Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 07/06/2019 in all areas

 1. 25 likes
  Jeg tror det mange reagerer på er tonen de kritiske innleggene skrives i, snarere enn kritikken i seg selv. Det er fullt mulig å kritisere uten å bruke alt for fargerikt og nedlatende språk. Alz var jo også kronisk negativ, men han formulerte seg nok litt mer elegant enn enkelte av dagens aktive debattanter. Jaja, gøy å ha Janne tilbake. Synes han utstråler en trygg og balansert karisma, som jeg er sikker på at smitter over på spillerne.
 2. 21 likes
  For meg er det ingen tvil om at forumet har tapt seg. Slik jeg ser det har trollkulturen kommet hit, dessverre. $$-forumet er nesten like ille som VGD var for 10 år siden (det har dog blitt enda verre). Jeg mener det var langt høyere kvalitet på forumet da vi kjempet i nedrykksstriden i 2012. Det handler nok mer om en generell tendens hvor folk blir mer ekstreme i uttalelsene sine på nett, investerer mindre tid til å produsere innhold av kvalitet og er mindre konfliktskye. I tillegg tror jeg det blir forsterket av at moderatorer og styret i mindre grad enn før vet hvem som står bak de forskjellige brukerne på forumet, og at man derfor bryr seg mindre om hva man skriver om andre brukere, spillere og andre i klubben. Jeg tror også man tidligere hadde en del som var flinke til å ta kontakt på DM og fysisk til de som ikke bidro positivt og ta en god prat med dem. Det hjalp nok mye. Inklusive for undertegnede (selv om det kanskje tok litt tid...). Det som jeg føler er helt nytt er at det er mer uenighet om hvilket forum man vil ha. Det virker som om mange liker at det overdrives, at ytterpunktene blir tydeliggjort og at albuene er spisse. Personlig gjør jeg det ikke.
 3. 21 likes
  Og Hermann stengel, Henning Hauger, Mohammed Keita og Sebastian Pedersen gikk på nok ett tap idag....
 4. 10 likes
  Sjukt digg, er det ikke det det heter?
 5. 10 likes
  Ny kontrakt! NÅ!!
 6. 9 likes
  Bra levert i går! Fra både stående og sittende.
 7. 9 likes
  Ja, vi ble spilt lave av Godset de første 25 av annen omgang, men da Janne la om fra 4-4-2 til 4-5-1 ble kampbildet helt forandret. Vi var mer kompakte, slapp til mindre, Godset endte med balltrilling og vi med en dødelig kontring. Coaching - om ikke i verdensklasse, så i hvert fall gjennomført av en mann som kan se en kamputvikling og evne å snu den. Har ikke vært for mange sånne etter Janne 1.0 og før Janne 2.0, men i dag så vi noe som har vært sjelden vare de siste sesongene. Nå gleder jeg meg til Odd på onsdag, de må være i særklasse det Eliteserielaget vi har best tak på på bortebane - les siden de flyttet fra Falkum til Skagerrak Arena.
 8. 8 likes
  Det var vel helt greit fra FrankTheBank. Jeg synes derimot at tonen din er mer provoserende. Kom gjerne med innvendinger hvis du mener at det var noen faktafeil i innlegget. Ellers burde du konsentrere deg om deg selv, jensemann.
 9. 8 likes
  1. Jævelig digg og viktig seier 2. Sandberg er gull verdt! 3. Braatens returløp var årets mest overraskende enkeltprestasjon. Takk! 4. Kassi is back 5. Bra jobb av Support og co! 6. Ola kommer stadig til sjanser. Ketchupeffekten kommer straks. 7. Tredje strake uten baklengs, noe heldig men dog. 8. To spillemål uten Boli på banen 9. Strømsgodset skikkelig nede i gjørma. 10. Over streken.
 10. 8 likes
  4 kamper i serien uten spillemål i mot.... sterkt
 11. 7 likes
  Under storhetstiden til JJ hadde vi ett svenske flagg på tribunen! På tide at det kommer frem igjen?
 12. 7 likes
  Janne gjør det samme som sist. Får skikk på det defensive, og så får det offensive komme etterhvert.
