Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. juli 2019 i alle områder

  1. Klart årsbeste, uten at det nødvendigvis sier all verden. Første gangen etter sesongstart jeg av flere grunner smiler etter en kamp. 1. omgang er nok litt slik at vi henger med, men i 2. omgang styrer vi til dels kampen. Spesielt på slutten. Virker lurt å flytte Bergsvand opp på midten selv om Bjørneboe nok er en litt for spinkel erstatter i midtforsvaret. Cameron kommer inn etter pause, og viser bra tendenser. Det samme gjør Jönsson. Bjånesøy spiller 1. omgang, og må muligens lese offsideregelen nøyere. Fått tilbake troen nå.
    6 liker
  2. Noe annet som var ufint er å synge hold kjeft bønder og vise «wanker» og fingeren til Odds JR support, Sorry ass! Men vi bør og skal være større enn det...
    3 liker
  3. Jeg skal ikke si for mye kjipt om andre, men dersom Stensland blir ny hovedtrener så er det helt knall. Plutselig kan man få trua på å slå Fart og etterhvert berge plassen!
    2 liker
  4. Skip to main content AndersMeny SportFotball Fristilt fra hovedtreneransvaret i Stabæk i én uke Stabæk-trener Vanja Stefanovic er fristilt fra jobben som hovedtrener i Stabæk i én uke. Foto: KNUT BJERKE Stabæk fotballkvinners hovedtrener er fristilt fra jobben som hovedtrener i én uke. Det bekrefter klubbens styreleder Espen Moe. Thomas Rud 13. juli 2019, kl 16:06 Da Stabæk spilte treningskamp mot Vålerenga lørdag var ikke hovedtrener Vanja Stefanovic på benken. Laget ble ledet av toppspillerutvikler Ingvild Stensland og lagets assistenttrener Martin Lindmark Stabæk kvinners sportslige leder Richard Jansen var også til stede, men han ønsket ikke si noe om trenersituasjonen og henviste til styreleder Espen Moe. Holdt Vålerenga til uavgjort – Det er en prosess på gang der Vanja er fristilt fra sine oppgaver som hovedtrener i Stabæk i én uke mens vi jobber med saken. Hun jobber med andre oppgaver. Jeg ønsker ikke kommentere noe mer om bakgrunnen for det per nå, annet enn at vi skal kjøre en prosess, sier Moe. Etter 0-0-kampen mot Vålerenga lørdag var stemningen på Stabæk-benken lystig og prestasjonen i kampen økte kanskje håpet om at de skal klare å snu de dårlige resultatene til det positive. Stabæk har kun scoret ett mål i serien, ligger sist og har åtte tap på ni kamper. Toppspillerutvikler Ingvild Stensland mener laget viste positive tendenser. Får 400.000 til talentsatsing i klubbene – Vi må ta utgangspunkt i at vi har ett poeng, og vi må jobbe steinhardt for å prøve å fange flere poeng når høstsesongen kommer. Nå ligger vi på nedrykk, og det er ikke noe Stabæk skal være bekjent av, sier Stensland som ikke ønsker å kommentere noe rundt saken om Stefanovic. Les flere artikler Fristilt fra hovedtreneransvaret i Stabæk Kalvøyafestivalens far - Paul Karlsen er død ARKITEKTUR OG HYTTELIV: Slik har de delt familehytta i ulike soner Sigrid (16) satser på ungdoms-OL 346 mil hjemmefra Båt med fire personer dundret på skjær - føreren virket beruset AIRBNB-UTLEIE HAR ØKT MED NÆR 30 PROSENT: Pengene triller inn til Nina når hun leier ut soverommet Stabæk holdt Vålerenga til uavgjort Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad Ansvarlig redaktør: Kjersti Sortland Nyhetsredaktør: Karianne Steinsland Redaksjonssjefer: Jørgen Dahl Kristensen, Marianne Vinje Administrerende direktør: Terje Tandberg Tlf. kundesenter: 66 77 02 00 Sentralbord: 66 77 00 00 Tips oss på epost tips@budstikka.no Nyhetstips: 99 59 00 00 Leserinnlegg debatt@budstikka.no Personvernpolicy / Informasjonskapsler Redaktørplakaten PFU Budstikka © 2019
    2 liker
  5. Gi meg 600-700k i året så skal jeg bli STB-utvikler på heltid! ?
    2 liker
  6. På tide at du kommer innom på en kaffe Ringo! Hvorfor skulle noen av oss som jobber i klubben ønske å komme med informasjon som ikke er etterrettelig? Vi jobber døgnet rundt med samme mål som alle som er glad i Stabæk. Det klages på at vi ikke er åpne om ting i klubben og når vi kommer med informasjon så mener du at den ikke er etterrettelig??? Du har mange tanker om hvordan klubben burde vært drevet og da bør du komme til oss og diskutere det face to face. Jeg er sikker på at også vi kan lære noe av det. Og kanskje du kunne fått et litt mer nyansert syn på hvordan det er å drive en fotballklubb som Stabæk. By the way så har VIF og LSK en totalt annen set up enn oss. Det en ganske enkel sak å finne ut av.
    2 liker
  7. Er vell veldig sannsynlig etter spillet i Copa - kan være noen mill inn på en plass vi ikke er kritisk svekket
    1 liker
  8. Ledet trening, som så mer meningsfull ut, denne uken. Hadde også hovedansvaret mot Vålerenga i dag. Bemerkelsesverdig fremgang siden tirsdag.
