Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 31. juli 2019 i alle områder

  1. Noen tanker fra treningen i dag: - Kassi var treningens beste. Var overalt og hadde mange fine mål. - Skytte var som tidligere nevnt god. Han var sterk i duellene og virket trygg med ballen i beina. - Kinoshita var litt opp og ned. Han hadde mange fine vendinger og flikker, men også mye slurvete avleveringer. - Amankwah hever laget . Stor i duellspillet samt tygg med ballen i beina. Natt og dag i forhold til Vihmann. - Hugo virket veldig på i dag. Veldig god. Tydelig at han er spillesugen og vil vise seg frem. - Lumanza trenger tid. Han kom seg utover treningen, men jeg tror kanskje det blir for tidlig med Haugesund kampen. Bør være klar til Enga kampen kanskje? Tydelig å se at han er en klassespiller. Slipper ballen perfekt i spill 3 mot 2 og ser løsninger som ingen andre ser, men er fremdeles rusten. - Kom inn en mørk keeper på siste delen av treningen. Han så ung ut, kanskje en gutte/junior keeper? - Håper Franck og Hernandez dukker opp på treninga de kommende dagene. Skjønte fra en annen tråd at Hernandez er i Venezuela og på vei hjem til Norge.
    33 liker
  2. Presse høyt Stabæk! Presse høyt! Åå Stabæk, presse høyt
    21 liker
  3. Jøss, trodde et øyeblikk jeg hadde trykket meg inn på "Valget 2019, hvordan skal det gå?"
    14 liker
  4. Herregud, alt bra Jan Fredrik? Væskebalasnen i orden? Ellers er det fort gjort å bli kranglete og irritabel og henge seg oppi småting. Fint med forumpoliti som passer på at folk har de riktige meningene her inne.. Selvfølgelig blir det ny stadion, eller så er det ingen klubb lengre.. Men så lenge en dato for når spaden går i jorda er satt og når står ferdig så er det lov å være litt skeptisk når prosjektet blir realisert..
    11 liker
  5. Hei og gratulerer til alle Blaa - dette er en stor dag, med Eliteseriens (i hvert fall potensielt) beste fotballspiller tilbake på Nadderud - kanskje til og med bedre enn da han dro, han har tross alt spilt i en liga som er betydelig sterkere enn Eliteserien. Overgangen har noen nesten bibelske assosiasjoner, med den fortapte sønn som vender hjem og blir tatt imot med åpne armer av dem som alltid hadde elsket ham. I tillegg har vi i dette vinduet bygd både høyde og bredde. Høyden i form av en 1,95 meter høy bergenser som heter Yaw - rett og slett en hvithai som jafser i seg det som måtte nærmere seg vårt straffefelt (som Somen Crocodile i sin tid). Bredden er hentet i form av Sammy Skytte (ingen vet riktig hvor god han er, men han har vist gode takter på treninga sier spillerne våre) og japaneren Kospåkino som Janne kjenner meget godt og henter fordi han tror på ham som en leverandør av både mål og assists. Siden jeg har en elefants hukommelse når det gjelder kritikk, må jeg derfor skru klokka tilbake til februar i år og det såkalte "vekkelsesmøtet" som da ble avholdt på Blaa. Da sa jeg at vi jobber etter en strategi der vi skal og kan tenke langsiktig, med en økonomi som gjør at vi kan selge når tid, klubb og pris er riktig, ikke når alt er feil og vi likevel vi må. Salget av Børkeeiet er første eksempel på at strategien virker. Vi skal bygge Akademiet videre og har en unikt varelager der - 05, 06, 07 og 08 er blant mange strålende årganger. Vi har altså en økonomi nå som gjør at vi kan tro på Stabæk som en toppklubb. Vi har solgt for mellom 35 mill og 40 millioner hittil i 2019, uten at det har svekket oss veldig (Hou, Ohi og Tobbe). Alle er solgt til tosifrede millionbeløp, mens erstatterne stort sett koster lønna. Dette gjør at vi er et investeringscase folk kan tro på, slik at vi kan gjennomføre emisjonen vi snakket om i vinter. Det betyr ny, frisk kapital inn til utvikling av våre nye og eksisterende verdier. Legg til en arena som blir liggende PÅ LANGS, med kommunen som drivkraft og med en stor sannsynlighet for at vi spiller på dagens Nadderud mens morgendagens bygges. Dette var Vekkelsesmøtets innhold. Noen trodde kanskje at alt sammen skulle skje dagen etterpå, og innholdet i møtet er blitt både karikert og maltraktert, men så langt i år har altså det meste vist seg å stemme frapperende bra. Med Lumanza og Janne Jønsson har vi to nye nøkkelbrikker på plass i puslespillet - og spiller STABÆK-FOTBALL, dere vet den fotballen der vi holder ballen i laget, angriper hurtig, er livsfarlige på kontra, har enkeltspillere som gjøre lagkameratene gode og en trener som visstnok fortsatt er verdens høfligste og sier "takk så mycke, Tortol" når Lumanza slår en åpnende pasning i et rom bare han oppdaget. Vekkelsesmøte? You bet! Vi må flere sånne...
