Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 08/28/2019 in all areas

 1. 20 likes
  Barna mine går på den skolen, jævla fattiglus.
 2. 19 likes
  Så var det denne statistikken med THH da....
 3. 5 likes
  Jeg synes å huske at de pissa på innbyggerne, jeg.
 4. 4 likes
  Gjett hvem som er satt opp som dommer? Kristoffer Hagenes. Mannen som den siste måneden har rukket å dømme en elendig kamp mot S08 på Nadderud, før han sendte Janne på tribunen i Bergen (i godt samarbeid med Tom Harald). Begynner å lure på om NFF bevisst prøver å provosere folk. Null smartness i oppsettet.
 5. 4 likes
  Bare kjør på OIS ... utmerket måte å gjøre selvomdømmedrap på ... og hvis det er så ille å få en toppmoderne fotballstadion, med barnehage og skole som nabo, at det er uforenlig med å drive en internasjonal skole så er det bare å flytte.
 6. 4 likes
  Da har jeg fulgt med på saksbehandlingen live. Opptak kan sees her; https://baerum.kommunetv.no/no/broadcast/53. Bare trykk på den aktuelle saken i sakslisten. Alle er vel for ny stadion. MDG Ønsker alternativ 1 og 6000 plasser. De er likevel enige i at det er viktig å fatte et vedtak i dag, det er det viktigste for å kunne fortsette arbeidet. Venstre støtter alternativ 1 og virket ikke helt som om de ønsket stadion i det hele tatt, støttet Oslo Internation School. Arbeiderpartiet, SV, R, H, går inn for alternativ 2. Rødt ønsker i utgangspunktet at også løpebanene fortsatt kan bestå under byggearbeidene og at det blir utredet i prosessen videre. Hovedgrep 2 vant mot to stemmer for hovedgrep 1. I prosessen for å velge driftsmodell ble det enstemmig vedtatt at arealene skal brukes til næring og offentlige arealer. Driftsmodell 3,4 og 5 ble enstemmig vedtatt videre utredet. Kjempemessig!!
 7. 4 likes
  Jeg nekter å synge med på «rykker ned» når vi leder. Dårlige minner fra i fjor 😢
 8. 3 likes
  Det er ikke gjort med vilje i den forstand at de ikke bevisst prøver å irritere. Men som du sier er det ikke spesielt elegant. Skulle det bli kontroverser her vet man på forhånd at det blir ekstra bråk med dette bakteppet. Det skaper også et veldig vanskelig utgangspunkt for dommeren som i ettertid vet at han dreit seg ut i Bergen. Dømmer han mot Stabæk kommer hate-Stabæk-kortet. Får vi avgjørelser med oss blir Godset forbanna for at han skal kompensere tidligere feil. Hva er problemet med å sette opp en dommer som ikke nylig har vært involvert i grove feilvurderinger som rammet et av lagene? Jeg spår at det kommer til å bli støy rundt dømmingen lørdag.
 9. 3 likes
  Nå er du dum dette handler om utsikt og ettermiddags sol.... for lærere... 😉
 10. 2 likes
  Takk for komplimentet. Det gjelder for øvrig deg også. Hva gjelder realistiske forventninger, så har jeg publisert et "skjema for å nå 35 poeng til slutt", hvor jeg forventet akkurat 5 poeng på de siste 5 kampene våre. Kun KBK-kampen forventet jeg mer enn 1 poeng i. De neste fem kampene forventer jeg totalt 6 poeng i, så jeg mener ikke de er verre enn de fem vi har hatt, og, som du kan se, forventer jeg hele 9 poeng de siste fem kampene, da jeg der mener at vi har det letteste fem kampene på rad for i år. Og det er skjema til 35 poeng, som jeg kaller et minste krav for "garantert" å unngå kvalikkplassen. Sannsynligvis vil vi med 35 poeng ha noen poengs margin ned til kvalikken (som jeg vil tippe havner på ca. 30). Min vurdering er derfor at vi har gjort det som kreves de siste fem kampene, og fortsetter vi på det nivået vi viste mot kjøpetrønderne og wannabetrønderne vi har møtt de to siste kampene, så sikter vi mot 35 poeng og trygg plass. Dette går sannsynligvis bra. Det samme viser forøvrig Odds utregninger, hvor vi har lavere nedrykksprosenter nå enn for bare noen få kamper siden. Jeg er ikke sikker det går bra, men jeg har definitivt fått trua. Dette takket være spillere som blant annet Junker, Yaw og Jeppe, som har vist bedre takter i det siste enn jeg ville trodd for kort tid siden, i tillegg til bærebjelker som Hanche, Lumanza, Kassi, Sandberg osv. Dette begynner rett og slett å se ut som et ganske godt lag. Jeg tror faktisk vi kanskje klarer topp 6 om man kun setter opp en tabell for de kommende 11 rundene. Bak Molde, RBK og tre lag til til.
