Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 10/24/2019 in all areas

 1. 9 likes
  Jeg ser det som en fordel at de ressurssvake klubbene som Ranheim og Mjøndalen klarer seg kontra Sarpsborg og Godset. Det gir oss bedre sjanser for å holde oss i årene som kommer også selv om jeg tror vi bare vil bli bedre de neste årene. Det ultimate hadde selvsagt vært LSK og Enga ned
 2. 7 likes
  Både bunnsolid og en jævla fin fyr. Hva mer kan man be om?
 3. 6 likes
  Rosenborg vil aldri være en del av noen drømmeliga for meg. Ellers mye bra i den ligaen her.
 4. 5 likes
  Hehe, sett fra en litt annen vinkel så mistenker jeg at vi vil være ett av lagene færrest vil savne om vi skulle rykke ned, og der ligger det kanskje en utfordring også?
 5. 4 likes
  Blandt de tryggeste stopperene vi har hatt på mange år!
 6. 3 likes
  En kan si hva en vil om KbK, men per nå er det bare å stikke fingeren i jorden å innse at Kbk er de som lager mest engasjement i nærområdet og fyller stadion flere ganger enn noen av de andre lagene i eliteserien!
 7. 3 likes
  Jeg tror det er et større problem for oss at folk gir faen i Eliteserien enn at vi får sportslig konkurranse. Ser gjerne at vi får ned Ranheim, Mjøndalen, Haugesund og Kristiansund, og heller får opp Fredrikstad, Aalesund (den er jo i boks), Start og Lyn (vi trenger to Oslo lag).
 8. 2 likes
  Hvorfor i all verden skulle man ønske Hamarkameratene opp? Og Aalesund fremfor Kristiansund? Haugesund er jo hva jeg vil kalle et etablert Eliteserielag, og fotballmessig er det vel bedre med Bodø/Glimt enn Tromsø? Lyn er vel pr. i dag nummer ni i Oslo, men skjønner at det ikke klinger like bra med Nordstrand og Oppsal, og Vålerenga-Skeid kan vel ikke bli det store hatoppgjøret?
 9. 2 likes
  Med målet sitt mot Slovenia troner hun nå alene som mestscorende på J16-landslaget gjennom tidende, 15 mål på 15 kamper. Guro Reiten hadde 5 på 17, og Synne Jensen 11 på 16 til sammenligning.
 10. 2 likes
  Er du nå på "voksen pølsefest" med målebånd? Hva bruker du stoppeklokken til?
 11. 1 like
  Ikke minst en fantastisk personlighet
 12. 1 like
  Hun blir med oss videre i 2020. Positivt, for har inntrykk av at hun har ambisjoner større enn å bli spillende i 1. divisjon.
 13. 1 like
  Tror du kan regne med at trenerteamet studerer siste kamp til neste motstander .
 14. 1 like
  Problemet med Mix er at han er 100% blaa/RBK/Frigg/whatever helt til noe annet som frister dukker opp. Etter å ha opplevd alt røret rundt han sist håper vi takker pent nei om muligheten byr seg.
 15. 1 like
  Jeg mener fremdeles scoringen til Alan mot Start, i siste serierunde, var verdt alle pengene alene.
 16. 1 like
  Vokste opp som vålerengasupporter, ble Stabæksupporter, så ble han Rosenborgsupporter. Og nå er han plutselig blaa igjen, men ønsker å spille i VIF?
 17. 1 like
 18. 1 like
  Han sier ikke at Enga betyr mest for han nå. Han omtaler laget som det som betydde mest for han da han var liten. Hvor tidlig bør egentlig en liten guttunge fra Oslo begynne å heie på Stabæk for senere å bli regnet som godt spillermateriale? Før myndighetsalder? Før konfirmasjonsalder? Før skolealder? Eller skal vi være riktig hardcore og kreve at de er Blaa fra før dåpen?
 19. 1 like
  Jeg skjønner ikke helt hva som var kvalmt med det han sa i denne artikkelen? Dere liker vell forsatt Nikolai Næss for eksempel, selv om han var vokst opp med Vålerenga som spiller. Han sier også etter dette "Men fikk ikke napp der, så da ble det Frigg og Stabæk og Sjetne, og da blir det vel kanskje noen av dem som er mest aktuelle." Om å komme tilbake til Norge i en norsk klubb.
 20. 1 like
  Hva gjør denne mannen nederst på side 2? Syns han får altfor lite cred. Pottetette bakover etter at han kom! 💪🏻
×
×
 • Create New...