Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 26. juli 2019 i alle områder

  1. Synes uansett behandlingen av Bendtner er skammelig.
    23 liker
  2. Hvis ikke Bob var blaa vet ikke jeg
    20 liker
  3. Rett skal være rett IA har ligget i forkant i dette vinduet og erstattet spillere i avgang, pluss forsterket troppen på topp. Er det hold i Lumanza ryktene (det er litt ugreit at det er såpass allment kjent alt) så har vi fylt på midtbanen også - om enn bare ut året. Samt at om ryktene stemmer har vi gode planer for hva vi ønsker å gjøre dersom Boli blir solgt. Det viktigste var dog Janne. Bob, Billy og Berg var ikke Blaa i hjertet. Toni var Blaa - men litt for romantisk på banen. Janne er Stabæk + rutinert. Som sagt før - jeg tror det kommer til å gå fint i år (og med det mener jeg 13. plass eller bedre )
    18 liker
  4. Om vi bare alle samler vores champagnekorker fra lystige Selskaab skal De snarlig se at de Blaa idrettsherrer og -fruentimmere spiller fortreffelig og miljøvennlig ball på nye Nadderud, min gode Tidemann!
    11 liker
  5. Det hadde vært litt håpløst å ikke gå for det mest miljøvennlige alternativet i 2021 eller 2022 eller hva det blir. Selv folk som ellers ikke tenker på klima eller miljø i det hele tatt har fått med seg plasttrusselen, TV-aksjonen neste år skal handle om plast i havet og kunstgressgranulat er i tillegg til å være mikroplastversting, også ganske irriterende for fotballspillere og foreldrene deres. Så det er lett å mislike det av mange grunner. Det hadde vært kult om klubben nok en gang går i front i viktige utenomsportslige spørsmål.
    9 liker
  6. https://www.nettavisen.no/sport/tortol-lumanza-er-ferdig-i-tyrkisk-fotball-na-nsker-han-seg-tilbake-til-norge/3423819906.html
    7 liker
  7. 7 liker
  8. Les den setningen en gang til. Deretter tenker du tilbake på straffene vi har fått de siste par årene, og uttellingen på dem.
    7 liker
  9. Lumanza? JA TAKK! Bendtner? NEI TAKK!
    7 liker
  10. Gammel og gammel! Han er vel 31 nå, altså samme alder som hr. Nannskog hadde da han kom til Stabæk.
    5 liker
  11. Spiller ingen rolle hvem det blir, bare det blir rebus/quiz når han kommer. Det er så morsomt.
    5 liker
  12. Hææææ? Er du full?
    5 liker
  13. Det kan være uheldig at dette har kommet på åpent forum. Mener å huske at Stabæk skyldte på forumet (eller var det ss.no?) da overgangen til overgangen til Tobias Hysèn strandet i 2003 eller 2004.
    4 liker
  14. Nei det er sikkert trivelig det. Odd er en stusselig klubb og Dag-Eiliv stusselig trener (i min bok vel og merke) For eksempel er det mye tøffere å være med å krige for overlevelse med Stabæk. Du kan ikke seriøst være uenig i det?
    3 liker
  15. Tender Loving Care
    2 liker
  16. Enig, og derfor velger jeg å ikke kommentere om Bob er blaa eller ei. Men å hive ut en påstand om at han ikke er det kan jeg ikke forstå at er gjort med annet formål enn å provosere (som alle vet at det gjør). Ser det som et forsøk på å dra opp diskusjonen atter en gang og skape dårlig stemning. La oss la det ligge!
    2 liker
  17. Jeg må tilstå at jeg faktisk tar for gitt at vår nye bane er uten gummigranulat når den står klar om noen år. 1. Det er fantastisk lite miljøvennlig. 2. Det er heftet med økonomisk og driftsmessig usikkerhet med bakgrunn i at et forbud kan være på trappene - både i Norge og i EU (hvis regelverk Norge nok må følge på dette punktet) er det nå tett mellom politikere som drøfter/krever forbud. Hvor dyrt er det egentlig å bytte, har hørt at det finnes et kork-alternativ som allerede er klart for bruk. Et kjapt nettsøk viser at prisen er 3000-4000 kroner tonnet for dette. Hva koster alternativet?
