Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 15. sep. 2019 i alle områder

  1. Ellers synes jeg klubben kunne vært enda hardere. Akademi-gutter som blir tilbudt proffkontrakt, la oss si 3 år, får det tilbudet i hånden med følgende beskjed: Denne kontrakten er ditt valg. Enten er du Stabæk-gutt, eller du er ikke Stabæk-gutt. Hvis du ikke vil være det, så ønsker vi lykke til i en annen klubb. Det er ikke SÅ viktig for oss at u17-laget vinner NM eller at vi har en ekstra spiller på u18-landslaget. Det er viktigere for oss at de som satses på i u17 fortsatt er Stabæk-spillere når de når Eliteserie-nivå. Og det er viktigere for oss at de som er interessert i å bli får utfordringen/tilliten til å være kaptein, straffeskytter og nøkkelspiller i viktige kamper på u-nivå. Det er en erfaring som må bygges, og nå har vi tydeligvis bygget den hos en spiller som vil gå kontrakten ut heller enn å selges til en fornuftig pris. Det er bortkastet.
    11 liker
  2. En spiller i akademiet (deriblant Hermann) skal så klart ha mye av æren for å være der han er, men hadde han kommet dit uten proffe trenere fra tidlig alder? Profesjonelt apparat? Hatt flust av gode medspillere som spiller han god og utfordrer han på hver eneste trening, da også med hospitering på A lag og vært velsignet med innhopp for bedre lag, kanskje bedre enn det som er fortjent/forsvarlig? og hatt muligheten til å reise på prøvespill i diverse klubber i Europa? Det tror ikke jeg, og at en ung spiller da velger å sette seg og sitt større enn klubben som har lagt ned så mange timer og penger i spilleren, det synes jeg rett og slett Ingen ting om, Og de underbygger hva klubben har gjort for hver enkelt spiller, og er tegn på en ukultur hos unge Norske fotballspillere.
    8 liker
  3. Etter dagens kamper (før KBK-Brann). Jeg skal få oppdatert web-versjonen snart også.
    7 liker
  4. Kan ikke huske sist jeg så Svein Oddvar Moen så god
    6 liker
  5. Skjemaet fra tidligere: 30/6 : 2 poeng => totalt 12 poeng. || Oppnådd: 1 poeng, totalt 11 - 1 poeng bak skjema 5/7 : 1 => 13 || Oppnådd: 3 => 14 - 1 poeng foran skjema ! 10/7 : 0 => 13 || Oppnådd: 0 => 14 - 1 poeng foran skjema ! 15/7 : 2 => 15 || Oppnådd: 1 => 15 - akkurat på skjema. 21/7 : 1 => 16 || Oppnådd: 0 => 15 - 1 poeng bak skjema. STB-FKH : 1 => 17 || Oppnådd: 1 => 16 - 1 poeng bak skjema. STB-VIF : 1 => 18 || Oppnådd: 1 => 17 - 1 poeng bak skjema. STB-KBK : 2 => 20 || Oppnådd: 3 => 20 - akkurat på skjema. RBK-STB : 0 => 20 || Oppnådd: 0 => 20 - akkurat på skjema. STB-SIF : 2 => 22 || Oppnådd: 3 => 23 - 1 poeng foran skjema! B/G-STB : 0 => 22 || Oppnådd: 1 => 24 - 2 poeng foran skjema!! STB-MFK : 1 => 23 S08-STB : 1 => 24 STB-Vik : 2 => 26 VIF-STB : 0 => 26 STB-Odd : 2 => 28 RTF-STB : 2 => 30 LSK-STB : 1 => 31 STB-MIF : 2 => 33 TIL-STB : 2 => 35 Den tøffe femkampsperioden vår begynner helt ok. Rævva innledning på kampen, men etter at vi utligner kommer vi litt mer inn i det. Vi fighter som bare det, og kunne jo like gjerne vunent som tapt. Det er selvfølgelig synd at vi verken klarer å drepe kampen når vi leder 2-1 med 10 min igjen eller når vi leder 3-2 med 3 overtidsminutter igjen, men alt i alt skal vi selvfølgelig være fornøyd med at vi hever oss etter å ha kommet under tidlig, og at vi ikke taper på en bane som stort sett alle gjestelag har tapt på i år. Vi ligger to poeng foran skjema til 35 poeng (et skjema som riktignok hører hjemme i positivitetstråden de siste fem kampene). Skal jeg ta euforien helt ut og spå at vi vinner hjemme neste runde og dermed forlater nedrykksstriden for godt?
