Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. aug. 2019 i alle områder

  1. Både Kassi og Rusike var med på dagens økt på gresset. Begge klare til søndag? Askildsen var også med i dag.
    17 liker
  2. Fun fact: I 2006, Janne sin første sesong i eliteserien, spilte vi uavgjort de 6 første hjemmekampene på Nadderud. Etter det vant vi 3 hjemmekamper på rad:) Kilde: Stb.guru
    11 liker
  3. Det gir mening. For etter år 2000 ble det mer kork i trafikken. Jeg jobber nemlig med en teori om at mengden kork i verden er konstant. Mindre kork i vin, mer kork i trafikk. Som betyr at kork i kunstgress vil føre til mer skrukork eller mindre kø.
    9 liker
  4. Blir ikke for få til denne turen ?
    8 liker
  5. Midt opp i all gleden over Janne, Lumanza, Skytte, Yaw, Junker, Kinoshita, Belsvik, fysioTor, stadionplaner som går fremover, Sandberg-kontrakt og en klubbøkonomi som for en gangs skyld er i pluss, tar jeg meg selv i å glemme hvor vi faktisk ligger på tabellen. Blir et 90 minutter langt påfyll med virkelighet én gang i uken.
    7 liker
  6. https://en.wikipedia.org/wiki/Hot_hand Vi får selvfølgelig ikke noe hjemmekompleks av å ikke vinne noen få kamper. Det som er kritisk er prestasjoner. Det andre som er viktig er press. Det aller mest negative som kan skje, er om spillerne sitter i garderoben og føler de MÅ vinne en kamp. Jeg ser overhode ingen grunn til at de neste tre hjemmekampene er noe viktigere enn de andre 27 kampene vi spiller i serien. (Joda, kampen mot Godset blir ekstra viktig i kraft av å være mot Godset, men ikke av å være en hjemmekamp. Den kommende bortekampen mot Sarpsborg er like viktig.) Forøvrig oppsummerte min sekretær det glimrende, og jeg skal ta det i betraktning ved neste lønnsjustering.
    5 liker
  7. Når noen sier at noe MÅ skje betyr det at det får en negativ konsekvens i motsatt fall. Det er et helt naturlig spørsmål hva du mener konsekvensen av å ikke vinne denne kampen er. For øvrig er dette selvfølgelig ikke en kamp vi må noe som helst i. Serien er så vidt over halvspilt og vi ligger over streken. Tvert imot er dette en god mulighet til å få større avstand til nedrykksplassene.
    5 liker
  8. Takk for at du er sekretæren til Odd!?
    4 liker
  9. Bare Egil Band visste tydeligvis hva han synger om;
    4 liker
  10. Er vel to endringer for oss: Hjemmekampen mot Molde er flyttet til mandag 23.09 med avspark kl. 19:00 Bortekampen mot Vålerenga er flyttet til lørdag 19.10 med avspark kl. 20:15 SS-kalenderen er oppdatert, si ifra hvis dere oppdager noen feil!
    3 liker
  11. Dato: 18. august Tid: 16:00 Sted: Nadderud stadion Nå trenger vi tre poeng. Vi har i utgangspunktet ikke veldig god statistikk mot Kristiansund: 0-1-2 på Nadderud, og imponerende 1-5 i målforskjell. Det ene poenget kom i 0-0-kampen i Adeccoligaen i 2013. Samtidig slo vi dem for første gang i Eliteserien i Kristiansund på forsommeren. Kan vi bryte enda en barriere på søndag?
    2 liker
  12. Jeg laget ferdig filen på flyplassen i Delhi i går natt, men må fortsatt legge inn sannsynligheter per kamp. Lyst å lage et utgangspunkt om jeg sender deg excel-modellen? I vinter lekte jeg med dynamiske modeller basert på en del papers jeg fant. Hadde det funket, ville modellen justert litt for simulert form. Da ville fenomener som Leicester, eller Glimt om du vil, fått større sannsynlighet mot slutten av sesongen, gitt at simuleringen hadde gitt en overraskende sterk start av sesongen. Dessverre forsto jeg ikke en dritt av hva jeg hadde kodet i vinter ?
