Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 10/29/2019 in all areas

 1. 26 likes
 2. 11 likes
  Jeg spiser taco/pizza oftere enn det er kamp og det smaker fortsatt like digg 😂
 3. 10 likes
  Er så sykt skremmende hvordan fler og fler kjører løgn og bedrag taktikken helt åpent. I går uttalte NFF seg om barnefamilier som løp fra åråsen i panikkangst og i dag melder samme mann om at det ikke er pyro i tyskland og eminent stemning på engelske tribuner. I tyskland er det pyro hver runde, i England jobber klubbene aktivt med å finne løsninger for den vanlig mann i gata pga døde stadioner som er fylt med turister. Veldig kult at eurosport kjører denne linjen og gir supportere en stemme.
 4. 9 likes
  Så lenge du sorterer dem riktig. Brukte bluss skal ikke i restavfallet - de skal leveres på balkongene bak bortefeltet.
 5. 6 likes
  Vanskelig å konkludere at timingen var feil. Det er ikke sikkert han hadde vært der han er i dag om han ikke hadde fått ansvaret da han fikk det.
 6. 5 likes
  Panelet i Fotballmandag på Eurosport går i strupen på NFF og deres manglende vilje til å skape stemning omkring arrangementer i eliteserien. NFF kaller lørdagen for en trist dag i norsk fotballhistorie. Panelet mener at NFF heller burde fokusere på den fantastiske stemning som var under kampen. Verdt å få med seg.
 7. 5 likes
  Blir det pyro? Har hørt det er OK på Åråsen.
 8. 4 likes
  I en sak om hvor gode vi har blitt i forsvar sier Andreas dette: Han viser så tydelig hvorfor han ble kaptein i en alder av 21. Han gir all æren til lagdelen foran. Det er jo kanskje ikke helt sant, men det er en lagdel som har tatt store sprang i det defensive, og som fortjener og trenger ros og forsterkning nå. Samtidig er han ikke bare fornøyd, men peker tydelig på hva neste skritt må være. Det er så bra ledelse!
 9. 3 likes
  Og det er ikke sånn at utvikling er lineær. Jeg tror ikke det er Hugos kapteinsrolle på U2-landslaget som gjør at han i dag er bak Bohinen og Askildsen i køen. Sånt har skjedd med Hanche, skjer med Hugo og kommer til å skje med Askildsen og andre. Men det Hanche har vist er jo å jobbe videre er verdt det. Krysser fingre for at det løsner for Hugo igjen også. Uansett kapteinsbind eller ikke.
 10. 3 likes
  Han har vært kjempegod over lengre tid nå. Så utrolig gøy å se ham spille for tiden!
 11. 3 likes
 12. 3 likes
  Fra instastoryen til klubben. Vi ser mektige ut!
 13. 2 likes
  Timingen var litt feil, kom ett år eller så for tidlig for ham. Nå er alt som det skal!
 14. 2 likes
  Jeg trodde det bare var jeg som hadde tvangstanker rundt disse turene, men nå skjønner jeg at vi er flere - og at det er en egen tur for de som reiser frivillig.
 15. 2 likes
  Vetlesen: – Hadde brukket beinet for spilletid Hugo Vetlesen har slitt med lite spilletid denne sesongen. Foto: Knut Bjerke Stabæk har fått sving på sakene, og styrer mot trygg plass. Plassen til Hugo Vetlesen derimot, er alt annet enn trygg. Simen Waagsether 27. oktober 2019, kl 12:22 Etter å ha startet sesongens syv første kamper, har spilletiden i Stabæk variert for Vetlesen denne sesongen. Den siste tiden har Vetlesen vært et fast inventar på klubbens 3. divisjonslag, som rustet opp for å berge plassen i divisjonen. FØLG STABÆK-ODD DIREKTE KLOKKEN 18.00 – Nå er den jobben gjort der, og selvfølgelig er det i eliteserien jeg vil spille, sier Vetlesen, som forteller at han jobber knallhardt for en plass på laget. – Jeg vil spille fast og hadde brukket beinet for den plassen. Det er hard kamp om plassene nå, men de foran skal vite at jeg ikke slipper den fra meg lett, sier Vetlesen, som også er kaptein på Norges U21-landslag. Vil ut i Europa Vetlesen har tidligere pratet om ambisjonene utenfor landegrensene, og vet at spilletid er viktig for at drømmen skal gå i oppfyllelse. – Det eneste jeg kan gjøre er å trene godt. Målet mitt er en større klubb enn Stabæk, og da må jeg ha spilletid. Samtidig finnes det eksempler på at hardt arbeid lønner seg, det er bare å se på Emil (Bohinen). Han brukte de to første sesongene på å kjempe seg inn, og se hvor han er nå, sier Vetlesen om lagkameraten, som har vært blant Stabæks beste spillere denne sesongen. Banker på døren Innsatsen til Vetlesen har ikke gått trener Jan Jönsson hus forbi. – Hugo banker på døren, og leverer godt på trening. Så får vi se når neste mulighet i startelleveren blir, sier Jönsson, som ikke har noen gitte rotasjonsplaner med det første.