    1 liker
  9. Får vi se mulig startoppstillung på trening i dag? Noen som skal?
    1 liker
  10. Forlengelse av Sandberg står nok mer på Sandberg enn klubben.
    1 liker
  11. Forventer snart en ketchup-effekt-kamp med mange mål (ikke bare i cupen) og den kan godt komme mandag, forutsatt en tidlig ledelse som gjør at S08 må spille med høyere risiko. Jeg er på ferie og ikke på stadion, så etter å ha fått med meg LSK, TIL og Ranheim så langt i år, anser jeg sjansen for seier å være formidabel...
    1 liker
  12. Har trua uansett jeg. Sarpsborg har spilt søppelfotball i hele vår, av det jeg har sett hvertfall. 3-1, 2 x boli, Vetlesen.
    1 liker
  13. Litt stilig med svart gress da! De 12 dagene vi har med sommervarme i løpet av et år, kommer jo stort sett alltid i ferien uansett.
    1 liker
  14. App er bare en klønene og dyr måte og lage noe dårligere. Samarbeid med andre klubber om en supporterapp ville bare gitt masse funksjoner vi ikke bruker, og funksjoner på det vi vil ha som ikke funker slik vi vil. Lag heller en snarvei til nettsiden på "skrivebordet" på mobilen din, så har du mobilapp. Varsler kan du få ved å skru på epostvasler i kontoinnstillingene og så skru på vasler på eposten din på telefon?
    1 liker
  15. https://www.vg.no/sport/fotball/i/xPVGkl/sokolowski-ferdig-i-stabaek-oeyvind-25-blir-eliteseriens-yngste-assistent?utm_source=vgfront&utm_content=row-38 VG om vår nye assistenttrener
    1 liker
  16. Stabæk ikke ferdig med sommerhandelen – Vi jobber hardt hver eneste dag for å få inn nye spillere, sier Inge André Olsen. Anders Rødaas Aspelund – Vi skal sørge for at laget er styrket inn mot høstsesongen, sier Stabæks sportsdirektør Inge André Olsen. Den siste tiden har det vært relativt hektisk i Stabæk-brakka når det gjelder overgangsaktivitet. Tobias Børkeeiet forsvant til Brøndby for en uke siden, Stabæk har signert stopper Yaw Amankwah gratis og hentet den danske midtbanespilleren Sammy Skytte på lån ut sesongen. Og det stopper ikke nødvendigvis der, ifølge sportsdirektør Inge André Olsen. – Vi jobber hardt hver eneste dag for å få inn nye spillere. Det er vanskelig å si om ting kan skje, og når det eventuelt skjer. Men vi har positive dialoger med flere forskjellige spillere, så vi håper at vi kommer i mål med noen av dem, sier Olsen. Trener Jan Jönsson sier at Stabæk fort kan styrke stallen i tiden fremover, men er beredt på at spillere kan selges også. Olsen forteller da også at det er stor interesse for flere Stabæk-spillere. –Men det er ikke noe desperasjon etter at vi skal selge flere. Kommer det høye nok bud, og det klaffer mellom alle parter, må vi vurdere det. Men primært skal vi styrke laget, sier Olsen. Han understreker at Stabæk er i dialog med spillere, og forsøker å signere disse uavhengig av om spillere selges. – Samtidig vet vi at det er stor interesse for mange av spillerne våre, og vi har også spillere det er bud på. Derfor må vi jobbe for å få inn de riktige spillerne. 27. juni sa Olsen til Budstikka at klubber i Portugal hadde vist interesse for Ronald Hernández. Samtidig ble Franck Boli nevnt som et hett salgsobjekt. –Er det disse to det er størst interesse rundt? – Det er mange spillere. Boli er en het potet. Luc Kassi har det vært flere bud på tidligere. Nå ser klubber at han har begynt å spille fast, er tilbake fra skade og gjør det bra. Han er interessant for mange. Men at det vises interesse for mange betyr ikke at det nærmer seg at vi selger noen av dem. Det skal være de riktige pengene, sier Olsen og fortsetter: – Vi skal sørge for at det er et styrket lag som går inn i høstsesongen. Det kanskje heteste salgsobjektet er Franck Boli. Selv hevder spissen at han vet lite om en eventuell overgang for øyeblikket. – Når jeg får vite mer, vil jeg si det. Vi får se, sier han. Onsdag tapte Stabæk 1–2 borte mot Odd. Hverken Amankwah eller Skytte er spilleberettiget ennå, og de to var således ikke i troppen.
    1 liker
  17. Da er det slutt, ikke sant? Steike for en deilig jinx...
    1 liker
  18. Bare halve? Fjortis!
    1 liker
  19. Tobbe i troppen for Brøndby mot Inter Turku ikveld. ??
    1 liker
  20. Beste med kampen var å se hvor forbanna og engasjert Jønsson var i dag. En totalforandring for hva vi kunne forvente fra treneren for noen uker siden. Helt tydelig at det fortsatt er mye vilje i den lille mannen. Herlig!!
    1 liker
  21. At laget med 7-1-0 hjemme og flest poeng pr. kamp i serien er bedre enn Stabæk håper jeg ikke var noen reality check for en eneste person i klubben. Da lever de i så fall i sin helt egen virkelighet.
    1 liker
  22. Det å svare Jon på invitasjonen var også vanskelig på iPhone eller? ?
    1 liker
  23. Hva ville fordelene med en app vært sammenlignet med mobilversjonen i nettleser?
    1 liker
  24. På tide å hente fram streamingutstyret igjen!
    1 liker
  25. Granli starter for AIK i Champions League kvalik idag. Imponerende
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...