Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 10. nov. 2019 i alle områder

  1. Takk til alle som var der. For en historisk bra stemning vi har hatt på VIF, Ranheim og LSK away den sesongen her. Deilig når alle bare bryter ut av den rigide og konforme NFF-greia og bare lager kjempestemning, med fantastisk synging både fra SS, frivillige og JR Support, med røyk, bluss og flagg høyt hevet, og uten ulykker eller dårlig stemning. Dere er en drømmegjeng! Fy faen jeg er stolt av dere!
    48 liker
  2. Skal vi være enige om å se oppover?
    20 liker
  3. Gratulerer med å ha sikret plassen, da dere!
    20 liker
  4. Kommer til uken såfremt det ikke skjer noe spesielt gjennom helgen som tilsier noe annet. Vi jobber uansett aktivt i ulike kanaler og dere skal ikke tvile på hvor vi står i denne saken.
    14 liker
  5. Syns han kan bli i LSK jeg
    13 liker
  6. Kanskje det aller viktigste IA har å gjøre frem mot neste sesong er å signere nye lange kontrakter med Brynhildsen (30.06.20), Pignatel, Bohinen og Hanche-Olsen (alle 31.12.20). Dette er fire veldig store talenter som vi skal selge dyrt til utlandet, og ikke la gå gratis om ett år.
    11 liker
  7. Selv om blussingen i dag var ulovlig så føler jeg at den foregikk på en sikker og velkontrollert måte. Kanskje skyldes det at man er vant til å gjøre det på Nadderud i lovlige former, og så gjør man det på samme måte nå. Nå stod jeg noen få meter unna der blussingen foregikk og ble ikke rammet av røyken, noe jeg ofte har blitt på Nadderud, dermed ble det en enda bedre opplevelse. Litt morsomt var det at man hadde klart å smugle inn bluss, men glemt lighter til å tenne på med....
    7 liker
  8. I samme kategori kan det nevnes at det skal spilles 11 mot 11, gult mot blått og med rund ball
    7 liker
  9. Er det ikke deilig å være irritert over at Brann, Kristiansund og Haugesund alle vant denne runden?
    6 liker
  10. Lurer på om NFF ga seg selv lov til å bruke tidenes største pyro under Rammsteinkonserten på Ullevål. Så vidt meg bekjent brant den gjennom store deler av gressmatten på Ullevål og gresset måtte skiftes?. Er det til sånne formål dsb har tenkt at pyro skal benyttes?
    6 liker
  11. Valencic i 2020, dette blir året da han slår igjennom i Stabæk under Janne!
    5 liker
  12. Heisann. Meg igjen.. Ville bare si at vi bare har 15 plasser igjen mot Lillestrøm. Vi har ikke anledning til og etterbestille flere busser så ikke vent lenger a. Meld dere på! Klubben sender 2 fulle busser de også. 5 fulle blå busser retning LSK imorgen?
    5 liker
  13. For å banke det inn: Han mener nok at det er en like spennende "fun fact" som at det kommer til å spille 11 spillere på hvert lag. Eller har du noen indikasjoner på at JJ kommer til å legge opp strategien annerledes fordi Lennartsson er svensk?
    4 liker
  14. Helsvensk trenerduell idag.
    4 liker
  15. Kan du ikke heller svare på spørsmålet på forumet?
    4 liker
  16. LSK mener det var hands i forkant av målet til Oliver... Det gjør det litt ekstra deilig. Håper vi setter fire-fem til med hendene.
    3 liker
  17. Prestisje her! Lennartsson som tidligere Stabæk trener
    3 liker
  18. Hva mener du? Ofte med helsvenske oppgjør mener du? Eller bare kverulere..
    3 liker
  19. Hva skjedde med emisjonen? Er det også informasjon som vi må en og en på brakka å drikke te for å få vite?
    3 liker
  20. Vi er nå i 2019. La oss ta en kopp te på brakka?!
    3 liker
  21. Fornya sesongkortet mitt nå, jeg! 1500 spenn nærmere pengene vi trenger.
    2 liker
  22. Fikk ikke sett kampen siden jeg er på jobb. Men fy Satan så fett det ser ut på div snapstories og facebookbilder! Gåsehud! Godt jobba folkens!
    2 liker
  23. Vi har positiv målforskjell
    2 liker
  24. Redd nullen sprekker i dag. Satser på 3-1 seier
    2 liker
  25. For å banke det inn: første gang disse møtes og første svenske duell Iår. Tungt for det?
    2 liker
  26. Hva tenker du på? Var vel bare fakta her og ingen beslutninger?
    2 liker
  27. Får vi se en artikkel fra stabak.no, om at dere også er Pro pyro snart? Registrerer at Start, Godset og Enga allerede er der. Pleeeease, Jon?
    2 liker
  28. For en latterlig og trist farse.. Stå på videre Posse, du gjør en utrolig viktig jobb. Dette handler om mer enn bare pyro. Det handler like mye om hvilken posisjon vi supportere skal ha til å påvirke produktet fotball til fordel for tilskuerne og også utøverne. Stick it to the man!
    2 liker
  29. Merk også at DSB, etter å ha blitt avkrevd svar på hvilke forskrifter de mener vi "ikke har satt oss godt nok inn i", kommer med en "oppklaring" på sine sider fredag. Her har de trukket fra og lagt til på sitatene fra forskriften slik at det ser ut som om det vi gjør er i strid med loven.
    2 liker
  30. Stor supporteridrett levert på bortefeltet i dag. Enorm cred til de som bidro på en fantastisk måte og viste hvordan pyro skal brukes! Stabæk er bra både på banen og tribunen om dagen!
    2 liker
  31. Ikke prestert godt nok over tid for Stabæk 2, + gode unge keepere som kommer opp (Brauti og Ulla). Lillevik sin kontrakt går vell ut etter dette året også?
    1 liker
  32. Bra pauseprat av Janne. Dårlig pauseprat av Lennartsson. Han kan dra tilbake til Sverige u21.
    1 liker
  33. Kinoshita? Har vi begynte å bruke Eliteserien som arena for prøvespill for å se om han kan brukes neste år? For sportslig kan det vel ikke være noen som helst grunn til ikke å heller sette innpå Braaten? Eller aller helst ville jeg sett Hugo på banen, kanskje med Kassi opp som spiss? Eller inn i dusjen nå når vi har satt inn en annen spiss allerede.
    1 liker
  34. Var det ikke Kassi som tok forrige gang, og som satt den? Burde vel i så fall ikke være noen grunn til å bytte skytter.
    1 liker
  35. Han kommentatoren på Eurosport er helt krise. Må være medlem i kanarifansen.
    1 liker
  36. Synd Haugesund vant i går, med mindre vi ser på saken med Ingos øyne og sier at nå har vi muligheten til å ta Brann også!
    1 liker
  37. Ikke bare oppmøte. Super innsats også!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...