 11. 2 likes
  Du pleier å følge med, men får minne deg på at å møte Haugesund og VIF på hjemmebane burde være overkommelig. Se på neste 5 kamper..
 12. 2 likes
  Gud hjelpe meg for et vagt begrep. Var det et eneste lag blant disse fem blant de seks nederste lagene? Nei. Inkluderte det bortekamp mot formlag nummer en på hjemmebane de siste månedene? Ja. Hvis vi fortsetter å ta ett poeng mot lag på dette nivået (og mer mot lagene på lavere nivå) så berger vi plassen helt greit. Bare å glede seg til resten av sesongen med andre ord.
 13. 2 likes
  Ikke helt lett å tippe hvordan vi stiller. Regner med at Kassi er 100 % fit for fight igjen. Kanskje noe sånt? Sandberg Hanche - Yaw - Demidov - Jeppe Skytte - Lumanza - Bo - Hugo Kassi Junker Ronald, Ola og kanskje Toutouh antar jeg er du nærmeste utfordrerne.
 14. 2 likes
  Da er det bare å være på han fra start. Prøve å skremme han i å gjøre dumme avgjørelse i mot oss. Både spillere og supportere bør være mer på her. Jonsson kan sitte rolig i båten. Brynhildsen bør ikke være så snill gutt. Han bør være mer på dommeren når han ikke får frispark
 15. 2 likes
  Tviler på at dette er gjort med vilje, men det er vel ingen hemmelighet at NFF har like mye fingerspitzgefühl som en forfrossen Christian Tybring-Gjedde...
 16. 2 likes
  Det gjør de. Du vil for eksempel aldri se Dølve dømme Vålerenga.
 17. 2 likes
  Kan ikke gjøre annet enn å legge meg flat der. I år venter vi til vi har en tomålsledelse på overtid 😅
 18. 2 likes
 19. 2 likes
  Linjedommer holdt flagget helt i ro. Han så ingen straffe....
 20. 1 like
  Hjemmeformen er nesten alltid nøkkelen for lag langt nede på tabellen som Stabæk. Du har nesten 2 poeng i snitt for siste 5 kamper. Det er skjema for medaljejagende lag! Det hører nok hjemme i en annen tråd😉
 21. 1 like
  Sandberg Hanche - Yaw - Demidov - Braathen Bohinen- Lumanza - Skytte- Kassi Ola - Junker
 22. 1 like
  Mannen med vase på sykkeln😀
 23. 1 like
  Har vi noen grunn til å tro at de ikke gjør dette med vilje? De fant vel ikke noen sanksjonsmulighet for IAs utblåsning forrige helg og går for dette i stedet.
 24. 1 like
  1 poeng i snitt PR kamp de siste 5 kampene mot relativt overkommelig motstand. Da er det å rette opp dette på lørdag!
 25. 1 like
  Den Rike Drittungeskolen. Dette hadde nok vært det samme om skolen hadde vært japansk, nigeriansk eller amerikansk - det er rike folk som har ungene sine der (skolepengene begynner å nærme seg en kvart mill i året), og de lager alltid bråk.
 26. 1 like
  Noe sier meg at OIS blir den institusjonelle versjonen av naboen som sager boden din i to med motorsag. Eller han som bruker enhver paragraf, anke-, trenerings- og klagemulighet til å sørge for at du ikke får bygget ny veranda, selv om den neppe kommer til å plage ham nevneverdig, og verandaen du allerede har er falleferdig, dritstygg og rivningsklar på femtende året. Har aldri tenkt en vond tanke om OIS, men veien til hatobjekt er ikke så lang. Mon tro hvor mye de brydde seg om hva naboene tenkte da det nyeste bygget deres ble oppført?
 27. 1 like
  Vet ikke helt hva de forskjellige modellen var, men her stoler jeg på deg og starter feiringen 🙂
 28. 1 like
  Jeg tror det er greit å tenke på Hanches utvikling når vi har andre unggutter som sliter. Unge spillere varierer naturlig mer i prestasjonene og utviklingen går i rykk og napp. Plutselig tar de det neste steget.
 29. 1 like
  Er glad for at Messi(as) er tilbake. En klubb som Stabæk trenger en slik klubbspiller, leder og kontinuitetsbærer. Er så utrolig deilig å se at han har blitt kapteinen med stor K, og gjerne er den første JJ setter på papiret når laget tas ut.
 30. 1 like
  Tror vi alle kan lære av Glimt! Det at de fokuserer på det mentale aspektet i spiller er ett sjakktrekk! Noe f.eks vår egen Yaw har poengtert viktigheten av også. https://www.nrk.no/nordland/bruker-jagerflypilot-til-a-bli-et-topplag-1.14586604
 31. 1 like
  Ja, 2-24 er selvsagt riktig. Må innrømme at jeg sluttet å følge med på 2-2, så fikk ikke med meg de 22 siste scoringene.
 32. 1 like
  Nærmer vi oss første dommer som blir pepet ut FØR en kamp på Nadderud?
×
×
 • Create New...