Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. sep. 2019 i alle områder

  1. Her er det bare å si som MIX for 10 år siden
    11 liker
  2. Det er allerede en IAO-sang til Old McDonald: IA Olsen hadde en gård I-A I-A O Og på den gården var det en opsjon I-A I-A O Og det var Stengel her og det var Veigar der IAO IAO Inge André Olsen
    7 liker
  3. Man får mene hva en vil om IA, men jeg syns ikke at en skal glemme at han og resten av styret bla. har måttet trylle med relativt små ressurser de siste årene. Jeg er overbevist om at de fleste vokser av positiv oppmerksomhet. Dette overgangsvinduet syns jeg ser sterkere ut enn på lenge. Av den grunn, syns jeg IA, klubbens tidligere stopperkjempe fortjener en liten hyllest gjennom en ny supportersang. For en stund tilbake så jeg det var en annen her inne som nevnte noe med IA, kom jeg på den jeg har publisert tidligere. Melodi: Oh Mc Donald... Ps: Sorry. Kunne ikke dy meg. Den er tørr som f, så er bare å stålsette seg. Vet at alt ikke passer 100 % til melodien, men det får så være. Dette er ikke noe endelig produkt, så bare å komme med forslag... [Verse 1] Stabæk hadde en superstopper IA IA O. Det er en man som ikke stopper IA IA O./ (Alternativ:Han blir husket for sin tøffe stil, IA IA O) Og en takling her og en takling der (IAIA IAIA O). Takling her Takling der Takling (overalt/) ALLTID UANSETT ...Stabæk hadde en superstopper IAIA IAIA O. [Verse 2] Nå er han vår supershopper IA IA O. Han har handlet mange smarte kjøp, IA IA O (Alterntiv: Han blir husket for sine smarte kjøp, IA IA O) Og et toppkjøp her og et toppkjøp der (IAIA IAIA O). Toppkjøp her Toppkjøp der Toppkjøp (overalt/) ALLTID UANSETT ...Nå er han vår supershopper IAIA IAIA O. Osv...
    7 liker
  4. Selv om jeg tolker deg i beste mening, skjønner jeg ikke hvor du vil. Selvfølgelig handler det om å vinne kamper, og selvfølgelig vinner man ved å score flest mål. Men hvilke data kan man se på for å vurdere hvem som har flaks med poenghøsten, og (aller viktigst), hvilken vei peker pilene for de siste 10 rundene? Ved å bruke udiskuterbare tall (som f.eks. målforskjell og poeng hittil) så unngår man hvertfall Jonsson-fella (synse fritt basert på lite annet enn magefølelse).
    5 liker
  5. Ingen tvil om at "riktig" trener drar folk, og at Bob og Janne er gode kort. Så skal vel IA og resten av sportslig ledelse ha sin del av æren for hvilke trener vi har!
    5 liker
  6. Men så er jo ikke dette terninger. Det er fotballag som får poeng etter resultatene de har oppnådd, hvorav litt er flaks men mye selvfølgelig handler om kvaliteten på laget, en kvalitet som ikke endrer seg så mye gjennom året, og ikke nødvendigvis til det bedre for de dårligere lagene. Så spørsmålet blir: har laget fått dårlig eller god uttelling målt mot hva det hadde fortjent? Og det er her mitt mas med målforskjell kommer inn i bildet. Et lag som Sarpsborg har langt bedre målforskjell enn lagene rundt seg, og det kan tyde på at de har hatt uflaks med poengfangsten, og hadde fortjent litt mer basert på spill, sjanser og mål. Det motsatte kan sies om Tromsø, som har en elendig målforskjell, til tross for at de ligger seks poeng over bunnen. Jeg vil derfor tippe at Sarpsborg nærmer seg (og kanskje passerer?) lag som Ranheim og Tromsø. Men det er bare ti kamper igjen, og tilfeldighet om flaks kommer så klart til å spille inn her. Og det er ingenting som tilsier at lag med uflaks plutselig begynner å få flaks - flaksen kan like gjerne forsette for den som allerede har fått plenty. Det kan derfor være at tilfeldighetene gjør det til at Tromsø ved serieslutt ligger mer enn de 6 poengene foran Sarp de gjør i dag, selv om de ikka har fortjent det. Ved en enkel lineær regresjon mellom måforskjell og poeng for tabellen etter 20 serierunder, finner man at i snitt har lagene to poeng mer dersom de har tre mål bedre målforskjell. Sarp har f.eks. 6 mål bedre målforskjell enn Ranheim, og burde dermed ligget 4 poeng foran heller enn tre poeng bak. Dersom vi antar lik flaks/uflaks resten av sesongen og at forholet mellom lagene fortsetter, vil man dermed kunne anta at Sarp skal ta inn 2 poeng på Ranheim over de neste 10 kampene (halvpartene av de 4 poengene man skulle vært bedre på 20 kamper). Det er ikke allverden, men tyder på at det kan bli jevnt mellom de to, samtidig som avstanden opp til Tromsø for kan bli for stor for østfoldingene. Mer interesssant: for vår del ligger vi 10 mål foran TIL, som i snitt burde utgjort ca. 7 poeng. Vi kan derfor vente å øke avstanden ned til dem, i følge denne variabelen, men i utgangspunktet bare med 3-4 poeng. Dette er bare en av mange indikatorer som peker vår vei (alles vurdering av vårt suksessfulle sommervindu er en annen), så det skal nok veldig mye uflaks til om vi ryker nå.