    2 liker
  18. Mye sant i det du sier, men mesteparten av forsvarstrøbbelet skyldes masse enkle balltap på midten, noe Lumanza ikke gjorde.
    2 liker
  19. Ganske uenig med deg her, Offside. Jeg mener det er forumbrukerne som må gå i seg selv, som så mange andre fint har påpekt. Som jensemann fint skriver: Kritikk mot spillere burde alltid være konstruktiv og human. Jeg synes linja på karakteristikker mot spillere her på forumet burde bli langt, langt strengere. Det er min personlige mening. Og der tenker jeg nemlig motsatt av deg, jensemann. Det kan komme mye dritt på Facebook og andre sosiale medier (som spillerne bør prøve å ignorere), men supporternes eget forum – der bør man holde seg for god til å komme med stygge bemerkninger om våre egne spillere, som brukere som VeigarP, FranckTheBank og mange andre har gjort på helt forferdelige måter (spør du meg). Vi skal heller ikke glemme klubbens historie. Dette er viktig!
    2 liker
  20. Synes tonen på forumet har blitt ganske udigg det siste året. På et sånt nivå at jeg er fristet til å ikke bruke så mye tid her inne. Noen av karakteristikene folk her gir spillerne, er til tider helt ute av kontroll. Det er sikkert en del av tidsånden, men mange burde gå i seg selv. Når ledere i Stabæk er her inne, bør jo ingen være overrasket over at spillere er her. Det er jo ikke vanskelig å tenke seg at unge menn som vier livet sitt til idrett, får et slags bekreftelsesbehov. ?‍♂️
    2 liker
  21. RBK kan ikke by på annet enn Tran, Loff og Carsk. Molde blir for smått. Vi burde kanskje uansett ha kommet lenger med å bygge opp det psykiske støtteapparatet før neste runde med denne karen, men hva vet jeg. Han virker litt umoden til å være langt hjemmefra.
    1 liker
  22. Fader.....nå må ikke noe Molde eller barter komme på banen.....
    1 liker
  23. TLC er et jenteband omtrent fra den tiden vi rykket opp. Første gang. THC er det aktive stoffet i hasj. Hva faen er det man snakker om her egentlig?
    1 liker
  24. Hvis dette går iorden så blir det kamp om kassa igjen! Tortol er tydeligvis et følelsesmenneske av dimensjoner, og en stor fjær i hatten til IA som gir en slik spiller så mye TLC at han lengter hjem, selv etter et forhastet, umodent valg. Viktig at han får kjenne på kjærligheten og takknemligheten for hva han bringer til laget også fra fansen i større grad enn sist han var her (det var en unnlatelsessynd å ikke gi han kassa sist selv om Ohi bøtta inn mål).
    1 liker
  25. Helt forbanna fantastisk om han kommer tilbake! Men jeg tør ikke bli gira før det er done deal.
    1 liker
  26. Traff den store helten Jan Åge Fjørtoft på flyplassen i Alicante. Så ikke ut som han hadde sovet på en uke, og derfor ingen bombe at han kjøpte to bokser med Red Bull. I følge med Lyn Gordon.
    1 liker
  27. Det krever to sider for å lage en diskusjon, og begge kan vel i utgangspunktet ta like mye skyld. Men jeg velger å ikke gå inn i noen runder med deg om Bob. Jeg kan ikke begripe hva som skal komme ut av det. Det er vel få temaer her på forumet som er så ferdigdebattert som "hva synes man om Bob", og alle ramler rett ned i hver sin skyttergrav med en gang man aner lukten av en ny runde.
