Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. okt. 2019 i alle områder

  1. Dagen før kamp, og fortsatt ingen kamptråd? Alltid gøy med lokaloppgjørene mot Enga. Nå møter vi et Enga-lag i katastrofal dårlig form. De har ikke vunnet en kamp siden juli og er det laget som har tatt færrest poeng i Eliteserien etter sommerferien. I flere kamper har de vært nesten komisk dårlige, mens de naturlig nok også har hatt kamper der de fortjente mer. Spillerstallen skal ha bra potensiale. Så føler sikkert mange at det er typisk at sånne 10 på rad uten seier-lag slår oss. Vi mangler definitivt Bohinen, mens hvertfall Demidov er usikker. Fint hvis noen kan rapportere fra siste trening, men så vidt jeg forstår skal både Junker og Lumanza være på gang igjen. Ola spilte for Norge u21, så regner med at han er matchfit igjen. Tipper følgende: Sandberg Hernandez - Yaw - Hanche - Jeppe Ola - Vetlesen - Lumanza - Skytte - Toutouh Junker Både Askildsen og Kassi er aktuelle for Vetlesen. Ellers blir jeg overrasket dersom noen av de andre ikke spiller (gitt at de er tilgjengelige). Demidov et alternativ for Hernandez, for så å bytte plass med Hanche.
    12 liker
  2. Lumanza og Kassi fra start. Junker starter ikke, Braaten på topp. Mauritz Hansen tilbake på treningsfeltet.
    9 liker
  3. Klarte ihvertfall å få ballen i nettet en gang. Ikke så lang trening så ikke så alt for mye å få med seg.
    1 liker
  4. Apologies for the English here... Was wondering if anyone had any updates on Toutouh? Looks like he went off injured in the last game but I suppose if fit then he starts tomorrow? Guessing it will be; Sandberg Hernandez, Yaw, Hanche, Moe Skytte, Lumanza, Kassi Ola, Braaten, Toutouh (If they're all fit...)
    1 liker
  5. Hadde vært så utrolig kult om Mauritz-Hansen kom tilbake og scoret. For en comeback-story det kan bli! Og ellers er jeg innmari glad for at Lumanza er tilbake. Vi mista det litt etter at han var ute. Det luker svidd av Lumanza, Kassi og Skytte sentralt! Veldig bra at Brynhildsen er tilbake, vi var tamme offensivt sist match. Gleder meg til kamp!
    1 liker
  6. Forsåvidt enig i at man i utgangspunktet burde holde seg unna politikk både på forumet og som klubb. Men noe som det er så bred politisk enighet om som klimakrisen, synes jeg ikke man trenger å holde seg unna. På samme måte som Stabæk går aktivt ut mot rasisme – noe jeg på ingen måte synes Stabæk skal slutte med, selv om det er en liten prosentandel av befolkningen som er uenig i det også. Homofili er sannsynligvis et mer omstridt tema enn klimakrisen blant nordmenn – allikevel er jeg glad for at Stabæk aktivt flagger sitt synspunkt også på dette området. Jeg er stolt av at Stabæk viser rødt kort til rasisme, har grønn arm for miljøet og spiller i regnbuefargede drakter en gang i blant.
    1 liker
  7. Feil farge på det kortet.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...