    5 liker
  6. Ok, kjedelig å tape to poeng på overtid men utrolig sterkt å ta poeng borte mot dette Glimt-laget.
    5 liker
  7. Nydelig med ett poeng i en kamp vi vanligvis taper 4-1!!
    5 liker
  8. Tipper det er pause praten som avgjør...
    5 liker
  9. Herregud for en kamp. Puls i 200. Et MEGET sterkt bortepoeng - tross alt!
    4 liker
  10. Funfact: vi har nå scoret i 10 seriekamper på rad. Når gjorde vi sist det, tro?
    4 liker
  11. Enig med Geirti. Problemet for vår del, slik jeg har forstått det, er at flere av spillerne fra akademiet (og deres foreldre) ikke stoler på klubben, og derfor ikke ønsker å skrive nye kontrakter. Da har vi et problem. Det er også slik at man ( beklager bruken av man!) mener klubben har behandlet spillere som ikke lenger er her dårlig. Vi må være klar over at dette er spillere (og foreldre) som har vokst opp sammen i klubben. Klubben kan rett og slett ikke behandle alle på "business er business" måten. Der ligger problemet. Der vil problemet fortsette å ligge. Det er forventet at de unge skal føle en forpliktelse ovenfor klubben, men hva er klubben? Er det IA og Jon, eller er det kanskje kameratene man har trent og spilt kamper sammen med i årevis.
    4 liker
  12. Som noen har skrevet tidligere. Det er veldig bra at klubben tar et tydelig standpunkt mot hollandske klubbers talentpolitikk.
    4 liker
  13. Er det lov å skrive "håper det" uten å bli slaktet? Med unntak av noen treningskamper for et par år siden har han vist lite, og ref diskusjonen om holdning til Akademiet vil jeg mye heller at en Aga (eller Geelmuyden..) tar de spilleminuttene Gyasi ville tatt. Eller noen av de unge som har kommet til oss: Torvund, Amer, Edvardsen.
    3 liker
  14. Et heldig poeng fra en vrien bortebane, det tar vi med oss. Spennende kamp.
    3 liker
  15. Veldig bra dommer i dag. Med Tom Harald Hagen hadde vi tapt !
    3 liker
  16. Kan ikke si jeg synes dommeren har vært utpreget MOT Stabæk i dag?
    3 liker
  17. Tror både PSV og Anderlecht er gode klubbvalg for våre unggutter, og dersom en får tre millioner per stk for dem kan en vel ikke klage. Det er ikke gitt at de slår gjennom verken på Nadderud eller i utlandet, og kjøpende klubb tar jo faktisk over risikoen for at spilleren aldri når forventet potensiale. Ingen av de har vel, som feks Tobbe, Ola, Hugo og Emil har gjort, vist at de er verdt en høyere overgangssum? Det er nok av eksempler på spillere som blir hentet til store akademier før de har fått hår på pungen, og som man aldri hører fra igjen. I tillegg er det vel noen obligatoriske videresalgsprosenter som følger når en spiller hentes på denne måten (arrester meg gjerne her om jeg tar feil)? Skulle de lykkes vil i så fall med stor sannsynlighet dryppe ytterligere noen euro på Stabæk i fremtiden. Ønsker uansett begge masse lykke til!
    3 liker
  18. 3 liker
  19. Helt enig i dette. Spørsmålet er hvorfor de ikke stoler på klubben, og hva Stabæk skulle gjort annerledes. Så vidt jeg kjenner til har Stabæk aldri avslått et rimelig tilbud på spillere (verken fra Akademiet eller andre). Klubben har også demonstrert over lang tid at spillerne får et svært godt tilbud i Akademiet, gode muligheter til å få trene med a-laget på et tidlig tidspunkt, samtidig som mange spillere har fått sjanser i ES. For meg er det vanskelig å forstå hva kritikken består i. Det gjør at jeg tror dette er foreldre med urealistiske forventninger som hauser hverandre opp. Når det gjelder Herman-saken skal vel PSVs bud være ca. 3 mill. Et bud i den størrelsesorden kan vanskelig karakteriseres som en fornærmelse mot Stabæk - og egentlig også mot Herman. Fint hvis noen kan forklare hva Stabæk skal gjøre med et slikt bud. Den dagen vi begynner å selge juvelene for summer i denne størrelsesorden er Akademiet og etter hvert hele klubben ferdige, da det er umulig å drive en klubb ved i praksis å gi bort de beste spillerne. Jeg vil anta at man skal lete veldig lenge for å finne en klubb som ville solgt HG for under et tosifret antall millioner.
