Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 08/04/2019 in all areas

 1. 21 likes
  At dette er en diskusjon synes jeg er helt sprøtt. Jeg hørte et par tilrop fra feltet ved siden av i dag – greit nok at de klager, som ikke vet bedre, men da får de heller finne seg et annet felt, hvor de ikke blir plaget av flagging. De som står på ståfeltet bør dog vite hva de har begitt seg ut på. Jeg hørte klaging herfra også, og det er helt på trynet. Her handler det utelukkende om å gi gutta mest mulig støtte. Og det skal det fortsette å handle om! At man kan ta ned flagget litt ved målsjanser er noe annet, men det har jeg inntrykk av at de fleste er ganske flinke til. Tråden bør flyttes inn i «Mer liv fra $$», og diskusjonen legges død. Det eneste positive med denne tråden er at folk får en påminnelse om hva det betyr å stå på ståfeltet, så blir det kanskje litt mindre syting på feltet...
 2. 14 likes
  John og jeg savner veldig å stå og synge sammen med SS. Nå STÅR vi på øverste rad på Hovis og prøver å bidra til rop. Det er litt kjedelig, men vi foretrekker å se laget spille foran å se flagg. Men, vi er bare 2 gamle menn. 🙂
 3. 14 likes
  Synes også dette er en diskusjon som er verdt å ta. Personlig synes jeg det var i overkant mye flagging i dag, og hadde gjerne sett at de store flaggene var forbeholdt målfeiring, innmarsj osv. Det er jo et viktig poeng at folk også ønsker å se matchen. Og at enkelte forsøker å drepe diskusjonen med hersketeknikk er ikke bra.
 4. 14 likes
  Forstår ikke Braaten - Geelmuyden byttet... Måtte da hatt vært bedre å satt inn Rusike og satt Kassi i rollen bak Ola? Eller er det sånn at vi må gi spilleren spilletid for skal signere ny kontrakt, på bekostning av å stille med det beste laget?
 5. 13 likes
  Du er den beste keeperen som har spilt i Stabæk. I det minste den som har spilt best. Knudsen var bedre på å sette igang kontringer, men han hadde også spillere rundt seg som innbød til nettopp dette. Du er pur klasse mann!
 6. 11 likes
  Også synes jeg det er kult om vi kan ha en samtale eller diskusjon om dette uten å hogge hodet av hverandre.
 7. 11 likes
  Glem dommern. Vi må gjøre det selv. På tide å ta tilbake Nadderud.
 8. 9 likes
  Vi er vel ikke langt unna at det er sånn allerede? Det er ganske glissent på SS-tribunen, og ting som gjør at enkelte trekker seg bort er ikke bra. Det virker som om de som er pro konstant flagging mener at de som er uenige ikke hører hjemme på feltet. Min oppfatning er at det er mye bedre trøkk på bortekampene i nærområdet (LSK, Godset, VIF) enn hjemme. På bortefeltene er det både support-medlemmer og andre. Kan vi konkludere med at flere folk=bedre stemning, og at vi bør ha en inkluderende linje også på Nadderud?
 9. 9 likes
  Jeg hører det sies at det kun skal flagges med de største flaggene ved stopp i spillet eller når det ikke er angrepssituasjoner. Det har dessverre ikke vært tilfellet de siste to sesongene. Og i alle fall ikke i dag. Før denne sesongen forsvant tre gamle travere over til Hovis pga den ekstreme flaggingen. De hadde stått på feltet i nærmere 20 år.
 10. 8 likes
  Det har vært flere av oss som irriterer oss over flagging. Klart vi er der for å støtte laget, men det er lettere å støtte dem når vi faktisk ser hva som skjer der ute.. Jeg tviler på om noen forlater $$-feltet fordi det flagges for lite under kamp, derimot er det beviselig flere som både har og vurdere å flytte på grunn av flaggingen. I min enkle verden bør dette være en enkel avgjørelse.
 11. 8 likes
  Så veldig solid ut! Akkurat det vi trenger på stopperplass, og en massiv oppgradering fra Vihmann. Strekk eller krampe på overtid? Vi trenger absolutt ikke Yaw ute flere uker nå.
 12. 8 likes
  Jeg klarer å leve med flagging ass. Men jeg er såpass interessert i kampen på matta at jeg synes man bør vifte litt mer konsentrert. Flagging 70% av kampen er faktisk ikke nødvendig. Dere får meg ikke over på hovis selv om flaggingen fortsetter. Sorry.
 13. 7 likes
  Ola og Braaten er ikke mulig å stemme på i BB-avstemningen eller? Synes Ola får ufortjent mye kjeft i dag. Han var frisk, løpsvillig og skapte det meste vi hadde.
 14. 7 likes
  @WilliamStabæk4eva du er ikke alene om synspunktene. SS er nok delt i midten på dette punktet. Alle vil jo ha mest liv på tribunen. Og alle vil jo få med seg kampen. Å gå ned fra 70% til 30% flagging vil fungere for alle.
