Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. aug. 2019 i alle områder

  1. Fordi han ikke gikk til oss, har vel ikke prestert noe særlig i Enga? Da tenker jeg vi heller kan ha fokus på eget lag.
    18 liker
  2. Tar det her i en slags web-tråd: NTB Scanpix har via sitt pengeinnkrevingsbyrå sendt en bunke fakturaer på 3600,- per bilde, for bilder brukt på Stabaek.no. Dette inkluderer når brukere her har kopiert en avisartikkel i feks VG eller Aftenposten, og bildet følger med - selv om det fortsatt er lagret hos Schibsted og bare lenket til herfra. Kravet er foreløpig oppe i 14 400,- and counting. Andre melder også at de får krav for bilder som også brukes på Eliteserien og alle klubbenes nettsider. Stabæk Support vil kontakte NTB Scanpix direkte for å høre om de står inne for disse kravene og måten det blir håndtert på. https://m.facebook.com/groups/10408741849?view=permalink&id=10156237017281850
    9 liker
  3. Sommerens spillerfest kan fortsette for Stabæk Sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, leter stadig etter spillere. Han ser heller ikke bort fra at det kan bli solgt flere spillere i sommer. André Strømnes Inge André Olsen har fortsatt penger til å hente forsterkninger til Stabæk. Fortsatt kan det komme spillere inn og ut i sommer. Stabæk har solgt både Tobias Børkeeiet og Franck Boli for til sammen over 20 millioner kroner denne sommeren. Dessuten har de hentet Sammy Skytte, Tortol Lumanza, Yaw Amankwah, Kasper Junker og Kosuke Kinoshita. Sportslig leder Inge André Olsen innrømmer at det har vært en hektisk sommer med mye utskiftninger, og at denne sommeren har vært litt annerledes enn på noen år. For nå har Stabæk hatt mer økonomisk handlefrihet. – Nå hadde vi et budsjett i forkant og visste at vi hadde mulighet til å hente forsterkninger selv om vi ikke solgte en spiller. Tidligere har Olsen og Stabæk måttet vente på å selge en spiller før de kunne ta inn en ny til klubben. – Nå hadde vi et lite budsjett på hva vi kunne gjøre uten spillersalg. Olsen legger ikke skjul på at det kan skje mer denne sommeren og sier han kommer til å jobbe med eventuelle spillersalg og kjøp til overgangsvinduet stenger den 31. august. – Det er aktuelle spillere både inn og ut. Stabæk-lederen sier det i lang tid har vært interesse rundt flere av Stabæks spillere og legger til at han blir overrasket om det ikke kommer bud på noen av dem. Han røper at det er dialoger, men at man aldri har noen garantier for at det ender opp i salg. Samtidig har Olsen mer igjen på budsjettet for å forsterke. – Og vi er hele tiden på jakt etter hvordan vi kan øke sannsynligheten for å vinne mange kamper i høst. Men det skal være den rette spilleren. Vi kommer til å jobbe med det. Kosuke Kinoshita og Kasper Junker har ennå ikke debutert for Stabæk i eliteserien. Kinoshita ble spillerklar dagen etter Stabæks seriekamp mot Haugesund, forrige serierunde. Kasper Junker ankom Nadderud sist uke. Begge er aktuelle for onsdagens kamp mot Vålerenga. Inge André Olsen sier de nye spillerne har sett bra ut på trening. – De som har vært her skal integrere dem. Slike ting kan ta noen dager eller uker. Det ser ut som det har gått veldig bra og det virker som vi har bra konkurranse om de fleste plassene i startelleveren. Det gjør at vi får bedre kvalitet. Onsdagens hjemmekamp mot Vålerenga blir den andre etter at toppscorer Franck Boli ble solgt. Uten Boli på laget var det forsvarsspiller Andreas Hanche-Olsen som sto frem og scoret Stabæks mål. Olsen sier at ingen spillere er uerstattelige og at Stabæk prøver å sette sammen ferdigheter for å erstatte Boli. –Et godt lag trenger å score fra midtbane, spiss og kant. Det trengs også mål fra forsvarsspillere. Det er et ansvar som skal fordeles.
    8 liker
  4. Ja, hvis du ser bort i fra den soleklare straffen Mjøndalen ikke fikk, og den billige straffen LSK fikk, så er jeg enig. Pyttsann. To sånne dommerfeil i løpet av åpningsminuttene må vi kunne tåle.
