Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. okt. 2019 i alle områder

  1. Ja, Sindre var også med.
    10 liker
  2. Jeg tror planen egentlig innebar å få flere grasrotbidragsytere. Det bare høres finere ut når man kaller det en emisjon. Det er uansett slik at du har en større mulighet til å få gevinst når du gjør investeringen din gjennom Norsk Tipping. Det er med andre ord ingen ting å vente på. Registrer Stabæk Fotball som grasrotmottager og sett igang med investeringene!
    8 liker
  3. Hva eventuelt tifo gruppa har av planer for lørdagen blir ikke offentliggjort her på åpent forum, men har du interesse av tifo og kunne tenkt deg å bidra så send gjerne en mail til tifosjef Henrik tifo@stabaek.no
    5 liker
  4. Noen som husker hva emisjonen i 2013 egentlig gav oss? Eller den som det var snakk om ca10 år tidligere igjen? Fikk vi flere unge på proff kontrakt? faseliteter?spillere inn?mindre gjeld?Hva kan vi forvente nå? Denne super smarte og rike karen som ble nevnt på Onkel Blaa i feb skulle ikke hjelpe oss med å spytte inn kroner selv, men å hjelpe styre og stell til å gjennomføre emisjonen, og om jeg ikke husker helt feil skulle målesettnigen være iløpet av sommermånedene...noe som vet hva status er? @ingo ?
    5 liker
  5. Takk, et sjeldent opplysende svar!
    2 liker
  6. https://www.stabak.no/nyheter/berg-fossum-signerte-proffkontrakt
    2 liker
  7. Enda en sesong i sumpa tærer på nå
    1 liker
  8. Og gutten har meget gode «målgener». Faren, Simen Fossum, er nr 2 på Asker liste gjennom tidene: https://www.budstikka.no/nyheter/willy-83-er-asker-fotballs-toppscorer/137419!/
    1 liker
  9. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/etterlyser-flere-profiler-vil-ta-opp-kampen-med-realitykjendiser-bloggere-og-influencere_sto7500614/story.shtml Intervju med Oddbjørn om medietrening i Stabæk. Godt mulig vi hjalp Ohi her hele tiden ?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...