Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 08/04/2019 in Posts

 1. At dette er en diskusjon synes jeg er helt sprøtt. Jeg hørte et par tilrop fra feltet ved siden av i dag – greit nok at de klager, som ikke vet bedre, men da får de heller finne seg et annet felt, hvor de ikke blir plaget av flagging. De som står på ståfeltet bør dog vite hva de har begitt seg ut på. Jeg hørte klaging herfra også, og det er helt på trynet. Her handler det utelukkende om å gi gutta mest mulig støtte. Og det skal det fortsette å handle om! At man kan ta ned flagget litt ved målsjanser er noe annet, men det har jeg inntrykk av at de fleste er ganske flinke til. Trå
  20 likes
 2. John og jeg savner veldig å stå og synge sammen med SS. Nå STÅR vi på øverste rad på Hovis og prøver å bidra til rop. Det er litt kjedelig, men vi foretrekker å se laget spille foran å se flagg. Men, vi er bare 2 gamle menn. ?
  13 likes
 3. Synes også dette er en diskusjon som er verdt å ta. Personlig synes jeg det var i overkant mye flagging i dag, og hadde gjerne sett at de store flaggene var forbeholdt målfeiring, innmarsj osv. Det er jo et viktig poeng at folk også ønsker å se matchen. Og at enkelte forsøker å drepe diskusjonen med hersketeknikk er ikke bra.
  12 likes
 4. Forstår ikke Braaten - Geelmuyden byttet... Måtte da hatt vært bedre å satt inn Rusike og satt Kassi i rollen bak Ola? Eller er det sånn at vi må gi spilleren spilletid for skal signere ny kontrakt, på bekostning av å stille med det beste laget?
  12 likes
 5. Også synes jeg det er kult om vi kan ha en samtale eller diskusjon om dette uten å hogge hodet av hverandre.
  11 likes
 6. Du er den beste keeperen som har spilt i Stabæk. I det minste den som har spilt best. Knudsen var bedre på å sette igang kontringer, men han hadde også spillere rundt seg som innbød til nettopp dette. Du er pur klasse mann!
  11 likes
 7. Glem dommern. Vi må gjøre det selv. På tide å ta tilbake Nadderud.
  11 likes
 8. Likte det jeg så av Skytte. Han kan bli meget bra. Deilig å se en spiller som er trygg med ball
  10 likes
 9. At Rosenborg taper poeng er alltid bra.
  10 likes
 10. Det har vært flere av oss som irriterer oss over flagging. Klart vi er der for å støtte laget, men det er lettere å støtte dem når vi faktisk ser hva som skjer der ute.. Jeg tviler på om noen forlater $$-feltet fordi det flagges for lite under kamp, derimot er det beviselig flere som både har og vurdere å flytte på grunn av flaggingen. I min enkle verden bør dette være en enkel avgjørelse.
  8 likes
 11. Jeg hører det sies at det kun skal flagges med de største flaggene ved stopp i spillet eller når det ikke er angrepssituasjoner. Det har dessverre ikke vært tilfellet de siste to sesongene. Og i alle fall ikke i dag. Før denne sesongen forsvant tre gamle travere over til Hovis pga den ekstreme flaggingen. De hadde stått på feltet i nærmere 20 år.
  8 likes
 12. Jeg klarer å leve med flagging ass. Men jeg er såpass interessert i kampen på matta at jeg synes man bør vifte litt mer konsentrert. Flagging 70% av kampen er faktisk ikke nødvendig. Dere får meg ikke over på hovis selv om flaggingen fortsetter. Sorry.
  8 likes
 13. Morsomt å ha en Siddharta til å bidra med ro og balanse på midtbanen vår. Men jeg må si jeg virkelig liker det jeg ser. Har mange av kvalitetene til Kassi, men kanskje litt tryggere.
  8 likes
 14. Så veldig solid ut! Akkurat det vi trenger på stopperplass, og en massiv oppgradering fra Vihmann. Strekk eller krampe på overtid? Vi trenger absolutt ikke Yaw ute flere uker nå.
  7 likes
 15. Vi er vel ikke langt unna at det er sånn allerede? Det er ganske glissent på SS-tribunen, og ting som gjør at enkelte trekker seg bort er ikke bra. Det virker som om de som er pro konstant flagging mener at de som er uenige ikke hører hjemme på feltet. Min oppfatning er at det er mye bedre trøkk på bortekampene i nærområdet (LSK, Godset, VIF) enn hjemme. På bortefeltene er det både support-medlemmer og andre. Kan vi konkludere med at flere folk=bedre stemning, og at vi bør ha en inkluderende linje også på Nadderud?