    4 liker
  5. Leser på VGD at det som omtales som Llullaku-brødrene har meldt overgang til Stabæk. Noen som kan opplyse forumet om disse spillerne? Edit: Fant et par nyhetssaker om dem: http://baerumsk.no/brodene-llullaku-pa-kosovo-u17-landslaget/ https://www.tv2.no/a/10600835/
    3 liker
  6. Shala har vært veldig bra i Enga. Synd han ikke kom til oss, men han fikk et mye bedre økonomisk tilbud der. Fullt forståelig det. Jeg har ingen hard feelings og det tror jeg ingen i Stabæk heller har.
    3 liker
  7. Belsvik er på Nadderud i samtaler med IA, Espen Nystuen vil lage bråk. https://www.budstikka.no/sport/her-er-petter-belsvik-pa-nadderud-gamleklubben-reagerer-pa-jobbsamtaler/317375!/
    3 liker
  8. De har også lagt til gebyr for at bildet ikke er kreditert her hos oss ja, så de sitter bare og skuffer ut så mange og så dyre fakturaer som de kan. De har uansett fått noen henvendelser i dag, så får vi se hva de svarer.
    3 liker
  9. Begge har meldt overgang til Stabæk fra Bærum. Elton spiller kant, mens Elliot er spiss. Har både spilt og trent med begge og kan bekrefte at disse gutta er meget spennende. De er JR spillere for øyeblikket og kommer til å spille NM med 2003-årgangen.
    2 liker
  10. - Han har en kjenning med et eller annet i låret. Vi må teste han onsdag morgen, for å se om han kan spille mot Vålerenga, sier Stabæk-trener Jan Jönsson.
    2 liker
  11. Og i neste episode er Janne gjest
    2 liker
  12. Når var det Lumanza signerte?
    2 liker
  13. Kosuke var på et helt annet fysisk nivå enn noen av de andre som spilte synes jeg, han holdt 3 spillere unna når han løp forbi backen på kanten der. Virket bare som at han ikke fikk så mye å jobbe med av det jeg fikk sett.
    1 liker
  14. Har sett en del kamper i det siste og synes Tromsø og Mjøndalen ser svake ut. Tror kanskje det blir de lagene som rykker rett ned. De har ikke fått vesentlige forsterkninger i overgangsvinduet. Tror dessverre Godset og Sarpsborg kan komme på offensiven. Godset spillte bra mot Enga, men Enga ga bort veldig mye rom noe som andre lag ikke gjør. Keitas to mål var et resultat av dårlig sikring hos Enga. Lillestrøm - Mjøndalen i kveld så en ny dommerskandale og i går blåste ikke Tommy Schjerven for et åpenbart tilbakespill til egen keeper. Den som tror dommertabber utgjevner seg gjennom sesongen tar feil til det er kampantallet for lavt. Feil fra dommere kan godt komme til å avgjøre hvem som rykker ned i årets Eliteserie.
    1 liker
  15. Dommeren ga LSK tre poeng idag. Men bra at Mjøndalen tapte da.
    1 liker
  16. Snikskryt av å bo i Grenland, den var ny ?
    1 liker
  17. Fulgte runden idag på Eurosport Player, og synes det var påtakelig hvordan Rekdal og gjengen framsnakket den norske dommerstanden på en påtakelig måte med kommentarer som; «Kan ikke huske sist det ble gjort en horribel dommertabbe». Dette er mot bedre vitende og fremstår som smisking for NFF. Det kler Eurosport dårlig og fratar dem enhver form for troverdighet og integritet. Skuffende.
    1 liker
  18. Jan Jønsson ble sendt på tribunen og en kamps karantene får å gå utenfor teknisk sone en gang og protestere ved en anledning. Henrik Pedersen står konstant utenfor teknisk sone og klager og syter til fjerdedommer i ett jævla kjør. Står jo faen meg å drar fjerdedommer i armen når det nærmer seg 4 min overtid for å klage. Eksisterer det likheten for loven?
    1 liker
  19. Trondsen som venstreback for Rosenborg i dag mot Tromsø haha
    1 liker
  20. Medlemsflukten kan også ha noe med den nedlatende tonen man ofte blir møtt med, hvis man har et annet syn på saken enn «den harde kjernen».. All mulig cred og respekt til de/dere som står på vesentlig mer enn oss andre, men det må være mulig å diskutere det som gjøres på feltet uten å bli høvla ned.
    1 liker
  21. Jepp, blir slengt ut så mye her at man må lure. Er det noen som konkret vet at Geelmuyden vil til PSV, at PSV er villig til å betale for han, og at Stabæk nekter å slippe han? Når jeg skriver at ting virket greit for to uker siden skrives det at det er brønnpissing.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...