Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 04. aug. 2019 i alle områder

  1. At dette er en diskusjon synes jeg er helt sprøtt. Jeg hørte et par tilrop fra feltet ved siden av i dag – greit nok at de klager, som ikke vet bedre, men da får de heller finne seg et annet felt, hvor de ikke blir plaget av flagging. De som står på ståfeltet bør dog vite hva de har begitt seg ut på. Jeg hørte klaging herfra også, og det er helt på trynet. Her handler det utelukkende om å gi gutta mest mulig støtte. Og det skal det fortsette å handle om! At man kan ta ned flagget litt ved målsjanser er noe annet, men det har jeg inntrykk av at de fleste er ganske flinke til. Tråden bør flyttes inn i «Mer liv fra $$», og diskusjonen legges død. Det eneste positive med denne tråden er at folk får en påminnelse om hva det betyr å stå på ståfeltet, så blir det kanskje litt mindre syting på feltet...
    20 liker
  2. John og jeg savner veldig å stå og synge sammen med SS. Nå STÅR vi på øverste rad på Hovis og prøver å bidra til rop. Det er litt kjedelig, men vi foretrekker å se laget spille foran å se flagg. Men, vi er bare 2 gamle menn. ?
    13 liker
  3. Synes også dette er en diskusjon som er verdt å ta. Personlig synes jeg det var i overkant mye flagging i dag, og hadde gjerne sett at de store flaggene var forbeholdt målfeiring, innmarsj osv. Det er jo et viktig poeng at folk også ønsker å se matchen. Og at enkelte forsøker å drepe diskusjonen med hersketeknikk er ikke bra.
    12 liker
  4. Forstår ikke Braaten - Geelmuyden byttet... Måtte da hatt vært bedre å satt inn Rusike og satt Kassi i rollen bak Ola? Eller er det sånn at vi må gi spilleren spilletid for skal signere ny kontrakt, på bekostning av å stille med det beste laget?
    12 liker
  5. Også synes jeg det er kult om vi kan ha en samtale eller diskusjon om dette uten å hogge hodet av hverandre.
    11 liker
  6. Glem dommern. Vi må gjøre det selv. På tide å ta tilbake Nadderud.
    11 liker
  7. 10 liker
  8. Det har vært flere av oss som irriterer oss over flagging. Klart vi er der for å støtte laget, men det er lettere å støtte dem når vi faktisk ser hva som skjer der ute.. Jeg tviler på om noen forlater $$-feltet fordi det flagges for lite under kamp, derimot er det beviselig flere som både har og vurdere å flytte på grunn av flaggingen. I min enkle verden bør dette være en enkel avgjørelse.
    8 liker
  9. Jeg hører det sies at det kun skal flagges med de største flaggene ved stopp i spillet eller når det ikke er angrepssituasjoner. Det har dessverre ikke vært tilfellet de siste to sesongene. Og i alle fall ikke i dag. Før denne sesongen forsvant tre gamle travere over til Hovis pga den ekstreme flaggingen. De hadde stått på feltet i nærmere 20 år.
    8 liker
  10. Jeg klarer å leve med flagging ass. Men jeg er såpass interessert i kampen på matta at jeg synes man bør vifte litt mer konsentrert. Flagging 70% av kampen er faktisk ikke nødvendig. Dere får meg ikke over på hovis selv om flaggingen fortsetter. Sorry.
    8 liker
  11. Så veldig solid ut! Akkurat det vi trenger på stopperplass, og en massiv oppgradering fra Vihmann. Strekk eller krampe på overtid? Vi trenger absolutt ikke Yaw ute flere uker nå.
    7 liker
  12. Vi er vel ikke langt unna at det er sånn allerede? Det er ganske glissent på SS-tribunen, og ting som gjør at enkelte trekker seg bort er ikke bra. Det virker som om de som er pro konstant flagging mener at de som er uenige ikke hører hjemme på feltet. Min oppfatning er at det er mye bedre trøkk på bortekampene i nærområdet (LSK, Godset, VIF) enn hjemme. På bortefeltene er det både support-medlemmer og andre. Kan vi konkludere med at flere folk=bedre stemning, og at vi bør ha en inkluderende linje også på Nadderud?
