Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. feb. 2020 i alle områder

  1. Utenlandske medier skriver om det faktum at Haaland har spilt fotball med en jente, da han var yngre. (Noe NRK har fanget opp) Dette bildet har nok trolig blitt brukt. I så fall greit med gratis markedsføring av klubben.
    3 liker
  2. Finnes det egentlig et realistisk bedre oppsett over kamper enn det vi har nå?
    2 liker
  3. Bare i en såpass ufeilbarlig organisasjon som NFF, så gir dette mening.
    2 liker
  4. NFF øker alle bøter til Stabæk. Stabæk anker alle sammen. https://www.stabaek.no/nff-oker-alle-stabaeks-boter/ Når Doms- og Sanksjonsutvalget velger å håndheve regelverket på en slik måte at de ilegger klubber bøter, til tross for at klubbene helt opplagt hverken har skyld i konflikten som har oppstått eller har noen mulighet til å forhindre tilfeller, da har utvalget feilet i sin oppgave. Det grenser over til parodisk å håndheve reglementet slik når utvalgets egen organisasjon selv har ureglementert bruk av pyroteknikk på sine arrangementer.
    2 liker
  5. Forbundstinget er NFFs øverste myndighet, og de setter rammene for forbundsstyrets arbeid. Dersom tinget fatter et vedtak kan ikke styret fatte vedtak som er i strid med tingets vedtak. Jeg har ikke sett nærmere på tinget og styrets myndighet og vedtakskompetanse, og vet derfor ikke om det holder med alminnelig flertall eller kvalifisert flertall i tinget for å endre dagens reglement. Men det bør være enkelt å sjekke opp. https://www.fotball.no/tema/om-nff/forbundstinget/retningslinjer-for-forbundstinget/
    1 liker
  6. Det blir gøy hver gang han spiller og vi holder nullen. Håper det blir en vanesak.
    1 liker
  7. Nå var det vel i alle fall én anke som gikk i Stabæks favør i fjor. Boten på 5000 etter banestormingen i Ålesund da vi reddet plassen i Eliteserien i desember 2018, ble slettet av Ankeutvalget. Det er nedfelt at klubbene har et objektivt ansvar for sine supportere. Derfor blir det bøter til klubb selv om de umulig kan ha kontroll over alle som er på kamp. På samme måte som NFF som arrangør har et objektivt ansvar når de arrangerer landskamp - og nylig fikk en bot på 70.000 fordi noen blussa på Ullevaal. Fristen for å foreslå regelendringer er 15. november
    1 liker
  8. S-simen svar på mye av det samme her, men prøver jeg og: Oppsettet blir ikke nødvendigvis bedre, men oppmerksomheten rundt Eliteserien kan få seg et betydelig løft. All den tid TV2 og andre større medier nærmest utelukkende fokuserer på engelsk fotball (og litt tysk/spansk), er den store blesten rundt Eliteserien fraværende. Eurosport har god dekning, men ellers publiseres det knapt nyheter om Eliteserien (ja, det er off-season nå, men det var tynn suppe under sesong også). Selv VG, som har et redaksjonelt samarbeid med Eurosport, har vært svake i dekningen. Skal vi ha et håp om å fylle Nye Nadderud Stadion, er vi avhengig av publisitet rundt produktet Eliteserien. Lunsjsamtalene på jobben må handle om rivaloppgjøret STB-VIF, ikke Liverpool-ManUtd. Skolebarna i Bærum/Asker skal ha Stabæk som favorittklubb nr 1, ikke Chelsea og Manchester City. Skal vi nå slike tilstander, er man avhengig av større publisitet rundt Eliteserien, og det tror og håper jeg TV2 kan bidra til (gitt at de faktisk kjøper rettighetene..)
    1 liker
  9. https://www.vg.no/sport/fotball/i/0nl2O0/tv-2-mister-premier-league-rettighetene-viaplay-overtar-tv-sendingene-fra-2022 En gledens dag for norsk fotball? TV2 mister rettighetene til PL etter 2021/22 sesongen, mens Discovery har Eliteserie-rettighetene ut 2022. Må være lov å håpe på at TV2 går all inn i Eliteserien fra 2023? TV2 satser alltid knallhardt og gjennomført på sine produkter, noe som garantert vil gi norsk fotball et løft. Discovery/Eurosport har forsåvidt gjort en grei jobb med Eliteserien, men TV2 har ressursene til å satse i mye større skala (slik vi så i norsk fotballs storhetstid rundt 2005-2008).
    1 liker
  10. Jeg syns han var strålende sist han var her og han er defintivt en kvalitetsspiller. Så kan vi jo lure på motivasjonen til noen og enhver, eller kanskje ikke.
    1 liker
  11. Noen filmer åpenbart, for her er gållen.
    1 liker
  12. Var de også med på seminaret i Sandefjord?
    1 liker
  13. Dette minner litt om hvordan krigføring i midtøsten gjøres...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...