Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 28. sep. 2019 i alle områder

  1. 15 liker
  2. Nei, det er ikke tidenes myte uten at jeg har lyst til å avsløre kildene mine. Men samma det, det er ikke så viktig lenger hva som skjedde på den tida. Han er jo inne i varmen nå, og det skal vi være glade for.
    5 liker
  3. For ikke å snakke om at vi til enhver tid burde ha minst én islending på banen. Alt annet er å spytte på klubbens tradisjoner.
    5 liker
  4. Obs, postet visst i feil tråd tidligere i dag ? Det var vanskelig å se start 11 på treningen i går fordi de rullerte litt, men tror vi ser dette laget. Hernadez Jaw Hanche Jeppe Ola Emil Skytten Toutouh Junker Kinoshita Med evt Hugo, Askildsen, Oliver og Braaten som innbyttere. Lumanza, Kassi og Demidov så jeg ikke. Skytte så frisk ut.
    3 liker
  5. Det var vanskelig å se start 11 på treningen i går fordi de rullerte litt, men tror vi ser dette laget. Hernadez Jaw Hanche Jeppe Ola Emil Skytten Toutouh Junker Kinoshita Med evt Hugo, Askildsen, Oliver og Braaten som innbyttere. Lumanza, Kassi og Demidov så jeg ikke. Skytte så frisk ut.
    3 liker
  6. Ja med VAR hadde den nok gått inn ?
    2 liker
  7. Lurt å få med russen, men synd at vi aldri får hjemmekamp 16. mai. Men alle kamper i tidsrommet 1-16 bør gi gratis inngang for russ.
    2 liker
  8. Gi billetter til et par barnefotballlag hver kamp. Vi kan sikkert avse 50-100 billetter som kan gis til barnelag i distriktet (hva med noe SoMe-aktig måte å vinne det på). Forhåpentligvis vil barna mase på foreldrene om å få gå på beste kamp
    2 liker
  9. I følge Kina har vi nå en spiller fra Kina.
    2 liker
  10. Beklager at jeg tar det ut på deg, men: dette er den dårligste ideen klubben har hatt på lenge...
    1 liker
  11. Molde sitt først mål skulle også vært annulert etter dytting fra James, syns jeg det ser ut som
    1 liker
  12. Grunnen til at vi (og VIF) scorer dårlig på dette området er at vi ikke har et skriftlig samarbeid med Oslo Fotballkrets. De fleste lag i andre regioner bidrar på sonetrening sammen med egen krets. Vi (og VIF) har dispensasjon fra å delta på treninger i Oslo Fotballkrets og spiller derfor Nasjonale serier med rendyrket Stabæklag. I tillegg får vi trekk fordi vi ikke samarbeider med et Universitet ift. forskning og kompetanse. For oss er det viktigere å tenke på hva som er best for klubben fremfor å tilfredsstille noen kriterier vi er uenige i. At vi scorer høyest på Produktivitet er det aller viktigste, men vi har helt klart områder vi ikke er fornøyd med og hvor vi må heve lista.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...