  7 likes
 16. Ola og Braaten er ikke mulig å stemme på i BB-avstemningen eller? Synes Ola får ufortjent mye kjeft i dag. Han var frisk, løpsvillig og skapte det meste vi hadde.
  6 likes
 17. @WilliamStabæk4eva du er ikke alene om synspunktene. SS er nok delt i midten på dette punktet. Alle vil jo ha mest liv på tribunen. Og alle vil jo få med seg kampen. Å gå ned fra 70% til 30% flagging vil fungere for alle.
  6 likes
 18. Sandberg BB i dag, hadde aldri tatt poeng uten ham. Yaw og Sammy positive begge to. Det som var krise, var å bytte Braaten med Hammy, da mistet vi alt som var av initiativ i dag. Var Braaten skadet? Likte heller ikke at Yaw ble byttet på slutten, men det var kanskje bare krampe?
  6 likes
 19. Med seier går vi forbi minst to lag. Ranheim kan dog gå forbi oss på målforskjell, men det er mindre sannsynlig. Ville vært herlig å ha 4 poeng ned til nedrykksplass også. Motivasjonsboost
  6 likes
 20. Yaw er god. Flott signering og klar forsterkning!
  5 likes
 21. På ingen måte det dårligste jeg har sett av Ola i dag. Er på en del gode løp, men blir for lett/pysete i duellene. Selv om Daniel var svak i dag, så synes jeg lufta gikk ut av oss når han ble byttet ut. Ingen å slå baller på. Herman og Ola blir alt for puslete sammen og skremmer ingen. Yaw og Skytte virker positive og blir nok viktige fremover. Lumanza virker ganske rusten. Bør gå noen uker før han får starte. Sandberg er ekstremt solid (foruten utspill). Hanche med en av sine beste kamper og et herlig mål. Synes også bohinen er veldig god de første 40. Agressiv i press o
  4 likes
 22. Eh, var sikker på at jeg hadde lagt dem til, men skjedde visst noe. Nå måtte jeg fjerne Strømnes for å få plass til dem ?‍♂️ Men dere får nesten bare godta at promillen min spiller litt inn når jeg er på ferie og ingen andre med moderatortilgang klarer å få inn avstemningen før jeg kommer inn en time etter kampslutt.
  4 likes
 23. $$ har flere problemer og XX% flagging er et av dem.
  4 likes
 24. Er Hugo helt ute i kylan nå? Lumanza og Vetlesen funka bra sentralt i 2017. Hadde det vært relasjoner å bygge videre på?
  4 likes
 25. Helt enig, nå har han fått nok sjanser lenge nok..
  4 likes
 26. Folk i Sarpsborg var gira da de hørte at Egon skulle komme til byen, så det er ikke akkurat Østlandets kulinariske hovedstad. Trist å ofre korte ned på forventet levetid for biffsnadder. Kom heller tilbake og bli assistent i STB, Geir!
  4 likes
 27. Kjære alle. Jeg synes vi bør ha en diskusjon om flaggveivingen på SS-feltet, og mener den er såpass viktig at den fortjener en egen tråd. Mitt syn er at det har gått for langt. Det forstyrrer såpass for sikten både for oss i SS og de som sitter på andre siden av gjerdet at det går utover fornøyelsen. Kjør diskusjon.
  3 likes
 28. Jeg er svært positiv til flagging og mener det er en viktig del av måten vi støtter og profilerer klubben og oss selv. Jeg synes vi burde flagge mer, men jeg ser poenget med de største flaggene. Jeg synes generelt at vi de siste årene har blitt litt dårligere på hopping, bruk av skjerf og lignende visuelle uttrykk, noe jeg synes er synd. For meg er det viktig at Stabæk er en klubb folk legger merke til og synes er kule å se på, en måte å påvirke det er å se bra ut. En måte vi gjør det på er å bruke flagg. Men jeg bytter gjerne ut ett stort flagg med fem små.
  3 likes
 29. Kan nok være. Men en evaluering for å se på mulige tiltak er absolutt på sin plass der også flagging må være et tema. Når flere misliker det og flytter over til hovis er det tydelig at den virker ekskluderende for noen. Alle er enige om at vi trenger flere folk på Nadderud generelt og SS-tribunen spesielt. Kom gjerne med andre forslag til tiltak. Som Andreas skriver er sikten fra mange felt rimelig elendig, men potensialet er definitivt betydelig større enn hva som møter opp nå for tiden.