    2 liker
  13. Notert! Hyggelig å bli verdsatt når man gjør en god jobb.
    2 liker
  14. Da kan det bli et hjemmekompleks? Du skjønner sikkert at hjemmekampene Stabæk har på stripe nå er nøkkelen til å overleve, så hvorfor spør du egentlig?
    2 liker
  15. Avgjørende møte i Rådhuset i Bærum. Da skal, i teorien, endelig alternativ velges slik at man kan komme seg videre til regulering og prosjektering.
    2 liker
  16. Det jobbes med et par forsterkninger. Bør bli en avklaring en av de nærmeste dagene. Ellers skal Kolbotn, Røa, Sandviken og Vålerenga vist interesse for Bergsvand, men hun blir.
    2 liker
  17. Dette er korttidshukommelse av verste sort. Det var ingen mål som skulle vært kansellert, ingen straffer som ikke var straffer, ingen situasjoner som skulle vært straffe som ikke ble dømt. I det hele tatt en tøff og vanskelig kamp og dømme. Mange gule kort, men ikke så mange av de som ikke var fortjent heller. En opplagt feil er det gule kortet på Finne for holding av Kasper, når det i virkeligheten var Kasper som holdt Finne... I det hele tatt så avgjorde ikke dommeren denne kampen, noe vi har sett på Nadderud flere ganger i år, så NEI dette er ikke den dårligste dommerprestasjonen på Nadderud
    2 liker
  18. Neste kamp for Stabæk i toppserien nå på lørdag, da er det Røa som er motstandere. Kampen for tilværelsen fortsetter borte på Røabanen, kan Per Inge Jacobsen og Chixa dra i land årets første 3.poenger? Avspark er klokken 15:00.
    1 liker
  19. Den går lørdag 24, fordi Rbk spiller CL-kvalikk tirsdag 27 igjen..
    1 liker
  20. Hele runden er flyttet fra lørdag til søndag. Eurosport skrev at dersom RBK kommer til CL og spiller tirsdagen, blir hele runden flyttet tilbake til lørdag.
    1 liker
  21. Sekretær Ace, herlig!
    1 liker
  22. Har du hørt om å prøve å mane fram en seier?
    1 liker
  23. Nå må Jønsson lykkes i 6. Forsøk på Nadderud!
    1 liker
  24. Kristiansund har vel bare en seier i perioden etter 16. mai, så dette skulle ikke være en umulig oppgave - i hvertfall og å ta poeng her. MEN vi trenger en 3 poenger nå !
    1 liker
  25. Jeg var på analysemøte med Hugo Pereira i fjor og hans påstand er at 60-70% av alles innkast ender hos motstander, og ihvertfall hos rbk. Der trakk han fram Hedenstad som den som setter igang spillet best på raske innkast. Når Hedenstad kaster, plasserer han ballen nøyaktig på den siden det er mulig for spilleren å vende, eller midt på spilleren hvis det ikke er mulighet til det. Jeg tror man har mye å hente på å fange opp slike detaljer, og vi er ræva på innkast.
    1 liker
  26. Enig i at dommern ikke var av de verste. Likte det gule kortet for filming da Enga prøvde å feike seg til straffe. Virker som Lumanza alltid har en plan når han får ballen. Ikke alt han gjør er vellykket.men tror han har mer inne...
