Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. jan. 2020 i alle områder

  1. Hei Blaa Kjempe. Fint du nevner det. Jeg og 3 andre starter opp en podcast i Februar som heter Synseligaen. Den vil ligge på Spotify. Den består av meg (Stabæk supporter) 1 Brann supporter 1 RBK supporter 1 Strømsgodset supporter Det sier seg selv at Stabæk blir en av klubbene vi følger veldig tett og kommer til å prate mye om. Podcasten handler kun om Norsk eliteserie. Av fans for fans. Det vil også bli mange spennende gjester. Aktive gjester. som er trenere/spillere/andre roller i Eliteserien. Gir beskjed når det starter. Håper det kan bidra til å gi Stabæk enda mer oppmerksomhet
    34 liker
  2. Budstikka med sak om Aga, selvfølgelig et par dager etter det var klart. Er enig at vi ikke skal kopiere inn innhold fra puss artikler, men dette er så gamle nyheter at det ikke er noe poeng uansett. Jeg abonnerer på Budstikka utelukkende for å lese Stabæk saker. Må si jeg er veldig lite imponert over det som leveres. De sier de må ha flere abonnenter for å dekke Stabæk bedre, de bør kanskje gjøre produktet sitt bedre for at folk skal kjøpe det? Det er gjelder for alle som prøver å selge noe. Jeg savner veldig en god podcast, håper virkelig det er noen der ute med tid og interesse til å få noe slikt opp igjen. Budstikka sin er verdens trøtteste fotball podkast for å være ærlig og sammenliknet med en del av de andre lokalaviser sine podkaster som dekker Eliteserie klubber (Start, RBK, Brann, Aafk, Viking er noen av de jeg har hørt) er så utrolig mye bedre. Skjønner at det vil være færre lyttere her en feks Rbk eller Brann, men det gå an å lage noe bedre.
    8 liker
  3. Tor bjørnar Holmlund er helt jævlig å høre på, stiller elendige spørsmål og tapetserer podcasten med faktafeil. Helt utrolig at han får holde på. savner aktuell stb rapport.
    7 liker
  4. Fantastisk! Press inn så mye du klarer om Stabæk ?
    1 liker
  5. Bestilt Strøm Skjema: Strømbestilling Ustekveikja Energi Tidspunkt levert: 21.01.2020 12:47
    1 liker
  6. Vikingen - blaa. Kontakt meg på mail snarest! Mvh Ingebrigt. ingebrigt@mvh.no
    1 liker
  7. Hva er planen ang. billettsystem? Vil dere lyse ut et oppdrag på et prosjekt her? Vi har en hel haug med dyktige IT-folk som elsker Stabæk (blant annet i ditt kjære Bouvet) som drømmer om å utvikle en fabelaktig god og brukervennlig billettløsning for Stabæk! Som et sponsorprosjekt? Inkludering i et allerede spennende kontaktnettverk? Med potensielle videresalg til andre klubber for en for en skyhøy sum? Her finnes spennende tanker!
    1 liker
  8. Jepp, vi legger oss på denne linjen også for andre publikasjoner.
    1 liker
  9. Dette er et positivt signal, Petter. Jo flere Stabæktilhengere som har + abonnement hos Budstikka og leser Stabæksaker, jo mer vil Budstikka skrive om Stabæk. Forhåpentligvis vil de da også sette enda flere journalister til å følge Stabæk. Det kan bli en vinn-vinn. Vi ser dem dessverre ikke så ofte på Nadderud lenger pga. mindre ressurser på sport.
    1 liker
  10. Det er vel ikke så vanskelig å skjønne at Budstikka vil ha lesere på sine plattformer, og fortjener å få det når de lager innhold som vi er interessert i å lese?
    1 liker
  11. Nå har det vel sjeldent vært en sak at folk har kopiert og delt hele artikler fra appen, men er det gratis der så bør det jo ikke være noe problem for folk å gå inn og lese det selv. Så reglene blir de samme; om man ønsker å diskutere noe som står i en artikkel i appen, fortell kort med egne ord hva som står der, så kan de som vil lese hele artikkelen gå inn og lese den selv.
    1 liker
  12. Viktig om deling av plussaker fra Budstikka på forumet: Budstikka er avhengige av å tjene penger for å kunne opprettholde dekningen sin, og velger naturlig nok å legge mye innhold bak betalingsmur. Lokalavisen vår leverer relativt bra på Stabæk-stoff, og fortjener også å tjene litt penger på det. Da nytter det ikke at enhver Stabæk-sak fra Budstikka+ blir lagt ut i sin helhet her på forumet, åpent for alle. Derfor: - Deling av, eller spørsmål om deling av artikler som ligger bak betalingsmur på Budstikka.no er fra nå av ikke lov. Moderatorer på forumet vil slette eller redigere disse innleggene. - Legger man ut en lenke til en plussak skal man også forklare kort, med egne ord, hva som står i artikkelen. På den måten kan de med eget abonnement klikke seg inn på lenken og lese hele saken, men samtidig holdes ingen utenfor og man kan diskutere sakens innhold videre.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...