Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. jan. 2020 i alle områder

  1. Viktig om deling av plussaker fra Budstikka på forumet: Budstikka er avhengige av å tjene penger for å kunne opprettholde dekningen sin, og velger naturlig nok å legge mye innhold bak betalingsmur. Lokalavisen vår leverer relativt bra på Stabæk-stoff, og fortjener også å tjene litt penger på det. Da nytter det ikke at enhver Stabæk-sak fra Budstikka+ blir lagt ut i sin helhet her på forumet, åpent for alle. Derfor: - Deling av, eller spørsmål om deling av artikler som ligger bak betalingsmur på Budstikka.no er fra nå av ikke lov. Moderatorer på forumet vil slette eller redigere disse innleggene. - Legger man ut en lenke til en plussak skal man også forklare kort, med egne ord, hva som står i artikkelen. På den måten kan de med eget abonnement klikke seg inn på lenken og lese hele saken, men samtidig holdes ingen utenfor og man kan diskutere sakens innhold videre.
    11 liker
  2. Barnebokpris til Jokke, for de som er gamle nok til å huske han... https://www.budstikka.no/litteratur/barnebokpris-til-lars-joachim-grimstad/561451!/
    3 liker
  3. Fabio Cannavaro - 175cm på strømpelesten...
    2 liker
  4. Selvfølgelig har ikke høyden "alt å si"............ Som jeg skrev så er det slik at for mange lag i Eliteserien er dødballer og trykk en viktig del av spillet. Dette er situasjoner som oppstår ofte og der har vi nytte av å han noen med spisskompetanse i denne delen av spillet. Jeg synes det hjalp betydelig å få inn typer som Skytte og Yaw i nettopp dette tilfelle. Det finnes naturligvis mange gode stoppere som hverken er spesielt høye eller sterke, men i et ellers lettbent lag så ser jeg soleklart nytten av en slik type. Uten at jeg husker helt spesifikt så var aldri det å rydde unna i egen boks etter cornere/frispark noe jeg følte meg spesielt trygg på når Hanche og Skjønsberg spilte stoppere, selvom de var veldig bra sammen i mange faser av spillet. Men det handler selvfølgelig også om hvor det er mest prekært å forsterke laget før sesongen og mitt synspunkt var hovedsakelig at jeg ville heller prioritert inn en stopper fremfor en venstreback:)
    2 liker
  5. Mulig, men Solheim har ikke spilt mye midtstopper for Hammarby egentlig. Han er en back. Så tviler på vi har hentet han som en bredde-mann alla Strømnes, som skal varme benken i backup for Yaw og Hanche, man går vel ikke fra fast plass i Hammarby til å varme benken hos oss frivillilg. Håper han er hentet for å pushe Jeppe og Hernandez. Jeg tror Solheim kommer til starte flere kamper på høyreback i 2020 enn Hernandez. Uansett, jeg liker veldig at vi henter spillere som kan betjene flere posisjoner i forsvarsrekka!
    2 liker
  6. Litt sånn han var i siste kampen mot Tromsø?
    2 liker
  7. Keeper: Sandberg Marius Ulla Jonas Brautli Forsvar: Moe Hanche-Olsen Hernandez Pignatel Jenssen Amankwah Peder Vogt - ny (A-lags kontrakt) Mats Solheim - ny Midtbane: Bohinen Kassi Vetlesen Brynhildsen Askildsen Lumanza Cheng Jesper Isaksen - ny Donkin - ny Angrep: Aga Amer Torvund Kinoshita Edvardsen Rusike Valencic - tilbake fra lån Azemi - ny Ut: Strømnes Geelmuyden Demidov Gyasi Kasper Junker Youssef Toutouh Mauritz-Hansen Lillevik Kjellevold Skytte Braaten
    2 liker
  8. Sean Cunningham 1,88m. Høyde er ikke alt
    1 liker
  9. Selvsagt har han godt av mer enn 23 minutters spill, på en hel sesong. Håper og tror Pignatell blir tredjevalg på stopperplass i år.
    1 liker
  10. Yaw er på mange måter vår versjon av Van Dijk for Liverpool. Utrolig bra stopper, stor, sterk og god leder. Så en skade på han kan være en liten krise men tror pignatel har godt av å få mer innhopp i år og at neste år skal bli hans år har jeg stor tro på
    1 liker
  11. Jeg er mer bekymret for dekning på stopperplass dersom Yaw skulle bli skadet. Ja, solheim har spilt stopper men vi så effekten av høyde og fysikk når Yaw og Skytte kom inn i sommer. Solheim/Pignatel og Hanche vil være elitseriens laveste stopperpar og enn så lenge vi spiller i den norske eliteserien vil det alltid være mange lag med mye trykk og fysikk på dødballer vi må håndtere. Skytte er borte (hvertfall for nå), så vi er allerede mye «lettere». Skulle en skade komme på Yaw kan det få konsekvenser.
    1 liker
  12. 1 liker
  13. Som mange sikkert har fått med seg arrangerer Stabæk et seminar nå til helgen, som samler spillere, supportere, frivillige, administrasjonen, styrene og andre nøkkelpersoner under ett tak. Målet er å stake ut kursen for de neste årene, og Stabæk Support er naturligvis en viktig del av dette. Styret stiller derfor med fire personer for å tale supporternes sak, i tillegg til vår stadionansvarlig Robin. Hvis noen har noen innspill som de ønsker at vi skal ta med oss, si ifra! Send oss en melding på forumet, eller en epost til styret@stabaek.no.
