Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. des. 2019 i alle områder

  1. Fantastiske grep, alle som en. - TV Norge istedenfor MAX - Lørdag 16 og 18 i vinterhalvåret - Lørdag 18 og 20 i sommerhalvåret - Søndag 18 og 20 hele året - Flere kamper på sommeren, færre på vinteren Lett å huske, gunstige tidspunkter, og muligheten til å se fire kamper hver helg, to lørdag og to søndag. Dette burde øke både tilskuertall og TV-tall! Dette blir bra!!
    30 liker
  2. Tenk deg om en gang til. Ville du virkelig sendt Petter Belsvik til forhandlingsbordet med rutinerte sportssjefer rundt om i Europa og verden?
    19 liker
  3. Mandagskamper historie. Samtlige kamper i ES 2020 spilles lørdager og søndager.
    7 liker
  4. Blit flott når bels skal sitte og diskutere betingelser med sheffield U om Emil Bo
    6 liker
  5. Sportslig har er han nok en god kandidat ja, men det kreves en viss kommersiell teft og strategisk sluhet å være Sports-dir som Stephanois antyder. Er derfor skeptisk til de aller fleste forslag jeg har sett.Tror det evt. blir vanskelig å erstatte IA innen for dagens lønnsrammer for stillingen - ender trolig opp med å betale dobbelt så mye for halvparten av jobben til IA. Kunne fått Andresen til å la noen andre ta over Skeidar (kan vel ikke gå så mye dårligere enn nå), så kunne kanskje han blitt noe hvis han har blitt en smule mindre narsissistisk siden han var i enga. Trolig er han bedre på fotball enn møbler.
    3 liker
  6. IA kan forlate oss, og hvis han gjør det så forlater han en klubb «in good shape» ... litt som Bradley gjorde når han dro, og IA ansatte en av sine mange bommerter; Skottland svar på Bjørn Hansen; Billy McKinley. Det fikk oss kraftig ned på jorda igjen. Vi er ennå ikke i en posisjon hvor vi kan bruke tid på å lære opp enn assistent (ære være assistenter, ikke til forkleinelse for den viktige jobben de gjør) i en ny stilling. Håper Styret lar Belsvik utgjøre drømmeteam med JJ, og sikter høyere på den viktige sportsdirektørstillingen.
    3 liker
  7. Husk at Sarp08s Thomas Berntsen sa tidlig i 2019 nei til jobben som sportssjef i IFK Gøteborg, så hvorfor kan ikke IAO sier nei til Aalborg ?
    2 liker
  8. Siden vi nå har bedre økonomi, og det foreligger konsise planer rundt en fremtidig satsing, med ny stadion, trenerteam fra glansdagene og ett meget bra akademi! Synes da styret må gå til forhandlingsbordet og tilby IAO bedre betingelser, han er en meget viktig bærebjelke for kontinuiteten og planene klubben har staket ut for fremtiden.
    2 liker
  9. Til sammen started de på Magrrei sin liste 130 kamper. Her må jeg innrømme at hukommelsen spilte meg et puss. At Strømnes startet 11 kamper, og Braaten så mye som 10 fra start, overrasket meg. De som trekker opp er selvsagt Emil og Ola med totalt 54 (nesten halvparten) av de kampene gjengen over startet. I tillegg er det vel fair å si at Yaw, Oliver og til dels Askildsen har kommet inn som erstattere allerede i løpet av 2019. Spesielt Yaw som erstatter for de 26 kampene Strømnes + Demidov startet må sies å være en erstatter. Oliver med godt potensiale til å erstatte Ola og Askildsen for Bohinen.
    1 liker
  10. Rikke Thorkildsen hospitert med A-laget. Nå får hun fast plass.
    1 liker
  11. Dette er jo ikke snakk om en overgang... IA er ansatt av Stabæk med 3 mnd oppsigelse tid. IA kan når som helst skrive ny kontrakt med en annen arbeidsgiver og si at jeg kan starte i jobben om 3 mnd eller før, om min nåværende arbeidsgiver gir slipp på meg. Så vil han gå til en bedre betalt jobb så skjønner jeg det.
    1 liker
  12. Er ikke en overgang enten done deal eller spekulasjoner? Det er jo ikke sånn at IA kommer til å skrive under for Aalborg (eller noen andre) og VENTE med å si opp stillingen i Stabæk. Og frem til han skriver under så er det noe som ikke er klart. "Alle" vet jo at det er en stor mulighet for at det skjer, ref intervjuer og innlegg her på forumet. Men inntil det... Tja. "bare spekulasjoner" kunne kanskje vært byttet med "uavklart" eller noe, men du skal ha ganske god vrangvilje for å lese den artiklen som at de ikke snakker sammen.
    1 liker
  13. Når først inne på KFUM, Lars Olden Larsen kunne ha vært en spennende spiller å teste på øverste nivå..
    1 liker
  14. Tenkte bare jeg skulle nevne at Will Donkin, som spiller fast på landslaget til Taipei, kan spille for Stabæk fra og med 1. Januar 2020. Bare i tilfelle folk hadde glemt at han er her.
    1 liker
  15. Bare en dum kommentar fra meg etter for mange Cognac... Unnskyld! ?
    1 liker
  16. Toni Ordinas. Han har troverdighet rundt akademiet og satsingen på unge spillere.
    1 liker
  17. Kanskje vi kunne bruke Belsvik i den jobben ?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...