Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 08/04/2019 in all areas

 1. 14 likes
  Synes også dette er en diskusjon som er verdt å ta. Personlig synes jeg det var i overkant mye flagging i dag, og hadde gjerne sett at de store flaggene var forbeholdt målfeiring, innmarsj osv. Det er jo et viktig poeng at folk også ønsker å se matchen. Og at enkelte forsøker å drepe diskusjonen med hersketeknikk er ikke bra.
 2. 14 likes
  Forstår ikke Braaten - Geelmuyden byttet... Måtte da hatt vært bedre å satt inn Rusike og satt Kassi i rollen bak Ola? Eller er det sånn at vi må gi spilleren spilletid for skal signere ny kontrakt, på bekostning av å stille med det beste laget?
 3. 8 likes
  Det har vært flere av oss som irriterer oss over flagging. Klart vi er der for å støtte laget, men det er lettere å støtte dem når vi faktisk ser hva som skjer der ute.. Jeg tviler på om noen forlater $$-feltet fordi det flagges for lite under kamp, derimot er det beviselig flere som både har og vurdere å flytte på grunn av flaggingen. I min enkle verden bør dette være en enkel avgjørelse.
 4. 8 likes
  Så veldig solid ut! Akkurat det vi trenger på stopperplass, og en massiv oppgradering fra Vihmann. Strekk eller krampe på overtid? Vi trenger absolutt ikke Yaw ute flere uker nå.
 5. 7 likes
  Ola og Braaten er ikke mulig å stemme på i BB-avstemningen eller? Synes Ola får ufortjent mye kjeft i dag. Han var frisk, løpsvillig og skapte det meste vi hadde.
 6. 7 likes
  Jeppe trenger en runde ned i OBOS på lån resten av denne og neste sesong så får vi se om han kommer tilbake og klarer å ta ES nivået. Nå er han milevis unna.
 7. 6 likes
  Sandberg BB i dag, hadde aldri tatt poeng uten ham. Yaw og Sammy positive begge to. Det som var krise, var å bytte Braaten med Hammy, da mistet vi alt som var av initiativ i dag. Var Braaten skadet? Likte heller ikke at Yaw ble byttet på slutten, men det var kanskje bare krampe?
 8. 6 likes
  Vi trenger en ny venstre back. Det blir ikke noe sving på Moe.
 9. 6 likes
  At Rosenborg taper poeng er alltid bra.
 10. 5 likes
  Yaw er god. Flott signering og klar forsterkning!
 11. 4 likes
  På ingen måte det dårligste jeg har sett av Ola i dag. Er på en del gode løp, men blir for lett/pysete i duellene. Selv om Daniel var svak i dag, så synes jeg lufta gikk ut av oss når han ble byttet ut. Ingen å slå baller på. Herman og Ola blir alt for puslete sammen og skremmer ingen. Yaw og Skytte virker positive og blir nok viktige fremover. Lumanza virker ganske rusten. Bør gå noen uker før han får starte. Sandberg er ekstremt solid (foruten utspill). Hanche med en av sine beste kamper og et herlig mål. Synes også bohinen er veldig god de første 40. Agressiv i press og bryter mye foran. Kantspillet er stort sett totalt fraværende. Som alltid har vi alt for mange sentrale offensivt rettede spillere. Burde nok strengt tatt kvitte seg med noen for at det ikke skal bli mange sure miner fremover, med mindre man vurderer å gå over til en 4-2-3-1 formasjon. Bohinen/lumanza og skytte som sittende og LUC, hugo og rusike/gyasi som offensive. Men.. we need a a spiss..
 12. 4 likes
  Er Hugo helt ute i kylan nå? Lumanza og Vetlesen funka bra sentralt i 2017. Hadde det vært relasjoner å bygge videre på?
 13. 4 likes
  Jeg veit ikke hvor mange poeng vi hadde hadde uten Sandberg, men det er faen ikke mange. Vi hadde hvertfall ligget bak Godset på tabellen.
 14. 4 likes
 15. 4 likes
  Yaw er en klar forsterkning basert på første 60
 16. 4 likes
 17. 3 likes
 18. 3 likes
  Det var usedvanlig svak coaching. Det blir bra med JJ tilbake en ny assistent inn Kaz ut og IAO bort fra benken og ned i det overtroiske hjørnet.
 19. 3 likes
  Helt uforståelig naivt bytte, som dessverre bidro til at mistet initiativet.
