Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. nov. 2019 i alle områder

  1. Syntes denne karen får altfor lite skryt. Han har spilt 14 Eliteseriekamper for Stabæk med følgende fasit, 6 seire, 6 uavgjort og 2 tap. Han er en kriger som har roen og leser spillet veldig bra. Jeg har vel vært innom rundt treninger 70 denne sesongen , og så med engang at dette var en spiller som ville tilføre oss noe vi trengte. Praten var i gang på første trening. Gjør man noe bra på treningsfeltet, så kommer han alltid med en positiv kommentar. Herlig kar og neste år har vi han hele sesongen.
    26 liker
  2. Nico Næss Moses Valakari
    14 liker
  3. Der er bare å signere Skytte og Junker på laaange kontrakter.
    12 liker
  4. Jeg har vurdert situasjonen nøye for egen del og bestemt meg for å ta en sesong til i blaat.
    12 liker
  5. Gleder meg til å se mer av han her neste år. Flere bilder her
    11 liker
  6. Beste treneren i ligaen, punktum finale!
    11 liker
  7. 8 liker
  8. Eller helt enklelt, synes Oliver har prestert såpass bra siste kampene at han fortjener å starte..
    8 liker
  9. Jeg velger å konsentrere meg om de siste 45 min, for pausepraten i dag var høy høy klasse!!
    7 liker
  10. Altså, registrerer du ikke hvordan det går med laget for tiden? Hvis du mener at denne formen ikke kvalifiserer til positivitet og combaya må livet som Stabæk-supporter (som jeg faktisk tror du er) generelt være ganske vanskelig.
    7 liker
  11. Lumanza starter. Ola vraket. Ser vi et styrevedtak pga. manglende lojalitet? I så fall kudos.
    7 liker
  12. Jeg gleder meg til den dagen en spiller kan være god i Norge uten at minst tre sportskommentatorer ikke bare «kjenner til at Rosenborg vil hente», men også ser det som verdens mest selvsagte ting. Lokomotivet har sporet av. Kan dere være så snille å få det med dere? edit: ok, boomer.
    6 liker
  13. Nei, men JJ bør få ta ut det laget han mener er best skikket til å vinne fotballkamper - noe jeg for øvrig tror at han får
    5 liker
  14. Det er absolutt en måte å tenke på det, mbh. Stabæk har sikkert det hensynet med i betraktningen, men mener at andre hensyn veier tyngre. Benk på Ola gjør at feks Oliver, som helt sikkert er her neste år, får verdifull spilletid. Jeg tenker det er viktigere å prioritere det som er best for 2020, og ikke at Ola kanskje skal komme tilbake i 2030 (før det er vel ganske så urealistisk hvis han gjør det bra videre i karrieren). Formålet er ikke å straffe Ola. Han har absolutt oppfylt sine forpliktelser han. Dette handler om å prioritere klubben og de spillerne som skal være her videre.
    5 liker
  15. Hmm, er han ikke egentlig bare en svensk versjon av Per Mathias Høgmo?
    4 liker
  16. Er du helt sikker på at vi redder plassen nå? Lag har fått poengtrekk før.
    4 liker
  17. Hvorfor det? De driver en fotballklubb, og må gjøre det som er best for klubben.
    4 liker
  18. Nå skrev vel jeg aldri noe om størst behov. Vi kommer til å forsterke mange ledd, lett 8-10 spillere inn neste år igjen...men går vel ann å se på andre forsterkninger samtidig i jakten på det største behovet ?
    4 liker
  19. Fra de seks nederste, uten å vurdere om de vil spille for oss og om vi har råd til dem (og som ikke er nevnt): Lillestrøm: Lehne Olsen er mest åpenbar av alle. 6 -6 - 3 på toppscorerlisten de siste sesongene. Og vi trenger en spiss. Med kantalternativer som Oliver og Ola vil ikke en stor spiss være dumt.. Mathew har vært bedre før, men er jo fortsatt bare 22. Masse potensiale. Skal vi likevel være realistiske sa han nei til Rosenborg før sesongen.. Tromsø: Azemi har vært on fire i høst. Og igjen: vi trenger en spiss. Sarpsborg: Zachariassen her levert OK i år også, uten å være like god som i fjor. Må nevnes på en sånn liste. Strand Larsen er det beste spissalternativet fra Særp, og burde være både som spillertype og som talent passe godt i troppen. Gunnarson vil gi et godt alternativ over hele forsvarsrekka. Mjøndalen: Måtte være Brochmann tilbake. Alternativt Gauseth inn som PR-ansvarlig. Strømsgodset: Glesnes har vært landslagstroppen i år, og bør være en farlig konkurrent til Hanche og Yaw. Vilsvik kan spille på begge backene, og også være stopper. Som spiller ville han vært veldig bra. Stengel hadde vært godt å få hjem. Vil ikke være i startoppstillingen basert på det han har levert i år, men er fortsatt bare 24 og allerede med mange sesonger i Eliteserien bak seg. Hvor god er Maigaard? Ranheim: Nei takk. Generelt trenger vi også bredde, og om spillere som Sahlqvist, Wangberg o.l. har lyst å være erstatter for Strømnes vil jeg ikke si nei. Det vil også være mange spillere som ville vært gode nok til å være reservekeeper, men blir litt spesielt å se på hvilke eliteseriekeepere som kan fungere i 3. divisjon ?
