Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 10. juli 2019 i alle områder

  1. På tide at du kommer innom på en kaffe Ringo! Hvorfor skulle noen av oss som jobber i klubben ønske å komme med informasjon som ikke er etterrettelig? Vi jobber døgnet rundt med samme mål som alle som er glad i Stabæk. Det klages på at vi ikke er åpne om ting i klubben og når vi kommer med informasjon så mener du at den ikke er etterrettelig??? Du har mange tanker om hvordan klubben burde vært drevet og da bør du komme til oss og diskutere det face to face. Jeg er sikker på at også vi kan lære noe av det. Og kanskje du kunne fått et litt mer nyansert syn på hvordan det er å drive en fotballklubb som Stabæk. By the way så har VIF og LSK en totalt annen set up enn oss. Det en ganske enkel sak å finne ut av.
    45 liker
  2. På tide å hente fram streamingutstyret igjen!
    21 liker
  3. Det å svare Jon på invitasjonen var også vanskelig på iPhone eller? ?
    17 liker
  4. Det var akkurat det jeg gjorde i det innlegget du har klippet ut over. Hvis du leser hele innlegget, så klarer du å få ut tallet der. Grunnen til at det ikke er mulig å si et nøyaktig tall, er fordi vi har endel felles kostnader for alle avdelinger i klubben som banekostnader og administrasjonskostnader. Det er andre klubber som har Akademi, men få om noen som har på vår størrelse og for begge kjønn. I f.eks. Vif ligger dette i «breddeavdelingen» sammen med kvinnelaget i er eget allianselag I 2019 vil jeg anta at tallene blir noe høyere, med tanke på de salgene som er gjort.
    16 liker
  5. Det ligger høvel og barberskum på dass på bussen hvis noen trenger å gjøre et siste ærend før vi ankommer Skien - vi dømmer ingen. God supporterkultur og god intimkultur går hånd i hånd. Pass på brå bevegelser, vi kjører indre vei rundt alle bommene på vei ned. Vil ikke ha noen skader. Alle som lukter barberskum men som ikke er barbert i ansiktet er sikret full diskresjon. Det var alt
    12 liker
  6. Ta deg en prat med Jon da.... Du hsr blitt invitert et par ganger. Sant?
    10 liker
  7. En kjenning i låret/hoften. Snart klar.
    8 liker
  8. Sukk. Vi fikk i hvert fall noe å glede oss over. Hvis jeg laster opp riktig fil fra mobilen nå. Kan også være porno 8464940004_proxy.mov
    7 liker
  9. Noen av pengene tjent på spillersalg MÅ gå til ny kontrakt for Sandberg!
    7 liker
  10. Det er gratis penger på oddsen idag, 7.00 i odds hos Norsk Tipping på Stabæk seier !
    7 liker
  11. Flyttet 42 innlegg fra Sammy Skytte-tråden til Økonomi Og Annet Faenskap.
    7 liker
  12. Ufint av Ingebrigt å ta med seg to hjemmesupportere på bortefeltet. Bruker to av Stabæks gratisbilletter, som kunne gått til Stabæk-supportere. Bidrar dermed også til 500 kroner ekstra i kassa til Odd. Og skaper selvfølgelig dårlig stemning på bortefeltet. Svært unødvendig. Skjerp deg, @ingo!
    6 liker
  13. Som Ace hentet fram, så har du skrevet dette for en liten stund tilbake (i Juni en gang kanskje?), Jon: Disse utgiftstallene er ikke sammenlignbare og er en svakhet ved Eliteseriebarometeret. Tallene til Stabæk Fotball inkluderer A-lag herrer, A-lag kvinner, Akademi og utviklingsgrupper for jenter og gutter samt en stor breddeavdeling. Det er kun et fåtall av eliteserieklubbene (hvis noen) som har tilsvarende i samme organisasjon. Kan ikke du bare komme med tallene for A-lag herrer, da Jon, slik at vi kan sammenligne hvor liten økonomi vi faktisk har. Jeg går jo rundt i tåka go tror at vi ikke er eliterseriens fattigste klubb, og at vi faktisk kan skaffe spillere som mange av de andre eliteserieklubbene kan (med unntak av de aller rikeste selvfølgelig), mens jeg har inntrykk av at dere argumenter med at "her i Stabæk har vi bare knapper, glansbilder og god stemning å tilby, og derfor henter vi bare guttunger på lån, og ikke de rutinerte spillerne vi gjerne skulle hatt". Legg fram tallet. Pell vekk alle de millionene vi bruker på chixa. Akademi og bredde er jeg litt mer usikker på, det er det da mange andre lag som har? Men vær åpen med det du mener er omsetningen som gir det relevante sammenligningsgrunnlaget med de andre lagene. Så kan jeg få hue ut av tåka og innse hvor lut fattige vi faktisk er. Show me the money. (eller mangelen på, rettere sagt)
    6 liker
  14. At laget med 7-1-0 hjemme og flest poeng pr. kamp i serien er bedre enn Stabæk håper jeg ikke var noen reality check for en eneste person i klubben. Da lever de i så fall i sin helt egen virkelighet.