 20. 3 likes
 21. 3 likes
  Ett meget heldig poeng. Likevel: Øyner kvaliteter i dette laget. Mye bra teknikk. MEN vi må sette en bom på motorveien på vår venstreside ellers blir vi kjørt over hele tida og rykker ned.
 22. 3 likes
  Noen betraktninger fra kampen idag. 1. Hanche vår BB idag. Herlig ro med ball, innsats og scoring. 2. Solide forsterkninger i Skytte og Yaw. 3. Savnet JJ idag. Usedvanlig aktiv IA på benken. Usikker om det hjalp på den usedvanlige svake coachingen idag. 4. We need a spis for å holde oss, hvis ikke kan salget av Boli vise seg skjebnesvangert. Tydelig å se hvor lette vi ble på topp med Ola og Hammy (så lette at IA/Garborg flytta Kassi på topp og Hammy på kant på slutten). 5. Kampens høydepunkt; Trampeklappkjærlighetserklæring fra Hovis for hjemkomsten til Lumanza
 23. 3 likes
  Tror jeg aldri har sett han vinne en hodeduell. Driblingene hans er beklageligvis trege og relativt lette å lese. Han hadde tjent mye på å gjøre spillet sitt litt enklere, trenger ikke prøve på fancy finter han ikke behersker hele tiden. Hva er forresten vitsen med Jeppe på venstre back? Defensivt rygger han konstant til han taper duellen, offensivt bidrar han minimalt eller mister ballen.. Jeppe og Ola desidert svakest hos oss i dag. Skytte og Yaw ser ut som hyggelige bekjentskaper.
 24. 3 likes
  48 minutter med jævlig tynn suppe fra vår side, dette her.
 25. 3 likes
  Vi må stikke i fingern i jorda og innse at vi er et bunnlag.
 26. 2 likes
  3 på børsen i vg. Fake news
 27. 2 likes
  Jeg rakk ikke kampen i dag så kan ikke uttale meg spesifikt om denne. Det har skjedd at jeg har irritert meg over flaggingen, men pleier da å flytte meg vekk fra den personen som flagger så jeg får bedre sikt. Tror uansett det er fint at vi tar denne diskusjonen. Er ganske sikker på at spillerne påvirkes mer av av lydnivået vi klarer å levere, enn av hvor mye vi flagger. Og hvis folk forlater support fordi vi flagger for mye er hvertfall et varsko. Lydnivået henger mye sammen med hvor mange folk som stiller opp. Og apropos sikt; Satt en gang på feltet til høyre for oss. Det må jo være verdenhistoriens verste felt. Først må du se igjennom en stolpe, et gjerde, flagging fra support og to innbytter benker. Ikke rart «vanlige» folk holder seg unna Nadderud.
 28. 2 likes
  Kommer stemmetråden snart? Brenner etter å gi min stemme til Hanche. Han var deilig forfriskende å se på idag, på en heller ujevn dag
 29. 2 likes
  Jeg kan ingenting om dette, men kan ikke flaggingen skje fra et høyere radnummer på tribunen? Da kan man også flagge 100% av kampen uten at det går utover sikten.
 30. 2 likes
  Altså, jeg har vært i SS hele mitt liv siden jeg var 6 år (i de dagene var det tydeligvis ikke så nøye med alderen, vet ikke om det er det nå). Jeg kan ikke huske at det har vært så ille som det er nå mtp sikten i foregående sesonger, og mener at denne forandringen bør diskuteres. Hvis alle er enige her om at flaggingen er fin slik den er nå er det helt greit. Det som skjer da er at jeg (+far,+bror) setter meg et annet sted og ikke fornyer medlemskapet. Synd for oss, men vi er tross alt bare noen prosenter av feltet, så ikke noe stort tap for SS. Det vil jeg gjerne ha klarhet i før jeg tar det relativt drastiske skrittet er om andre føler det slik som meg.
 31. 2 likes
  Veldig rart at Daniel ble byttet ut over Ola. Men jaja.. Digg med Lumanza tilbake.
 32. 2 likes
  Synd vi ikke fikk oppleve Fortune og Solitaire på banen samtidig.
 33. 2 likes
  Kjipt å se en voksen mann sitte og gråte. Garantert en bra fyr, så jeg håper virkelig at han er raskt tilbake. Sidespor: Geir Bakke begynner å se rund og god ut. Godt å se at han får nok å spise nedi Østfold😊
 34. 2 likes
  Jönsson, Belsvik OG Østhagen tilbake?
