Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 04. mars 2020 i alle områder

  1. Spennende å bli sitert i et innlegg når man ikke har postet på nesten 10 år(?) til tross for at man leser rubbel og bit hver dag ?
    24 liker
  2. Først: Jeg skriver her som Stabæk Supporter og Forumbruker, ikke som styremedlem. Så når jeg skal synliggjøre en viss irritasjon, er det som som representant for meg selv og ingen andre. Men Ringo, ærlig talt, det innlegget ovenfor er sørgelig lesning. Når vi (Inge André) har sagt 2-3 nye spillere og nå har fokus på 2 av dem, er vel det godt innafor 2-3 vil jeg tro? Dernest kommer en oppsummering av spillelogistikken fra i fjor som altså endte med en "krisesignering" av Nikolai Kirk. Og jeg som trodde den endte med at vi signerte Skytte, Junker, Amakwah og Oliver?!! Så feil kan man altså ta. I dette vintervinduet har vi hentet Mats Solheim, Jesper Isaksen og Fitim Azemi, i bytte med Hernandez, Askildsen og 25 millioner kroner. Ok logistikk der. I fjor solgte vi Hou Sæter, Ohi og Børkeeiet for 40 - 45 millioner kroner og gikk med godt over ti mill i overskudd. Brukbart det også. Og så tillater man seg å kalle det "normal progresjon" at det ender med Kirk. Ringo. Du er jo en kunnskapsrik og bra mann. Glem tullet ditt med Bob Bradley, vi andre dummer oss ut mye oftere og verre enn som så. Sett en strek over det. Bruk energien på å skape energi og entusiasme på et forum som fremdeles har stor respekt for deg.
    13 liker
  3. Nja, nå leste du nok innlegget litt kjapt. Pust litt med magen nå Ingo og les innlegget en gang til, så ser du at jeg sier vi før årets sesong alt har signert spillere og at disse 2-3 siste evt. er icing on the cake - forskjellen på midt tabell eller mulig topp 5 om du vil. Men for diskusjonen sin del da - så var fjorårets overganger et «game of 2 halves». Vintervinduet var veldig - veldig svakt og kulminerte med signeringen av Kirk. (Kunne kanskje sagt Sun istede, men det så jeg aldri som en ekte signering uansett). Sommervinduet var til gjengjeld veldig bra og det var da alle de spillerne du trekker frem kom. Oliver er forøvrig et prima eksempel på den typen signeringer jeg håper å se fler av i årene som kommer (Isaksen og Erlien (skulle det bli noe av den) er i Kanskje litt i samme gata. Kombinerer vi det med markant færre overganger per vindu så skal jeg være positiv som bare rakkern jeg.
    9 liker
  4. Tja - nå har vi jo hentet inn et par spillere tidlig da. For en gangs skyld så har vi vært litt i forkant. Da er det jo ingen akutt krise Når det er sagt, så er det jo typisk at vi først snakker om at vi trenger 2-3 spillere, og at vi har lagt inn bud. Så går det litt tid uten at det skjer noe konkret, og plutselig skal vi bare ha en forsvarsspiller og kanskje en kant. Om dette nå følger forventet progresjon, går det litt tid til og så får vi en krisesignering som Nikolai Kirk. Men det er ikke noen fare - laget skal være godt nok til minst å holde seg et sted trygt midt på tabellen.
    8 liker
  5. Bruker 16 F1 392 innlegg Rapporter innlegg Fant denne posten fra 8. februar 2005. På den tiden flommet forumet over av depresjon og suicidale tendenser, men så kom var det en fyr som het Daniel Nannskog og som valgte Stabæk foran Landskrona BOIS takket være en trener ved navn Jönsson. Noen nyheter har vært viktigere enn andre de siste 15 årene. Hvem skulle visst hva som kom seilende fra Kina... (vi hadde forresten en småtjukk islending i troppen fra før som ingen hadde tro på..) Moro å mimre. Skrevet 8. Februar 2005 O lykke! Dette kunne bare ikke bli bedre! Tror vi har gjort et realt kupp denne gangen! Takk JJ, dette hadde nok aldri blitt en realitet dersom ikke JJ ble vår nye trener...tipper Nanne er lovet fast plass og all mulig gull og grønne skoger...Gleder meg til å se mannen i aksjon! Noen som vet noe om hans trningssituasjon? Er ikke helt oppdatert på den kinesiske ligaen...Er han laaaangt unna formen eller kan vi forvente at han trenes opp relativt raskt?
