Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 01/09/2020 in all areas

 1. 7 likes
  Sånn jeg tolker det så betyr dette at vi skal kunne si nei når en annen norsk klubb, typ Molde, byr fem millioner for en spiller som Brynhildsen. Noe vi også har gjort. Men kommer Midtjylland og byr typ 15 millioner har jeg vondt for å se at Stabæk ikke skal selge. Kanskje hvis vi skulle spilt Europa i år.
 2. 5 likes
  Ser selvfølgelig den, men hvordan skal vi nå målet med var vel å ha over 50% egenutviklede spillere i laget og da som et stabilt topp 6 lag, når alle blir solgt så fort de bikker 20? Og foresten, hvis vi heller forlenger med Hanche og selger han når vi kjemper om medaljer (som målet er) så er det større sjangs å få enda mer for han vel? Jeg synes vi må fokusere mer på å forlenge kontrakter enn å selge ivei med engang...
 3. 4 likes
  Jeg ser gjerne begge tlbake, så fremt de er i form og det er økonomisk forsvarlig. Synes uansett et der er fint å se dem løpe rundt i blått på Nadderud og ikke på f.eks Intility eller Marienlyst.
 4. 3 likes
  Likte de små videoene fra trening, hvor sol, bra trening og god energi var stikkord jeg la merke til. 😊
 5. 3 likes
  Mix fixa vel oss BB, så grei trackrecord hittil må man vel si
 6. 3 likes
  Styrets årsberetning for 2019: Årsberetning Stabæk Support 2019.pdf
 7. 3 likes
  Det beste er om han skriver ny kontrakt og blir.
 8. 2 likes
  Fotball Klubbløs Diskerud trener med Stabæk Mikkel Diskerud på årets første trening hos Stabæk Fotball. FOTO: KARL BRAANAAS Mikkel Diskerud tilbake på trening med gamleklubben. Regine Filseth 08. januar 2020, kl 15:31 Midtbanespilleren er tilbake på norsk jord etter at han forrige sesong spilte for den sørkoreanske klubben Uslan Hyundai. På Stabæks første trening var Diskerud tilbake sammen med Ola Kamara, som for tiden spiller for DC United i den amerikanske toppdivisjonen. Diskerud har fortsatt ikke bestemt seg for hva han ønsker å gjøre videre, etter oppholdet i Sør-Korea. – Jeg har en del muligheter rundt omkring og jeg er åpen for det meste, men jeg har ikke skrevet under ny kontrakt noe sted, sier Diskerud. For å holde formen ved like, har han fått mulighet til å trene med gamleklubben på Nadderud. – Dette er en fin måte for meg å kunne holde formen ved like, det samme gjelder Kamara som snart skal tilbake til Washington, legger han til. På treningen var også trenerduoen Jan Jönsson og Petter Belsvik på plass. – «Janne» og Belsvik er legender, så det er kult å få møtt dem igjen og jeg er glad for at de er tilbake i Stabæk, forteller Diskerud. Følger med Diskerud forteller at han har fulgt godt med på gamleklubben, i perioden han har spilt utenlands. – Jeg følger ekstra godt med på Stabæk og Rosenborg, som jeg har spilt for. Når jeg er i Norge prøver jeg også å få med meg en kamp eller to, sier Diskerud. Han er også klar på hva han synes er bra med laget og hvorfor han tror de vil gjøre det bra den kommende sesongen. – Spillestilen er veldig bra, samtidig som trenere og spillere er på samme bølgelengde, noe som er veldig positivt, avslutter Diskerud.
 9. 2 likes
  Har ikke pluss, så får ikke lest denne: https://www.budstikka.no/fotball/klubblos-diskerud-trener-med-stabaek/560311!/ Tittelen på saken er: "Klubbløs Diskerud trener med Stabæk"
 10. 2 likes
  Skal heller ikke underdrive nettverket man bygger ved å ha disse to på godfoten. Det er alltid bra med eks-Stabækspillere som snakker varmt om oss til spillere utenfor landets grenser som kan være aktuelle for oss.
 11. 2 likes
  Kamara og Mix tilbake😍
 12. 2 likes
  Hvorfor kan ikke jeg si det, når Zeinalzadeh
 13. 1 like
  Kaaaanskje fjerne bildet før vi får nytt oppkrav fra scanpix eller hva det var?
 14. 1 like
  Vet ikke om jeg stoler på en journalist/artikkel som hevder at Hanche kom til Stabæk i 2016. Uansett unner jeg han å få prøve seg utenlands. Det er tusen ganger bedre enn at han går til en norsk klubb.
 15. 1 like
  Veldig gledelig å se. Dette er helt i Stabæks ånd!
 16. 1 like
  Skulle tro enkelte her trodde det var en spiller vi leter etter.
×
×
 • Create New...