 13. 7 likes
 14. 7 likes
  Før Janne kom hadde vi sluppet inn 3 mål i 3 av de 4 bortekampene våre, og tapt samtlige, uten å score et eneste mål. Nå har vi vunnet 2 strake bortekamper og holdt nullen i begge. Ganske enorm forandring.
 15. 6 likes
  Det er klart stemningen var litt annerledes her i 2008 og 2009, sammenlignet med 2018 og 2019. Er det virkelig så rart. Det viktigste er at noen i det hele tatt bryr seg. Jeg er ofte kritisk fordi jeg bryr meg om at klubben ikke skal ende enda lenger ned i gjørma. Andre har kanskje en overvekt av positive innlegg fordi de mener at det viktigste er å holde sammen og være snille mot hverandre, uansett hva som skjer. Når det allerede finnes 99 innlegg på forumet om hvor bra gårsdagens kamp var, da vurderer jeg det som unødvendig å komme med enda et av samme slag. Da holder jeg gjerne kjeft. Ikke for at jeg helst vil være negativ, men fordi jeg ikke har noe mer å tilføre utover det som allerede er sagt. Når noen så påpeker forbedringspotensial ved laget, selv etter en så fortjent seier, synes jeg at det også er helt greit. Det er faktisk mer spennende en ti stykker som prater i munnen på hverandre og sier akkurat det samme. FrankTheBank uttaler seg noen ganger på en måte som ikke virker tiltalende for alle, mens han ofte har helt legitime meninger, som kanskje ikke deles av alle, men som det er fullt lovlig å mene. Jeg foreslår at man prioriterer å bidra med mest mulig nytt selv, fremfor å sitte å hakke på de som i det minste har et snev av originalitet.
 16. 6 likes
  Hehe, fant akkurat ut at kona har stikka abb.. Snakk om å fyre seg opp for ingenting.☺
 17. 6 likes
  Erru ikke på insta dua, din gamle dinnosæur!
 18. 6 likes
  Tenk å være så negativ etter to borteseiere og tre clean sheets på rad. Utrolig! Finn på noe annet hvis det å følge Stabæk går så hardt utover livskvaliteten din.
 19. 6 likes
  Ikke enig. Som JJ ganske så pent oppsummerer det etter kamp: Strømsgodset har én stor sjanse i åpent spill, og det er en kontring. Ja, vi legger oss i overkant langt bakpå i andre omgang, men i mine øyne er det aldri snakk om at poengene skal noe annet sted enn hjem til Nadderud i dag. Rett og slett en taktisk godt gjennomført bortekamp.
 20. 6 likes
  Det er bare å se scoringen om og om igjen, det er så klasse, det er så KLASSE
 21. 6 likes
  Gjør skam på visse forumbrukere i kveld. Kapteinen vår!
 22. 6 likes
  Utrolig nok BB idag også. Etter min mening ihvertfall. Et STORT steg opp fra Sayoba.
 23. 5 likes
  Ærlig talt, hvis du ikke tåler å lese om noen som har et annet syn på saken enn deg, så får du gå et annet sted. Gårsdagen var veldig tveegget - som sagt ble jeg ikke imponert over spillet i store deler av kampen, men det er vel som @ringo sier; nå fikser vi forsvarsspillet først, så tar vi resten etterpå. Samtidig har vi matchvinnere i begge ender av banen og tar en usannsynlig deilig seier. Neste kamp, borte mot Odd, må vi være såpass realistiske at vi skal være strålende fornøyd om vi ta med oss poeng, og forberedt på at det kan bli et par-tre baklengs. Men så, mandag om en drøy uke, er det hjemmekamp mot det andre laget på direkte nedrykk - Sarpsborg. Den vinner vi. Og i så fall har vi nok meget god kontroll på de nederste plassene - langt bak oss!
 24. 4 likes
  Garderoben på slutten av plusspakka her: 8459704004_proxy.mov
 25. 4 likes
  Da ble det seier, og då er det vel en som ikke kommer til å kommentere her.
 26. 4 likes
  Slutt 2-0. 👍🏼
 27. 4 likes
  Skjønner du virkelig ikke hvem og hva jeg sikter til? Har ikke noe imot en god diskusjon. Det er den evige negativiteten og nedrakkingen av egne spillere jeg begynner bli lei av.
