Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. okt. 2019 i alle områder

  1. 26 liker
  2. Jeg spiser taco/pizza oftere enn det er kamp og det smaker fortsatt like digg ?
    11 liker
  3. Er så sykt skremmende hvordan fler og fler kjører løgn og bedrag taktikken helt åpent. I går uttalte NFF seg om barnefamilier som løp fra åråsen i panikkangst og i dag melder samme mann om at det ikke er pyro i tyskland og eminent stemning på engelske tribuner. I tyskland er det pyro hver runde, i England jobber klubbene aktivt med å finne løsninger for den vanlig mann i gata pga døde stadioner som er fylt med turister. Veldig kult at eurosport kjører denne linjen og gir supportere en stemme.
    11 liker
  4. Så lenge du sorterer dem riktig. Brukte bluss skal ikke i restavfallet - de skal leveres på balkongene bak bortefeltet.
    9 liker
  5. Panelet i Fotballmandag på Eurosport går i strupen på NFF og deres manglende vilje til å skape stemning omkring arrangementer i eliteserien. NFF kaller lørdagen for en trist dag i norsk fotballhistorie. Panelet mener at NFF heller burde fokusere på den fantastiske stemning som var under kampen. Verdt å få med seg.
    6 liker
  6. Blir det pyro? Har hørt det er OK på Åråsen.
    4 liker
  7. Fra instastoryen til klubben. Vi ser mektige ut!
    3 liker
  8. Jeg trodde det bare var jeg som hadde tvangstanker rundt disse turene, men nå skjønner jeg at vi er flere - og at det er en egen tur for de som reiser frivillig.
    2 liker
  9. Et lite høydepunkt i en ellers litt tørr kamp var da Braaten ble byttet inn. Sto i boblejakke og lue og hutra helt til Junker var to meter fra innbytterbenken, så vrengte han av seg og løp glisende ut på banen:)
    2 liker
  10. Billetter kjøpes på felt EA i denne linken: https://ranheimfotball.hoopla.no/sales/3314637615/?promo=Stabak
    1 liker
  11. Det blir opprettet en WhatsApp gruppe for alle reisende, om du skal på tur på egenhånd kan du ta kontakt med meg om du vil være med i gruppen.
    1 liker
  12. Her er forøvrig innslaget: https://video.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/vi-tar-debatten-sterke-meninger-om-pyro-pa-norske-tribuner_vid1256942/video.shtml
    1 liker
  13. Noen som husker de første kampene i år med Vihman og Strømnes i midten bak og verdens høyeste kineser på benken? Virker ganske fjernt nå. Amankwah er ren klasse og gjør at Vadim kan få fri og legge opp. Hanche fungerer utmerket sammen med Yaw. 360 min uten baklengs er veldig sterkt uansett (og ihvertfall med vår tabellplassering).
    1 liker
  14. Enig, vi er så godt som sikret spill i ES neste år, og skulle vi snuble og rykke ned, noe som virker nær sagt teoretisk, har vi ingen andre å skylde på enn oss selv. Som vi har vært inne på her før, er det så mange lag bak oss på tabellen nå, at det virker helt usannsynlig at vi nå skal rykke ned. Vi må vel nesten tape alle gjenstående kamper, og det skjer jo ikke så få mål som vi slipper inn om dagen.
    1 liker
  15. Kan jeg foreslå blå?
    1 liker
  16. Hvorfor i alle dager er Hovland og Nortveit i landslagstroppen når vi har Yaw? Sammen med Ajer er jo midtstopper krisen løst.
    1 liker
  17. Janne: "Det kjendes lite hemmaplan"
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...