    1 liker
  28. Rart noen velger å komme med små spark mot han i tide og utide da.
    1 liker
  29. Selvsensur.Diskusjoner om Bob blir det bare unødvendig bråk av.
    1 liker
  30. Må da finnes et sted hvor det går an å søke støtte for å legge naturgress på hypermoderne miljøvennlige stadioner?
    1 liker
  31. Nei, dette har blitt diskutert på andre plattformer lenge før Lumanza hintet på sosiale medier.
    1 liker
  32. Tipper den delingen fra Instagram, var en måte å fortelle om noe en allerede hadde info om? Den som hadde vært medlem av FF ass. Var ca. midten av juni jeg hørte det ryktet første gang, det går jo an å være helt oyster. Fantastisk med Janne. Sjukt enig @@ringo Hvis det er hold i ryktet, så mener jeg det i såfall at det er veldig fornuftig av når klubben bruker litt mer penger enn ellers, for å sikre kvalitet, for å sikre plassen, og legge listen for alt som skjer litt høyere. Som selgende klubb er dette prima.
    1 liker
  33. Heller 10 tap ins fra bendtner enn 1 brasse fra Ola
    1 liker
  34. Scorer han nok tap ins blir det bra... Som da det ble diskutert for et par måneder siden, mener jeg han burde vurderes veldig seriøst om han finansielt er innen rekkevidde og Oslo er akseptabelt for dama hans. Første gang jeg så han på Nadderud var han en vits. Ingen bevegelse og så umotivert ut. Så fikk de han i gang, og han ble tross alt toppscorer i Eliteserien. For oss ville han vært en spennende makker til Boli. Det at han er relativt stasjonær er på en måte kompensert ved Bolis motsatte egenskap. Samtidig binder han opp mye folk og gir med det rom for Boli. En (fotballmessig) bedre utgave av Daniel Braaten?
    1 liker
  35. Full for å foreslå en gammel traver! Hvilken boost hadde ikke han muligens gitt våre unge lovende? Og spesielt gunstig om det hadde vært helt gratis for oss, mao på RBK sin regning..
    1 liker
  36. Hvis dette stemmer er det jo ustyrtelig morsomt hvordan Bjørnebye & co har klart å få ut i media at det er Horneland som ikke liker Bendtner, mens det i virkeligheten er de som har fu**a opp en avtale...
    1 liker
  37. Sies fra velinformerte kilder at Bendtner er på vei til å utløse en hinsides klausul etter ett vist antall spilte kamper for RBK, noe som er grunnen til at han er helt fryst ut i trønderlag! Om dette kun gjelder i RBK kanskje han kunne fått spille hos oss ut sesongen, JJ er vel tross alt en gammel kjenning av Wenger! Eller er dette mer en case som vi hadde måtte passe oss for at uheldig avtale hos Josimar?
    1 liker
  38. Det ble vel scoret en hel del flere mål da Han var her.
    1 liker
  39. Media kan være noe overdrevet til tider, hvorfor har da IA uttalt tidligere i år at fortsatt har sms kontakt med Lumanza..så, hvorfor ha kontakt med noen du aldri ønsker å ha noe med å gjøre? Velkommen skal du være!!
    1 liker
  40. Tok regresjon med disse tallene som funksjon av tabellplassering, for å se om det var noen statistisk sammenheng. Den klareste sammenhengen var at topplagene har færre faste nye, mens bunnlagene har færrest midlertidige nye. Men den gjennomsnittlige forskjellen er veldig liten. Trenden tilsier at et i topp5-lag har nye faste spillere har spilt i snitt 4 kamper mindre totalt om vi sammenligner med et bunn5-lag. Tilsvarende for midlertidige spillere er 3 kamper mer for topplagene. Dette må beskrives som en veldig liten forskjell. Om man ser på spilletid for nye spillere, veier disse to tendensene hverandre langt på vei opp. Prøvde å se på andel kamper for spillere på lån som andel av totalt antall kamper for nye spillere, og fikk da en trendlinje som sa at mens topplag i snitt har 40 % av kampene fra spillere på lån, mens bunnlag har omtrent 20 %. MEN, se på topp 5: tre av lagene har ingen lånte spillere med kamper, mens de to andre har den høyeste andelen. Dessverre, Odd, ser jeg ikke hvordan vi kan konkludere at det er bra/dårlig med spillere på lån eller nye spillere generelt med disse dataene. For meg er det spesielt overraskende at de to store positive overraskelsene i år, Odd og Glimt, er de to lagene med flest andel kamper fra lånte spillere blant de nye spillerne. Det er jo det jeg håper STB skal unngå, men det er klart at det da handler mer om langsiktighet enn prestasjonene det aktuelle året.