 28. 4 likes
  Tror det er rimelig mange brukere som har sett seg lei på enkeltes kronisk negative oppgulp på forumet. Enig i at dette ikke var av de verre slagene, men det at noen alltid må komme med negative kommentarer, gjør forumet mindre fristende å besøke for enkelte av oss. Vi er ikke akkurat bortskjemte med lyspunkter foreløpig denne sesongen, så la positiviteten florere hvert fall samme dag som vi har knust en annen nedrykkskandidat!
 29. 4 likes
  Skulle til å skrive et eller annet morsomt om en knapp, men kom på at @atletenallerede holder den knappen på Anders Rotevatn. Mon tro om Rote begynner å bli lei nå.
 30. 3 likes
  Skulle helst solgt ham til Roma STRØMSGODSET – STABÆK 0–2 (0–1) – Aller helst skulle vi solgt ham til Roma eller noe sånt, men det går bra med Brøndby også, smiler Stabæks trener Jan Jönsson. Fredag ble det klart at Tobias Børkeeiet (20) ble solgt til danske Brøndby. Det er spekulert i salgssum mellom 10 og 14,4 millioner kroner. Jan Jönsson ser ikke bort fra at Brøndby kun er en mellomstasjon for Børkeeiet og at han kommer til å ta steget til en enda større klubb. – Det var vel mer enn én klubb å velge i for ham, så han har gjort et valg, klubben er fornøyd og det viser at akademiet og klubben fungerer og er en berømmelse til Tobias og Stabæk. Dette var en vinn-vinn-situasjon, sier Jönsson. – Mye hjerte Treneren legger til at Stabæk skal ta poeng i eliteserien også og at det passet svært bra å slå til med en seier mot Strømsgodset med en gang. – Vi hadde nettopp sendt Tobias til Brøndby, det var også spørsmål om hvordan vi skulle klare oss uten Boli. Det er bare de som spiller som kan gjøre noe med det og dette smaker godt. Vi tok seieren med moral, to fine mål og mye hjerte, kommenterte han etter 2-0-seieren fredag. Seieren betyr at Stabæk er over nedrykksstreken i eliteserien. Jönsson er lovet erstatning for Børkeeiet og forsterkning av Stabæk-laget til høstsesongen. – Vi vet at det ikke kan bli virkelighet før 1. august (overgangsvinduet åpner). Men vi er takknemlige om de som er på vei inn kommer hit så tidlig som mulig. Ronaldo på midtbanen Etter at Børkeeiet ble solgt valgte Jan Jönsson å prøve Ronald Hernández på høyre midtbane. Hernández er vanligvis høyre back og kom tidligere i uken hjem fra Copa America hvor han hadde spilt for Venezuela. Kampen mot Strømsgodset var hans første etter at Jan Jönsson tok over som trener. Jönsson innrømmer at han og trenerteamet tenkte en hel del rundt dette før kampen og synes de traff bra med valget. – Jeg kalte ham Ronaldo i et tv-intervju før kampen. Det var ikke meningen, men han gjør det bra på banen. Det er mulig han kom tilbake til oss med ekstra selvtillit, smiler Jönsson.
 31. 3 likes
  Ja, fortjent. Arnstad = Arnstedt Torgersen = Torgeirsen Torvund = Torvand Jonas Brauti = Jones Geelmuyden = Sjilmøjden Alt bortsett fra sistnevnte bør vel være ganske greit å uttale...?
 32. 3 likes
  Mattias Cooper Seip på hodet etter frispark fra Arnstad, eller Arnstedt som kommentator sier.
 33. 3 likes
  Du pleier vel å være ganske surmaget og nedlatende i kommentarene dine du også mbh? Eller er du uenig? 😆
 34. 3 likes
  Under Jonsson har vi spilt 4 kamper i serien og laget 3 straffer imot. Det er for dårlig. Strømnes har laget to av dem,mens kassi den ene. I situasjonen før godsets straffe igår er det kassi som mister ball og skaper den farlige overgangen. Brynhildsen mistet også ball i angrep på slutten av 1 omgang der keita spiller Tokstad Alene gjennom fra litt skrått hold. Enkle defensive feil blir det neste Janne må luke vekk. Litt sykt at vi slapp inn hele 5 mål i cupkampen mens i serien har vi sluppet inn 1 mål på fire kamper. Et viking lag som kun klarte 0-0 hjemme for et haugesund i fritt fall er ganske sensasjonelt. Tar jeg ikke feil lagde vi en straffe også i den kampen.?
