Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. nov. 2019 i alle områder

  1. Basert på erfaringene fra Telenor Arena (brutte løfter og "ståfelt" med seter) er det tre punkter jeg anser som svært viktige for Stabæk Support, og som styret bør følge opp mot klubb og kommune regelmessig gjennom byggeprosessen: Setefritt ståfelt. Optimal plassering av ståfeltet ift. akustikk og trøkk. Dette punktet er ekstremt viktig både for supportere og klubb. Atmosfæren på stadion er en svært viktig del av øvrig publikums opplevelse av arrangementet. Utsikt til banen er underordnet, og vi kan gjerne stå oppunder taket på kortsiden. Lagerlokale til oppbevaring av flagg, bannere, materialer og utstyr til tifojobbing på stadion. Dersom lokalet har stort nok gulvareale til at man kan ha tifodugnader er dette et pluss. Jeg antar at arkitektene raskt kan finne "dårlige" arealer i kjeller eller lignende som egner seg til slike ting uten at det går på bekostning av øvrige kommersielle/næringsarealer. Dette bør kommuniseres tidlig til arkitektene. Disse punktene gir svært gode arbeidsforhold for supporterne, og vil gi et godt grunnlag for økt medlemsmasse, økt salg av sesongkort og økt kvalitet på atmosfæren på stadion. God atmosfære og skikkelig trøkk er helt avgjørende for at stadion skal anses som vellykket. Det hele koker ned til at det skal leveres 2 X 45 minutter med trøkk og pasjon på både bane og tribune. Dersom vi klarer å bygge opp Stabæk Support til fordums storhet ala anno 2008/2009 - og supporterklubben får arbeidsforhold som beskrevet ovenfor - vil Nye Nadderud uten tvil avstedkomme fotball-Norges deiligste atmosfære, høyeste desibelnivå og et visuell godteskål ingen har sett maken til siden Blücher ble senket i Drøbaksundet.
    20 liker
  2. Ingo scoret alltid på straffe og alltid i samme hjørne, til høyre for keeper ?. Fra 1975 til 1980 satte han alle, inntil han misset i straffekonk i 1 kvalifiserende runde i cupen borte mot Bøn. "Nå taper dem for nedlagte stasjoner på Eidsvollsbanen", som Arne Hole skrev i Budstikka etter miseren.
    12 liker
  3. Og så håper jeg at de gutta som ikke setter pris på å spille i Stabækdrakta og ikke gidder å skrive under ny kontrakt, blir plassert på benken. Nå som serien er berga så kan man like godt matche de som har lyst til å være i klubben.
    12 liker
  4. Blå seter på resten av tribunene må man også ha. Det grå fornebu var trist. Ideen med sitater klistret på veggene rundt om på telenor var god - den må videreføres.
    10 liker
  5. I serien «Virkelig gammel blaa årgang», reflektert ung mann:
    8 liker
  6. Selvfølgelig skal ikke IA til RævBK, har a uttalt: "Å gå til Rosenborg eller Molde mener vi ikke er et så veldig stort steg opp..." Regner med det gjelder ansatte som spillere !
    7 liker
  7. Pokalrom/museum har jeg foreslått tidligere. Viktig å ta vare på historien. Jeg donerer med glede alt av mine gamle effekter/klenodier om dette blir gjennomført på en skikkelig måte.
    6 liker
  8. Første gang på to år, en kamp uten å være engstelig. Det er deilig det!
    6 liker
  9. Det er klart at Rosenborg gjerne skulle hatt Olsens fulltreffere. Jeg mistenker derimot at han ville slitt litt tyngre med bomskuddene i Trøndelag. Det hadde selvfølgelig vært legendarisk om IA hadde klart å fått Billy Mac ansatt i Trondheim. Der hadde vi snakket trojansk hest av historiske dimensjoner. Jeg liker faktisk tanken.
    4 liker
  10. Jeg tror nok både Ingo og IA blir her... Vet ikke helt om IA føler for å gå til klubben som startet overgangssaken med VPG og Stengel
    4 liker
  11. Det fungerte utmerket, de vant 2-0. Ola skåret dessverre ikke, men det gjorde Ingo på straffe. https://stb.guru/matches/1067/stabaek/oppsal/4-divisjon/1979
    4 liker
  12. Beste med Telenor for meg var «møkkakamp» med dato og kamp resultat på dass. ellers så sier jeg det igjen. Gressbane er veien å gå. Gjennbruks plast til seter og solcelle på taket. Heia grønnt og blaa
    2 liker
  13. Invester i skikkelige kiosker med litt bredere tilbud enn halvlunkne wienerpølser, kjip kaffe, litt sjokkis og is og fire typer brus.
