Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. jan. 2020 i alle områder

  1. Veigar gjør et mulig comeback i norsk fotball. Er bekreftet for Lærdal i Veterancupen 24.-25. januar, med forbehold om at han ikke kommer helt til finalen i islandsk Skal vi danse. de av oss som har sett ham på byen har ikke store forhåpninger for Lærdals skyld. http://veterancup.no/2019/11/21/dans-eller-fotball/
    4 liker
  2. Tidenes Stabæk-kahoot var allerede 21. desember. Men lykke til. Finn tilbake galskapen og dyrk annerledeslaget. Ingo, du fikk låne mikrofonen i pausen på Stavanger stadion i 1999 eller noe. Og alle i byen snakket om Stabæk i ukene etterpå. (Jeg bodde der på den tiden) Ha en fin helg.
    2 liker
  3. Her har du noen andre prøvespill som heller ikke funket: Clarence clearwater, joe enohs (landskamp usa), chris henderson (79landskamper gull og 2 sølv i Gold cup), freddy adu (den nye pelé), lars iver strand, christopher michelsen (stortalent, bror til christian), amin askar, torstein helstad, mohamed fellah, Robert steiner (landskamper sverige)
    2 liker
  4. Jeg tror faktisk dette vil bli en netto pluss for forumet uansett. Ingenting er så irriterende som poster som bare inneholder lenker. Litt essens om innholdet er bare positivt.
    2 liker
  5. Dette er et positivt signal, Petter. Jo flere Stabæktilhengere som har + abonnement hos Budstikka og leser Stabæksaker, jo mer vil Budstikka skrive om Stabæk. Forhåpentligvis vil de da også sette enda flere journalister til å følge Stabæk. Det kan bli en vinn-vinn. Vi ser dem dessverre ikke så ofte på Nadderud lenger pga. mindre ressurser på sport.
    2 liker
  6. I morgen samles 130 Stabækfolk på Scandic Hotel Sandefjord til to-dagers workshop om Stabæk strategi og tenkning frem mot ny arena i 2023. Alle herrespillere er der og alle damespillere under kontrakt likeså. Trenere, ledere, administrasjon og styremedlemmer deltar, Stabæk Support er godt representert, det samme er frivillige, noen store sponsorer, Stabækfans i bred forstand, "stadionbyggere" og toppolitikere fra kommunen. Oppgaven er enkel: Hva er avgjørende for at Stabæk vokser i kraft, lidenskap, engasjement og nye frapperende idéer (Blue Dream Arena ble lansert under et slikt seminar i 1997) fra og med i år frem til stadionåpningen? Vi kaller det en "Jubileumsworkshop" siden 2020 er vårt jubelår etter 25 år i norsk toppfotball. Alt blir filmet, for vi skal lage en helaftens jubileums-dokumentar og få flere seere enn Flåklypa Grand Prix når vi har premiere til høsten. En teaser på fire minutter vises under workshoper. Det blir gruppearbeid med spillere, trenere, fans og ansatte blandet i ti ulike grupper som presenterer sine forslag søndag formiddag. Tidenes Stabæk-Kahoot kommer lørdag kveld, Stabæk-bandet er på plass og vi skal få 12 rette på tippelaget vi etablerer der nede siden det er bonus-12'er med fire ganger høyere premier for tolveren enn på en normal kupong. Hvorfor den kom akkurat samme lørdagen vi er samlet? Fordi vi er født under en heldig stjerne, selvfølgelig. Jeg skal holde dere oppdatert på høydepunktene fra lørdag 18. og søndag 19. januar. Det kommer sikkert fete innslag på stabak.no og våre andre plattformer også. Følg med. Følg oss. Send inn gode forslag som vi kan ta med i gruppearbeidet. Fellesnevner: Annerledeslaget. Store mål. Alltid, uansett. Waoow!
    2 liker
  7. Her har du han ikke i blå drakt, men hvit. Håper det tilfredstiller de våte drømmene dine.
    1 liker
  8. Han har vært på prøvespill hos oss før han.
    1 liker
  9. Jepp, vi legger oss på denne linjen også for andre publikasjoner.
    1 liker
  10. Det er vel ikke så vanskelig å skjønne at Budstikka vil ha lesere på sine plattformer, og fortjener å få det når de lager innhold som vi er interessert i å lese?
    1 liker
  11. Viktig om deling av plussaker fra Budstikka på forumet: Budstikka er avhengige av å tjene penger for å kunne opprettholde dekningen sin, og velger naturlig nok å legge mye innhold bak betalingsmur. Lokalavisen vår leverer relativt bra på Stabæk-stoff, og fortjener også å tjene litt penger på det. Da nytter det ikke at enhver Stabæk-sak fra Budstikka+ blir lagt ut i sin helhet her på forumet, åpent for alle. Derfor: - Deling av, eller spørsmål om deling av artikler som ligger bak betalingsmur på Budstikka.no er fra nå av ikke lov. Moderatorer på forumet vil slette eller redigere disse innleggene. - Legger man ut en lenke til en plussak skal man også forklare kort, med egne ord, hva som står i artikkelen. På den måten kan de med eget abonnement klikke seg inn på lenken og lese hele saken, men samtidig holdes ingen utenfor og man kan diskutere sakens innhold videre.
    1 liker
  12. 1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...