    7 liker
  13. Ola og Braaten er ikke mulig å stemme på i BB-avstemningen eller? Synes Ola får ufortjent mye kjeft i dag. Han var frisk, løpsvillig og skapte det meste vi hadde.
    6 liker
  14. @WilliamStabæk4eva du er ikke alene om synspunktene. SS er nok delt i midten på dette punktet. Alle vil jo ha mest liv på tribunen. Og alle vil jo få med seg kampen. Å gå ned fra 70% til 30% flagging vil fungere for alle.
    6 liker
  15. Sandberg BB i dag, hadde aldri tatt poeng uten ham. Yaw og Sammy positive begge to. Det som var krise, var å bytte Braaten med Hammy, da mistet vi alt som var av initiativ i dag. Var Braaten skadet? Likte heller ikke at Yaw ble byttet på slutten, men det var kanskje bare krampe?
    6 liker
  16. Med seier går vi forbi minst to lag. Ranheim kan dog gå forbi oss på målforskjell, men det er mindre sannsynlig. Ville vært herlig å ha 4 poeng ned til nedrykksplass også. Motivasjonsboost
    6 liker
  17. Yaw er god. Flott signering og klar forsterkning!
    5 liker
  18. På ingen måte det dårligste jeg har sett av Ola i dag. Er på en del gode løp, men blir for lett/pysete i duellene. Selv om Daniel var svak i dag, så synes jeg lufta gikk ut av oss når han ble byttet ut. Ingen å slå baller på. Herman og Ola blir alt for puslete sammen og skremmer ingen. Yaw og Skytte virker positive og blir nok viktige fremover. Lumanza virker ganske rusten. Bør gå noen uker før han får starte. Sandberg er ekstremt solid (foruten utspill). Hanche med en av sine beste kamper og et herlig mål. Synes også bohinen er veldig god de første 40. Agressiv i press og bryter mye foran. Kantspillet er stort sett totalt fraværende. Som alltid har vi alt for mange sentrale offensivt rettede spillere. Burde nok strengt tatt kvitte seg med noen for at det ikke skal bli mange sure miner fremover, med mindre man vurderer å gå over til en 4-2-3-1 formasjon. Bohinen/lumanza og skytte som sittende og LUC, hugo og rusike/gyasi som offensive. Men.. we need a a spiss..
    4 liker
  19. Eh, var sikker på at jeg hadde lagt dem til, men skjedde visst noe. Nå måtte jeg fjerne Strømnes for å få plass til dem ?‍♂️ Men dere får nesten bare godta at promillen min spiller litt inn når jeg er på ferie og ingen andre med moderatortilgang klarer å få inn avstemningen før jeg kommer inn en time etter kampslutt.
    4 liker
  20. $$ har flere problemer og XX% flagging er et av dem.
    4 liker
  21. Er Hugo helt ute i kylan nå? Lumanza og Vetlesen funka bra sentralt i 2017. Hadde det vært relasjoner å bygge videre på?
    4 liker
  22. Helt enig, nå har han fått nok sjanser lenge nok..
    4 liker
  23. Folk i Sarpsborg var gira da de hørte at Egon skulle komme til byen, så det er ikke akkurat Østlandets kulinariske hovedstad. Trist å ofre korte ned på forventet levetid for biffsnadder. Kom heller tilbake og bli assistent i STB, Geir!
    4 liker
  24. Kjære alle. Jeg synes vi bør ha en diskusjon om flaggveivingen på SS-feltet, og mener den er såpass viktig at den fortjener en egen tråd. Mitt syn er at det har gått for langt. Det forstyrrer såpass for sikten både for oss i SS og de som sitter på andre siden av gjerdet at det går utover fornøyelsen. Kjør diskusjon.