    6 liker
  6. 5 liker
  7. Juniorlaget er også i Spania, og tapte i dag 0-1 mot Hércules i Alicante. Det rapporteres om en jevn kamp og spansk scoring med kampens siste spark på ballen. Stabæk stilte med et relativt ungt lag fra start: fire spillere født 2004, fem 2003, en 2002 og en 2001. Ny treningskamp tirsdag 10. mars mot Valencia i Valencia.
    4 liker
  8. Ja særlig med Kinoshitas prestasjoner i fjor høst friskt i minnet. Men JJ har vel koll Når jeg tenker meg om så spilte vel glimt i 433 da Azemi var der - så han fikser vel den formasjonen også
    3 liker
  9. Vi må kanskje gi Azemi litt tid? Jeg har dog for meg at han er klart best rettvendt - så spørs det om han da passer som enslig spiss????
    2 liker
  10. Troppen som dro her: https://www.stabak.no/nyheter/disse-har-dratt-til-marbella Treningskampen mot Haugesund spilles søndag 8. kl 1600. Vises på direktesport.no
    2 liker
  11. Et eks: Enten er det masse hemmeligheter rundt at vi har dratt på treningsleier, og hvem som har dratt. Eller så er vi bare inkompetente på å fortså at supportere faktisk ønsker en slik oppdatering..tar vel 5min ..kanskje 15min å gidde å informere.....menmen... @ingo kanskje du kan banke litt vett i den avdelinga det gjelder? Dette er langt fra første gang vi er dølle på denne kommmunikasjonen. Ble ikke klubben ogsp enige om å steppe opp på kommuikasjon mellom klubb og medlemmer/sipportere på dette møtet i Sandefjord?
    2 liker
  12. Ikke at jeg er verdens største Mix fan - men slik stallen ser ut hadde det ikke gjort noe om han bestemte seg for komme hjem nå.
    2 liker
  13. Nja - all informasjon er nyttig og her handler det om at jeg har oppsøkt informasjon for å få en forklaring på det jeg mener å observere på banen og informasjonen bekreftet mistanken. Så kan jo slikt endre seg over tid - men det er bare enda ett argument for hvorfor vi bør hente inn en sentral midtbanespiller til før sesongen. Jeg tror heller ikke Mix hadde vært aktuell for oss om ikke JJ & Co hadde tenkt i lignende baner.... Så det kan jo også da sees på som en ytterligere bekreftlese.
    2 liker
  14. Da må du lese bedre - det argumenteres jo med at det ikke er behov for å forsterke sentral midtbane - det er jeg uenig i.
    2 liker
  15. Det er akkurat det dette handler om. For min del så er det et argument for å forsterke midtbanen - fordi jeg tror det vil gi oss en bedre sesong enn om vi ikke gjør det. Værre er det ikke.
    2 liker
  16. Hehe, mye sant der Ingo. Personlig er jeg alltid skeptisk til at unge spillere skal opprettholde en jevnt stigende formkurve fra en sesong til den neste. Det er ikke nytt i år. Jeg håper Bohinen fortsetter fremgangen, men jeg tar det ikke for gitt. Når det gjelder Skytte så er jeg enig med deg, og jeg synes han er grovt overvurdert på forumet her. Men har sålangt ikke orket ta den diskusjonen. Han blir uansett ikke noe savn - i tillegg til det du nevner så synes jeg han slurvet defensivt. Hva gjelder Lumanza så håper jeg han vil tilbake til god gammel form - men jeg synes det går tregt og blir fortalt ting av folk som er mye tettere på enn meg om at han virker litt «mett». Vetlesen - etter min mening - det største talentet av de alle - men han må få tillit over tid der han er best - på sentral midtbane. Får han det? Eller blir han flyttet rundt?? Litt som Espen Nystuen - kom som midtbane - så ut som en midtstopper (viste seg senere å være en svært god en), men ble brukt som høyre kant... misbruk! Se hva som skjedde da Somen ble satt på rett plass på banen. Vetlesen er nok ikke en ny Somen - men kanskje en Ny Martin? Eller Henning? Jeg håper 2020 blir Hugo’s år! Men jeg mener Likevel vi trenger en Mix type - en rutinert spiller rundt 30 - en ledertype på midtbanen, og det er der diskusjonen egentlig står føler jeg.