    10 liker
  6. Beklager, men at du påstår at valget i år har betydning for Nadderud Stadion viser ingenting annet enn at du overhodet ikke har innsikt i det politiske landskapet i Bærum. Som @geirti allerede har påpekt er kommunevalget i Bærum trolig blant landets minst spennende. I tillegg har vår stadion støtte fra et overveldende flertall i kommunestyret. I en av landets største kommuner skal det langt mer enn et mirakel til for å rokke ved det. Forstått hvor skivebom kommentaren din var nå? Eller trenger du en nøyere gjennomgang av det politiske landskapet i Bærum?
    8 liker
  7. I følge Instagramkontoen til Ronald, så var har han vært i Venezuela, og skriver ???. Får håpe han er klar til søndag!
    7 liker
  8. Vi skriver i dag 31 juli hvilket er en dag før overgangsvinduet åpner. Likevel har vi allerede fått inn 4 nye spillere i troppen. Det jeg finner spesielt positivt med disse spillerne er at vi i all hovedsak vet hva vi får. Lumanza kjenner vi jo godt og er en klar forsterkning. Kinoshita har spilt under Janne tidligere og har tydeligvis kvaliteter som han verdsetter. Det er (stort sett) alltid et godt tegn når en trener velger å kjøpe en spiller han har trent tidligere. Amankwah kjenner vi jo fra norsk fotball og har solid erfaring. Det eneste usikkerhetsmomentet i mine øyne er Skytte som virker spennende men er ung og vil kunne variere mer i prestasjonene. I sum så er dette gode signeringer. All honnør til IA, dette virker veldig lovende!
    7 liker
  9. Denne signeringen er en klassiker, IA! Tror ikke jeg har vært så positivt overrasket over noen singering siden du klorte til deg Bob.
    7 liker
  10. Med Lumanza på fireårs kontrakt bør det være lettere å få signert Janne og Sandberg også. Dette er litt som under Bob; dersom man får på plass den første store signeringen (i det tilfellet Bob selv), så ramler flere gode singeringer lettere på plass (her var det mange, men Dio var kanskje det fremste eksempelet).
    7 liker
  11. 6 liker
  12. Hvem skulle trodd at vi under Nye spillere har disse prioriteringene: 1) Forlenge kontrakten med treneren 2) Forlenge kontrakten med keeperen 3) Håpe at vi IKKE selger en spiller for 20 millioner Flytt gjerne innlegget over til positivietstråden ?
    6 liker
  13. Haha, Ingo må vel få lov til å bruse med fjæra sine nå. Hvem faen hadde sett for seg dette i Januar?
    6 liker
  14. Det har du helt rett i, men ville bare hinte om at man ikke drar noen slutning på det man leser eller hører når det gjelder personalsaker. Det ligger i sakens natur at man ikke kan informere allmenheten om detaljer i slike saker. Da tenker jeg ikke på denne saken spesielt, men på et generelt grunnlag.
