Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 30. nov. 2019 i alle områder

  1. Trenger mer materiale her.
    3 liker
  2. Viktigste er vel at en får signere kontrakter lengre enn 3 år på unge spillere!
    2 liker
  3. Hva hadde utkjøpsklausulen vært på spillere som Børkeeiet og Evjen? Antakelig langt lavere enn hva de gikk for. I tillegg er add-ons et veldig viktig element ved overganger for unge spillere. Hvordan skal det hensyntas? Ganske sikker på at klubbene kommer tapende ut hvis dette forslaget innføres. Stabæk har vist gjennom mange år at alle rimelige bud aksepteres. Tviler sterkt på at klausuler gjør det så mye lettere å få signaturer.
    2 liker
  4. Jeg spilte på lag med Arif i Stabæk, og har bare positive ting å si om ham. Han var en midtbanekriger av rang, som løp og kjempet for laget. Alltid blid, alltid god og alltid snill med lagkompisene sine. Jeg unner ham virkelig suksess som artist! For øvrig bodde han i den kjente "Stabæk-veien" Skogveien. Kim, som han nevner i intervjuet, er for øvrig et av de største fotballtalentene Stabæk har hatt noensinne. Hadde akademiet vi har i dag eksistert på den tiden kan jeg nesten garantere at Kim hadde vært landslagsspiller.
    2 liker
  5. Stabæk - Liilestrøm kammpene blir bare mer og mere trøkk i på banen og utenfor ! Drar heller på kamp glatt mot Lillestrøm enn Tromsø. Det tror jeg spillerne er enige i å, så her er det bare å banke Gutan!
    2 liker
  6. Støttes. Maser nesten hver gang jeg møter guttene.
    1 liker
  7. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/mener-utkjopsklausuler-ma-innfores-i-norsk-fotball_sto7556283/story.shtml?fbclid=IwAR3k3H9mxofAcsySYUJqCHc6RktCQKs6_BUpOEq1jAsmPKUx-VYiTHHKyfU "Stabæk er nå i en meget vanskelig situasjon med et par av sine diamanter. Årets komet Emil Bohinen har kun et år igjen av avtalen. 18-årige Kristoffer Askildsen har et og et halvt år igjen. Disse avtalene burde allerede har vært forlenget. Nå mistenker jeg at ingen av disse spillerne vil skrive en lengre avtale, i frykt av å bli priset ut på markedet." Jonsson mener utkjøpsklausuler må innføres i norsk fotball - hva tror dere?
    1 liker
  8. Det er årets beste nyhet på damesiden
    1 liker
  9. Da er en av de viktigste brikkene for sesongen 2020 på plass Per Inge Jacobsen har signert for to nye år som hovedtrener for A-lag kvinner.
    1 liker
  10. Hadde jeg vært strateg i NFFs stemningsdreperdivisjon, hadde jeg jobbet for alkoholservering med forbehold om fravær av pyro. I det noen blusser inndras sjenkebevilgningen først i tre kamper, deretter ut sesongen. Bortetribunen må få alternativ straff. Hva hadde vel skaffet flere allierte til saken enn at kampølet stod på spill?
    1 liker
  11. Men skal man gi teater og andre kulturarrangement alkoholservering, ser jeg ingen grunn for at ikke fotball skal kunne få det. Pyro og pils på norske tribuner NÅ!
    1 liker
  12. Hvor akseptert alkoholen er i Holmenkollen kan nok diskuteres. Tror ikke det "glansbildet" bør brukes som argument.
    1 liker
  13. Hvordan hadde stemningen rundt 5 mila i Holmenkollen vært uten alkohol.. Og der er det totalt uten kontroll, men likevel "akseptert" som en del av idrettsopplevelsen
    1 liker
  14. De fleste klubbene har allerede skjenkebevilling, og serverer VIPene sine. Vanlige tilskuere derimot...
    1 liker
  15. Bare på UEFA-kamper, hvor sterkere saker ikke er lov. Når de kan (i Superligaen) serverer de til og med shots.
    1 liker
  16. Ifølge Tromsøfolk på Twitter har de ingen alternativer. Om man må måke ila. omgangen går det mot lange pauser rundtom i landet. Bare å gratulere klovnene i NFF, de veit jo at det ofte snør i desember, spesielt nordover i landet.. Når skal de begynne å høre på oss som faktisk bruker tid og energi på denne ligaen?
    1 liker
  17. La nedrykkslagene syte om banen i media, Stabæk spiller på enten snø eller is. Alltid Uansett
    1 liker
  18. helt uenig, er så digg! Må bare å huske caps/solbriller ?
    1 liker
  19. De må først spille kvalikk mot Start...
    1 liker
  20. Hjelper å ha en trener som smiler da ?
    1 liker
  21. Lillestrøm - S08 = B Rosenborg - Ranheim = B KB - Strømsgodset = B Brann - Viking = B Haugesund - Odd = Irrelevant Mjøndalen - Vålerengen = H Molde - B/G = Irrelevant Tromsø - Stabæk = B Gir følgende: Stabæk på 6. plass og Lillestrøm med enveis togbillett til Obos.
    1 liker
  22. Italiensk musserende vin. Den jeg har liggende i kjøleskapet kostet i underkant av 150 kroner på polet - men den er jævlig god på smak, i hvert fall for en som på ingen måte kan kalle seg for en vinkjenner. ?
    1 liker
  23. Lenke til billetter Her har de til og med klart å gjøre billettene gratis også for bortesupportere uten at man måtte klage over forskjellsbehandling først, kudos!
    1 liker
  24. Litt overrasket over konsensusen om å ville ha LSK ned, spesielt hvis det går på bekostning av Stabækseier mot TIL. Vet de suger, men de er tross alt en lokal klubb vi har god statistikk mot, blir synd å miste de oppgjørene. Samtidig hadde det selvsagt ikke vært meg imot om de (eller Godset for den saks skyld som payback for ifjor) måtte ut i kvalik.
    1 liker
  25. Synes nå den 6. plassen hadde vært ganske digg også jeg da.
    1 liker
  26. Beste treneren i ligaen, punktum finale!
    1 liker
  27. Altså, registrerer du ikke hvordan det går med laget for tiden? Hvis du mener at denne formen ikke kvalifiserer til positivitet og combaya må livet som Stabæk-supporter (som jeg faktisk tror du er) generelt være ganske vanskelig.
    1 liker
  28. Trondsen som venstreback for Rosenborg i dag mot Tromsø haha
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...