    2 liker
  17. Enig! På papiret tror jeg ikke den angrepsrekka skremmer noen. Men det er nok kvalitet der til å skulle holde oss flytende. Jeg blir heller ikke overrasket om det ikke er en av disse 4, men unge Edvardsen som blir vår toppscorer i år.
    2 liker
  18. Nei ikke helsa - men det er ingen automatikk i at Bohinen fortsetter å levere der han slapp i fjor. Jeg tror fort det kan ha vært uheldig at han ikke ble solgt ut i vintervindet. Han vil ha langt lavere verdi i sommer, selv om han skulle spille godt. Kassi og Hugo har ikke akkurat vært stabile de heller og Lumanza er jeg som sagt tidligere usikker på motivasjonen til. At de kan bli skadet kommer i tilfelle i tillegg til de spørsmålstegnene jeg stiller.
    2 liker
  19. Om alle er fit og i form tror jeg vi har et ok lag, men om vi får skader/formsvikt i den sentrallinja så synes jeg det er for tynt med alternativ. Særlig sentral midtbane hvor det egentlig er spørsmålstegn ved alle de fire du nevner.
    2 liker
  20. Stabæk går opp i ledelsen 1-0 v/Jönsson
    1 liker
  21. Kanskje greit, så slipper halve støtteapparatet å delta i spill-øktene
    1 liker
  22. Tror dette blir bra jeg, får vi inn 2 gode, en i forsvar og en på midtbanen så har vi nok bredden vi trenger, også med litt skader. Det er ingen vits i å ha en overfull stall med masse "stallfyll" bedre med færre og heller kvalitet enn kvantitet. Det dem har bevist på de siste treningskampene, viser at vi fint skal klare oss på midten, men med lagets utvikling så har jeg litt troa på topp 5 kamp JJ er rett mann på rett sted, er trist at IA forsvinner, men dette har dem nok full kontroll på (Personlig tror jeg laget hadde hatt godt av en spillertype som Skytte og en spillertype som Hernandez da hadde det vært både bredde og full kvalitet).
    1 liker
  23. Kunne ha vært spennende det, men siden Krim-Jim er agenten så synes jeg vi bør holdes oss unna...
    1 liker
  24. Grunnet jobb følger jeg litt med på hva som skjer lokalt, mao. rundt AAfk! Synes de er utrolig flinke med å oppdatere rundt stort og smått, og det merker jeg at engasjerer befolkningen! Også i preseason! Så her har vi noe å lære, klubben bør være tjent med å holde interessen i allmuen oppe, også utenom sesong.
    1 liker
  25. Nei overhode ikke, alle som har fulgt med over litt tid vet at jeg lenge har vært sterkt kritisk til spillerlogistikken.
    1 liker
  26. Sukk, Du har nok rett, men det hadde vært fint med litt mer stabile forhold! Foreløpig 14 spillere ut i dette vinduet... og det kunne ha vært fler (kan vel fortsatt bli) Ikke alt er førstelagsspillere selvsagt, men likevel.. IA’s periode kan oppsummeres med svingdørspolitikk i spillertropp og på trenerbenk og stort sett svake sportslige resultat. Jeg tror det er en sterk sammenheng mellom de to.
    1 liker
  27. Jeg reagerer vel først og fremst fordi jeg synes det er et kjedelig valg. Om det evt. blir en bra eller dårlig signering, har jeg for en gangs skyld, ingen formening om. Jeg tror det er som å slå kron eller mynt, kan gå begge veier. Vi trenger spillertypen i alle fall.
    1 liker
  28. Jeg tror Åsen er best når han er «stjerna» i laget - først blant likemenn, fast i 11’eren osv. Det blir han ikke hos oss.
    1 liker
  29. 1 liker
  30. Hepp, En venstrebent stopper som kan spille back om det kniper og som er i en alder hvor han kan se for seg en sesong eller to bak Hanche i køen. En sentral toveis midtbane med litt rutine. En kant med fart og nese for målpoeng. Så tror jeg vi er der vi bør være. @ringo
    1 liker
  31. Nja - synes det ser litt slik ut. Sist han var her var det for å spille seg i form og komme seg videre. Det gikk så som så i Tyrkia, virker kanskje mer som om vi er en endestasjon denne gangen?
    1 liker
  32. Man må ha en ballvinner på midten. Så kanskje en av hver? Hvem vet hvor motivert Lumanza er - så ja takk til en som kan ta ryddejobben på midten.
