Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. sep. 2019 i alle områder

  1. Jönsson-ligaen var på røvertokt i Bodø i dag med både Kasper og Jeppe og Jonathan.
    23 liker
  2. Er det lov å skrive "håper det" uten å bli slaktet? Med unntak av noen treningskamper for et par år siden har han vist lite, og ref diskusjonen om holdning til Akademiet vil jeg mye heller at en Aga (eller Geelmuyden..) tar de spilleminuttene Gyasi ville tatt. Eller noen av de unge som har kommet til oss: Torvund, Amer, Edvardsen.
    3 liker
  3. Bare 3 poeng unna Vålerenga nå
    2 liker
  4. Det har jeg ikke sagt. Men når vi har sølt bort så mye poeng mot søppelmotstand i år både hjemme og borte, bør man klare å holde på en ledelse når man tar den på overtid, selv mot Glimt borte.
    2 liker
  5. Fatter og begriper ikke hvordan talenter fra norges beste akademi og med flere nest beste fra en bred a-lagstropp ikke er bedre enn dette.... Spillerne eller treneren ?
    2 liker
  6. Kan ikke huske sist jeg så Svein Oddvar Moen så god
    2 liker
  7. Men Saggi stiller opp. Bra!
    2 liker
  8. Nydelig med ett poeng i en kamp vi vanligvis taper 4-1!!
    2 liker
  9. Bodø fansen fremstår meget uspiselig idag.
    2 liker
  10. 6 runder igjen, og nå har vi mange poeng å plukke. skal vi si at vi trenger 10 poeng til for å berge plassen? Det går en interessant hengekamp på tirsdag: mellom laget foran oss og laget bak oss på tabellen. Vi får vel håpe på seier til Sunndal, da de da fortsatt vil ligge bak oss (på målforskjell), mens laget foran oss (Kråkerøy) ikke vil forsvinne umulig langt fra oss (de er allerede 4 poeng foran oss). Vi hadde en god periode med 11 poeng på fem kamper i juli og august, men tre strake tap hittil i september har gitt oss litt mer å tenke på. Neste serierunde er hjemme mot Kråkerøy, og det er en åpenbar må-vinne-kamp. Hvis Kråkerøy både taper hengekampen på tirsdag og mot oss, så er vi ett poeng bak dem med like mange kamper spilt. Deretter har vi bortekamp mot Molde 2, som har fint lite å spillte for og ikke har vunnet på over to måneder. Der skal det også være muligheter. De siste 4 kampene går i oktober, to av dem borte mot de to lagene bak oss, de to øvrige hjemme mot to lag som heller ikke har noe å spille for (sikret mot nedrykk, langt unna opprykk). Alle de seks gjenstående kampene fører jeg både opp på lista for mulige tap og mulige seire. Med unntak av neste kamp. Den skal vi faen meg vinne. Kråkerøy har ikke tatt bortepoeng siden 7. juni!
    1 liker
  11. Evt kan man se positivt på det - Ranheim kunne vært i ryggen på oss (2 poeng bak) hvis Godset-kampen hadde endt med motsatt resultat. At S08 vant i dag betyr at VIF tapte og er innen rekkevidde for oss (3 poeng opp). Det vil helst gå godt:)
    1 liker
  12. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/tabelltips_sto7461551/story.shtml 7 plass??!!
    1 liker
  13. Du mener altså at det å klare ett poeng borte mot den nest største gullfavoritten er for dårlig? #realitycheck
    1 liker
  14. Hvorfor har de ikke med Torvund på vingen som de pleier. Han skaper muligheter fremover og kjemper for trøya, dette virker bare ustrukturert og tamt.
    1 liker
  15. Jeg er også enig i at den store feilen var straffen til Glimt. Men nå ble det jo mål uansett, så da hadde den feilaktige avblåsningen ingen effekt. Jeg håpet derimot at det at de fikk straffe skulle gjøre at de ikke fikk målet likevel.
    1 liker
  16. Med Godset seier i går, og Sarp holder sin ledelse er plutselig de tre siste lagene på 19 poeng og de to lagene under streken rykker to poeng nærmere oss. Den konsentrasjonssvikten de siste minuttene i går kan ha blitt skjebnesvangert. Det er kun fem poeng ned til sisteplassen, og vi møter kruttsterke Molde i neste kamp. Laget som tøffer i vei mot gull nå som de er ute av Europacupspill.