    2 liker
  14. Helt enig! Tror det er også hadde vært viktig at SS feltet ikke havner i blindsona for tvkameraene, sånn som idag på den ene langsiden som ikke er synelig. Motsatt langside eller mer optimalt på en av kortsidene..
    2 liker
  15. Eller så drar vi alle på kamp, og skaper god stemning. Lurt, hæ?
    2 liker
  16. Jeg tviler sterkt på at de største talentene velger å gå til dårligere ungdomslag fordi de kanskje i fremtiden vil kunne få prøvespille i Sporting. Jeg tror noen bør gå i seg selv og tenke - hadde jeg fått prøvespille i Sporting, PSV, osv dersom jeg ikke hadde utmerket meg i et av de beste akademiene? Sporting vil ikke slutte å se til Stabæk, fordi de kanskje kan finne gull i Jardar. Jeg er forøvrig for en egen 2.lagsserie.
    2 liker
  17. Noe av det viktigste for meg er en stadion med sjel, ikke bare fire identiske sider som ser ut som de kunne kommet fra et ferdighus byggesett.
    1 liker
  18. Her får @Jon & co begynne å notere. Evt bare skrive ut innlegget til Potter. Men mtp at vi har mange med ekstremt gode forutsetninger til å tenke utforming her. Klarer vi å tenke et hakk videre? Spesielt har jo pyro vært diskutert. Hva kan man gjøre allerede fra stadiondesign for å legge til rette for det? Det er en balansegang mellom det uorganiserte og spontane, og det amerikanske og kommersielle. Men jeg tenker på ting som montering av "utskyting" fra tak. (med dagens muligheter burde det være mulig å montere for en kamp om gangen, og overlate til forsanger eller andre å "fyre av" fra mobilen.) Eller noe enklere, og mer fysisk, som brannsikre avfallssjakter for å få unne brukte bluss. Og selvfølgelig alt det andre jeg ikke tenker på, men som går utover bare å fjerne de mest åpenbare frustrasjonene.
    1 liker
  19. Hvor ser du det? Tror ikke Ingo er aktuell. IAO derimot... blir her.
    1 liker
  20. Jeg har likt at vi har vunnet noen kamper i det siste, så jeg håper JJ tar ut det beste laget og vinner de siste to kampene også. Gidder ikke fryse ballen av meg på Nadderud og i Tromsø for politikk. Da kan heller dere som er opprørte bli hjemme for å vise deres engasjement. En av de artige sidene ved sesongavslutning, og helt nytt lag neste år, er jo å kunne gi speakeren på Nadderud noen nye navn å bryne seg på.
    1 liker
  21. Tenker vi legger fokuset på å få en så høy plassering som mulig, så gir vi faen i nedryksstriden nå som vi har berga oss med så god margin.
    1 liker
  22. Billy har fått ny jobb: https://www.bbc.co.uk/sport/football/50501604
    1 liker
  23. Supporterene skal med; som del av arkitektene som vinner jobben, som del av prosjekterende som prosjekterer og utformer og forhåpentligvis som del av Entreprenøren som utfører!
    1 liker
  24. Jeg synes tiden er inne for å begynne å slippe til neste års spillere. Om man noen gang skal kunne kategorisere ES-kamper som "uviktige" er det de to som kommer nå. En fin anledning for de som trenger å føle på nivået. Det betyr ikke automatisk tap av den grunn.
    1 liker
  25. Du sier at det er en mulighet altså.... Go for it!!
    1 liker
  26. Jeg tror den linjen Stabæk og de andre tre klubbene nå har valgt er riktig. Det kan selvsagt tenkes at man går glipp av noen talenter som heller velger f eks Strømmen eller Grorud, men da slipper vi i alle fall å bruke masse penger på talenter som går gratis (uten kontrakt) til utlandet for å prøve lykken. Jeg synes også det blir veldig enkelt å si: Kan ikke Stabæk i stedet gjøre tilbudet mer attraktivt - uten å være konkret på hva mener bør gjøres annerledes.
    1 liker
  27. Synes også at han har noen poenger (dette med trinnvis utvikling, i Stabæk er det fort 3. div eller Eliteserien), selv om det er vanskelig å si hvordan Stabæk skulle kunne matche dette perfekt (er nok høyere nivå på G-16/17/18/19-lagene til Sporting Lisboa enn her i Norge). Kan vi få til et bedre/mer formalisert samarbeid med en OBOS-ligaklubb som gjør at de spillerne som er mer enn gode nok for andrelaget (i 3. divisjon), men kanskje ikke helt fortjener plass i førsteelleveren i Eliteserien, kan få god matchtrening? Er vel også vanskeligere for unge, uferdige forsvarsspillere å få slike sjanser enn det er for offensive midtbanespillere (eksempel: Pignatel). Hvis Skeid skulle klare å holde seg i OBOS så er de kanskje en god partner neste år (tør å satse på unge spillere, trenger påfyll for å etablere seg høyere på tabellen i OBOS), evt. gjøre mer med Strømmen.
