Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 11/15/2019 in all areas

 1. 35 likes
  Børkeeiet var gjesten og nytt navn på treningsbanen: Tobbebanen
 2. 17 likes
  Hvis en ny spiller blir bekreftet kommer det en spillertråd.
 3. 15 likes
  Hedenstad på utgående kontrakt i RBK. Hadde vært et veldig fint gjensyn om vi kunne hente han tilbake der han slo igjennom.
 4. 4 likes
  Hei, Syns det er supert med engasjementet fra flere av brukerene her inne på forumet med tanke på nye spillere. Fortsett med det! Mulig det bare er meg, men er det mulig å lage en egen tråd for: «Forslag til nye spillere» og så kan vi beholde denne tråden til spillere som er på vei eller bekreftet. Så blir man ikke like »skuffet», hver gang man åpner denne tråden, for så å se at det ikke er snakk om faktisk spiller på vei inn. Bare et forslag.
 5. 4 likes
  På Åråsen har de vist at Bolig og arena ikke bør kombineres.
 6. 3 likes
  Eurosport om talent-avtalen mellom Stor-Oslo-klubbene Det klubblederne sier er for meg logisk og fornuftig. Når alle klubbene er med er dette egentlig en no-brainer. Det er nok litt typisk norsk naivitet å tro at man får igjen for å være grei.
 7. 2 likes
  I tråden til Emil Bo ble det diskutert muligheten for at han kunne vinne prisen for årets unge spiller. Og litt annet om priser. Jeg sjekket VG-børsen. De kommer vel til å kåre basert på den, og det er ikke utenkelig at den offisielle kåringen kan ligge opp mot VGs oppfatning. Topp 10 er: Eikrem: 6.05 Tripic: 5.85 Layouni: 5.81 Evjen: 5.74 Opdal: 5.6 Kristoffer Haugen: 5.58 Sandberg: 5.54 Shala: 5.4 Dønnum: 5.4 Reginiussen: 5.39 Basert på dette vil det være en ren knock out for Eikrem. Det som kan tale mot er at han "bare" har spilt 21 av 28 kamper så lang. De to neste har 20 og 21 kamper, mens Evjen har 27. Likevel: Alt annet enn Eikrem er helt urealistisk. At han spiller for seriemesteren trekker ikke ned. Årets angrepsspiller kunne jo kanskje være Layouni basert på dette, men Børven har scoret mer enn noen andre på mange år. Han bør uten tvil vinne den prisen. Kristoffer Haugen er forsvarsspilleren med best snitt, fulgt av Reginiussen og senere Steffen Hagen, Wormgoor og Ruben Gabrielsen. Her tipper jeg det blir en av Molde-spillerne i kraft av å være Molde-spillere. Gabrielsen med litt lavere snitt, men vinner fordi han er kaptein. Den størete overraskelsen for meg var å se Håkon Opdal med høyere snitt enn Sandberg. Jeg regnet Sandberg som en sikker vinner. Nå har jeg justert det til "bare" å være en sannsynlig vinner. Årets unge spiller går selvsagt til Evjen. Andre kandidater er Thorstvedt (12 på VG-børsen) og Patrick Berg (15). Ejuke ville ledet årets spiller foran Eikrem om han hadde hatt nok kamper, men med bare 14 kamper og ute av landet vinner han neppe. Emil er helt nede på 56. plass, men er vel på en sterkt oppadgående trend. Våre beste, foruten Sandberg er: 50. Hanche (5.07) 56. Bohinen (5.04) 64. Jeppe (5.00) 66. Ola (4.96) 72. Kassi (4.95) 113. Hugo (4.72) Her er det mange som mangler på grunn av for få kamper. Tar man med alle spillere, er Rusike opp på en sterk 6. plass med sin ene kamp til 6. Yaw er på 13. plass med 5.62 (13 kamper). For Yaws del ville det vært 5. plass på hovedlisten, men han vil ikke komme inn på grunn av for få kamper. Han er også bak Leke James som har 16. kamper og heller ikke er på listen.
 8. 2 likes
  Høres svært realistisk ut!
 9. 1 like
  Håvard Flo støtter avtalen, og kommer med flere gode tanker rundt de norske akademiene
 10. 1 like
  Birger tilbake til Stabæk hadde vært fantastisk. Men jeg tror Bob Bradley vil gjøre et nytt forsøk til å hente ham til Los Angeles FC og MLS.
 11. 1 like
  Utgående neste sesong. Horneland skal vel satse på Reitan, men regner med at Hedenstad blir ut kontrakten.
 12. 1 like
  Bjarte Haugsdal på årets lag i OBOS ifølge VG. Kaptein på Nest/Sotra.
 13. 1 like
  Hvorfor tror folk det er Thorsby? Det eneste logiske er at Børkeeiet stiller da det er pengene fra salget av han som er fundingen for denne banen.
 14. 1 like
  Klart gult kort!
×
×
 • Create New...