 16. 2 likes
  Et lite høydepunkt i en ellers litt tørr kamp var da Braaten ble byttet inn. Sto i boblejakke og lue og hutra helt til Junker var to meter fra innbytterbenken, så vrengte han av seg og løp glisende ut på banen:)
 17. 1 like
  Billetter kjøpes på felt EA i denne linken: https://ranheimfotball.hoopla.no/sales/3314637615/?promo=Stabak
 18. 1 like
  Eller selvironi? Men det er en vanskelig kunst..
 19. 1 like
  Det blir opprettet en WhatsApp gruppe for alle reisende, om du skal på tur på egenhånd kan du ta kontakt med meg om du vil være med i gruppen.
 20. 1 like
  Her er forøvrig innslaget: https://video.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/vi-tar-debatten-sterke-meninger-om-pyro-pa-norske-tribuner_vid1256942/video.shtml
 21. 1 like
  Toni visste hva han gjorde når han ga Hanche kapteinsbåndet, selv om det viste seg å være skjebnesvangert for ham selv
 22. 1 like
  Noen som kan si noe mer om pyro for oss som ikke er like informert om det? Hva koster det for pyro for en kamp? Hvorfor har man ikke dette hver kamp ettersom det lager stemning? Hvordan oppleves godkjenning av pyro? Er det veldig vanskelig å få tillatelse til å fyre opp?
 23. 1 like
  Elvis ville nok heller gått for Andreas Strands hjemmelagde brownies.
 24. 1 like
  Hørte nettopp på en podcast hvor de snakket om at det ikke er noen som står klare for å ta over etter Kippe og Karadas. Tenkte med en gang på Hanche og hjemmekampen mot enga i år. En utsøkt heading og jævlig mye blod i ansiktet. Har så jævlig trua på denne mannen i midtforsvaret neste sesong!
 25. 1 like
  Definitivt. Han er jo som kjent en av oss!
 26. 1 like
  Hanche er Hall of Fame-materiale. Bare gi ham ti år til sammen med Amakwah uten baklengs..
 27. 1 like
  Han begynner virkelig å utvikle de Puyol-trekkene som MMS også hadde. Går foran som eksempel, tar alltid støyten og de sure returløpene, sørger for at lagkameratene får skinne, men er heller ikke redd for å si ifra. Er så glad for at vi har Hanche.
 28. 1 like
  Noen som husker de første kampene i år med Vihman og Strømnes i midten bak og verdens høyeste kineser på benken? Virker ganske fjernt nå. Amankwah er ren klasse og gjør at Vadim kan få fri og legge opp. Hanche fungerer utmerket sammen med Yaw. 360 min uten baklengs er veldig sterkt uansett (og ihvertfall med vår tabellplassering).
 29. 1 like
  Enig, vi er så godt som sikret spill i ES neste år, og skulle vi snuble og rykke ned, noe som virker nær sagt teoretisk, har vi ingen andre å skylde på enn oss selv. Som vi har vært inne på her før, er det så mange lag bak oss på tabellen nå, at det virker helt usannsynlig at vi nå skal rykke ned. Vi må vel nesten tape alle gjenstående kamper, og det skjer jo ikke så få mål som vi slipper inn om dagen.
 30. 1 like
  Kan jeg foreslå blå?
 31. 1 like
  Hvorfor i alle dager er Hovland og Nortveit i landslagstroppen når vi har Yaw? Sammen med Ajer er jo midtstopper krisen løst.
 32. 1 like
  Takk SAU. Hvordan virket stemningen å være?
 33. 1 like
  Janne: "Det kjendes lite hemmaplan"
 34. 1 like
  Tre kamper på rad uten baklengs. I dag synes jeg vi så an stå frem som kaptein også. Lurer på hva han og Skytte diskuterte på vei til pause? I intervjuene til Eurosport trekker ekspertene frem at han har fått oppsving som stopper med Yaw ved siden av seg. Det virker som et godt poeng. Spørsmål om Demidov bør frykte plassen ler han bort og sier at Demidov er mentor som han lærer av hver eneste dag. Da Hanche slo gjennom som stopper var det ved siden av MMS. Så sleit han voldsomt med Strømnes og Vihmann, før han nå er tilbake. Stoler på Yaw og Hanche neste år, men det er også sesongen der Hanche må opp ett nivå til og være virkelig sjef om Yaw er ute.
×
×
 • Create New...