Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. sep. 2019 i alle områder

  1. Jeg har en sjeldent sterk hunch på at vi vinner mot Bodø/Glimt i helgen. Vi har Eliteseriens beste keeper, et av de sterkeste midtstopperparene i Yaw og Vadim (legg merke til "sterkeste", ikke "de med fineste silkeføtter"), Hancke som stanger vekk og stanger inn kula avhengig av hvem som har corner, Jeppe som er i ferd med å nå fjorårsformen, landets KLART beste midtbanekvartett - Skytte, Lumanza, Bohinen, Josef, Kassi, Vetlesen, take your pick, kanskje Molde er i nærheten, men bare kanskje - og Junker/Brynhildsen/Bråten på topp. I tillegg en kanonsterk benk der Jan Jönsson sitter. Vil tro at to ukers spillefri med gode treninger har gjort underverker for Lumanza og Josef, og at gode opplevelser med U-21 har gjort det samme med Emil, Vetlesen og Brynhildsen. Vi er like mye kunstgresslag som Glimt. Vi slo dem som dritt 2-0 i våres uten at de skapte en sjanse. Vi kan hekte oss på øvre halvdel og minst 6. plass hvis/når vi vinner. Det er meldt sol og medvind fra alle kanter. Kan ikke bli bedre.
    17 liker
  2. G19 Interkrets A: Stabæk – Fredrikstad 3-0 (2-0) Mål: Henrik William Solheim Ruud, Herman Geelmuyden og Christopher Georgiou Hurleen.
    8 liker
  3. Fin fyr! https://www.budstikka.no/podkast/yaw-amankwah-om-livet-som-jan-aukland-manglende-stemmerett-og-hvorfor-stabaek-ma-ansette-mental-trener/499941!/
    3 liker
  4. Er vi i nedrykksstrid? Jeg ser oppover tabellen jeg, ass!
    1 liker
  5. Også var det dette med plussartikler..
    1 liker
  6. 1 liker
  7. https://www.vg.no/sport/i/lAb84k/jonsson-i-nedrykksstrid-med-datteren-vi-kan-graate-litt-sammen?utm_source=vgfront&utm_content=row-3 Skriv under ny kontrakt nå da Janne, please!
    1 liker
  8. Den litt plumpe, men dessverre plausible, grunnen kan være at verden er full av kjøtthuer.
    1 liker
  9. Sikkert vært fint med landslagspause for et lag med litt nye relasjoner å bygge. Akkurat nå tror jeg ikke vi er underlegne noen i denne ligaen, hvis vi har dagen.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...