    1 liker
  14. Med 12 rader omkring hele inkl. hjørner blir det rett i overkant av 8.000 plasser. Dette antallet er vel det som er satt som et minimumskrav i internasjonale turneringer. Det er omtrent 200 plasser per rad på langsidene. Med 12 rader er det ca. 230*4=920 plasser i hjørnene. Hjørnene med 920 seter kan eventuelt fjernes og flyttes til hovedtribunen, som da vil få totalt 16-17 rader. De øvrige tribunene har fremdeles 12. På hovedtribunen kan det være nødvendig å dele opp de 17 radene i en øvre- og en nedre tribune for å få tribunen til å gå opp i tre etasjehøyder. Som nevnt tidligere synes jeg det er bedre å komprimere radene i en sammenhengende tribune mtp. stemningsforhold.
    1 liker
  15. Mange gode tanker og ideer! Hovedtribunen mot gml. Ringeriksvei kan absolutt gjøres høyere. Men, det er ikke noe særlig å vinne på å gjøre den 2-3 meter høyere. Den må gjøres minst 4 meter høyere for at man skal kunne dytte inn en fullverdig etasje til under tribunen. Gjør man det må man samtidig fjerne 7 rader på motsatt langside - eller ca. 4 rader på motsatt langside og på kortsidene. Det gjør det trøblete med etasjehøydene i randsonen. 8000 plasser er ikke fryktelig mange plasser å spille på arena-arkitektonisk. Med en større hovedtribune blir det mindre igjen av de øvrige tribunene. Balansen her er viktig, og selv synes jeg ikke det bør være mindre enn 10 rader på en tribune før det ser altfor tynt ut. Derfor har jeg foreslått 12 rader omkring hele banen. Da kan man holde de samme etasjehøydene i randsonen omkring hele banen; 2. etasje midt på høyden av tribunen (høyde ca. 4m) og 3. etasje (høyde ca. 8m) i flush med øverste tribunerad. Jeg synes denne rasjonaliteten er god å ha i bånn, spesielt hvis vi skal få så mye ut av pengene som mulig.
    1 liker
  16. Med tanke på konfliktene som allerede er med naboer, vil jeg tro det er et mål å bygge lavest mulig? Da ryker fort klokketårn og annet som øker omfanget. Hvordan er det med spillertunnel. Neppe krav fra UEFA at den må være på midten? Greit nok at det er gøy for Hovis å se dem gå forbi inn og ut, men det tar også vekk noen av de dyreste setene. Kunne det vært lagt til et hjørne der ingen uansett vil sitte? Og gjerne tilknyttet den kortsiden der $$ står og kan møte spillerne med mest mulig lyd på vei inn til kamp.
    1 liker
  17. Her er et uavhengig mulighetsstudie som viser en arena med «8.001» sitteplasser. Arenaen er symmetrisk med 12 sammenhengende rader omkring hele banen. Med ståplasser på hver kortside kan man gange opp publikumskapasiteten med 1,3-1,5 per opptatt seteplass. Feltet midt på kortsiden har eksempelvis plass til 400 seter eller 400*1,5=600 ståplasser. Tribunene burde ha færrest mulig inn- og utganger som deler opp publikumsmassene. Dette for å konsentrere publikum og legge forholdene tilrette for best mulig stemning. Kortsidene er vist uten slike "tribunehull" i animasjonen. Inn- og utganger med større dimensjoner må da ligge ute ved cornerflaggene. Dette er en prinsippløsning som de har på eksempelvis Fredrikstad Stadion. Bakvegg og tak over tribunene bør ha form, vinkel og materialitet som reflekterer lyd og dermed gir en boost til publikumsstemningen. Optimale lydforhold for publikumsstemning er sjelden vare på fotballarenaer fordi de ofte har tilleggsfunksjoner som konsertarenaer e.l, som krever et helt annet lydbilde. Akustikkoptimalisering for publikumsstemning trenger ikke nødvendigvis å være kostnadsdrivende når grepene ligger inne i prosjektet fra første stund. Tenk om vi kunne fått til å skape Skandinavias beste arena optimalisert for publikumsstemning! Dette som innspill til den videre prosessen. Synspunkter?
    1 liker
  18. Nytt år, og nytt styre i Stabæk Support. Som man kan lese i referatet, ble disse valgt inn på årsmøtet i går, og konstituerte seg på følgende måte: Bjørnar Posse Sandboe (Leder, konstituert av årsmøtet) - @Posse Maya Olsen (Sikkerhet, konstituert av årsmøtet) - @Maya Ashkan Zeinalzadeh (Tur, konstituert av årsmøtet) - @Daigo nr 10 Lars Roar Frøyland (Kasserer, konstituert av årsmøtet) - @PhunxZtar Petter Harsem (nestleder, medlem, web) - @Petter Gunnar Westlund (Stabæk Fotball Kvinner) - @gwestlund Stian Angvik (Arrangement og effekter) - @Ancvik Syver Kristoffersen (Tifo og arrangement) - @Mr.7 Marius Skaugård (Tifo) - @VestMar97 Vi er som alltid tilgjengelig i de fleste kanaler (forum, facebook, epost osv.) om det skulle være noe. Vil samtidig benytte anledningen til å takke Henrik Sletten, Peter Pathmanathan og Magnus Gerlyng for innsatsen i året som har gått.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...