Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 14. feb. 2020 i alle områder

  1. Mix så jeg senest på treningen i går
    5 liker
  2. Hadde vært fint å få en liten statusrapport fra klubben hvorfor de forskjellige spillerne ikke er med
    2 liker
  3. Stabæks tropp mot Ham-Kam: Marcus Sandberg Marius Ulla Mats Solheim Andreas Hanche-Olsen Yaw Amankwah Peder Vogt Jeppe Arctander Moe Emil Bohinen Jesper Isaksen Hugo Vetlesen Tortol Lumanza Luc Kassi Magnus Lundal Oliver Edvardsen Fitim Azemi Kosuke Kinoshita - Mangler Pignatel, Brynhildsen, Valencic, Donkin og Rusike. - Ingen prøvespillere i troppen. - Moro med Magnus Lundal i troppen
    1 liker
  4. Alltid. Uansett. får en til å savne Erik Loe sin penn fra gamle dager.
    1 liker
  5. Sentralbanksjefer får gjerne rett, før eller siden. Alltid – uansett!
    1 liker
  6. Mulighet for en dobbelkamp her på lørdag. Damene møter Vålerenga på Tobbebanen kl. 11:30, før herrene tar imot HamKam samme sted kl. 14:00. I mellomtiden rekker man lunsj på Bekkestua.
    1 liker
  7. Jeg tror jeg skal invitere til et Sammy Skytte vekkelsesmøte, for det var en fantastisk spiller i mine øyne. Han hadde vi garantert tjent bra med penger på om vi hadde hentet ham, og jeg har en mistanke om at vi kommer til å savne det han tilførte laget.
    1 liker
  8. Damelagets MMS - fortjener all den hyllest hun kan få! https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/doktors-signatur-pa-resepten Richard: "Hvordan føles det å signere ny kontrakt?" Siri: "Det føles veldig deilig - dette er her jeg hører hjemme". "Totalt har Siri spilt 240 av 242 mulige seriekamper for Stabæk i de 11 sesongene vi har hatt gleden av å ha henne her - så langt. 237 av disse har hun startet."
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...