    5 liker
  15. VG skriver at Petter Belsvik har sagt opp jobben i Kongsvinger, og at han er ønsket som assistent til JJ
    5 liker
  16. Får vi beholde Boli, og en signatur fra Sandberg, så må jo dette gå inn i historien som et av de beste vinduene våres noen sinne?! Beholder vi Kassi i tillegg, og får solgt en unggutt til i 20 mill klassen er det nesten for godt til å være sant.
    4 liker
  17. 4 liker
  18. Stabæk vs Haugesund Nadderud Søndag 4/8 kl 18:00 Da kommer denne deilige august måneden, 4 hjemme kamper og 1 borte mot Rbk. Først ut er Haugesund. Må innrømme at jeg vet svært lite om dette Haugesundlaget iår. Kun sett 90 minutter av dem i år da vi var på besøk i april, og den kampen er fortrengt. Haugesund har vel prestert helt ok i år resultatmessig, må faktisk innrømme at Grindhaug har styrt laget til en veldig bra innsats i Europa i år selv uten Wadji og Stølås. Håper det får kjørt seg skikkelig i Graz i morgen. Ute pdd: Stølås, Wadji og Våge Nielsen er tvilsom pga en hofteskadet For Stabæk har vi fått inn Amankwah, Skytte, Lumanza og Kinoshita. Men Hernandez og Boli har vært fraværende fra trening denne uken. Så hvordan vi kommer til å se ut på søndag vil bli veldig spennende. Vi blir også uten JJ på sidelinja grunnet den norske dommerkvaliteten.... MEN sist vi spilte en kamp uten hovedtrener var faktisk mot Haugesund på Nadderud i fjor, og det gikk riktig så bra for Jalland 2-1!! Fyr løs med tall, statistikk, resultattips, synsing, formasjoner, problemstillinger!!!
    3 liker
  19. Man må nesten forholde seg til det man får vite, men med en sunn skepsis selvfølgelig. Det man ikke får vite er det hvertfall vanskelig tro på...
    3 liker
  20. Må ikke tro på alt som står i avisene. Saken har nok flere sider enn det som kommer frem.
    3 liker
  21. Vi har nok av sjanser til å vinne dette. Det har ikke skjedd før i år. Iris og Zara kan bli en hit
    3 liker
  22. Synes Jalland akkurat har sluttet, og noen er allerede i gang med å klage på at assistenttreneren er for dårlig?
    3 liker
  23. Mener Drillo kommenterte på radio eller TV da han hadde karantene som klubbtrener: Jønsson i Eurosport-studio - Jag tycker Stabæk står lite høgt i dag ......?
    3 liker
  24. Hvis du virkelig var bekymret for kommunevalget, håpet jeg bare å bidra til at du kan sove litt bedre om natten ? Og det har ingenting med hvilke meninger du har å gjøre. Eller hva du stemmer, for den saks skyld. At det et andre ting enn kommunevalget som kan ha betydning for Nadderud Stadion er jeg enig i (selv om det er lite sannsynlig). Man skal aldri selge skinnet før bjørnen er skutt. Den største risikofaktoren er (etter min mening) dårlige sportslige resultater.
    3 liker
  25. Enig at han fortsatt har mye å bevise, men det han leverte i førsteomgangen mot Viking i cupen syntes jeg var meget bra ! Han fortjener å vise seg frem ut høsten også kan man se an hvordan det går.
    3 liker
  26. Gyasi er det virkelig ikke noe poeng i å beholde. Har ikke vist noe som helst når han har fått sjansen etter min mening. En spiller som opptar en plass vi kan bruke på å utvikle våre egne talenter.
    3 liker
  27. Jeg tror ikke vi spiller med dette laget neste kamp, men jeg føler at dette blir vår beste elever fremover, spesielt hvis vi skal spille mot noen som kan spille oss lave. Jeg tror Bohinen, Braaten og Lumanza alle kunne vært gode på AM plassen her, men jeg tror Kassi som har kjent Boli lenge, og har vist godt målteft og kan spille opp andre. Jeg tror også at det er mulig at vi starter med Ola på venstre kant noen kamper hvis Boli trenger hjelp på topp, bevegelsene hans har vært bra, selv om han ikke skaper mye målpoeng selv. Jeg vet ikke helt hvor langt unna laget Vetlesen og Gyasi blir unna laget, de kommer nok innpå i ny og ne hvis de ikke presterer bedre, eller noen blir skadet.