    3 liker
  25. Jeg er svært positiv til flagging og mener det er en viktig del av måten vi støtter og profilerer klubben og oss selv. Jeg synes vi burde flagge mer, men jeg ser poenget med de største flaggene. Jeg synes generelt at vi de siste årene har blitt litt dårligere på hopping, bruk av skjerf og lignende visuelle uttrykk, noe jeg synes er synd. For meg er det viktig at Stabæk er en klubb folk legger merke til og synes er kule å se på, en måte å påvirke det er å se bra ut. En måte vi gjør det på er å bruke flagg. Men jeg bytter gjerne ut ett stort flagg med fem små.
    3 liker
  26. Kan nok være. Men en evaluering for å se på mulige tiltak er absolutt på sin plass der også flagging må være et tema. Når flere misliker det og flytter over til hovis er det tydelig at den virker ekskluderende for noen. Alle er enige om at vi trenger flere folk på Nadderud generelt og SS-tribunen spesielt. Kom gjerne med andre forslag til tiltak. Som Andreas skriver er sikten fra mange felt rimelig elendig, men potensialet er definitivt betydelig større enn hva som møter opp nå for tiden.
    3 liker
  27. Helt uforståelig naivt bytte, som dessverre bidro til at mistet initiativet.
    3 liker
  28. Utelukkende basert på fysiske attributter har vi den spissen vi manglet på topp idag spilleklar til neste runde. Som en kompis nevnte: Da vi tok av Braaten for Hammy så satt vi egentlig igjen med Braaten "delt-på-to" på topp. 37 år og 100 kg. (Plis ikke ta det som nedrakking av de tre. Det er kun et forsøk på humor. Kampen skrek etter en stor fyr på topp. Jeg har fremdeles ekstrem tro på både Hammy og Ola naturligvis, men det var ikke det kampen skrek etter)
    3 liker
  29. Tror jeg aldri har sett han vinne en hodeduell. Driblingene hans er beklageligvis trege og relativt lette å lese. Han hadde tjent mye på å gjøre spillet sitt litt enklere, trenger ikke prøve på fancy finter han ikke behersker hele tiden. Hva er forresten vitsen med Jeppe på venstre back? Defensivt rygger han konstant til han taper duellen, offensivt bidrar han minimalt eller mister ballen.. Jeppe og Ola desidert svakest hos oss i dag. Skytte og Yaw ser ut som hyggelige bekjentskaper.
    3 liker
  30. Yaw er en klar forsterkning basert på første 60
    3 liker
  31. 48 minutter med jævlig tynn suppe fra vår side, dette her.
    3 liker
  32. Synes Døvle er ok jeg ,men bare så lenge han ikke skal dømme oss mot enga så...
    3 liker
  33. Vi må stikke i fingern i jorda og innse at vi er et bunnlag.
    3 liker
  34. Jeg rakk ikke kampen i dag så kan ikke uttale meg spesifikt om denne. Det har skjedd at jeg har irritert meg over flaggingen, men pleier da å flytte meg vekk fra den personen som flagger så jeg får bedre sikt. Tror uansett det er fint at vi tar denne diskusjonen. Er ganske sikker på at spillerne påvirkes mer av av lydnivået vi klarer å levere, enn av hvor mye vi flagger. Og hvis folk forlater support fordi vi flagger for mye er hvertfall et varsko. Lydnivået henger mye sammen med hvor mange folk som stiller opp. Og apropos sikt; Satt en gang på feltet til høyre for oss. Det må jo være verdenhistoriens verste felt. Først må du se igjennom en stolpe, et gjerde, flagging fra support og to innbytter benker. Ikke rart «vanlige» folk holder seg unna Nadderud.
    2 liker
  35. Jeg kan ingenting om dette, men kan ikke flaggingen skje fra et høyere radnummer på tribunen? Da kan man også flagge 100% av kampen uten at det går utover sikten.