    3 liker
  20. Det generelle poenget for akademiet må vel være: 1. Legg forholdene til rette for at spillerne utvikler seg mest mulig. 2. Legg forholdene til rette for at flest mulig av de beste spillere har muligheten til å ta steget opp til A-laget. 3. Legg forholdene til rette for at flest mulig av de beste spillere velger A-lags kontrakt slik at klubben/akademiet ved salg sitter igjen med en pen slump. Vi scorer veldig godt på punkt 1 og 2. Hvis vi hadde ligget i toppen av eliteserien håper jeg vi fortsatt hadde klart punkt 2 også. Det er viktig for begge de to andre punktene. Når det gjelder punkt 3, så er det jo der debatten går. Men det vil være et fritt valg, og noen vil velge "feil" (i forhold til hva klubben ønsker), selv om vi mener vi har et riktig opplegg og riktige insentiver for å velge oss. Når vi har Norges beste akademi, så må det da nesten bli slik at det tyter gode spillere ut i alle retninger? Det vesentlige er vi får mest mulig ut av investering, i form av spillersalg og spillermateriale. Og der ligger vi da ganske gode an? La oss håpe Emil OG Hugo begge har forsvunnet til utlandet om ett år. Med gode penger i kassen for oss, og med karrierer som fortsatt peker rett til værs for dem. Da er akademiet en suksess, selv om vi er uenige i valget til enkelte andre. Talentene er arvesølvet vårt. Det kan vi ikke under noen omstendigheter selge billig, det må være helt klart. At noen lar seg "stjele", får vi heller bare leve med, så lenge vi vet at vi minimerer antallet som best vi kan.
    3 liker
  21. Geelmuyden er et stort talent for oss, men for PSV finnes det garantert flere like store talenter på samme nivå i hele verden de kan vurdere å hente, noen tom yngre. Så hvofor de ikke ønsker å betale for mye er lett å forstå, sett med deres øyne.
    3 liker
  22. Det har vært to reelle runder med forhandlinger mellom Stabæk og PSV før det siste fremstøtet nå i høst. Ved disse anledningene har ikke PSV villet betale det Stabæk har krevd. Når Geelmuyden uansett ender i PSV er det mulig Stabæk burde vært mindre kravstore ved de tidligere anledningene.
    3 liker
  23. Det Slum sa... Selvfølgelig må vi prise spillerne våre på fornuftig nivå, ikke gi dem bort til først og beste som har lyst på dem. Skulle vi latt Sandberg gå tilbake til Enga for 2 pils og en pølse hvis de hadde spurt i sommer? Bare for å ikke skape dårlig stemning og fordi vi uansett ikke ville fått mer i vinter? Fotballmessig skal selvsagt Geelmuyden ha 90% av æren selv. Samtidig virker det som om klubben alltid har vært der for han. Full tillit på forskjellige lag, kapteinsbind, titler og proffkontrakt (som vel også gir en del penger) allerede i veldig ung alder. Sett utenfra, og frem til Chr eller andre forteller en annen side, så virker det som at det eneste klubben har gjort galt er å avslå et bud fra PSV. Og at det budet var på omtrent utdanningskompensasjon (hvor får noen det fra at vi kunne fått prosenter?). For PSV er vel det omtrent like mye som de betaler i årslønn til en benkesliter. Eller sammenliknet med Diatta, som et år eldre gikk til belgisk fotball for nærmere 30 mill. Den eneste grunnen til at PSV kunne håpe at det budet ble akseptert, ville være at spilleren selv presset klubben til å godta det. Vet ikke hva vi synes om sånne spillere...
    3 liker
  24. Det er vel så viktig at vi prøver å unngå å lage altfor dårlig stemning, og står med åpne armer for å hente dem tilbake hvis utlandsoppholdet ikke ble som de håpet. Litt sånn som Lumanza-historien har blitt. De halvbitre meldingene Thorstvedt lirer av seg i Stavanger trenger vi ikke fler av. Ellers er det jo helt klart veldig synd hvis vi mister talenter som Arnstad, Brynhildsen og Geelmuyden gratis. Men det renner jo over av talent rett bak i Pignatel Jenssen, Vogt, Aga, Lundal og ikke minst Vetlesen og Bohinen. De kan fortsatt vise at det er lurt å bli her istedenfor å velge et akademi i utlandet eller annen norsk klubb. Børkeeiet er jo allerede første eksempelet. Og da vil det forhåpentligvis bygges opp en kultur av at det er lurt å bli og høre på klubben.
    3 liker
  25. Hvis du f.eks.bruker 5-10 millioner i året på å utvikle spillere og du sitter igjen med 1-2 millioner, er det en dårlig modell. Oppsiden må evt. være at man forstår at modellen ikke virker og la andre klubber ta den økonomiske belastningen det er å utvikle norske talenter. Vi kan bruke de pengene på å kjøpe talenter billig som andre klubber i Norge og utlandet gjør. Hvis VIF ønsker det, så er det jo en fin gest til andre klubber.
