Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. sep. 2019 i alle områder

  1. Én artikkel om Brynhildsens kontraktsforhandlinger, så er han en Judas som allerede er klar for Molde og utsletter hele akademiet vårt. Jannes navn dukker opp på en shortlist over VIF-kandidater fordi han foreløpig ikke har kontrakt og VIF underpresterer, og så er han så godt som inn dørene på Valle allerede, fordi han alltid «forlater oss for de vi hater». Har vi virkelig blitt den gjengen?
    32 liker
  2. De fleste aldersbestemte landslag har vært samlet i løpet av september. I den forbindelse kom jeg over en hyggelig statistikk med Blaa øyne. Viser antall spillere tatt ut fordelt på klubber: ( med forbehold om feil, da denne er hentet ut fra VG, debatt). Uansett, så topper Stabæk listen. Tidligere har vi vært veldig sterkt presentert på U18 (dvs -01 kullet) Her var kun Askildsen tatt ut denne gangen. Men gledelig statistikk totalt sett ! Brann: 3 stk (U15, U16 og U17) Molde: 3 stk (U16, U17 og U21) Tromsø: 3 stk (U15, U16 og U17) Sogndal: 4 stk (U16, 2xU18 og U21) Viking: 4 stk (U16, U17 og 2xU21) Sarsborg: 4 stk (2xU15 og 2xU21) Bodø/Glimt: 5 stk (U15, 2xU17 og 2xU21) Lillestrøm: 6 stk (2xU15, U16, U17, U18 og U21) Odds: 6 stk (2xU15, 2xU18 og 2xU21) Strømsgodset: 7 stk( 2xU15, 3xU16, U18 og U21) Rosenborg: 7 stk (U16, 2xU17, 3xU18 og U21) Vålerenga: 8 stk (U15, 2xU16, 2xU17, U18 og 2xU21) Stabæk: 10 stk (U15, 2xU16, 3xU17, U18 og 3xU21)
    14 liker
  3. Artig at det er så stort engasjement rundt noe som er litt hypotetisk. Her er forslag til noen flere temaer som kan tas i samme slengen: - hvis Jesus kom tilbake. Hvor ville han reist først? - hvis tanta mi hadde hatt penis. Hvem ville da vært onkelen min? Jeg skal bort i kveld og har derfor dessverre ikke anledning til å delta i diskusjonen, men gleder meg til i morgen når jeg kan lese hva dere har funnet ut.
    8 liker
  4. Du skjønner utmerket godt hva jeg mener. Da jeg så at Godset hadde tatt ledelsen tenkte jeg «f..., det hadde vært bra om den kampen endte uavgjort». Men du føler altså behov for å si til alle STB-supporter på forumet at du syntes dette var sterkt av Godset. Det er nesten så jeg mistenker et snev av skadefryd. Fascinerende!
    5 liker
  5. Det er akkurat denne typen diskusjoner som gir meg lyst til å fortsette å bidra her på forumet.
    4 liker
  6. Du får slå opp i fremmedordboka di og finne ut hva hersketeknikk betyr. Hvis det er slik at du faktisk ikke forsto det selv så er det negativt for oss dersom lagene bak oss på tabellen ser sterke ut. Det er derfor han kaller deg negativ. Men det er klart, hvis du egentlig er Godset-supporter har du jo rett i at du er positiv.
    4 liker
  7. Å rose et annet lag kan ikke være negativt! Er du trygg kan du være raus
    4 liker
  8. Selvsagt. Jeg er bare fascinert av at du alltid fokuserer på det negative.
    4 liker
  9. Noe må vi jo kunne snakke om her på forumet??‍♂️ Selv om mange er flinke til å være kjapt ute å påpeke alt som kan gå til helvete. Og det er jo forsåvidt greit det, da kan vi sette fokus sånn at det faktisk ikke går til helvete på ekte. Men jeg er veldig glad i alle her som klarer å fremheve de positive sidene og!
    4 liker
  10. Dette ble til slutt en ganske bra dag for oss. Med seier i morgen er vi der at nedrykk kan kalles en teoretisk problemstilling. Skulle vi tape ligger vi likevel helt greit an. Minimalt med press og mulighet til å legge bunnstriden bak seg bør være en fin inngang til kampen i morgen.
    3 liker
  11. Morsomt at du i første setning spør om jeg «sliter med usikkerhet» og i neste setning beskylder meg for å drive med hersketeknikk?
    2 liker
  12. Der er du med trolling-kortet, bra det ble fjernet! Om Stabæk skulle vinne imorgen og en supporter fra et annet lag synes det er sterkt, det er negativt det! Herregud for dårlig selvtillit noen her har
    2 liker
  13. Sliter du med usikkerhet? Morsom hersketeknikk i første setning og gitt!
    2 liker
  14. Collegegenser uten hette i ikke altfor tykt stoff, plain navy med liten logo på brystet. Plain navy t-shirt med liten logo (med størrelser til barn og dame også). Generelt flere straighte klær uten stor flashy logo og striper osv. Kun klubblogo. Små treningsbager. Mobildeksler i silikon. Badehåndklær Paraplyer. Bøff i navy. Fleecepledd (er en del med pledd på kamp) CamelBack Sengetøy?
