Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 27. des. 2019 i alle områder

  1. Vi selger selvfølgelig fyrverkeri i år også, fra og med i dag! Her er åpningstidene: Som alltid tar vi veldig gjerne imot ekstra hender, og på mandag og spesielt tirsdag blir det fort sånn at flere hender = høyere inntekt. Enten det er sjauing og rydding eller om du står bak disken og selger, alt hjelper enormt. Meld deg til tjeneste til fyrverkerigeneral Johan Haavik. Mobil 40224042 eller på Facebook.
    10 liker
  2. Må jeg forurense med min diesel bil helt fra Billingstad til Nadderud i år også?
    2 liker
  3. Med Janne ved roret og en ny sportssjef utstyrt med en - forhåpentligvis, lengre horisont enn neste vindu, håper jeg på en mer stabil sportslig utvikling de neste årene enn de nestenulykkene vi har lagt bak oss over de foregående sesongene.
    2 liker
  4. Lumanza har ikke spilt i nærheten av nok kamper i år til å være med på en slik liste, vil jeg tro.
    1 liker
  5. Akkurat det var nå ganske så sympatisk da.
    1 liker
  6. Benytter anledningen til å ønske alle Stabækfans en god jul, en god nyttårshelg og en fantastisk fotballsesong 2020. Takk til alle dere jeg bare kjenner nicket til, men føler at jeg kjenner litt likevel. Takk for all klokskap og all kjærlighet; dere er en viktig bidragsyter og et nødvendig korrektiv til ledelsen. Og for en peiling folk har! Takk til Kh, Henrik, the Driver, Franck the Bank, Ringo, H*U*B og hele resten av gjengen. Vi sees over nyttår og lovet å gjøre dere stolte. Litt vekkelse igjen der, altså.
    1 liker
  7. Fantastiske grep, alle som en. - TV Norge istedenfor MAX - Lørdag 16 og 18 i vinterhalvåret - Lørdag 18 og 20 i sommerhalvåret - Søndag 18 og 20 hele året - Flere kamper på sommeren, færre på vinteren Lett å huske, gunstige tidspunkter, og muligheten til å se fire kamper hver helg, to lørdag og to søndag. Dette burde øke både tilskuertall og TV-tall! Dette blir bra!!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...