    3 liker
  26. Tror det er få oppsider ved å begynne og akseptere bud som marginalt er høyere enn ev. utdanningskompensasjon på våre største talenter.
    3 liker
  27. Det som ble omtalt som et beløp som ikke var mye høyere enn utdanningskompensasjonen? Og som et samlet styre og sportslig ledelse naturlig nok var enige om å avvise?
    3 liker
  28. Jeg har en sjeldent sterk hunch på at vi vinner mot Bodø/Glimt i helgen. Vi har Eliteseriens beste keeper, et av de sterkeste midtstopperparene i Yaw og Vadim (legg merke til "sterkeste", ikke "de med fineste silkeføtter"), Hancke som stanger vekk og stanger inn kula avhengig av hvem som har corner, Jeppe som er i ferd med å nå fjorårsformen, landets KLART beste midtbanekvartett - Skytte, Lumanza, Bohinen, Josef, Kassi, Vetlesen, take your pick, kanskje Molde er i nærheten, men bare kanskje - og Junker/Brynhildsen/Bråten på topp. I tillegg en kanonsterk benk der Jan Jönsson sitter. Vil tro at to ukers spillefri med gode treninger har gjort underverker for Lumanza og Josef, og at gode opplevelser med U-21 har gjort det samme med Emil, Vetlesen og Brynhildsen. Vi er like mye kunstgresslag som Glimt. Vi slo dem som dritt 2-0 i våres uten at de skapte en sjanse. Vi kan hekte oss på øvre halvdel og minst 6. plass hvis/når vi vinner. Det er meldt sol og medvind fra alle kanter. Kan ikke bli bedre.
    3 liker
  29. Jönsson-ligaen var på røvertokt i Bodø i dag med både Kasper og Jeppe og Jonathan.
    2 liker
  30. Stabæk ønsker Jönsson med videre – skal snakkes i oktober • Budstikka www.budstikka.no Bodø/Glimt – Stabæk 3–3 (1–2) Da Jan Jönsson overtok som Stabæk-trener i sommer, skrev han under en avtale ut sesongen. Gulltreneren har løftet Stabæk på tabellen. – Det er ingen tvil om at Stabæk ønsker å ha med Jan Jönsson videre, konstaterer daglig leder Jon Tunold. Han sier Jönssons comeback i Stabæk har blitt akkurat så bra som klubbledelsen håpet. – En ting er det sportslige, men «Janne» er en person som også tilfører hele miljøet mye. Vi er en liten klubb som er avhengig av at alle trekker i samme retning. Han er virkelig en mann som ser helheten, skryter Tunold. 105 dager som sjef Om tre uker er neste landslagspause. Jan Jönsson har skissert at det er et godt tidspunkt å snakke sammen om neste år. Han sier han ikke har tenkt så mye i de baner så langt. – Hver uke har vært viktig for å forberede oss til neste kamp. Nå er det et kjør igjen. Vi holder veldig fokus på treningsuker og prøver å være effektive og se muligheter for neste kamp. Jönsson sier han visste han kom til en klubb med hyggelige folk. Han trives med spillergruppen, støtteapparatet og opplever støtte fra tribunen. – Det er veldig bra. Så vet vi mer om fremtiden om en måned. Under søndagens kamp mot Bodø/Glimt var det 105 dager siden Jan Jönsson overtok som Stabæk-sjef. Han sier han har opplevd at utskiftninger i spillergruppen har preget tiden, og mener Stabæk har blitt bedre både i forsvar og angrep, og at de har blitt et bedre lag. Det ble voldsom dramatikk i søndagens bortekamp mot Bodø/Glimt. – Altfor dramatisk, sukket Stabæks midtstopper Yaw Amankwah til Eurosport etter to mål på overtid. – Vi gikk opp i ledelsen, da skal vi klare å stenge det av. Vi var for opptatte av å feire målet vårt. Nå føles det bittert, Marerittåpning Håkon Evjen sendte hjemmelaget i ledelsen allerede etter fire minutters spill. Etter en halv times spill kom Kasper Junker frem på venstrekanten. Han slo et flatt innlegg til Ola Brynhildsen som satte inn 1–1 for Stabæk. Tre minutter før pause fikk Stabæk straffespark da dommer Svein Oddvar Moen dømte hands på Patrick Berg. Emil Bohinen satte straffesparket sikkert i mål. 2. omgang ble en forsvarskamp for Stabæk. Åtte minutter før slutt fikk hjemmelaget straffespark da Zinckernagel gikk i bakken. Amor Layouni scoret 2–2. Ett minutt på overtid sendte Stabæk mange spillere i angrep. Luc Kassi tråklet seg fri og satte ballen i mål fra 16 meter. Men Stabæk beholdt bare ledelsen et drøyt minutt. Hjemmelaget fikk corner tre minutter på overtid og Ulrik Saltnes utlignet til 3–3. – Tapte to poeng – Nå føles det utrolig skuffende, sa Yaw Amankwah til Eurosport. Målscorer Luc Kassi var enig med Amankwah om at Stabæk-laget ikke var fokusert nok da de gikk opp til 3–2. Trener Jan Jönsson sa til Eurosport at uavgjort mot Bodø/Glimt på bortebane i utgangspunktet ikke er så galt. – Men akkurat nå kjennes det som vi tapte to poeng, sa Jönsson.