    5 liker
  15. Å si at det ikke er godt nok med straffe mot når det blåses på det der er nesten mer idiotisk enn straffen.
    5 liker
  16. Granli starter for AIK i Champions League kvalik idag. Imponerende
    5 liker
  17. Skjønner at ditt store kall her i livet er å bekjempe korrekte avgjørelser. For meg hadde det vært helt greit om det ikke ble dømt straffe på det der.
    4 liker
  18. Og hvem er det som ikke vil ha VAR?
    4 liker
  19. Gi meg 600-700k i året så skal jeg bli STB-utvikler på heltid! ?
    4 liker
  20. For å si det sånn: plasten i kunstgressene og flyreisene til bortekamp er større klima- og miljøutfordringer enn litt flomlys i sola noen timer annenhver uke. For ikke å snakke om tidlig seriestart og det det fører med seg av undervarme-bruk.
    4 liker
  21. Beste med kampen var å se hvor forbanna og engasjert Jønsson var i dag. En totalforandring for hva vi kunne forvente fra treneren for noen uker siden. Helt tydelig at det fortsatt er mye vilje i den lille mannen. Herlig!!
    3 liker
  22. Hvordan står det til med fingrene? Kan han skrive
    3 liker
  23. Han gir jo faen meg ikke gult til oddspilleren som river ned overgangen som siste situasjon. Norsk dommerstanden trenger seriøst hjelp!
    3 liker
  24. Tatt i betraktning at vi spiller mot et av Eliteseriens klart beste lag på borturbane, så er dette ok fra Stabæk. Hyggelig med Braaten-scoring også.
    3 liker
  25. En supporter-app kunne ha funka det da. Forumet, kontaineren og stbguru i ett..
    3 liker
  26. Usikker egentlig. Misforstå meg rett; forumet i sin nåværende form er praktfullt og svært brukervennlig. Bare lurte sånn i disse «there’s an app for that»-dager. Edit: eneste jeg kan komme på som nyttig i app er push-varsel når man blir sitert, eller i tråder man ‘følger’. Men dette er på skikkelig lusebagatellnivå
    3 liker
  27. God vi bruker fornybar energi her i landet.
    3 liker
  28. For å være helt ærlig så synes jeg vi er litt vel sytete på vegne av egen klubbs muligheter. Jeg har tidligere hentet fram oversikt for de siste årene, hvor vi langt fra er den fattigste klubben i eliteserien. Det er vel en 2-3 som er klart bak oss, like mange som er omtrent på nivå med oss og omtrent 10 som har et større budsjett enn oss - noen få av disse er på et helt annet nivå enn oss - Brann, VIF, Molde og spesielt RBK. Men at vi skal være så utrolig uinteressante for spillere på dette nivået kan jeg ikke forstå. Det grense for hvor mange som kan spille sentral midtbane på RBK, AIK, FCM osv. Vi selger spillere for 30 mill eller så på ett år. Alt dette kan da faen ikke gå til å dekke driftsunderskudd og "gammel moro"? Noe må da kunne gå inn i å skaffe og lønne topp midtbanespillere. F.eks. kostet Pontus Farnerud oss 15 mill over 3,5 år om jeg ikke husker feil (i signeringsbonus, lønn osv.). Da handler det bare om å få de riktige spillerne interessert i å prøve seg på Stabæk et par år. Med yngre spillere, som f.eks. nå mye omtalte Skytte, så vet vi nesten at det ikke blir langsiktige greier. Han har vel som mål om å havne i en større liga snarest (Nederland, f.eks.), men hadde han vært 28-30 og samtidig hatt et anstendig nivå inne med masse rutine, så kunne vi gitt han en lengre kontrakt, med håp om at han faktisk ville bli. Vi må på ett eller annet vis ha litt kontinuitet i klubben her. På trenersiden, OG på spillersiden. Akkurat nå har vi ingen av delene, og det bekymrer meg stort. Ikke fordi jeg tror jeg er så jævla mye smartere enn IA, JJ, Tunold, Ingo eller andre, men fordi jeg bryr meg jeg også, og har sett hvor nær vi har vært å gå til helvete flere ganger de siste 8 åra.