    1 liker
  27. Jeg har sett på kampen på nytt i dag og gått en del fram og tilbake for å se på detaljer. Hovedinntrykket er at vi er heldige som får poeng i det hele tatt. Når det er sagt, er det selvsagt bra og en god lagegenskap å få poeng også på dårlige dager. Enga er best, men ikke gode. De kommer til veldig få sjanser og venstresida vår er ikke en åpen motorvei som den har vært i noen kamper. Første kvarteret spiller Enga med høyt trykk uten å få til veldig mye. Vi rir stormen av på en måte. Etter denne fasen forventer jeg at Stabæk skal komme mere med, men vi stanger og blir tvunget til å slå langt etter flere støttepasninger. Jeg hadde forventet på forhånd at god teknikk skulle gi oss sjanser, men det skjedde ikke. Kassi som har gode korridorpasninger var sterkt savnet. Vi ble slående mye høyt og langt og har ikke spillermateriell til det - vi kommer vel neppe til å bli noe Haugesund i denne sesongen og vil neppe få nok poeng til å greie oss hvis vi spiller langt/høyt. Enga er hurtigere enn oss med og uten ball, men en tett midtbane gjør jobben vanskelig for dem. I pausen var jeg i tvil om vi ville greie å være konsentrert nok i 90 minutter og holde nullen og da målet kom var det et typisk glippmål. Vårt eget mål var imponerende og det var storsinnet av Deila å kalle det en fantastisk skåring. Målet viser hvor mye store personlige ferdigheter kan bety i fotball. Skulle gjerne sett at vi hadde hatt noen som er gode på kast for innkast synes jeg ellers vi er svake på. Uttaler meg helst ikke mye om enkeltspillere, men synes at Lumanza har noe på gang. I siste kamp så han ut som han ikke hadde det siste avgjørende steget inne. Rekkevidden og hurtigheten var dårlig. I går var han nesten der han skal være og jeg tror han og Kassi kan gi oss mye når begge er i toppslag. Det er en økende diskusjon på Forumet om hvem som skal spille og det jo bra - tidligere har vi ikke hatt noe særlig å velge i. Det har vært lite konkurranse om plassene. Et moment som er interessant er i hvilken grad nysigneringene fortrenger de som vi har allerede av unge spillere som var inne i en positiv utvikling. Vi er naturligvis nødt til å satse alt vi har på å greie oss, men vi skal helst ha med morgendagens gutter videre også. Glad jeg slipper å bestemme dette. Den største feilen i går ? Vi later til å spille med manglende selvtillit og det er for liten bevegelse rundt ballfører. Jeg ser ellers at det er mye dommerkritikk. Det er min mening at norsk ES-dommere er kritisk dårlige og at de ved feil avgjørelser kan komme til å avgjøre hvem som rykker ned. Når det er sagt, synes jeg ikke gårsdagens dommer var av de verste jeg har sett. En del merkelige avgjørelser var det og innkast og til dels frispark kunne spillerne nesten ta der hvor de ville. En ting skal han likevel ha: En del norske dommere hadde blåst Hanche av for styrken han brukte for å skåre. Det hadde vært en dommerskandale - men dommerskandaler skjer nesten i hver eneste runde !
    1 liker
  28. Jeg synes det er merkelig at vi spiller med Braaten som hengende spiss. Han passer rett og slett ikke inn i den rollen synes jeg, vi har i tillegg Hugo som har vært god i den rollen tidligere i år. Hvis vi på død og liv må ha Braaten på banen, ville jeg heller hatt han på kant i steden for Ola, også bytte inn Ola når motstanderene blir slitene. Synes også det er rart at Ola ikke blir byttet ut i noen av disse kampene vi har spilt i det siste, hvor han tilsynelatende løper seg helt tom. Jeg vet at vi ikke har så mye å bytte inn på kant, men det må da være bedre å bare ha noen ekstra friske bein?
    1 liker
  29. Tror det er mer optimisme hos oss enn i Tromsø, Mjøndalen, og Sarpsborg for øyeblikket. Ranheim, og godset er kanskje litt mer gira med sine seiere, men er i trøbbel de også. Tror vi klarer oss med en liten luke til nedrykk.
    1 liker
  30. Vi er Stabæk ... totalt uforutsigbare ... kan godt finne på å vinne noen av de kampene der.
    1 liker
  31. Det er også 59 dager siden vi sist tapte på Naddis!
    1 liker
  32. Tenk at Bobby Madley, tidligere Premier League dommer som hadde ansvaret for dømmingen i Charity Shield kampen i 2017, må dømme norsk 4.divisjon for å «bli vant til norsk fotball». Skjønne det den som skjønne vil.
    1 liker
  33. Da har jeg opprettet bruker på forumet til LSK og Enga og postet 1000 NTB Scanpix bilder !! neida, fristet litt si..
    1 liker
  34. Jeg er degradert fra Mr Stabæk til alminnelig ryktespreder, men ryktene sier at det blir en spennende dag i morgen. Vi krysser alt vi har.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...