    4 liker
  20. At en spiller nekter å spille er et kontraktsbrudd. En klubb er på alle måter berettiget til å ta ut den 11eren den måtte mene er best. Håper du ser forskjellen.
    4 liker
  21. Det er klart at Rosenborg gjerne skulle hatt Olsens fulltreffere. Jeg mistenker derimot at han ville slitt litt tyngre med bomskuddene i Trøndelag. Det hadde selvfølgelig vært legendarisk om IA hadde klart å fått Billy Mac ansatt i Trondheim. Der hadde vi snakket trojansk hest av historiske dimensjoner. Jeg liker faktisk tanken.
    4 liker
  22. Men er det ikke slik at en fotballkamp varer 2x45 minutter + tillegg? Og at det er sluttresultatet som teller?
    3 liker
  23. Unner ikke han smerten av å jobbe for LSK
    3 liker
  24. Hadde vært deilig om enga «la seg» mot Mjøndalen og sørget for å sende LSK ned
    3 liker
  25. Sorry, det glemte jeg. Borte er 0-6 selvfølgelig et helt greit resultat. 1-1 til pause hjemme derimot... Skandale!
    3 liker
  26. For en runde! For vår del er det jackpot. Vi kunne selvsagt håpet at Sarpsborg hadde sendt Haugesund hjem uten poeng, men kanskje var det ikke så dumt... Vi er nå 2 bak Kristiansund og 1 bak Brann. Etter Godsets Brann-slakt er vi foran begge på målforskjell. Brann har dessverre igjen Viking som i praksis ender på 5. plass uansett. Kristiansund får besøk av Godset. Der kan hobbypsykologer spekulere i alt fra "Godset i flyt" til "for høyt oppe". Bak oss er det Haugesund. De har Odd, og om de vinner må vi slå Tromsø for å holde dem bak oss. Selv om Haugesund hadde tapt i dag, ville vi trengt poeng i Tromsø hvis de vinner. La oss håpe de ikke gjør det, for om Odd tar poeng står Rosenborg igjen uten medaljer. Bak oss sto Ranheim for dagens hyggelige overraskelse. Lillestrøm er nå rett over streken. De har Sarpsborg i siste. Et Sarpsborg som etter dagens uavgjort ikke har råd til å tape. Og skulle de vinne, da er Lillestrøm virkelig ille ute... Tromsø er bare målforskjellen bak dem. For oss betyr det at siste runde blir vinn-vinn: Enten vinner vi, eller Tromsø kan passere Lillestrøm. Mjøndalen er to poeng bak, men i praksis bedre målforskjell. De har igjen Enga hjemme. Enga kommer på 10. plass om de vinner den, og .... 10. plass om de taper. Her må Klanen ta ansvar og invitere spillerne på julebord neste lørdag. Ranheim må vinne på Lerkendal, det skjer nok ikke, men altså gode muligheter for alle de andre skal passere Lillestrøm. Så om nå bare Sarpsborg gjør jobben...
    3 liker
  27. Enig. 4 - 2 seier er for dårlig.
    3 liker
  28. Lillestrøm styrer elegant mot nedrykksstreken. God jul!
    3 liker
  29. I følge Eurosport har Styret og IAO har nektet JJ å starte med Ola idag. Litt usikker på hvor smart dette er!
    3 liker
  30. Noen punkter jeg mener er viktige for ståfeltet: Ståfelt midt på kortsiden, selvfølgelig. Ståfeltet bør være så kvadratisk som mulig. Norsk Standard oppgir at det er tillatt å ha maksimalt 30 seteplasser mellom trappeløpene på tribunen. Når hvert sete skal ha 0,5m bredde blir feltet midt på kortsiden mellom trappeløpene 15 meter bredt. Fordelt på 12 rader blir det midterste feltet på tribunen bak mål et kompakt og relativt kvadratisk tribunefelt. Lokomotiv-feltets form kan være avgjørende for stemningen på arenaen. Tribunen bør være så bratt som mulig. Norsk Standart (Europeisk Standard) oppgir maksimal helning på en tribune til å være 35 grader. Dessverre er det blitt vanlig å bygge svært slake tribuner rundt omkring i Norge. Det må vi unngå på nye Nadderud. Inntrinn kan være ned til 700mm, som er fordelaktig på et ståfelt. Dersom ståfeltet aldri skal brukes med seter kan inntrinn være kun 400mm. Unngå tunnelinnganger gjennom tribunen. Dette vil skape store "hull" i publikumsmassene på tribunen, og er direkte stemningsdrepende. Takform og bakvegg på tribunen må ikke absorbere lyd, men heller reflektere lyd. Valg av materialer er viktig. Dersom det blir snakk om at arenaen skal kunne brukes til konserter eller liknende blir det påkrevet lydabsorbenter med en gang. Det er veldig uheldig for publikumsstemning. Et konsertlokale må ha akustiske egenskaper som er det motsatte av det en supportertribune burde ha. Disse punktene er for øvrig sendt til styret i SS tidligere. Håper og tror at de har kontroll.