    3 liker
  7. JJ er det bare å få til å bli i 4-5 år, gjerne i 10-20 år Merker at han er meget taktisk og smart i trekkene sine i kampene, trekkene han gjør i kampenes hete virker veldig gjennomtenkt og taktiske. Det ble nok ett meget godt overgangsvindu for oss, med gode midler etter Ohi, Børkeeiet og Boli salgene. Jeg håper JJ selv, ønsker å være mannen som vil ta oss til målet av målsettingen vår, ett etablert topp lag, jeg tror og tenker det ikke er umulig at man kanskje allerede fra og med 2020 sesongen kan bli ett etablert topp 5 lag. Det handler kun om å gjøre de rette valgene av "styrmennene", samt innsats og vilje fra spillerene så vil resultatene komme og Stabæk vil bli ett etablert topp 5 lag, selvfølgelig kommer det ikke gratis og uten konkuranse, men med IA, JJ, teamet, ildsjelene og spillerestallen pr i dag så har vi ett godt og soilid grunnlag til å bygge noe som vil bli ekstremt morsomt og underholdene de neste årene. Jeg har en sterk tro på at dette er starten på noe veldig bra og en meget lys framtid for Stabæk og med akademiet og alt rundt, så vil suksess spre seg nedover i alt i klubben. Så får man bare håpe på at en ny stadion vil stå ferdig etterhvert.
    2 liker
  8. Det finnes 10 typer mennesker. De som kan det binære tallsystem og de som ikke kan det.
    2 liker
  9. Ja pluss at han har gjort Halmstad.
    1 liker
  10. En fordel for oss er jo at mannen snart runder 60. Forrige gang han dro, var det snakk om landslag og han endte med å skulle ta Rosenborg ut i Europa. Kanskje drømte han om to gode år i Trondheim og tilbud fra England? Nå er han i gode, trygge omgivelser. Bosted der han trives, og kolleger han tydeligvis liker. Litt enklere for han å slå set til ro her nå?
    1 liker
  11. Ja - men så vet vi heller ikke i hvor stor grad Janne har bidratt til å finne/lokke til seg spillere. Vi kan ikke utelukke muligheten for at IA har fått mer drahjelp i sommer enn i de foregående vinduene.
    1 liker
  12. Jeg sover ikke helt godt om natten før denne mannens signatur er på en ny kontrakt!
    1 liker
  13. "Selvsagt" tar de dårligste lagene flere poeng på slutten. Veldig grovt regnet kommer 50% av lagene til å ta flerparten av poengene sine i 1. halvdel, mens de andre 50% vil ta flerparten i 2. halvdel. På samme måte vil trolig ca en tredjedel av lagene ta flere poeng de siste 10 enn de tok de første 10 eller de midterste 10. Hvis det er litt tilfeldig hvilke lag som tar de fleste poengene sine i første og siste halvdel, vil de som tar flest poeng i siste halvdel ligge uforholdsmessig lavt på tabellen halvveis. Og da vil det se ut som de som ligger lengst ned på tabellen halvveis ofte ta flere poeng i siste enn i første halvdel. (Tenk terninger: Om 60 personer slår terning, vil trolig 10 av dem ligge på delt sisteplass etter ett kast. Sannsynligvis vil de fleste av disse 10 hoppe oppover på listen etter runde nummer to)
    1 liker
  14. Og basert på snittscoren de (ca) siste 5 kampene, blir det bedre: Molde 68 Bodø/Glimt 64 Odd 56 Rosenborg 51 Brann 47 Kristiansund 42 Viking 40 Lillestrøm 39 Stabæk 39 Haugesund 35 Tromsø 34 Vålerenga 32 Mjøndalen 28 Strømsgodset 28 Ranheim 27 Sarpsborg 08 22
    1 liker
  15. I sommer var det store forskjeller på hvor mange kamper lagene hadde spilt. Etter 16. juni har lagene i snitt spilt 10,1 kamper. Jeg tok snittpoengene lagene har hatt siden da, ganget med de ti kampene som er igjen, og la det til dagens poengfangst. Tabellen da blir slik: Molde 66 Bodø/Glimt 65 Rosenborg 54 Odd 53 Brann 50 Kristiansund 41 Viking 39 Lillestrøm 38 Vålerenga 37 Tromsø 37 Stabæk 36 Haugesund 35 Mjøndalen 31 Ranheim 25 Sarpsborg 08 24 Strømsgodset 23
    1 liker
  16. Forsterkningene kom ikke før 1. august. Og det skal da legges til at vi også mistet Boli. I perioden fra Janne kom og ut juli er vi på 6. plass.
    1 liker
  17. Bare litt enkel statistikk, poeng per kamp i eliteserien under de forskjellige hovedtrenerene: Linderoth (87 kamper) : 1,80 poeng per kamp Jönsson 1 (138) : 1,69 Bradley (60) : 1,58 Backe (52) : 1,52 Larsen (91) : 1,49 Jönsson 2 (12) : 1,33 Lennartsson (30) : 1,30 Tjærnås (26) : 1,27 Ordinas (60) : 1,18 Berg (23) : 0,96 McKinlay (14) : 0,71 Belsvik (30) : 0,57 Selv om vi ikke tar med de FIRE kjempegode årene for ca. 10 år siden, så er du er på øvre halvdel, Janne! Bra jobba!
    1 liker
  18. Om du korrigerer for grove dommerfeil og tiårets dårligste RBK-form, tipper jeg det jevner seg ut ?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...