    1 liker
  17. https://www.direktesport.no/event/y1Pdmwf4lPmtSnPazXLMTf
    1 liker
  18. Spent på hva vi kan levere. Regner med et svakere lag enn sist, men kanskje litt mindre krisedårlig spill?
    1 liker
  19. Det er faktisk en interessant observasjon. Hjemmekampene våre er mot Molde, Odd, Viking og Mjøndalen. I Viking-kampen kunne vi kanskje satt oss som små favoritter, men Viking er tross alt helt oppe og snuser på 5. plass. Ville kanskje satt oss som marginale favoritter, men forenklet det ved å bare ha fem varianter, og av de så føler jeg "helt åpen" er nærmest. Det samme gjelder bortekampen mot Ranheim. Ser jeg nærmere gjennom så vil jeg si at den kommende hjemmekampen er mest feil. Vi skal ha mer enn 10% sjanse hjemme mot Molde.
    1 liker
  20. Vi er altså ikke favoritt i en eneste kamp før nest siste serierunde mot Mif. Likevel er det drøye 13% sjanse for nedrykk enten direkte eller via kvalikk...? Jeg lever fint med den oddsen.
    1 liker
  21. Da er web-versjonen også oppdatert, for de som vil legge inn "hva vis Sarpsborg taper" osv. Takk til @Petter for noen tips om hvordan den kunne kodes om til å jobbe litt fortere. Fortsatt tar det litt tid, og noen ganger kommer det en feilmelding. Det siste skyldes at det er litt begrenset hvor mye databasetrafikk som tillates der siden kjøres. Om du har et spennende case med feks seier i neste kamp osv, så del gjerne link her! Her er situasjonen etter dagens kamper. Ikke overraskende ganske likt som Excel-modellen som er postet litt lengre opp her. https://tabellsimulator.stabaek.no/fs_show.php?s=ztyZAen0YZyEwB1StyuEp1Lan07CEQqTi23n0QcI1h8l
    1 liker
  22. Irriterende å se Hugo på benken i 90, kampen hadde passet han perfekt i dag
    1 liker
  23. Etter dagens kamper (før KBK-Brann). Jeg skal få oppdatert web-versjonen snart også.
    1 liker
  24. Ok, kjedelig å tape to poeng på overtid men utrolig sterkt å ta poeng borte mot dette Glimt-laget.
    1 liker
  25. Herregud for en kamp. Puls i 200. Et MEGET sterkt bortepoeng - tross alt!
    1 liker
  26. 1 liker
  27. Kan ikke si jeg synes dommeren har vært utpreget MOT Stabæk i dag?
    1 liker
  28. Da hadde det vært mål. Bedre å rette kritikken dit den skal (Skytte).
    1 liker
  29. Etter at Helset og Lommedalen slo seg sammen, må vel Lommedalen her faktisk betale utdanningskompensasjon til seg selv. Lars Johnsen, do you hear me?
    1 liker
  30. Blir digg med utdanninskompensasjon!
    1 liker
  31. Tror både PSV og Anderlecht er gode klubbvalg for våre unggutter, og dersom en får tre millioner per stk for dem kan en vel ikke klage. Det er ikke gitt at de slår gjennom verken på Nadderud eller i utlandet, og kjøpende klubb tar jo faktisk over risikoen for at spilleren aldri når forventet potensiale. Ingen av de har vel, som feks Tobbe, Ola, Hugo og Emil har gjort, vist at de er verdt en høyere overgangssum? Det er nok av eksempler på spillere som blir hentet til store akademier før de har fått hår på pungen, og som man aldri hører fra igjen. I tillegg er det vel noen obligatoriske videresalgsprosenter som følger når en spiller hentes på denne måten (arrester meg gjerne her om jeg tar feil)? Skulle de lykkes vil i så fall med stor sannsynlighet dryppe ytterligere noen euro på Stabæk i fremtiden. Ønsker uansett begge masse lykke til!