    2 liker
  31. Er du fullere enn vanlig? Uavgjort i Haugesund var helt strålende. Om vi kommer nærmest Mjøndalen eller Haugesund til slutt er ikke godt å si. 1 poeng tapt for de lagene tilsammen. (Jeg tror mer på at vi slåss med Haugesund, men tross alt greit at lagene under oss ikke tar for mye poeng også) Seier til Godset ser jeg også som bedre enn seier til Ranheim. Sistnevnte er i fritt fall, og har større potensiale til å stoppe på 19 poeng enn det Godset har. Samtidig er Godset såpass lang bak at om vi begynner å se oppover på tabellen, så bør vi uansett holde dem bak oss. Jeg vil si at det eneste resultatet som gikk mot oss i dag var at Viking vant. Med tap hadde de bare vært tre poeng foran oss. Nå er de 6 foran, og det kan bli vanskelig.
    2 liker
  32. Artig kamp. Kjedelig resultat. Savnet noen gode pasninger til Junker. Hugo kunne gjerne spilt.
    2 liker
  33. Burde ha vunnet - selv om det ikke hadde vært fortjent. Rar match.
    2 liker
  34. Blir digg med utdanninskompensasjon!
    2 liker
  35. 2 liker
  36. Ser ut som det var i 2017, fra 25.06-10.09
    2 liker
  37. Haha, litt flaks skal man han. Veldig bra av Junkern.
    2 liker
  38. Sandberg Hanche Yah Demidov Moe Bohinen Lumanza Skytte Toutouh Brynhildsen Junker Benk: Ulla Hernandez Kassi Kosuke Edvardsen Vetlesen Pignatel
    2 liker
  39. Det stemmer nok bra (sjansestatistikken altså), men kjøre over er kanskje ikke inntrykket man får når det andre laget har ballen 70 %. Kontrollert seier tenker jeg vi kan si. Glimt hjemme og borte er ulike lag. Poeng i dag er som bonus å regne, noe som vel er et fint utgangspunkt.
    2 liker
  40. Kjørte vi virkelig over Gimt som jeg husker det på Nadderud? VG har 5-0 i sjanser. Fra den kampen er "sentralblokken" byttet fra Strømnes/Vihmann/Askildsen/Børkeeiet til Demidow/Yaw/Lumanza/Skytte. Tror ikke vi er svekket. Har en skummelt god følelse for at et overivrig Glimt som skal jakte gull passer oss godt. Kan ikke forstå at vi ikke skal ha en mulighet her, så setter like godt en liten innsats på at vi vinner med 2 eller mer. (Moderator kan kanskje flytte denne over til en optimist-tråd om det passer bedre der ? )
    2 liker
  41. Kinoshita burde ha scort eller gjort bedre på avgjørende sjansen i dag.
    1 liker
  42. Faen Sammy. Slipp den jævla ballen
    1 liker
  43. Lumanza har vært svak ass.. bare å bytte ut..
    1 liker
  44. Idet jeg skrv det her så var det over. 2-3 minutter hvor vi dominerte og nesten 40 hvor de har dominert. Himmel så heldige vi er som ikke ligger under...
    1 liker
  45. I tillegg kan vi si at BG har bittelitt flyt
    1 liker
  46. Intervjuet før match anbefales også deg!
    1 liker
  47. Uten å legge igjen annet enn utdanningskomp? Hvorfor??? Hva i huleste er grunnen til det her?
    1 liker
  48. Spennende prosjekt i Viking https://www.vg.no/sport/fotball/i/GGOkLx/toppfotball-sjef-om-oestenstads-jenteeventyr-fantastisk-og-trist?utm_source=vgfront&utm_content=row-1
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...