Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. feb. 2020 i alle områder

  1. Tipper det er så enkelt som at Skytte ble for dyr for oss. Bedre å drive fornuftig og bite i noen sure epler enn å ende med blodrøde tall nok en gang. Midtbanen vår er bra per dags dato og IAO finner nok noen bra utfordrere til å kjempe om en plass på midtbanen.
    7 liker
  2. Man skal ikke legge for stor vekt på en treningskamp seks uker før sesongstart, men det var både moro og solid at Stabæk vant 3-1 mot Viking på bortebane i kveld. Laget hang godt sammen med tydelig defensiv struktur, og offensivt er det bra å score tre. 1-0 på straffe ved Emil Bohinen etter at Mats Solheim ble felt (poeng til en nykommer der altså), 2-1 ved Jesper Isaksen etter fantastisk forarbeid av Filip Valencic som dro av tre-fire motspillere før han la ballen til Isaksen for blank goal, og 3-1 ved Fitim Azemi i kampens siste sekunder der han viser måljegeren i seg ved å sette inn en retur. Fire målpoeng til nykommere må vel være bra? ? Da er det bare å glede seg til første seriekamp - litt mer for hver dag, hver gode treningsuke og hver vel gjennomførte treningskamp. Stabæk - Odd på Nadderud i første seriekamp søndag 5. april skal bli en folkefest for fullsatt tribuner. Invitere, inspirere og frekventere - det er du og alle andre supportere som avgjør om vi får fullt hus.
    6 liker
  3. Denne svir mer enn Junker https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/imponerte-i-eliteserien-i-fjor-glimt-henter-enda-en-stabaek-danske_sto7680364/story.shtml
    4 liker
  4. Du vet det står bra til med Stabæk når Ingo ikke gidder å legge for mye vekt på at vi slår Viking borte...
    3 liker
  5. Veldig gøy å se Valencic, Azemi og Isaksen komme inn å markere seg! Gjør det vanskeligere for Janne å plukke ut de 11 som skal starte mot Odd. Hva skal vi egentlig med Mix nå? Haug av midtbanespillere, synd og feil om unge spillere som Hugo og Isaksen havner på benken for en 30 åring som kanskje skriver kontrakt 6mnd-1 år!
    3 liker
  6. VI VINNER I STAVANGER! Dette må jo bli en bra sesong
    3 liker
  7. Enig. Hvis det å hente en 23 åring på fireårskontrakt (som Glimt ryktes å gjøre) vet jeg ikke hva som regnes som langsiktig. Skytte er en bra spiller, men det er ikke sentralt på midten vi trenger forsterkninger.
    2 liker
  8. Europacupspill? Gode referanser fra Junker på Glimt og Knutsen? Uansett dette gjør vondt!
    2 liker
  9. Dette var dritt.... Skytte var en klassespiller for oss i høst. Hva er det som frister med Bodø for en danske..???
    2 liker
  10. Er vel kanskje ikke det at vi IKKE har råd, men heller det at vi ikke vil bruke så mye penger på en spiller. My guess
    2 liker
  11. Høres ut som fulle sjømenn. Kan ikke se hva som genererer så mye ekstrainntekter på slitne Aspmyra enn spillersalg. Tipper at Junker og Skytte får med seg en ekstra pen lønn på toppen av høy overgangssum
    2 liker
  12. Eller at @arni ikke har kommentert i kamptråden. ( PS: Jeg er veldig glad i dine bidrag på forumet @Arni, se på dette som et humoristisk stikk enn ett syrlig). Jeg har fått meg en utenlandsjobb som gjør at det ikke er like lett å følge med på Stabæk for tiden, men etter å ha vært fast forumleser siden 2005 lærer man seg fort å lese mellom linjene utifra hva og hvem som skriver. Og denne preseason synes jeg nesten skremmende ( for godt til å være sant) virker veldig lovende utifra hva jeg har lest hittil.
    2 liker
  13. Sjelden jeg har så mye å glede meg over for 1 krone.
    2 liker
  14. Valencic!! Det der er klasse
    2 liker
  15. Skytte hadde vel vært lang horisont...
    1 liker
  16. Hadde gjerne sett Skytte tilbake, men grønn sone eller ikke: Vi har fortsatt ikke ubegrenset med penger. En sentral midtbanespiller er ikke det første vi trenger nå. I tillegg til de vi kjenner fra før ser jo Isaksen også ut til å være lovende. Kommer Mix inn som en joker har vi et luksusproblem. Hva heter det? We need a bekk?
    1 liker
  17. Så til dagens dilemma (for de som følger RR): Skytte eller Mix?
    1 liker
  18. Dette virker veldig lovende, bedre enn forventet, helt tydelig at JJ kan tingene sine og er rette mann ved roret og håper han blir værende lenge, gleder meg bare mer og mer til sesongstart, sånn det kan ses ut så kan vi være med å kjempe om topp 5 og kanskje medalje, da er jeg mer enn fornøyd. Virker som laget fungerer som ett maskineri, og det er når hele laget fungerer sammen at man kjemper i toppen. Kjenner jeg gleder meg til fortsettelsen Dette blir ett bra 2020
    1 liker
  19. Mistenker at denne overgangen var for å komme seg inn i Storbritannia før Brexit, da det ofte skjer at en som gjør det bra nord for Hadrians mur, havner i bedre klubber i England. Taktisk lurt dette her.