    2 liker
  15. Jon Hou Sæter scoret i dag mot Tianjin FC i Kina etter bare 4 minutter. Han spilte 70 minutter av kampen.
    1 liker
  16. På fotballrunden idag snakket de «ekspertene» i cirka 20 min om mangel av Oslo derbyer og rivaliseringer generelt i eliteserien. I et intervju da med han daglig lederen i enga, påstår han at de bare har en ordentlig rival i LSK og en nesten i Godset. Vi må vel være i hvert fall større rival for dem enn godset? Som stb som et produkt og som en attraksjon for yngre, blir vel det mye fettere å dra på match hvis vi har en ordentlig rival. Men virker som vi ikke eksisterer i øynene fra VIF. Håper av den grunn at vi kan fylle den borte jævla tribunen deres den 19 oktober. Hadde også vært sykt fett om vi kunne hatt en svær provoserende banner og litt pyro, for å skape litt temperatur, selvom jeg skjønner at det er lettere sagt enn gjort. Håper Stb - Enga blir et stort oppgjør i løpet av de neste årene, for nå er det derbyet tydeligvis fraværende fra et objektivt perspektiv.
    1 liker
  17. 1 liker
  18. Det er nok ofte slikt vi ser i kommentarfeltene, får telle opp etter Molde!
    1 liker
  19. Her er det bare å brette opp ermene imorra, 2p ned til kvalik nå
    1 liker
  20. Dette har hvertfall begynt som en god runde for oss. De 7 andre lagene på nedre halvdel hadde jeg forventet at til sammen skulle ta 10 poeng i dag, og foreløpig har det bare blitt 5 poeng. Mjøndalen har fortsatt mulighet til å pynte litt på den statistikken, men vi får da inderlig håpe at de ikke drar med seg 3 poeng i dag (samtidig unner trønderne null og niks, så jeg håper vel egentlig på U). Samtidig må jeg si at jeg forventer ett poeng til oss i morra. Med seier i morra vil vi faktisk være a poeng med øvre halvdel. Nå er vi nære!
    1 liker
  21. Raufoss har halvert poengfangsten etter at Maigaard dro, Godset har vel doblet sin?
    1 liker
  22. Jeg tenker at det er uendelig mye viktigere å berge plassen, enn om vi hanver på 12. eller 10. plass. Derfor er verken Enga-Viking eller LSK-KBK spesielt viktig for oss, mens Odd-Sarp, Mjøndalen-RBK og Ranheim-Glimt tilsammen nesten er like viktige for oss som vår egen kamp. Og derfor er Tromsø-Godset utrolig vanskelig å vurdere. Vi hadde nok ikke visst hva idealresultatet i TIL-SIF hadde vært selv om vi visste resultatet i vår egen kamp. Og da er gjerne det beste at mostanderne våre tilsammen får færrest mulig poeng. Altså U der. La oss si vi får følgende resultater: Odd-S08 : H - Odd er et voldsomt hjemmelag, Sarp er et ditto elendig bortelag. Klar H. RTF-Glimt : B - RTF er et elendig hjemmelag, Glimt er et av de beste bortelagene. B (U) MIF-RBK : U - Stort sett alltid jevnt på Consto Arena denne sesongen. Mange uavgjorte og få seire på bortebane for RBK. Helt åpent her. VIF-Viking : H - VIF er et mye bedre hjemmelag enn Viking er et bortelag, selv om vi bare ser på de siste 3-4 kampene, hvor VIF har hentet lite poeng. Kan også ende i uavgjort, men neppe B. LSK-KBK : H - kamp mellom to klassiske hjemmelag, som tar dobbelt så mange poeng hjemme som borte. Selvfølgelig kan KBK klare poeng her, men her er hjemmelaget klare favoritter. TIL-SIF : H - hjemmelaget har ikke tapt på Alfheim siden 16/5, Godset har kun ett poeng borte siste 8 bortekamper! Soleklar H. De nederste xx lagene: 33 Brann (+5) 32 KBK (+4) 31 30 VIF (+4), Viking (+0) 29 28 LSK (-7) 27 FKH (+4) 26 25 TIL (-17) 24 STB (-5) <== 23 22 MIF (-10) 21 20 19 Sarp (-7), RTF (-15), SIF (-17) Seier mot Molde i denne situasjonen, og det begynner å bli langt ned til kvalikkplassen...
