Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. feb. 2020 i alle områder

  1. Den beste løsningen for alle parter her er vel at vi begynner å drikke mer øl.
    13 liker
  2. Denne bareieren har også gitt en del av omsetningen til Stabæk
    5 liker
  3. 4-1 v/Ina Kristoffersen
    5 liker
  4. Det er nok det stikk motsatte av stødige ben som gjør at onkel blaa går fint
    4 liker
  5. All ære til Onkel Blaa, men det er da bedre at inntektene fra ølsalg på kampdag (som potensielt kan utgjøre en god slump penger) tilfaller klubben og ikke bareiere og eiendomsfolk?
    3 liker
  6. Men hadde vel vært en ide om samarbeid med Stabæk og onkel blaa angående salg av øl?
    2 liker
  7. Stine Reinås ble i dag tatt ut i den norske troppen til Algarve Cup
    2 liker
  8. Seriestart: Nasjonal G19 pulje D Aalesund – Stabæk 1-4 Mål: Younes Amer x 3, Jørgen Thue Kristiansen
    2 liker
  9. Skjenking på Nadderud utgjør ingen trussel for Onkel Blaas omsetning såvidt jeg kan forstå ... snarere tror jeg synergieffekten av flere på tribunen, som har fått smaken på øl under kampen/Stabæks knusende seier, vil fort føre til langt flere på Blaa etter kampen.
    2 liker
  10. En drøy måned igjen til seriestart mot Odd på Palmesøndag 5. april - og vi har en jobb å gjøre. Dels skal Janne Jönsson og hans stab skru sammen de siste justeringene så vi blir et medaljelag. Dels skal vi sikre lange kontrakter på våre med attraktive spillere (Emil og Yaw i går var herlig i så måte) og dels skal vi fylle Nadderud. De tre tingene henger sammen. Er det fullt på Nadderud med trøkk både på Hovis og Support, yter spillerne bedre. De sier det i klartekst; at publikum på tribunene betyr mye mer enn vi selv tror. Derfor er det på tide med full mobilisering: Vi skal bruke eksisterende sesongkortholdere til å få med seg én til. Hvis 300 av de ca 2.000 vi har inne klarer å få med seg én, er vi der. Hvis Support gir alt frem mot seriestart og fyller to felt og ikke ett, er vi der. Så kan man selvsagt si at det er vanskelig, men det er jo tusenvis av folk som mer eller mindre har Stabæk i sitt hjerte og bare trenger den siste dytten. Blir med oss på kamp! Vi går på Blaa først! Vi har et kanonsterkt lag på gang! Vi skal ta medalje! Må det er mirakel til for at vi runder 4.000 mot Odd? Ja, kanskje. Men bare et bittelite mirakel i forhold til det som skjedde i påsken for for to tusen år siden. Så en sterk oppfordring til hver eneste som leser denne posten: Vi tar Nadderud på Palmesøndag før vi drar til fjellet eller til sjøen. Vi får med én til. Bare én for fanden, selvsagt klarer vi én hvis vi virkelig går inn for det. Vi jubler gutta frem til seier. Når hovedtribunen ser et tettpakka Support-felt med bannere, pyro og røyk på den andre siden, er vi med fra første spark på ballen. Så skal vi kaste rop som aldri før. Da kan Jesus ri inn i Jerusalem med palmeblader langs veien og vite at Stabæk tok tre poeng! Er detne vi som klubb kan gjøre for dere, så dere fyller feltet? Vi er klare som påskeegg for alle gode ideer.
    2 liker
  11. Angående fasiliteter, burde ikke Stabæk ha interesse av å kunne trene i gjønneshallen på vinteren fremover? Da må isåfall gjønneshallen utvides. Men er ikke dette gjort fordi kommunen ikke har vært interessert? Ser bare at flere andre lag har en slik hall
    1 liker
  12. Og jammen får vi ikke en spiller på A-landslaget også. Stine Reinås kommet med i troppen til Algarve. Er vel ikke ofte spillere i 1. divisjon blir tatt ut.
    1 liker
  13. 1 liker
  14. De var kjedelig for de som tjente penger på hest og slede da bilen kom også.
    1 liker
  15. Forlenger med Stabæk til sommeren 2022. Stabak.no
    1 liker
  16. Bob Bradley om Stabæk Er veldig glad i Janne, men kjenner at jeg savner han her. Fin liten hyllest av Stabæk fra ca. 1:30.
    1 liker
  17. Hvor lang var den kontrakten som ble skrevet på servietten egentlig? Egentlig vår fortsatt?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...