    2 liker
  36. Altså, jeg har vært i SS hele mitt liv siden jeg var 6 år (i de dagene var det tydeligvis ikke så nøye med alderen, vet ikke om det er det nå). Jeg kan ikke huske at det har vært så ille som det er nå mtp sikten i foregående sesonger, og mener at denne forandringen bør diskuteres. Hvis alle er enige her om at flaggingen er fin slik den er nå er det helt greit. Det som skjer da er at jeg (+far,+bror) setter meg et annet sted og ikke fornyer medlemskapet. Synd for oss, men vi er tross alt bare noen prosenter av feltet, så ikke noe stort tap for SS. Det vil jeg gjerne ha klarhet i før jeg tar det relativt drastiske skrittet er om andre føler det slik som meg.
    2 liker
  37. Ett meget heldig poeng. Likevel: Øyner kvaliteter i dette laget. Mye bra teknikk. MEN vi må sette en bom på motorveien på vår venstreside ellers blir vi kjørt over hele tida og rykker ned.
    2 liker
  38. Noen betraktninger fra kampen idag. 1. Hanche vår BB idag. Herlig ro med ball, innsats og scoring. 2. Solide forsterkninger i Skytte og Yaw. 3. Savnet JJ idag. Usedvanlig aktiv IA på benken. Usikker om det hjalp på den usedvanlige svake coachingen idag. 4. We need a spis for å holde oss, hvis ikke kan salget av Boli vise seg skjebnesvangert. Tydelig å se hvor lette vi ble på topp med Ola og Hammy (så lette at IA/Garborg flytta Kassi på topp og Hammy på kant på slutten). 5. Kampens høydepunkt; Trampeklappkjærlighetserklæring fra Hovis for hjemkomsten til Lumanza
    2 liker
  39. Veldig rart at Daniel ble byttet ut over Ola. Men jaja.. Digg med Lumanza tilbake.
    2 liker
  40. Det er så rævva at vi ikke klarer å fange opp han som legger inn der. FAEN!
    2 liker
  41. Synd vi ikke fikk oppleve Fortune og Solitaire på banen samtidig.
    2 liker
  42. Ett poeng til Sarp hjelper dem ikke all verden, men to poeng tapt for RBK er noe dritt for dem. Når man (altså jeg) ber til høyere makter om at ingen av lagene får poeng, får man nesten være fornøyd med uavgjort. Jeg har litt samme dilemmaet neste runde også, og håper forballguden finner lignende løsning også der (men aller minst vil jeg selvfølgelig ha Tromsøseier).
    2 liker
  43. Kjipt å se en voksen mann sitte og gråte. Garantert en bra fyr, så jeg håper virkelig at han er raskt tilbake. Sidespor: Geir Bakke begynner å se rund og god ut. Godt å se at han får nok å spise nedi Østfold?
    2 liker
  44. Kommer fra treninga nå, fortsatt sol både ute og inne :-). 11'eren i morgen ser ut til å bli Sandberg, Hancke, Demidov, Yaw, Jeppe, Hernandez, Sammy Skytte, Emil, Kassi, Bråten og Ola. Japaneren har ikke fått spillertillatelse ennå grunnet sendrektighet i det belgiske forbundet og er ikke aktuell i morgen, men definitivt til neste serierunde. Lumanza er ikke matchfit før kampen mot Vålerenga om ti dager, men skal kjøres hardt fysisk i tiden frem til da. Janne antydet vel at han kan være aktuell for et tjue minutters innhopp i morra. Inge leter etter en toppspiss, kanskje på lån, så vi ikke blokkerer langsiktig for egne talenter - men disse vurderingene avhenger av hvem, hva og hvordan, selvfølgelig. Smil og latter både på banen og langs sidelinja. Vi vinner i morra.
    2 liker
  45. Jönsson, Belsvik OG Østhagen tilbake?
    2 liker
  46. Dette var fint å høre. Da oppfordrer jeg de som tar disse avgjørelsene å høre etter. Hvis ikke det kuttes ned er det altså fare for at SS blir en ganske snever supporterklubb, og det er verken bra for SS eller Stabæk.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...