 35. 1 like
  Ola hadde bra fart og løp fortere enn Haugesund- forsvaret ved noen tilfeller. Han ble satt i offside et par ganger, en gang fordi pasningen kom for seint og en gang ble han lurt: Tror på OB som spiss. Ellers synes jeg Kassi bør ta de frisparkene vi får innenfor 30 meter. Han kan plassere ballen. Andre har jeg følelsen lukker øynene og brenner av.
 36. 1 like
  Gyasi også helt ute i kulden? Ikke på benk en gang. Vi må nesten vurdere å selge mer når Vetlesen og Rusike får 0 minutter, og Gyasi ikke er på benk engang. for å få inn en eller to toppspisser Vi trenger en spiss! Vi spiller med 6 midtbanespillere idag foran fireren. Og innbytterne er heller ikke spisser. Hent Valencic tilbake ! En som vet hvor målet står og har sluttprodukt Ola med årsbeste idag synes jeg. Hernandez også mye bedre i kantposisjon enn i en backfirer hvor han ikke har noe å gjøre.
 37. 1 like
  Helt greit det, men trenger ikke se ut som godsetunionen eller alle PLklubber av den grunn. Jeg er generelt for at vi skal flagge MER, men kan være enig i at megaflaggene kun bør brukes ved scoring og de største vifteflaggene kan trekkes lenger bak, problemet er vel at de bak ikke gidder å bruke flaggene.
 38. 1 like
  Dette var fint å høre. Da oppfordrer jeg de som tar disse avgjørelsene å høre etter. Hvis ikke det kuttes ned er det altså fare for at SS blir en ganske snever supporterklubb, og det er verken bra for SS eller Stabæk.
 39. 1 like
  Poenget var egentlig at vi bør heie på ØHIL opp som en backup hvis vi rykker ned. Da har ikke kommunen argumenter at det bare er et herre ES lag når beslutning skal fattes. Noe som egentlig ikke burde være en faktor da stadion skal stå der i 50 år og ingen kan garantere for ES og TS spill hvert år.
 40. 1 like
  Det er jo bak der alle de gamle traverne som truer med å flytte til hovis sitter...
 41. 1 like
  Var vel slutt etter 70, han burde vært byttet ut da
 42. 1 like
  Vi taper poeng etter poeng på venstre siden. Vi må bytte back nå dette går ikke lenger
 43. 1 like
  Nå har vi vel den letteste spissduoen i kilo som har vært i Eliteserien noen gang.
 44. 1 like
 45. 1 like
  Jeg synes dette er mye av problemet når vi har ballen, enten har vi folk som gjør som Skytte, det er de fleste av de offensive spillerne, eller så skal man være kjapp og spiller istedet vekk ballen. Kanskje to ganger hele kampen vi har fått pasningspillet til å sitte offensivt.
 46. 1 like
  Jeg er mer opptatt av hva slags taktikk som legges opp for å vinne denne viktige kampen enn av intern krangling på Forumet. Jønsson har jo til nå delvis valgt at vi ligger lavt med kjappe Boli-kontringer. Den muligheten har vi ikke i dag for vi mangler vel spillere som kan løpe fra Haugesunds forholdsvis kjappe midtstoppere ?
 47. 1 like
  Ett poeng til Sarp hjelper dem ikke all verden, men to poeng tapt for RBK er noe dritt for dem. Når man (altså jeg) ber til høyere makter om at ingen av lagene får poeng, får man nesten være fornøyd med uavgjort. Jeg har litt samme dilemmaet neste runde også, og håper forballguden finner lignende løsning også der (men aller minst vil jeg selvfølgelig ha Tromsøseier).
 48. 1 like
  Dette er så bra, Stairs! Grønnvaskingens tid er over, og om vi skal pynte oss med noe sånt bør det ligge mer bak enn at vi er et sertifisert miljøfyrtårn som lover å resirkulere kopiark.
 49. 1 like
  Har fått bekreftet at Østhagen er på plass i Stabæk igjen.
 50. 1 like
  Selvfølgelig er Emil et stort talent som har alle muligheter til å bli skikkelig god (noe jeg har tro på at han blir under JJ). Men er det bare meg som mener at han også kan være alfor nonsjalant, hvor han mister ballen i tilfeller han kunne spilt bedre plasserte spillere. Mener også at han litt for ofte stanser fremdriften ved å "stoppe opp" for å sjekke omgivelsene, dra av en mann for så å spille på tvers?
×
×
 • Create New...