    1 liker
  32. Helt enig i dette. Spørsmålet er hvorfor de ikke stoler på klubben, og hva Stabæk skulle gjort annerledes. Så vidt jeg kjenner til har Stabæk aldri avslått et rimelig tilbud på spillere (verken fra Akademiet eller andre). Klubben har også demonstrert over lang tid at spillerne får et svært godt tilbud i Akademiet, gode muligheter til å få trene med a-laget på et tidlig tidspunkt, samtidig som mange spillere har fått sjanser i ES. For meg er det vanskelig å forstå hva kritikken består i. Det gjør at jeg tror dette er foreldre med urealistiske forventninger som hauser hverandre opp. Når det gjelder Herman-saken skal vel PSVs bud være ca. 3 mill. Et bud i den størrelsesorden kan vanskelig karakteriseres som en fornærmelse mot Stabæk - og egentlig også mot Herman. Fint hvis noen kan forklare hva Stabæk skal gjøre med et slikt bud. Den dagen vi begynner å selge juvelene for summer i denne størrelsesorden er Akademiet og etter hvert hele klubben ferdige, da det er umulig å drive en klubb ved i praksis å gi bort de beste spillerne. Jeg vil anta at man skal lete veldig lenge for å finne en klubb som ville solgt HG for under et tosifret antall millioner.
    1 liker
  33. En spiller i akademiet (deriblant Hermann) skal så klart ha mye av æren for å være der han er, men hadde han kommet dit uten proffe trenere fra tidlig alder? Profesjonelt apparat? Hatt flust av gode medspillere som spiller han god og utfordrer han på hver eneste trening, da også med hospitering på A lag og vært velsignet med innhopp for bedre lag, kanskje bedre enn det som er fortjent/forsvarlig? og hatt muligheten til å reise på prøvespill i diverse klubber i Europa? Det tror ikke jeg, og at en ung spiller da velger å sette seg og sitt større enn klubben som har lagt ned så mange timer og penger i spilleren, det synes jeg rett og slett Ingen ting om, Og de underbygger hva klubben har gjort for hver enkelt spiller, og er tegn på en ukultur hos unge Norske fotballspillere.
    1 liker
  34. Det er vel så viktig at vi prøver å unngå å lage altfor dårlig stemning, og står med åpne armer for å hente dem tilbake hvis utlandsoppholdet ikke ble som de håpet. Litt sånn som Lumanza-historien har blitt. De halvbitre meldingene Thorstvedt lirer av seg i Stavanger trenger vi ikke fler av. Ellers er det jo helt klart veldig synd hvis vi mister talenter som Arnstad, Brynhildsen og Geelmuyden gratis. Men det renner jo over av talent rett bak i Pignatel Jenssen, Vogt, Aga, Lundal og ikke minst Vetlesen og Bohinen. De kan fortsatt vise at det er lurt å bli her istedenfor å velge et akademi i utlandet eller annen norsk klubb. Børkeeiet er jo allerede første eksempelet. Og da vil det forhåpentligvis bygges opp en kultur av at det er lurt å bli og høre på klubben.
    1 liker
  35. Jeg tror det er greit at dere forstår at det ikke er på forumet kaffen skal selges. Her drikker vi øl?
    1 liker
  36. Det er vel slik det bruker å være, den ene personens versjon, den andre personens versjon og sannheten. Personlig mener jeg at spillere bør vise at de klarer å etablere seg i tippeligaen før de reiser ut, men samtidig så skjønner jeg jo at de er utålmodige og de sitter dessverre med trumfkortet i form av bosman i ermet.
    1 liker
  37. Jeg har en sjeldent sterk hunch på at vi vinner mot Bodø/Glimt i helgen. Vi har Eliteseriens beste keeper, et av de sterkeste midtstopperparene i Yaw og Vadim (legg merke til "sterkeste", ikke "de med fineste silkeføtter"), Hancke som stanger vekk og stanger inn kula avhengig av hvem som har corner, Jeppe som er i ferd med å nå fjorårsformen, landets KLART beste midtbanekvartett - Skytte, Lumanza, Bohinen, Josef, Kassi, Vetlesen, take your pick, kanskje Molde er i nærheten, men bare kanskje - og Junker/Brynhildsen/Bråten på topp. I tillegg en kanonsterk benk der Jan Jönsson sitter. Vil tro at to ukers spillefri med gode treninger har gjort underverker for Lumanza og Josef, og at gode opplevelser med U-21 har gjort det samme med Emil, Vetlesen og Brynhildsen. Vi er like mye kunstgresslag som Glimt. Vi slo dem som dritt 2-0 i våres uten at de skapte en sjanse. Vi kan hekte oss på øvre halvdel og minst 6. plass hvis/når vi vinner. Det er meldt sol og medvind fra alle kanter. Kan ikke bli bedre.
    1 liker
  38. Det er plass til gammel friidrettsbane, men blir trangt. Kanskje byggeteknisk en umulighet?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...