Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. sep. 2019 i alle områder

  1. 2 poeng på 13 kamper betyr vel takk og farvel til toppserien. Hva tenker man om satsingen neste år? Er det naturlig at man slår seg sammen med ØHIL som er på fremmarsj innen kvinnefotballen og tilsynelatende gjør mye riktig?
    4 liker
  2. Arnstad scoret når Norge u16 tapte 3-2 mot Sveits
    2 liker
  3. Ærlig talt, det er Bærum kommune vi snakker om, ikke en kommune hvor det er spennende hvilke partier som skal styre etter valget. Det blir Høyrestyre. Enten man vil eller ei. Nadderuds skjebne avgjøres på møter mellom Høyres representanter. Det beste man kan gjøre er å agere lobbyist opp mot sentrale Høyrefolk: Skauge, Krog, Udnes m.fl.
    2 liker
  4. G19 Interkrets A: Follo – Stabæk 0-2 (0-1) Mål: Nicholas Nyquist og Elias Lenoci.
    1 liker
  5. G19 Interkrets A: Stabæk – HamKam 5-2 (1-1) Mål: Christopher Hurleen, Nicholas Nyquist x 2, Younes Amer og Alexander Torvund.
    1 liker
  6. Jøss. - Lundal spilte veldig bra i cup-kampen mot Elverum. - Så ble han syk med kyssesyken. - Nå har vi fått inn mer konkurranse i laget. - Da blir det vanskeligere å få vist seg frem. Bare gi beskjed hvis noe fortsatt er uklart. Jeg forstår at du trodde jeg var ironisk da jeg henviste til et fantastisk overgangsvindu, men foreløpig er det fantastisk.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...