    1 liker
  41. Synes vi kan ha en grønn arm når vi har noe å vise en grønn arm for. Ref. Ny stadion. Ta kampen om en «grønn tribune». kjemp om å ha naturgress i stedet for bane overfylt med mikroplast. Vær med å bestem hva slags flomlys det blir så det blir mer energi effektivt. Kanskje setene kan være lagd av gjenbruks materiale. Kjemp mot parkeringsplasser( innenfor rimelighetens grenser) kollektivt transporten til Bekkestua er Wordclass. Dette og litt til så kan man ha en grønn arm man kan være stolt av. Heia heia.
    1 liker
  42. Det er vell bestemt alt. Men hadde vært så fint med naturgress. Anderledes klubben Stabæk som går mot strømmen. Største grønne armen vi kan gi til miljøet.
    1 liker
  43. Dette liker vi! I utgangspunktet ønsker klubben at vi avtaler med dem om vi selger ting med klubblogoen, men dette er for at de skal passe på at ikke vi tar inn noe som Macron har. Jeg kan ikke tenke meg at hjemmelagde ting skulle være noe problem. Vi vil veldig gjerne se hva dere har, så ta kontakt på posse@stabaek.no
    1 liker
  44. Hvis ikke spilleragentene dine vil stå frem selv og fortelle dette, så er vel ikke Bebes kilde noe dårligere enn de du akkurat slang ut? Når det gjelder Azemi så er det Bebe skrive en story som har sirkulert før (uten at det nødvendigvis gjør den korrekt). Det er stor forskjell på å være "nådeløs" og lite ettergivende / interessert i å få til en avtale, og å komme med mottilbud som så trekkes tilbake med en gang de blir akseptert.
    1 liker
  45. For meg er det ingen tvil om at forumet har tapt seg. Slik jeg ser det har trollkulturen kommet hit, dessverre. $$-forumet er nesten like ille som VGD var for 10 år siden (det har dog blitt enda verre). Jeg mener det var langt høyere kvalitet på forumet da vi kjempet i nedrykksstriden i 2012. Det handler nok mer om en generell tendens hvor folk blir mer ekstreme i uttalelsene sine på nett, investerer mindre tid til å produsere innhold av kvalitet og er mindre konfliktskye. I tillegg tror jeg det blir forsterket av at moderatorer og styret i mindre grad enn før vet hvem som står bak de forskjellige brukerne på forumet, og at man derfor bryr seg mindre om hva man skriver om andre brukere, spillere og andre i klubben. Jeg tror også man tidligere hadde en del som var flinke til å ta kontakt på DM og fysisk til de som ikke bidro positivt og ta en god prat med dem. Det hjalp nok mye. Inklusive for undertegnede (selv om det kanskje tok litt tid...). Det som jeg føler er helt nytt er at det er mer uenighet om hvilket forum man vil ha. Det virker som om mange liker at det overdrives, at ytterpunktene blir tydeliggjort og at albuene er spisse. Personlig gjør jeg det ikke.
    1 liker
  46. Syns generelt at moralpolitiet er undervurdert. De gjør en hedersjobb, på lik linje med burger king-ansatte kl 3 i midtbyen i Trondheim på en lørdag.
    1 liker
  47. Forumbrukere blir ikke et år eldre, men et år verre.
    1 liker
  48. Ja, du har selvfølgelig rett. Vi er ganske gode i fotball. Bare ikke i herrefotball. Ikke er det herrer, ikke er det fotball.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...