    3 liker
  31. Og så håper jeg at de gutta som ikke setter pris på å spille i Stabækdrakta og ikke gidder å skrive under ny kontrakt, blir plassert på benken. Nå som serien er berga så kan man like godt matche de som har lyst til å være i klubben.
    3 liker
  32. Kan noen spandere et julebord på gutta på lørdagen i Tromsø... Så øker sjansen betraktelig for at LSK rykker ned...
    2 liker
  33. Perfekt runde for oss! Med tomålsseier betyr det at med seier til oss i siste runde er kun seier godt nok for Kristiansand om de skal holde oss bak seg. Med et såpass ydmykende tap kan vi tradisjonelt regne med at Brann slår tilbake i siste runde, og dermed snakker vi fort syvendeplass på oss. Dette har vært en magisk høst.
    2 liker
  34. Jøss. Vi kan jo spille Stabæk-fotball jo...
    2 liker
  35. KIL/Hemne rykker opp i 1. divisjon, og Grand rykker ned for andre år på rad. Dermed er ni av neste års 1. divisjonslag klare. Fløya og Lyn spiller i morgen og neste søndag om ikke å bli det tiende.
    2 liker
  36. Dansker i sentrale roller her. Brochmann har hatt en god sesong i MIF
    2 liker
  37. Syns dere at spillerne også kan nekte å spille hvis klubben ikke vil forlenge kontrakten? Eller, hva syns dere om reaksjonen til Mike Kjølø etter at han ikke fikk fornyet kontrakten?
    2 liker
  38. Blå seter på resten av tribunene må man også ha. Det grå fornebu var trist. Ideen med sitater klistret på veggene rundt om på telenor var god - den må videreføres.
    2 liker
  39. Ingo scoret alltid på straffe og alltid i samme hjørne, til høyre for keeper ?. Fra 1975 til 1980 satte han alle, inntil han misset i straffekonk i 1 kvalifiserende runde i cupen borte mot Bøn. "Nå taper dem for nedlagte stasjoner på Eidsvollsbanen", som Arne Hole skrev i Budstikka etter miseren.
    2 liker
  40. Noe av det beste med seieren mot Lillestrøm er at vi avslutter internkonkurransen i Akershus på topp, og som beste lag i Viken. Neste år er vi hele Vikens flaggskip. Håpet til alle mellom Halden og Hallingdal.
    2 liker
  41. De fire siste bortekampene har Mjøndalen spilt uavgjort mot Haugesund og Glimt (som vant 10 av 15 hjemmekamper i år), samt en moralsk uavgjort mot Odd (Odd med mål i stedet for utvisning rett før slutt). Odd er forøvrig seriens beste hjemmelag med 12-3-0. Før dagens kamp hadde bare halvparten av lagene i Eliteserien klart å slå Mjøndalen hjemme. Vi ender til slutt med komfortabel seier, og til pause var det slett ikke sånn at Mjøndalen hadde kjørt over oss. Men ja. Forventer man at vi skal gå gjennom serien med 30 strake seiere bør vi kanskje presetere bedre enn i førsteomgang..
    1 liker
  42. Ingen i Godset er for gode til å spille i OBOS.
    1 liker
  43. Å dra det kortet der hele tiden er bare for enkelt og bastant. Vet du 100% hva som har foregått i samtalene mellom geels og klubben? Hvis ikke kan du heller ikke trekke den slutningen. Jeg vet ikke, men det kan jo være så enkelt som at man ikke er happy, en konflikt med enkeltperson, etc. Hans nærmeste rådgiver har i hvert fall vist at hjertet er på rett plass gjennom 5 år med oppdateringer på alle akademilag vi har. En bedrift som har gjort at vi utenforstående har kunnet følge både hugo, tobbe, emil, Pignatel, geel, thorstvedt, løken etc fra de var 12-15 år gamle. Som jeg har sagt før, jeg forstår klubbens frustrasjon ift. mangel på ROI, men man får tross alt penger for spilleren, sikret gjennom internasjonale spilleregler. Og sånn for å avslutte forsvaret av fedre/mødre som forer klubben og oss supportere med spillere som vi mener så mye og mangt om; ntg u koster 25 tusen i året, 75 for 3 år. Dette er kun skolepenger. NTG vidregående, rundt 25 i skole + ca 25 for fotballsats. Totalt 150 for 3 år. Oppå dette kommer utstyr, turer ++++ Ps: sorry for lite struktur. Ble sent. @Slum du får flytte litt innlegg der du vil. Vi er forbi mediedekning.
    1 liker
  44. Hvis en ny spiller blir bekreftet kommer det en spillertråd.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...