 15. 6 likes
  Sandberg BB i dag, hadde aldri tatt poeng uten ham. Yaw og Sammy positive begge to. Det som var krise, var å bytte Braaten med Hammy, da mistet vi alt som var av initiativ i dag. Var Braaten skadet? Likte heller ikke at Yaw ble byttet på slutten, men det var kanskje bare krampe?
 16. 6 likes
  Med seier går vi forbi minst to lag. Ranheim kan dog gå forbi oss på målforskjell, men det er mindre sannsynlig. Ville vært herlig å ha 4 poeng ned til nedrykksplass også. Motivasjonsboost
 17. 6 likes
  At Rosenborg taper poeng er alltid bra.
 18. 5 likes
  Yaw er god. Flott signering og klar forsterkning!
 19. 4 likes
  På ingen måte det dårligste jeg har sett av Ola i dag. Er på en del gode løp, men blir for lett/pysete i duellene. Selv om Daniel var svak i dag, så synes jeg lufta gikk ut av oss når han ble byttet ut. Ingen å slå baller på. Herman og Ola blir alt for puslete sammen og skremmer ingen. Yaw og Skytte virker positive og blir nok viktige fremover. Lumanza virker ganske rusten. Bør gå noen uker før han får starte. Sandberg er ekstremt solid (foruten utspill). Hanche med en av sine beste kamper og et herlig mål. Synes også bohinen er veldig god de første 40. Agressiv i press og bryter mye foran. Kantspillet er stort sett totalt fraværende. Som alltid har vi alt for mange sentrale offensivt rettede spillere. Burde nok strengt tatt kvitte seg med noen for at det ikke skal bli mange sure miner fremover, med mindre man vurderer å gå over til en 4-2-3-1 formasjon. Bohinen/lumanza og skytte som sittende og LUC, hugo og rusike/gyasi som offensive. Men.. we need a a spiss..
 20. 4 likes
  Eh, var sikker på at jeg hadde lagt dem til, men skjedde visst noe. Nå måtte jeg fjerne Strømnes for å få plass til dem 🤷‍♂️ Men dere får nesten bare godta at promillen min spiller litt inn når jeg er på ferie og ingen andre med moderatortilgang klarer å få inn avstemningen før jeg kommer inn en time etter kampslutt.
 21. 4 likes
  $$ har flere problemer og XX% flagging er et av dem.
 22. 4 likes
  Er Hugo helt ute i kylan nå? Lumanza og Vetlesen funka bra sentralt i 2017. Hadde det vært relasjoner å bygge videre på?
 23. 4 likes
  Utelukkende basert på fysiske attributter har vi den spissen vi manglet på topp idag spilleklar til neste runde. Som en kompis nevnte: Da vi tok av Braaten for Hammy så satt vi egentlig igjen med Braaten "delt-på-to" på topp. 37 år og 100 kg. (Plis ikke ta det som nedrakking av de tre. Det er kun et forsøk på humor. Kampen skrek etter en stor fyr på topp. Jeg har fremdeles ekstrem tro på både Hammy og Ola naturligvis, men det var ikke det kampen skrek etter)
 24. 4 likes
  Helt enig, nå har han fått nok sjanser lenge nok..
 25. 4 likes
  Jeg veit ikke hvor mange poeng vi hadde hadde uten Sandberg, men det er faen ikke mange. Vi hadde hvertfall ligget bak Godset på tabellen.
 26. 4 likes
  Yaw er en klar forsterkning basert på første 60
 27. 4 likes
 28. 4 likes
  Folk i Sarpsborg var gira da de hørte at Egon skulle komme til byen, så det er ikke akkurat Østlandets kulinariske hovedstad. Trist å ofre korte ned på forventet levetid for biffsnadder. Kom heller tilbake og bli assistent i STB, Geir!
 29. 3 likes
  Kjære alle. Jeg synes vi bør ha en diskusjon om flaggveivingen på SS-feltet, og mener den er såpass viktig at den fortjener en egen tråd. Mitt syn er at det har gått for langt. Det forstyrrer såpass for sikten både for oss i SS og de som sitter på andre siden av gjerdet at det går utover fornøyelsen. Kjør diskusjon.
 30. 3 likes
  Jeg er svært positiv til flagging og mener det er en viktig del av måten vi støtter og profilerer klubben og oss selv. Jeg synes vi burde flagge mer, men jeg ser poenget med de største flaggene. Jeg synes generelt at vi de siste årene har blitt litt dårligere på hopping, bruk av skjerf og lignende visuelle uttrykk, noe jeg synes er synd. For meg er det viktig at Stabæk er en klubb folk legger merke til og synes er kule å se på, en måte å påvirke det er å se bra ut. En måte vi gjør det på er å bruke flagg. Men jeg bytter gjerne ut ett stort flagg med fem små.
 31. 3 likes
  Kan nok være. Men en evaluering for å se på mulige tiltak er absolutt på sin plass der også flagging må være et tema. Når flere misliker det og flytter over til hovis er det tydelig at den virker ekskluderende for noen. Alle er enige om at vi trenger flere folk på Nadderud generelt og SS-tribunen spesielt. Kom gjerne med andre forslag til tiltak. Som Andreas skriver er sikten fra mange felt rimelig elendig, men potensialet er definitivt betydelig større enn hva som møter opp nå for tiden.