 35. 3 likes
  Må si dommeren var elendig igår. 100 prosent favorisering av hjemmelaget. Ynkelig.
 36. 3 likes
  Helt uenig at dette var et ran. Kamper påvirkes av resultat underveis, særlig sekspoengskamper i bunnstriden. Hadde Godset scoret er jeg sikker på at vi ville løftet oss. Godset spilte oss veldig lave i en periode, men de skapte bare én ordentlig sjanse i tillegg til straffen og virket ikke å evne å spille seg gjennom oss på siste tredjedel. Og når vi la om til 451 og fikk Vetlesen inn sentralt fikk vi bedre kontroll på kampen. Man vinner ikke på ballinnehav, men på kvalitet. Vi hadde langt mer kvalitet enn Godset. Ps. Sjansestatistikken til VG er jo feil. Vi har jo sett kampen vi og. 3 - 3 i sjanser er vel mer en riktig oppsummering.
 37. 3 likes
  Holder ikke med forsvareren for Luc, må ta med seg kameramann på tur... Kontra komponert til perfeksjon. Emils pasning, mottak, finte, chip.
 38. 3 likes
  Så blå briller kan du ikke ha på når du skal vurdere innsatsen vår. Ta vg-live f.eks.: 5-2 i sjansestistikken. Til Godset! Da er det godt gjort å tape 0-2... Vi prøver igjen å parkere bussen - det lyktes i dag, det lyktes mot Glimt, men det har jaggu mislyktes en del ganger også. Vi er veldig gode de første 20 minuttene eller så. Men etter målet virker det som vi sakte men sikkert gir fra oss initiativet og kontrollen over kampen. Jeg antar at det er en mental greie - når vi for en gangs skyld får en tidlig ledelse så vil vi unngå å miste den...
 39. 3 likes
  Fy faen Sandberg du er gud. Etter å ha sett på reprisene er jeg helt frelst!!
 40. 3 likes
  Her har unggutta noe å lære. Håper Janne viser opptak av det løpet igjen og igjen og igjen.
 41. 2 likes
  Må lære meg å sakse med mobil først isåfall! Det kan ta litt litt tid for en dinosaur som meg.
 42. 2 likes
  Av en eller annen grunn liker journalister å få betalt for arbeidet sitt.
 43. 2 likes
  Første gang i år man holder nullen. Første gang i år man vinner med mer enn ett mål. Første seier siden 18. mai (hadde kun ett poeng på de foregående seks kampene). Var det i dag det snudde?
 44. 2 likes
  Direktesport.no 2-0 Aga (Arnstad) Fint angrep der Gyasi bruker tempo og vinner ballen med senting til Arnstad.
 45. 2 likes
  Ellers, la dere merke til hvor mange ganger hjemmepublikum begynte å pipe på eget lag? Det vitner om mye...
 46. 2 likes
  Vi slipper generelt motstanderne til en del gjennombrudd/gjennomspill, men siden Berg tok over og enda mer etter Jönsson tok over har vi forbedret oss veldig på et punkt vi har vært svake på tidligere: Å forsvare egen boks, blokkere skudd og få klarert ordentlig. Her er Demidov viktig, han lyser besluttsomhet, det samme med Hanche. Strømnes også for det meste god, men har av og til noen dårlige klareringer rett til motstander. Ikke minst er Sandberg blitt enorm i feltarbeidet.
 47. 2 likes
  Han har kontrakt bare ut sesongen, ikke sant? Det er jo helt krise om vi mister ham...
 48. 2 likes
  Sandberg 10 på børsen. Helt syk kamp
 49. 2 likes
 50. 2 likes
  For en keeper vi har. Skrev for et par runder siden at han var «blant eliteseriens beste i år», men nei. Han er DEN beste i år!
×
×
 • Create New...