    1 liker
  28. Denne fantastiske siden må opp igjen og den må bare brukes og nytes. Basert på antall banehoppere som registrerer seg kan det se ut som noen har glemt den... Hyll!! Hyll!!
    1 liker
  29. Det far Frobenius sier er for så vidt greit. Det er ikke annet enn hans mening. Eneste jeg mener er uriktig er at han presenterer det som en motsetning mellom det å utvikle/forbedre tilbudet i egen klubb og det å nekte spillerne på prøvespill rundt halve Europa. Det går an å gjøre begge deler. Han sier også at sønnen aldri hadde gått til Sporting dersom det ikke var for Stabæks velvilje til å tillate treningsopphold der. Så han argumenterer jo da egentlig for at Stabæk gjør det riktige når de nå nekter dette.
    1 liker
  30. Boli sin miss på overtid borte mot Mjøndalen og at de putta og vant rett etter svir litt enda. Krever revansje her!!!!!!!
    1 liker
  31. Lover fotball på ny Nadderud stadion i 2023 Den politiske gruppen som har arbeidet med utviklingen av nye Nadderud stadion, avvikler seg selv og lover samtidig fotball på en ny stadion i 2023. – I prinsippet har vi avviklet referansegruppen som har jobbet med utviklingen av nye Nadderud stadion. Vi har lagt de politiske føringene for hvordan anlegget på Nadderud skal være. Da har ikke gruppen lenger noe misjon, sier Høyre-politiker Ole Kristian Udnes. Han har vært leder av referansegruppen. I tillegg til Udnes, har Morten Skauge (H), Ida Ohme Pedersen (Frp) og Gunnar Gussgard (Ap) vært med. Representanter fra Stabæk og Tyrving har også vært representert på møter. Ole Kristian Udnes sier nå at han håper og tror det vil spilles fotball på den nye Nadderud stadion i 2023. – Det er det alle spør om, og vi tror vi skal klare det. Det må være målet. En eller annen gang i løpet av høsten 2023 bør det være realistisk å spille fotball på en ny stadion, mener Udnes. Samtidig mener referansegruppen at den nye friidrettsstadion på Rud skal stå ferdig til sesongstarten 2022. – Målet er at friidretten forlater Nadderud på en ryddig måte høsten 2021, sier Udnes. – Dette høres veldig ambisiøst ut? – Vi mener ikke det. Nå vil det brukes ett år på planprosessen, og så ha en byggeperiode på rundt to år. Det bør være mulig, sier Udnes om stadion til 8.000 tilskuere. – Vi har brukt lang tid på dette, og det har vært noen utsettelser. Det er viktig både for kommunen og Stabæk Fotball å få på plass dette nå, sier Udnes. Han understreker at hele anlegget på Nadderud ikke bare vil være for elitefotballen. Selve fotballstadion har en kostnadsramme på rundt 300 millioner kroner. – Det skal også utvikles næringsarealer i stadion. Det er noe kommunen kan vurdere å selge, for å redusere kommunens nettokostnader, sier Ole Kristian Udnes.
    1 liker
  32. PSV ville ha ham "før tiden", men uten å betale noe utover utdanningskompensasjon. Å sende ham til Holland før kontraktstidens utløp uten ekstra kompensasjon ville jo være å belønne en spiller som ikke forlenger kontrakten sin, og dermed ikke legger igjen penger i klubben så vi kan gi nye Akademispillere de samme muligheten som Herman har fått. Alle bud vil jo ligge "et sted mellom krav og tilbud". 1 krone i overgangssum er jo et sted mellom krav og tilbud. Tilbudet fra Eindhoven var en dårlig vits og viser troligl at PSV spekulerer i slike saker og spillere. Jeg har stor sans både for Herman og Christian Geelmuyden, men her mener jeg at de har tatt en uklok beslutning. En spiller man ikke har betalt for, blir ofte en spiller som ikke får spilletid , fordi de som har kostet mye må vises frem for nye klubber. Men time will show. Stabæk sitter i hvert fall igjen med knapper og glansbilder når Herman nå reiser, etter nærmere ti år i Akademiet og spilletid i Eliteserien så sent som i sommer for å vise at han ville bli satset på for fullt hos oss.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...