    3 liker
  29. Altså: ??? Du har etterlyst rutinerte spillere inn og gjentatt at Skytte er eksempel på det motsatte da han bare har 50 kamper i Superligaen og er 22 år. Og nå skal vi plutselig lære av KBK som hentet Diop? Diop ble hentet til KBK på lån (høres kjent ut?) fra Molde i 2016. Da var han 23 år gammel (igjen mistenkelig likt en annen spiller man finner i denne trådens tittel). Diop hadde da spilt 30 kamper på toppnivå (for Mjøndalen og Molde i en langt dårligere liga enn Superligaen). Drøyt halvparten av Skyttes erfaring altså, attpåtil på lavere nivå. Svaret på hvordan KBK klarte å få tak i en etablert spiller som Diop er at Diop ikke var en etablert spiller da de fikk tak i han. Det er ingenting som tilsier at Skytte ikke kan gå samme vei som Diop.
    3 liker
  30. Noe annet som var ufint er å synge hold kjeft bønder og vise «wanker» og fingeren til Odds JR support, Sorry ass! Men vi bør og skal være større enn det...
    2 liker
  31. Det er ikke et kriterie for å bruke VAR at det er noe dommeren ikke ser. Hvis VAR-teamet er uenig ber de han ta en titt. Da går han (kanskje) bort og tar en ny vurdering. Kan jo like godt ha vært noe han ikke forstod...
    2 liker
  32. Vet at du helst vil avskaffe VAR, men med VAR hadde vi høyst sannsynlig fått en likere praksis på hva som er straffe, filming og røde kort. Det blir jo feil om man må tilpasse spillerstil etter hvilken dommer som dømmer...
    2 liker
  33. Joda, men artig at Jon sa kampen var bankers. Håper på krigeren Skytte
    2 liker
  34. Helt greit tap. Vi skaper veldig lite fremover som vi også har gjort de siste kampene. Vi blir løpende mye mellom ball og sliter med å holde på ballen. 2-1 er et rettferdig resultat spillemessig. Bare jævli surt at inkompetente dommere skal avgjøre en kamp....
    2 liker
  35. Topp mot bunn. Blir synlig i dag. Synes allikevel vi spiller en godkjent bortekamp.
    2 liker
  36. Bør vel gå ann å legge inn klage på den straffen/målet der... På tide med video!!!
    2 liker
  37. 2 liker
  38. Helt piss. 100%. Men uansett. Straffe imot i alle kamper i år er jo nitrist.
    2 liker
  39. 2 liker
  40. Forumet fungerer knall som det gjør. App hadde så klart vært fint, men arbeidet det krever oppveier nok ikke fordelene. Synes heller vi skal gi kudos til de som jobber med forumet og satse på at de videreutvikler det vi har.
    2 liker
  41. Janne har mot Fagermo i Skien 3 1 2 11-13. Tap med Aalesund. Janne - Fagermo totalt inkl cup er 8 4 3 37-25. Janne -Fagermo Stabæk Odd 2 1 1 8-9. Begge seierne i Skien.Janne- Fagermo med Stabæk 5 1 1 20-13.
    2 liker
  42. Rekk opp hånda de som ikke hadde tatt Jesper Janson (34) fra siste periode i blaatt, hver dag, i stedet for 6 mnd med Sammy Skytte?
    2 liker
  43. Hvis jeg husker riktig var ikke den oversikten representativ fordi den for flere klubber kun var for EL-laget, mens den for oss gjaldt hele klubben. Jon bekreftet vel at vi lå helt i bunnen. Du skriver at vi må ha penger til å hente og lønne topp midtbanespillere. Hvilke andre klubber enn RBK, Molde, Brann og Enga har hentet etablerte topp midtbanespillere? Kom gjerne med eksempler på overganger andre har gjort som Stabæk burde fått til.
    2 liker
  44. Historikken har ofte mer å si enn tabellsituasjonen i enkelte oppgjør, jmf Moldes kompleks i Skien og VIF sitt nesten evigvarende Lyn-kompleks. Det er vel også kamper i England og Spania som ofte ender med litt uventede resultater enn hva tabellen skulle tilsi... Således var poeng i Skien høyst oppnåelig, også mtp at vi ofte gjør det bedre mot antatt bedre lag enn "møkka-fotball-lagene". Sett i ettertid hadde det vært et ran, men vi hadde mulighetene. Hadde vært langt mer bekymret om vi hadde vært helt sjanseløse og tapt med flere mål...
    1 liker
  45. Ingen ferieavvikling etter hva jeg har hørt.
    1 liker
  46. Espen Ruud tvilsom idag. Fantsdymessig krise. Men for oss bra. ?
    1 liker
  47. Mitt ønske for sommeren er Moussa Njie tilbake på lån. Har vel vært skadefri siden han dro og tror at han på venstresiden hadde tilført oss fart og uforutsigbarhet. Pluss at kilder i garderoben sier han er godt likt og en humørspreder.
    1 liker
  48. Geeeelmuuuydeeen fra krokvolden født i 02 men han scorer jooo laaa laa lalalala
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...