Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 14. sep. 2019 i alle områder

  1. Så lenge vi er så nærme nedrykksstreken kan vi selvsagt rykke ned. Å si noe annet er å lure oss sjøl. Møter gullkandidater i de to neste hvor vi er klare underdog. Da kan vi fort være under streken igjen
    8 liker
  2. Som noen har skrevet tidligere. Det er veldig bra at klubben tar et tydelig standpunkt mot hollandske klubbers talentpolitikk.
    5 liker
  3. Jeg tror det er greit at dere forstår at det ikke er på forumet kaffen skal selges. Her drikker vi øl?
    4 liker
  4. Det eneste vi vet er at de er rause med kaffen på brakka. Så er det slik at opplevelsen rundt serveringen er ulik på hver side av disken. På den ene siden er man sikker på at man serverer verdens beste kaffe, mens de på den andre siden vil ha noe annet. Hvem har rett?
    4 liker
  5. Hvis du f.eks.bruker 5-10 millioner i året på å utvikle spillere og du sitter igjen med 1-2 millioner, er det en dårlig modell. Oppsiden må evt. være at man forstår at modellen ikke virker og la andre klubber ta den økonomiske belastningen det er å utvikle norske talenter. Vi kan bruke de pengene på å kjøpe talenter billig som andre klubber i Norge og utlandet gjør. Hvis VIF ønsker det, så er det jo en fin gest til andre klubber.
    4 liker
  6. Tror det er få oppsider ved å begynne og akseptere bud som marginalt er høyere enn ev. utdanningskompensasjon på våre største talenter.
    4 liker
  7. Selv om beløpet var marginalt høyere enn utdanningskompensasjon så må det vel likevel være langt mer attraktivt en bare å få ut.kompensasjonen fordi man da kan sikre seg gode prosenter på videresalg?
    3 liker
  8. Det er vel slik det bruker å være, den ene personens versjon, den andre personens versjon og sannheten. Personlig mener jeg at spillere bør vise at de klarer å etablere seg i tippeligaen før de reiser ut, men samtidig så skjønner jeg jo at de er utålmodige og de sitter dessverre med trumfkortet i form av bosman i ermet.
    2 liker
  9. Nedsiden er vel at de neste talentene kanskje ikke vil signere med oss, eller at de enda yngre velger akademiet til VIF istede. Hva er oppsiden?
    2 liker
  10. Det som ble omtalt som et beløp som ikke var mye høyere enn utdanningskompensasjonen? Og som et samlet styre og sportslig ledelse naturlig nok var enige om å avvise?
    2 liker
  11. Føler tema nedrykk handler litt mer om kvinnelaget til stb og dattera, ikke at det er bra men er sånn jeg ser det. JJ er nok veldig klar over at det er kun oppover herrelaget ser nå. Rykker ikke ned med den troppen og treneren der as, ikke faen. Nedrykk er ikke lenger ett tema i mine øyne. Blir en morsom høst!
    2 liker
  12. Jeg har en sjeldent sterk hunch på at vi vinner mot Bodø/Glimt i helgen. Vi har Eliteseriens beste keeper, et av de sterkeste midtstopperparene i Yaw og Vadim (legg merke til "sterkeste", ikke "de med fineste silkeføtter"), Hancke som stanger vekk og stanger inn kula avhengig av hvem som har corner, Jeppe som er i ferd med å nå fjorårsformen, landets KLART beste midtbanekvartett - Skytte, Lumanza, Bohinen, Josef, Kassi, Vetlesen, take your pick, kanskje Molde er i nærheten, men bare kanskje - og Junker/Brynhildsen/Bråten på topp. I tillegg en kanonsterk benk der Jan Jönsson sitter. Vil tro at to ukers spillefri med gode treninger har gjort underverker for Lumanza og Josef, og at gode opplevelser med U-21 har gjort det samme med Emil, Vetlesen og Brynhildsen. Vi er like mye kunstgresslag som Glimt. Vi slo dem som dritt 2-0 i våres uten at de skapte en sjanse. Vi kan hekte oss på øvre halvdel og minst 6. plass hvis/når vi vinner. Det er meldt sol og medvind fra alle kanter. Kan ikke bli bedre.
    2 liker
  13. Det er vel så viktig at vi prøver å unngå å lage altfor dårlig stemning, og står med åpne armer for å hente dem tilbake hvis utlandsoppholdet ikke ble som de håpet. Litt sånn som Lumanza-historien har blitt. De halvbitre meldingene Thorstvedt lirer av seg i Stavanger trenger vi ikke fler av. Ellers er det jo helt klart veldig synd hvis vi mister talenter som Arnstad, Brynhildsen og Geelmuyden gratis. Men det renner jo over av talent rett bak i Pignatel Jenssen, Vogt, Aga, Lundal og ikke minst Vetlesen og Bohinen. De kan fortsatt vise at det er lurt å bli her istedenfor å velge et akademi i utlandet eller annen norsk klubb. Børkeeiet er jo allerede første eksempelet. Og da vil det forhåpentligvis bygges opp en kultur av at det er lurt å bli og høre på klubben.
    1 liker
  14. Kanskje svaret er en kopp grønn te?
    1 liker
  15. Endelig! Det var deilig. Ser Budstikka prøver seg med at håpet lever. Det er vel i overkant optimistisk. Greit nok at det er 7 kamper igjen, men det er 9 poeng opp til Lyn. Gi meg minst 7 på de 3 neste, så kan vi snakke
    1 liker
  16. Enig. Når det eneste de frister med er knapper, glansbilder og Skybert videreprosenter ... så er det riktig og rakrygget å takke nei ... ellers undergraver vi vårt eksistensgrunnlag
    1 liker
  17. Er ikke Vålerenga interesseret i å få noe igjen for talentutvikling? Ikke at de har utviklet så mange...
    1 liker
  18. Nja, nå ble det vel tegnet kontrakt i 2017 for at Stabæk skulle ha mulighet til å sitte igjen med noe mer enn kompensasjon.
    1 liker
  19. Uten å legge igjen annet enn utdanningskomp? Hvorfor??? Hva i huleste er grunnen til det her?
    1 liker
  20. Økonomien har aldri vært det store, for å si det forsiktig. Vi har vel lenge ligget bak LSK, Avaldsnes og VIF, i år antar vi ligger bak flere enn det i år, selv om Jon sikkert vil påstå noe helt annet. Det spesielle i år er vel hvordan hovedtrener Vanja sakte men sikkert har klart å ødelegge det meste som var positivt. Heldigvis klarte man å få henne ut til slutt, selv om det var for sent til å berge plassen...
    1 liker
  21. Det sto 0-0 til pause, så får vi håpe på Stabæk mål nå i andre omgang
    1 liker
  22. Ser vi det neste eksempelet med et kjempetalent i Stabæk som foretrekker Bosman-veien fremfor å legge igjen penger i klubben? Hvem er agenten hans? Kjølø?
    1 liker
  23. Morten er spilleklar for Lommedalen i 4.div etter at trener og tidligere lagkompis David Hansen har mast en stund. Han har ikke trent fotball etter at han la opp og har heller ikke trent m Lommedalen
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...