  3 likes
 30. Sant men så burde han blitt byttet med Lumanza, Vetlesen eller Rusike. Isteden byttet vi Hammy inn for Daniel. Forstå det den som kan. Vi har en lett «spiss» med Ola, og vi (jeg digger at JJ digger Hammy og han store talent), og vi komplimenterer med en enda lettere spiss, det er ikke riktig for ham eller laget å kaste ham inn i en slik kamp, med et slikt kampbilde, mot en så robust motstander
  3 likes
 31. Helt uforståelig naivt bytte, som dessverre bidro til at mistet initiativet.
  3 likes
 32. Utelukkende basert på fysiske attributter har vi den spissen vi manglet på topp idag spilleklar til neste runde. Som en kompis nevnte: Da vi tok av Braaten for Hammy så satt vi egentlig igjen med Braaten "delt-på-to" på topp. 37 år og 100 kg. (Plis ikke ta det som nedrakking av de tre. Det er kun et forsøk på humor. Kampen skrek etter en stor fyr på topp. Jeg har fremdeles ekstrem tro på både Hammy og Ola naturligvis, men det var ikke det kampen skrek etter)
  3 likes
 33. Jeg veit ikke hvor mange poeng vi hadde hadde uten Sandberg, men det er faen ikke mange. Vi hadde hvertfall ligget bak Godset på tabellen.
  3 likes
 34. Tror jeg aldri har sett han vinne en hodeduell. Driblingene hans er beklageligvis trege og relativt lette å lese. Han hadde tjent mye på å gjøre spillet sitt litt enklere, trenger ikke prøve på fancy finter han ikke behersker hele tiden. Hva er forresten vitsen med Jeppe på venstre back? Defensivt rygger han konstant til han taper duellen, offensivt bidrar han minimalt eller mister ballen.. Jeppe og Ola desidert svakest hos oss i dag. Skytte og Yaw ser ut som hyggelige bekjentskaper.
  3 likes
 35. Yaw er en klar forsterkning basert på første 60
  3 likes
 36. 48 minutter med jævlig tynn suppe fra vår side, dette her.
  3 likes
 37. Synes Døvle er ok jeg ,men bare så lenge han ikke skal dømme oss mot enga så...
  3 likes
 38. Vi må stikke i fingern i jorda og innse at vi er et bunnlag.
  3 likes
 39. 3 på børsen i vg. Fake news
  2 likes
 40. Noen betraktninger fra kampen idag. 1. Hanche vår BB idag. Herlig ro med ball, innsats og scoring. 2. Solide forsterkninger i Skytte og Yaw. 3. Savnet JJ idag. Usedvanlig aktiv IA på benken. Usikker om det hjalp på den usedvanlige svake coachingen idag. 4. We need a spis for å holde oss, hvis ikke kan salget av Boli vise seg skjebnesvangert. Tydelig å se hvor lette vi ble på topp med Ola og Hammy (så lette at IA/Garborg flytta Kassi på topp og Hammy på kant på slutten).
  2 likes
 41. Veldig rart at Daniel ble byttet ut over Ola. Men jaja.. Digg med Lumanza tilbake.
  2 likes
 42. Det er så rævva at vi ikke klarer å fange opp han som legger inn der. FAEN!
  2 likes
 43. Beste keepern i Eliteserien siden Eddie Gustafsson
  2 likes
 44. Synd vi ikke fikk oppleve Fortune og Solitaire på banen samtidig.
  2 likes
 45. Ett poeng til Sarp hjelper dem ikke all verden, men to poeng tapt for RBK er noe dritt for dem. Når man (altså jeg) ber til høyere makter om at ingen av lagene får poeng, får man nesten være fornøyd med uavgjort. Jeg har litt samme dilemmaet neste runde også, og håper forballguden finner lignende løsning også der (men aller minst vil jeg selvfølgelig ha Tromsøseier).
  2 likes
 46. Kjipt å se en voksen mann sitte og gråte. Garantert en bra fyr, så jeg håper virkelig at han er raskt tilbake. Sidespor: Geir Bakke begynner å se rund og god ut. Godt å se at han får nok å spise nedi Østfold?
  2 likes
 47. Kommer fra treninga nå, fortsatt sol både ute og inne :-). 11'eren i morgen ser ut til å bli Sandberg, Hancke, Demidov, Yaw, Jeppe, Hernandez, Sammy Skytte, Emil, Kassi, Bråten og Ola. Japaneren har ikke fått spillertillatelse ennå grunnet sendrektighet i det belgiske forbundet og er ikke aktuell i morgen, men definitivt til neste serierunde. Lumanza er ikke matchfit før kampen mot Vålerenga om ti dager, men skal kjøres hardt fysisk i tiden frem til da. Janne antydet vel at han kan være aktuell for et tjue minutters innhopp i morra. Inge leter etter en toppspiss, kanskje på lån, så vi ikke blo
  2 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...