Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 15. feb. 2020 i alle områder

  1. 1 - 1 Mål: Oliver Edvardsen, Assist: Jeppe Moe
    18 liker
  2. 2 - 1 Mål: Hugo Vetlesen. Assist: Kosuke Kinoshita
    13 liker
  3. 3 - 1 nydelig spill av Stabæk! Mål: Hugo Vetlesen Assist: Emil Bohinen
    8 liker
  4. Lumanza kommer nok til å bli dritgod i år. Ingen tvil om det. Vi glemmer ofte at han bare er 25 år gammel. Gi gutten tid, på samme måte som vi pleier å gi andre unggutter tid. Kampen i dag viste at @ringo har mye rett når han tar feil, men også litt feil når har rett. Hvis jeg skjønner hva jeg mener?
    6 liker
  5. Flott prestasjon av Vetlesen! Godt løp, vender av en spiller og plasserer den iskaldt i lengste hjørne!
    5 liker
  6. Det var ikke Sandberg som sto i mål og redda, men Ulla
    5 liker
  7. 2 liker
  8. Magnus Lundal. Ser ut som Mix, spiller som Mix. Kanskje er dette sesongen hvor vi på høsten ler av at vi på vårparten hadde lyst på gamle Mix.
    2 liker
  9. Mix så jeg senest på treningen i går
    2 liker
  10. Alt i alt en bra kamp, men føler at vi mangler en god spiss - når ikke Ola er på banen. Synes 2. omgang var bra. men Kamma gjorde mange bytter og motstanden ble noe svakere etterhvert. Emil var veldig bra i dag. Synes Lumanza spiller for mye bakover. Han hadde tidligere noen flotte stikkere, lite å se til det i dag. Litt skuffet over Azemi. Han var ofte feilplassert på halvdistanse, men kan muligvis bli nyttig hvis JJ får han drillet inn i et system. Vetlesen er en smart spiller og passet bra i en kantrolle i dag. Bakover virker vi veldig solide. Pussig å se Marcus Pedersen igjen. Virket treig og skal vel slite for en plass på Kamma....
    1 liker
  11. Her er Oppsummering av 1-0 seieren i treningskampen mot vif
    1 liker
  12. Av referatet på Budstikka ser det ut til at Stabæk spilte en god kamp og kontrollerte Kampen, særlig mot slutten. Veldig positivt at Hugo scorer to.
    1 liker
  13. Det var litt av et mål. For en pasning av Kino, og for en avslutning av Vetlesen av alle
    1 liker
  14. Bare meg som ikke får til streamen? Står bare sånn videotegn også et kryss over...
    1 liker
  15. Nå kom en engasupporter gående med noen flagg. Litt seint oppmøte ? med 2 min igjen av kampen
    1 liker
  16. Stabæk går opp i ledelsen 1-0 v/Hauge
    1 liker
  17. Og de har en pågående kampanje: 5 kroner for 5 uker
    1 liker
  18. Stabæks tropp mot Ham-Kam: Marcus Sandberg Marius Ulla Mats Solheim Andreas Hanche-Olsen Yaw Amankwah Peder Vogt Jeppe Arctander Moe Emil Bohinen Jesper Isaksen Hugo Vetlesen Tortol Lumanza Luc Kassi Magnus Lundal Oliver Edvardsen Fitim Azemi Kosuke Kinoshita - Mangler Pignatel, Brynhildsen, Valencic, Donkin og Rusike. - Ingen prøvespillere i troppen. - Moro med Magnus Lundal i troppen
    1 liker
  19. Sentralbanksjefer får gjerne rett, før eller siden. Alltid – uansett!
    1 liker
  20. Nja - all informasjon er nyttig og her handler det om at jeg har oppsøkt informasjon for å få en forklaring på det jeg mener å observere på banen og informasjonen bekreftet mistanken. Så kan jo slikt endre seg over tid - men det er bare enda ett argument for hvorfor vi bør hente inn en sentral midtbanespiller til før sesongen. Jeg tror heller ikke Mix hadde vært aktuell for oss om ikke JJ & Co hadde tenkt i lignende baner.... Så det kan jo også da sees på som en ytterligere bekreftlese.
    1 liker
  21. Jeg tror jeg skal invitere til et Sammy Skytte vekkelsesmøte, for det var en fantastisk spiller i mine øyne. Han hadde vi garantert tjent bra med penger på om vi hadde hentet ham, og jeg har en mistanke om at vi kommer til å savne det han tilførte laget.
