å legge de interessante sakene bak mur.
 33. 1 like
  Nja, Torgersen er jo et ganske spesielt navn, så skjønner godt at speaker sliter med det...
 34. 1 like
  Kjedelig meta diskusjon. Det er lov å være negativ og det er lov å være positiv..
 35. 1 like
  Og det gjelder vel tonen din også?
 36. 1 like
  https://www.vg.no/sport/fotball/i/b5j1Ok/ohi-kan-forsvinne-fra-molde-i-sommer?utm_source=vgfront&utm_content=row-12 Har vi videresalgsklausul?
 37. 1 like
  Skulle tro det var Arthur som slo en pasning til Messi der, veldig bra mål, og fint å få Kassi i gang igjen.
 38. 1 like
  Lagene rangert etter poeng per kamp: 2,0 : Molde (+20), Glimt, (+6) Odd (+6) 1,9 1,8 1,7 : VIF (+10) 1,6 1,5 : Brann (+2), KBK (+2), Viking (+1), RBK (-2) 1,4 1,3 1,2 : FKH (+2), STB (-5) 1,1 : TIL (-9), RTF (-5), LSK (-7) 1,0 0,9 : S08 (-4), MIF (-6) 0,8 0,7 : SIF (-11) 10. PLASS !!!
 39. 1 like
 40. 1 like
  Vi håper selvsagt at han Pedersen ikke får sving på dem
 41. 1 like
  Det begynner å se bedre ut nå - med 3-4 poeng på de to hengekampene er vi plutselig midt på tabellen!
 42. 1 like
  Jaaddddddaaaaaaaaa!!!!! Jævlig digg å slå Hauger, Keita, og resten av konteinerungene!! Woohoooo fra Danmark!
 43. 1 like
  Må være blandt de beste vi har hatt bakerst?
 44. 1 like
  Valencic med to nye mål (en på straffe) i dag mot FC Lahti👍
 45. 1 like
  Snakket nederlands etter et par uker i Heerenven, og nå er han på italiensk. Imponerende!
 46. 1 like
  Poenget her er ikke kvaliteten på trenerne, men ulikhetene i spillestil. Jeg mener JJs mer tålmodige stil passer Valencic mye bedre enn Bergs svært direkte tilnærming. Jeg forstår - og har også kommentert - kostnadsspørsmålet. Vi risikerer det Inter Turku har råd til å betale i et halvt år. Det kan virkelig ikke være all verden. Min sammenligning med Veigar går ikke (primært) på nivået og spillertype. Veigar illustrerer hvor annerledes en spiller kan se ut fra et år til et annet. Det finnes mange andre eksempler også.
 47. 1 like
  Hva faen skjer med tonen her inne, a? Det må være mulig å diskutere ulike syn på fotballspillere, uten å umiddelbart gå i forsvarsposisjon og spy ut sarkasme. Ærlig talt.
 48. 1 like
  Jeg var veldig kritisk til JJ før han kom denne gangen. Nå er jeg veldig kritisk til at jeg var så kritisk. Prøver å være så overbærende som mulig mot meg selv, men merker at det er vanskelig etter de ordene jeg lot falle. Prøver å si til meg selv at det er menneskelig å feile, men jeg mener det får være grenser. Selv for meg.
 49. 1 like
  Herlig 2 omgang idag. Tror han blir en av våre viktigste spiller i høst!
 50. 1 like
  Kjære Stabæk Support, her kommer en liten forespørsel! Dere er en fantastisk gjeng som står mannssterke i tykt og tynt, men jeg savner sanger som «Vi har Pontus Farnerud» og «Vi har Jon, Super-Jon» fra tiden rundt gullsesongen. Med andre ord flere sanger direkte rettet mot enkeltspillere etter f. eks. en god prestasjon fra vedkommende. Jeg ser for meg at ungguttene som Hugo, Ola, Emil, Hanche og Tobias ville blitt ekstra gira av et blaakledd kor som synger navnene deres! På forhånd takk.
×
×
 • Create New...