 32. 3 likes
 33. 3 likes
  Sant men så burde han blitt byttet med Lumanza, Vetlesen eller Rusike. Isteden byttet vi Hammy inn for Daniel. Forstå det den som kan. Vi har en lett «spiss» med Ola, og vi (jeg digger at JJ digger Hammy og han store talent), og vi komplimenterer med en enda lettere spiss, det er ikke riktig for ham eller laget å kaste ham inn i en slik kamp, med et slikt kampbilde, mot en så robust motstander
 34. 3 likes
  Helt uforståelig naivt bytte, som dessverre bidro til at mistet initiativet.
 35. 3 likes
 36. 3 likes
  Ett meget heldig poeng. Likevel: Øyner kvaliteter i dette laget. Mye bra teknikk. MEN vi må sette en bom på motorveien på vår venstreside ellers blir vi kjørt over hele tida og rykker ned.
 37. 3 likes
  Noen betraktninger fra kampen idag. 1. Hanche vår BB idag. Herlig ro med ball, innsats og scoring. 2. Solide forsterkninger i Skytte og Yaw. 3. Savnet JJ idag. Usedvanlig aktiv IA på benken. Usikker om det hjalp på den usedvanlige svake coachingen idag. 4. We need a spis for å holde oss, hvis ikke kan salget av Boli vise seg skjebnesvangert. Tydelig å se hvor lette vi ble på topp med Ola og Hammy (så lette at IA/Garborg flytta Kassi på topp og Hammy på kant på slutten). 5. Kampens høydepunkt; Trampeklappkjærlighetserklæring fra Hovis for hjemkomsten til Lumanza
 38. 3 likes
  Tror jeg aldri har sett han vinne en hodeduell. Driblingene hans er beklageligvis trege og relativt lette å lese. Han hadde tjent mye på å gjøre spillet sitt litt enklere, trenger ikke prøve på fancy finter han ikke behersker hele tiden. Hva er forresten vitsen med Jeppe på venstre back? Defensivt rygger han konstant til han taper duellen, offensivt bidrar han minimalt eller mister ballen.. Jeppe og Ola desidert svakest hos oss i dag. Skytte og Yaw ser ut som hyggelige bekjentskaper.
 39. 3 likes
  48 minutter med jævlig tynn suppe fra vår side, dette her.
 40. 3 likes
  Synes Døvle er ok jeg ,men bare så lenge han ikke skal dømme oss mot enga så...
 41. 3 likes
  Vi må stikke i fingern i jorda og innse at vi er et bunnlag.
 42. 2 likes
  Ja, alle er helt ute og kjører for tiden. Sannheten er at vi egentlig nesten leder ES. Men, ikke si det til noen.
 43. 2 likes
  Jeg kan ingenting om dette, men kan ikke flaggingen skje fra et høyere radnummer på tribunen? Da kan man også flagge 100% av kampen uten at det går utover sikten.
 44. 2 likes
  Altså, jeg har vært i SS hele mitt liv siden jeg var 6 år (i de dagene var det tydeligvis ikke så nøye med alderen, vet ikke om det er det nå). Jeg kan ikke huske at det har vært så ille som det er nå mtp sikten i foregående sesonger, og mener at denne forandringen bør diskuteres. Hvis alle er enige her om at flaggingen er fin slik den er nå er det helt greit. Det som skjer da er at jeg (+far,+bror) setter meg et annet sted og ikke fornyer medlemskapet. Synd for oss, men vi er tross alt bare noen prosenter av feltet, så ikke noe stort tap for SS. Det vil jeg gjerne ha klarhet i før jeg tar det relativt drastiske skrittet er om andre føler det slik som meg.
 45. 2 likes
  Veldig rart at Daniel ble byttet ut over Ola. Men jaja.. Digg med Lumanza tilbake.
 46. 2 likes
  Det er så rævva at vi ikke klarer å fange opp han som legger inn der. FAEN!
 47. 2 likes
  Beste keepern i Eliteserien siden Eddie Gustafsson
 48. 2 likes
  Synd vi ikke fikk oppleve Fortune og Solitaire på banen samtidig.
 49. 2 likes
  Kjipt å se en voksen mann sitte og gråte. Garantert en bra fyr, så jeg håper virkelig at han er raskt tilbake. Sidespor: Geir Bakke begynner å se rund og god ut. Godt å se at han får nok å spise nedi Østfold😊
 50. 2 likes
  Jeppe har definitivt en venstrefot som er meget presis i ES-sammenheng. I fjor spilte han på et av de svakeste lagene i serien, men var likevel den backen med fjerde flest assist (kun Birger, Hedenstad og Stølås foran). Jeg mener Jeppe er kraftig undervurdert her på forumet. Det er en grunn til at alle trenere de siste årene har hatt Jeppe som et klart førstevalg.
×
×
 • Create New...