    3 liker
  28. Ok. Takk for at du tok deg tid til å kommentere.
    3 liker
  29. Er det Ullevaal som gjelder når vi skal spille Europa League neste år?
    3 liker
  30. Amen? Jeg tror på dette prosjektet ass. Fortsatt fett å være Stabæk supporter.
    3 liker
  31. Sitt første mål for A-laget, og setter den iskaldt i lengste hjørnet. Minner meg litt om Nannskog i avslutningene. Hadde vi bare hatt en Pall. Dessuten nestyngste til å score for de Blaa
    2 liker
  32. Kanskje på tide å fjerne noen på den listen der ?
    2 liker
  33. Fantastisk før-overgangsvindu! Terningkast 6. Får vi igang Hernandez og en ny venstreback inn i overgangsvinduet nå så er vi der. Vi har blødd på backene siden Meling og Jalasto forsvant. Ekstremt ustabilt defensivt, samt forutsigbart og upresist offensivt. Jeppe holder ikke mål dessverre.
    2 liker
  34. Definitivt ikke lov å kommunisere på noen som helst måte. Litt usikker på hva som skjer om JJ står med support og er med på "flere mål, Stabæk". Eller "Dommerjævel" for den saks skyld. (om han forteller Support hva som skal synges er det åpenbart ikke lov)
    2 liker
  35. Sarpsborg ser ut til å kjøre en "IA" i dette vinduet. Så får vi se om de lyktes. Nangis har vel omtrent samme utgangspunkt som Mokhtar?
    2 liker
  36. S08 gambler kraftig.slik jeg ser det. Har kvittet seg med en meget god keeper og hentet inn en evig reserve som sannsynligvis sjelden har spilt på kunstgress.. Mistet sin beste midstopper, i tillegg Horn ute på ubestemt tid. Hentet inn 3 has beens som Berntsen hevder har fantastiske CV'er fra større ligaer. Faktum er at dette er tre spillere som ikke har fått til noe de siste årene og nettopp derfor havner hos S08. Kan hende de blomstrer, men dette lukter gambling som sagt. I tillegg er Sarpingene nå redde for at Zachariassen forsvinner. Jeg tviler på at S08 er kraftig forsterket, så kan jo det endre seg den neste måneden.
    2 liker
  37. Måtte sjekke transfermarkt nå, vetlesen har kontrakt ut 2021, fikk hjerte i halsen der!
    2 liker
  38. Blir med på hylekoret; IA for President!
    2 liker
  39. Hvem tar ansvar for å lage tråden " Europa League 2020, hvordan skal det gå?"?
    2 liker
  40. Husker Reka snakket veldig mye med seg selv på tribunen på Sør Arena for en stund siden. Og assistenten til Mourinho hadde lue på seg i nøyaktig én kamp i hele karrieren - den hvor sjefen måtte stå over. Så det er mange måter å gjøre det på, men ganske sikker på at det ikke er lov.
    1 liker
  41. Dette er helt usedvanlig viktige punkt, Ingo. Når de faller på plass (penger inn pluss arenavedtak i kommunen), kan jeg begynne å få troen på at vi skal klare å unngå Obos helt fram til den nye stadion står der. Det har jeg ikke hatt før. Jeg gleder meg like mye til dette som til høstsesongen vår. Kanskje mer, faktisk.
    1 liker
  42. Sommervinduet så langt, inkludert trenerbyttet, er svært dårlig nytt for min bong inne hos Norsk Tipping for at Stabæk skulle havne på direkte nedrykk. Var ikke spesielt høye odds engang.
    1 liker
  43. Og med såpass dårlig syn, så var det vel ingen tvil om at dette var helt riktig avgjørelse...
    1 liker
  44. Måtte du aldri slette brukeren din, Jon!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...