Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. okt. 2019 i alle områder

  1. Imponerende av en middels TL trener....
    11 liker
  2. Jeg ser det som en fordel at de ressurssvake klubbene som Ranheim og Mjøndalen klarer seg kontra Sarpsborg og Godset. Det gir oss bedre sjanser for å holde oss i årene som kommer også selv om jeg tror vi bare vil bli bedre de neste årene. Det ultimate hadde selvsagt vært LSK og Enga ned
    9 liker
  3. Årets trener i MLS for tredje gang, etter poengrekord og målrekord med LAFC. https://www.mlssoccer.com/post/2019/10/23/bob-bradley-wins-2019-sigi-schmid-coach-year-after-lafcs-dominant-season?
    9 liker
  4. Både bunnsolid og en jævla fin fyr. Hva mer kan man be om?
    7 liker
  5. Rosenborg vil aldri være en del av noen drømmeliga for meg. Ellers mye bra i den ligaen her.
    6 liker
  6. Hehe, sett fra en litt annen vinkel så mistenker jeg at vi vil være ett av lagene færrest vil savne om vi skulle rykke ned, og der ligger det kanskje en utfordring også?
    5 liker
  7. Blandt de tryggeste stopperene vi har hatt på mange år!
    4 liker
  8. En kan si hva en vil om KbK, men per nå er det bare å stikke fingeren i jorden å innse at Kbk er de som lager mest engasjement i nærområdet og fyller stadion flere ganger enn noen av de andre lagene i eliteserien!
    3 liker
  9. Jeg tror det er et større problem for oss at folk gir faen i Eliteserien enn at vi får sportslig konkurranse. Ser gjerne at vi får ned Ranheim, Mjøndalen, Haugesund og Kristiansund, og heller får opp Fredrikstad, Aalesund (den er jo i boks), Start og Lyn (vi trenger to Oslo lag).
    3 liker
  10. Hvorfor i all verden skulle man ønske Hamarkameratene opp? Og Aalesund fremfor Kristiansund? Haugesund er jo hva jeg vil kalle et etablert Eliteserielag, og fotballmessig er det vel bedre med Bodø/Glimt enn Tromsø? Lyn er vel pr. i dag nummer ni i Oslo, men skjønner at det ikke klinger like bra med Nordstrand og Oppsal, og Vålerenga-Skeid kan vel ikke bli det store hatoppgjøret?
    2 liker
  11. Med målet sitt mot Slovenia troner hun nå alene som mestscorende på J16-landslaget gjennom tidende, 15 mål på 15 kamper. Guro Reiten hadde 5 på 17, og Synne Jensen 11 på 16 til sammenligning.
    2 liker
  12. Er du nå på "voksen pølsefest" med målebånd? Hva bruker du stoppeklokken til?
    2 liker
  13. Avreise: 2. november, kl. 09:00 Avspark: 3. november, kl. 18:00 Pris før 10. oktober, kl. 23:00: kr 400 Pris etter 10. oktober, kl. 23:00: kr 500 ENDELIG! Årets bortetur går i år i Ranheim. Vi drar ekstra tidlig og får en ekstra natt i Trondheim før kampen på søndag. Vi har fått en deal med Scandic på Solsiden i Trondheim og kan tilby følgende priser på rom. Single rom : Pris 990. Utsjekk kl 15 og frokost inkludert. Twin rom: Pris 1090. Utsjekk kl 15 og frokost inkludert. Tripple rom: Pris 1170. Utsjekk kl 15 og frokost inkludert. 4 man rom. Pris 1280. Utsjekk kl 15 og frokost inkludert. I år som tidligere år ordner vi et sted og spise samlet før vi utforsker hva Trondheim har å by på. Håper på mange påmeldte til denne viktige kampen! Påmelding finner du her!
    1 liker
  14. Ikke minst en fantastisk personlighet
    1 liker
  15. Hun blir med oss videre i 2020. Positivt, for har inntrykk av at hun har ambisjoner større enn å bli spillende i 1. divisjon.
    1 liker
  16. Jeg bare nevnte at det ikke var et godt resultat for oss, det som skjedde i Bodø.
    1 liker
  17. Tror du kan regne med at trenerteamet studerer siste kamp til neste motstander .
    1 liker
  18. Problemet med Mix er at han er 100% blaa/RBK/Frigg/whatever helt til noe annet som frister dukker opp. Etter å ha opplevd alt røret rundt han sist håper vi takker pent nei om muligheten byr seg.
    1 liker
  19. Jeg mener fremdeles scoringen til Alan mot Start, i siste serierunde, var verdt alle pengene alene.
    1 liker
  20. Vokste opp som vålerengasupporter, ble Stabæksupporter, så ble han Rosenborgsupporter. Og nå er han plutselig blaa igjen, men ønsker å spille i VIF?
    1 liker
  21. Han sier ikke at Enga betyr mest for han nå. Han omtaler laget som det som betydde mest for han da han var liten. Hvor tidlig bør egentlig en liten guttunge fra Oslo begynne å heie på Stabæk for senere å bli regnet som godt spillermateriale? Før myndighetsalder? Før konfirmasjonsalder? Før skolealder? Eller skal vi være riktig hardcore og kreve at de er Blaa fra før dåpen?
    1 liker
  22. Jeg skjønner ikke helt hva som var kvalmt med det han sa i denne artikkelen? Dere liker vell forsatt Nikolai Næss for eksempel, selv om han var vokst opp med Vålerenga som spiller. Han sier også etter dette "Men fikk ikke napp der, så da ble det Frigg og Stabæk og Sjetne, og da blir det vel kanskje noen av dem som er mest aktuelle." Om å komme tilbake til Norge i en norsk klubb.
    1 liker
  23. Hva gjør denne mannen nederst på side 2? Syns han får altfor lite cred. Pottetette bakover etter at han kom! ??
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...