    1 liker
  23. Det hadde vært mye enklere å vite drømmeresultatene om vi bare hadde spilt Molde-kampen først... Molde leder serien og har noen fantastiske spillere. Samtidig, de har avgitt poeng i 5/11 bortekamper i år, mens vi bare har tapt 1 av 7 på Nadderud etter at JJ kom tilbake. Enga-Viking: Hvis vi slår Molde, vil Enga-seier gjøre at vi bare er tre poeng bak begge to. Enga dog med en god del bedre målforskjell. Men med tap mot Molde, blir vi da seks poeng bak og har kanskje mistet kontakt med begge? U høres ut som et bra kompromiss som hva vi kan håpe på. Odd-Særp: Her krysses alle fingre for United Players of Telemark. Tromsø-Godset: Før runden er Tromsø 2 poeng bak, Godset 5. Begge med ræva målforskjell. Kanskje greit om Godset ikke vinner, just in case. U er nok best. Ranheim-Glimt: Unntatt at jeg synes det er bedre at Molde vinner serien, håper jeg selvsagt på Glimt her. Med den formen Ranheim er i, burde det ikke være for mye å håpe på. LSK-Kristiansund: KBK er 8 poeng foran oss. Selv med tap i dag og seier for oss i morgen er det 5 poeng. Det er såpass mye, at det er bedre om LSK får bank.
    1 liker
  24. Konspirasjonsteorier... det liker jeg. ?
    1 liker
  25. Har kontrakt ut 2020. Har dessuten ikke spilt høyere enn nivå tre tidligere. En sesong på nivå to er kanskje greit.
    1 liker
  26. Svaret på det første er VIF. Der er det så mange som trenger frelse. Fortsatt onkelen din tenker jeg, men han ville da vært homofil.
    1 liker
  27. Om Zara ønsker å spille i en klubb på elitenivå er hun myndig og kan finne et lag på egen hånd.
    1 liker
  28. Likte ikke den. Hvorfor har NordicBet lavest odds for at Janne overtar VIF? Tror de Janne ønsker å gjøre en karriere ut av å gå til de vi hater mest?
    1 liker
  29. Tennissokker ala de som ble solgt på 90-tallet. De satt som et skudd og så bra ut (om det kan sies om tennissokker).
    1 liker
  30. Gutta ute på den såkalte "Blaaturen" med besøk på distriktets skoler. Å se hvor stort kidsa synes det er å få besøk, autografer etc lover godt for fremtiden ? Sendes forøvrig live på FB nå.
    1 liker
  31. Hva kan jeg & vi bidra med? De som jobber i Stabæk skal få cred for den jobben de gjør. Samtidig kan de ikke gjøre alt. Naturlig nok ikke med tanke på tid, ressurser og interessefelt. En kan da spørre seg. Er det flere ressurser tilgjengelig? En ressurs jeg tror er relativt undervudert i eliteserien, så vel som andre idrettsgrener er nettopp, publikum. Men hvordan kan man «bruke» denne ressursen? Det er ett ord som kan skape masse samhold, men samtidig føre til lettere angst hos enkelte. Og hva er så det ordet som er typisk norsk og en stor del av den norske «folkesjelen»? Joda, du gjettet riktig. Det er dugnad. Det er mange som har et noe anstrengt forhold til det ordet, av forskjellige årsaker og det er fair. Det er ikke meningen å stresse dere som leser dette, med det «fryktinngytende» ordet, dugnad. Og kall det hva dere vil. I bunn og grunn er det snakk om å stille opp på frivillig basis. Det jeg prøver å komme frem til er at jeg er overbevist om at mange i publikum besitter masse kunnskap og kan være en ressurs for klubben på hobby/ dugnadsbasis, bare de får lov. Vel å merke på sine egne premisser og på det de er gode på. Hvorfor akkurat på denne måten? Fordi akkurat som spillerne på laget, som får spilt i sin beste posisjon på banen, så gjør man som regel en bedre prestasjon når man får holde på med noe en liker og trives med. Her kan alt fra barn og ungdom til pensjonister bidra. Noen er sikkert dritgode på SoMe, foto, musikk og redigering. Andre på event, logistikk, økonomi, sko, klær, tegning, animasjon, tekstskriving, pedagogikk, elektronikk, journalistikk, sponsorer, sminke, sying, strikking, SEO, tjeneste/ servicedesign, markedsføring, PR, teknologi, analyse verktøy osv. You name it. Jeg tviler på at de som vil bidra anser det som en jobb, da det er noe de er gode på og eller har stor interesse for, samt at de gjør det for klubben i sitt blaa hjerte. Dette vil potensielt kunne frigjøre ressurser for klubben. De faste ansatte kan lære om ting de kanskje ikke visste om, samt de som bidrar vil nok føle enda større tilknytning til klubben, noe som igjen gjøre at det er enda større sannsynlighet at de kommer på kamp oftere. Bare tenk på alle de smarte og glupe hodene i som bor i Bærum (som heier på STB). I tillegg til alle andre med blaat hjerte som bor utenfor kommunen, men som også heier på Stabæk. For noen ressurser! For noen muligheter! Jeg har troen på ressursene både I og RUNDT Stabæk! Alltid uansett! Ps: jeg kan potensielt bidra med tanke på bla. Informasjonssystemer og IoT.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...