    1 liker
  22. Jeg blir fortalt av folk som er mye tettere på enn meg at han er "sulten". Vi får gjøre opp status i slutten av sesongen. For meg er det helt greit at Lumanza skynder seg sakte om det sørger for at han slår ut i full blomst som en forbedret versjon av seg selv. Sammy Skytte: Fyren er 22 år ( 23 i slutten av februar ). Lurer på om dere som er negative hadde vært like negative om han hadde kommet fra eget akademi. Tvilsomt. Det å hevde at han kun forsinket overganger og var god til å holde ballen ved cornerflagget er på grensen til komisk. Bør vel også ta med i beregningen at det ikke var en matchfit Skytte som kom til klubben? Godt mulig at totalpakken Skytte er for dyr når man veier pris/lønn opp mot kvalitet, men noe av grunnen til at flertallet liker han er vel behovet laget har for muskler på midtbanen og en med mange av hans kvaliteter i form av gjenvinning av ball og evnen til å holde på ballen i tillegg til å ha en pasningsfot med presisjon. Prestasjonene varierte fra glimrende til elendig i løpet av kampene han fikk ( gjerne også i løpet av en kamp ), der er jeg enig. Men at en motivert og matchfit Skytte med Janne sin tilpasning av spillestilen hans hadde hevet laget er jeg 100 % sikker på. Mix Diskerud er jeg særdeles skeptisk til. Han tenker kun på seg selv. Pølsekontrakt og hurra meg rundt. Han har MYE å bevise før alt er tilgitt. Ikke er han løsningen på midtbanen heller. Midtbanen mangler en Annan/Persson, en som går i krigen og står opp for laget. Azemi tror jeg blir bra så lenge han er skadefri og får en god oppkjøring til sesongen. Ser helst at Vetlesen blir noe helt annet enn en ny Henning Hauger som antagelig innehar norgesrekorden i støttepasninger bakover i banen.
    1 liker
  23. Og hva godt tilfører du diskusjonen?
    1 liker
  24. Ser til min forbløffelse at flere av de virkelig fotballkyndige på Forum (og dem er det plenty av) plutselig håper at "vi kan holde oss flytende". Vi har åpenbart en sårbar midtbane der "bare" Lumanza, Kassi, Bohinen, Vetlesen, Oliver Edvardsen og Jesper Isaksen er kandidater til fire plasser. Det bare skal en skade eller en formsvikt til i forsvarsrekka før vi er svekket i forhold til i fjor. Jeg er dypt uenig. Vi kan godt hente en forsvarsspiller til, en kant og en spiss, også, men vi var altså tredje best i Eliteserien de siste 12-13 serierundene - uten Mats Solheim, nesten uten Kassi og Oliver og helt uten Jesper Isaksen og Mix hvis han skulle komme. Skytte og Askildsen er borte, men vi er betydelig STYRKET på midten i forhold til høsten i fjor. Skytte var briljant til å holde på ballen nede ved cornerflagget, men var ellers mer en spiller som forsinket overganger med å vri og vende både på seg selv og ballen. Hvor mange målpoeng hadde han? To eller tre? Askildsen var god i flere av de 14 kampene han spilte, men ville langtfra hatt klippekort på midten - der profilerte Forum-analytikere har funnet ut at Bohinen plutselig er blitt tvilsom, Lumanza et usikkert kort og Kassi snart skadet igjen. Hæ?? Ja, hvis fem mann blir skadet samtidig er vi sårbare, men hvis ingen blir det er vi klart forsterket. Skulle Mix komme har vi tidenes luksusproblem på midten. I angrep er Ola, Azemi, Oliver, Valencic og Kinoshita fem spillere med ulik spisskompetanse, men til sammen burde de vel kunne erstatte Junker, som fikk et akseptabel målsnitt i høst takket være tre goaler mot Mjøndalen. Summa summarum,; vi er etter min mening MYE bedre enn i fjor høst, og da var vi tredje best i landet. Få inn en klassespiss nå så ikke bare slåss vi om medalje, vi TAR medalje. Sann mine ord. Har dere glemt vekkelsesmøte som ble avholdt for nesten nøyaktig år siden og latterliggjort over en lav sko? Skulle vi komme i en situasjon der vi kunne selge spillere for 60-70 millioner kroner i løpet av et kalenderår (vi har allerede gjort det!). Skulle vi ha en knallsterk spillertropp og likevel styre mot en overskudd for 2020 selv uten flere salg? Skulle vi gå med over ti mill i overskudd i 2019? Vi har en av Norges klart sterkeste backlinjer foran landets klart beste keeper og forsterket med Solheim som langt stødigere enn Hernandez. Vi har en midtbane alle lag kan misunne oss, med spillere som utfyller hverandre og Kassi/Lumanza/Bohinen og evnt Mix sentralt. Vi har uforutsigbare, kjappe spisser som Ola og Oliver og en luring i Fitim Azemi. Da mangler det bare at Kinoshita putter tosifra og at vi henter den superspissen vi endelig kan ha råd til. Så kjære Forum-venner; bruk tiden på å øke medlemsmassen, få flere fans på kamp, lag bannere og bluss og spre det glade budskap: Stabæk blir et topplag i år.
    1 liker
  25. Caroline Graham Hansen bidro med mål og målgivende pasning da hennes Barcelona knuste Real Sociedad 10-1 i supercupfinalen i Spania søndag.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...