    1 liker
  20. Evjen gikk for 25m NOK, vet ikke hvor mye de betalte for Junker, men skytte er en toppkvalitet midtbanespiller
    1 liker
  21. https://www.viking-fk.no/nyheter/tapte-mot-effektivt-stabaek
    1 liker
  22. Valencic ser ekstremt lovende ut.
    1 liker
  23. Isaksen. Fantastisk forarbeid av Valencic
    1 liker
  24. Lumanza viser glimt av storhet
    1 liker
  25. 1 liker
  26. For de som studerer på NTNU har man tilgang via NTNUs VPN.
    1 liker
  27. Tar to selv med ungene, så da mangler det fire.
    1 liker
  28. Det ble ordnet av $$ for lenge siden hos meg. Veldig ok gjort av dem faktisk... ?
    1 liker
  29. Jeg tok en tur til Nadderud (Tobbe-banen) i formiddag for å se siste trening før Viking-kampen i morgen og slå av en prat med Janne J, Petter Belsvik og noen av spillerne. Så vidt jeg kunne se var alle spillerne i troppen med. Rusike trente for seg selv - eller rettere sagt, ble kjørt hardt og proft av en assistenttrener. Mix deltok. Ola deltok. Håkon Lundal like så. Gutta spilte "firkant" med noko attåt, enormt tempo og en-touch fotball med kvalitet og intensitet i ballbehandling og pasningsspill. Deretter spilte to lag mot hverandre på halv bane med to små mål og et stort mål å forsvare/angripe. Aldri sett den øvelsen før, men den stilte høye krav til å være orientert og vende spillet. Dette sier trenerapparatet Jönsson/Belsvik: - Denne treningsuka har vært helt topp, sesongens beste hittil. - Emil Bohinen imponerer på hver eneste trening. Lumanza er endelig på gang (det var lett å se fra sidelinjen), større radius, lettere i kroppen, involveret både defensivt og offensivt. Kassi scorer to perler, Kinoshita og Valencia én og Peder Vogt to luringer i de små målene. - Ola og Mix så glade og inspirerte ut, skulle ikke forundre meg om de velger å ta en sesong i blaatt før de eventuelt blir hentet til større klubber enn vi har her i landet. Ola kan jo f.eks. skrive ny kontrakt med Stabæk og få gå utenlands allerede til sommeren hvis det kommer en ok klubb. Går han til f.eks. Molde må han belage seg på å spille i Elitserien i to-tre sesonger til. Burde være et enkelt valg? Summe summarum: Virkelig inspirerende å se en høykvalitets og intens trening dagen før match, og det er selvsagt med vilje. Tipper følgende lag i morra fra start:: Sandberg - Solheim - Amakwah - Hancke - Jeppe Moe - Oliver på høyre kant - Lumanza, Emil og Kasse sentralt på midten - Vetlesen på venstre - Kinoshita på topp. Janne er tydelig på at vi er litt for tynne og må forsterke med to-tre mann. Jeg er tydelig på at det kan bli en herlig sesong både poengmessig, spillemessig og underholdningsmessig.
    1 liker
  30. Nå skal ikke jeg romantisere så alt for mye. Men, er det ikke dette som er kult med Stabæk? Spillere som har vært i klubben og gjort det bra, prøver seg i utlandet uten helt å lykkes og som blir invitert tilbake for opptrening. Det var det samme med Lumanza. Og Boli, når han kom hjem fra Ålesund med avrevet korsbånd og null selvtillit. Rusike får ny kontrakt etter en sesong med max uflaks. Det må jo bety at Stabæk er en fin klubb å være fotballspiller i? Og hvis vi legger fotballen til side er det jo uansett en utrolig fin ting å gjøre for en tidligere spiller som tydeligvis har hatt en tøff tid med dødsfall i familien og som trenger støtte. Lumanza hadde mistet all lyst og motivasjon til å spille fotball etter at bestekompisen døde. Stabæk hjalp han tilbake på banen også. Og ikke glem at mange av dagens spillere i troppen var 13,14,15 år forrige gang YEG var her. Han er sikkert et forbilde for mange av unggutta som også Hugo nevner i intervjuet på hjemmesiden vår. I «verste» fall, sportslig sett, hjelper vi en fyr i gang igjen etter en tøff tid uten at det resulterer i noe særlige resultater på banen. I beste fall får vi en fantastisk god spiller som er en attraksjon i eliteserien??
    1 liker
  31. Skulle blitt 39 år i går, mandag.
    1 liker
  32. NFF øker alle bøter til Stabæk. Stabæk anker alle sammen. https://www.stabaek.no/nff-oker-alle-stabaeks-boter/ Når Doms- og Sanksjonsutvalget velger å håndheve regelverket på en slik måte at de ilegger klubber bøter, til tross for at klubbene helt opplagt hverken har skyld i konflikten som har oppstått eller har noen mulighet til å forhindre tilfeller, da har utvalget feilet i sin oppgave. Det grenser over til parodisk å håndheve reglementet slik når utvalgets egen organisasjon selv har ureglementert bruk av pyroteknikk på sine arrangementer.
    1 liker
  33. Viktig om deling av plussaker fra Budstikka på forumet: Budstikka er avhengige av å tjene penger for å kunne opprettholde dekningen sin, og velger naturlig nok å legge mye innhold bak betalingsmur. Lokalavisen vår leverer relativt bra på Stabæk-stoff, og fortjener også å tjene litt penger på det. Da nytter det ikke at enhver Stabæk-sak fra Budstikka+ blir lagt ut i sin helhet her på forumet, åpent for alle. Derfor: - Deling av, eller spørsmål om deling av artikler som ligger bak betalingsmur på Budstikka.no er fra nå av ikke lov. Moderatorer på forumet vil slette eller redigere disse innleggene. - Legger man ut en lenke til en plussak skal man også forklare kort, med egne ord, hva som står i artikkelen. På den måten kan de med eget abonnement klikke seg inn på lenken og lese hele saken, men samtidig holdes ingen utenfor og man kan diskutere sakens innhold videre.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...