    1 liker
  33. Ah ok, jeg tror uansett pengene våre er bedre brukt andre steder.
    1 liker
  34. Han er visstnok ikke med FCM på treningsleir
    1 liker
  35. Svært gjerne for min del
    1 liker
  36. Oliver kan kanskje spille på topp han også - en liten å kjapp en større og sterker - men jeg tror egentlig både Fitlim og Oliver er best rettvendt. Men uansett, noe å prøve om vi ikke skulle finne en spiss nr.2 tenker jeg.
    1 liker
  37. Hepp, Skal nok ta de kommentarene med en klype salt! Jeg så Cha forrige lørdag i valhall etter Stabæk - VIF kampen... Noen Saviola er han definitift ikke!!! Han er kjapp det skal han ha.... Jeg tviler på at han kommer til å dominere i Tippeligaen... Men jeg har tatt feil før!!! Koren derimot er jeg mer spent på... Han er beskrevet som teknisk og lettbent... Var visstnok toppscorer i Slovenia i fjor fra midtbanen... Men... jeg nekter å tro at en spiller med samme potensiale som Zhaovic ville reist til Norge... Hadde han vært så god hadde han blitt plukket opp av en klubb rundt middelhavet!!! En annen ting... I fjor måtte LSK spillerene gå ned i lønn... I år bruker klubben penger som en full sjømann... Dersom den sportslige suksessen uteblir, kan det bli STYGGE tall i regnskapsbøkene utpå romeriket.... Nei takke meg til en nøktern linje!!! @ringo
    1 liker
  38. Hepp, Våre naboer, Lyn, VIF og LSK ruster opp om dagen... Det blir mye optimisme blandt fansen deres av det (Har venner og kolleger i alle leire...) Det snakkes om medaljer av edleste sort både blandt de som sogner til Åråsen og Ullevåll... Siste er at Fredheim Holm skal til VIF... Akkurat det der forundrer meg litt... Når har en spiller sist blitt bedre av å spille i VIF??? Fredheim Holm er en ganske talentfull spiller som på sikt kunne utviklet seg til å bli en spiller i landslagsklasse, hadde han valgt riktig klubb... Vet Stabæk var litt hissig på denne spilleren. Jeg så et par Skeid kamper i fjor. Fredheim Holm er en god spiller bevares, men om han er god nok til å ta en plass i en startelver i eliteserien allerede i år, tviler jeg egentlig litt på... Derfor tror jeg ikke han får mye spilletid, selv på A laget til VIF... Det blir nok 3. div med VIF2... Tror egentlig vi skal være litt glade for at han ser ut til å velge VIF! Vi har jo Branmir, som jeg mener er vel så god! @ringo Raller videre i påvente av nyheter om nye Blaa fjes!
    1 liker
  39. Hepp, Litt synd at ikke Samir slår skikkelig gjennom.... Jeg tror dette er en briste eller bære sesong for ham! På lørdagen ble han virrende litt rundt uten mål og mening... Han ser ikke ut til å trives helt på kanten... og blir litt tafatt inne i feltet også.... Kanskje han burde vært prøvd et annet sted på banen??? Mads ser ut til å fortsette der han slapp i fjor høst, og det er morro! Men han er best sentralt mener nå jeg... Ikke på venstre kanten..., der vil jeg heller se Bjørnar hvis han fortsetter som han startet! Det kan bli tøft å danke ut Steners eller Martin for en fast plass..., med Stenvoll, Hauger og muligens Kjølø eller Sand som mulige innhoppere synes jeg vi har svært god dekning på sentral midtbane!!! Dog, vi mangler luftstyrke i alle ledd! kunne sikkert rallet på i en evighet... JA, jeg savner nyheter om nye spillere til stabæk @ringo Øst for Eden
    1 liker
  40. Huff ja....... Klokken tikker sakte men sikkert mot deadline... Usikkerhet rundt Martin (Selv om jeg neppe mister nattesøvnen av den grunn) og mangelen på gode alternativer offensivt, plager litt..... Skikkelig nedtur å la seg bli slått av Vålerengen Idrettsforæning selv om man etter sigende kom rett fra styrketrening... Nå er vi jo nærmest blitt "lovet" at det kommer nye ansikter på plass... og Stabæk har jo tidligere hatt for vane å trekke noen spennende kaniner opp av hatten... (selv om det ikke har blitt så mange nye signinger av denn grunn....) Det er igrunn egentlig ganske betryggende at man er nøktern og forsiktig når det gjelder å hente inn nye spillere.... Men som sagt... TIKK, TAKK, det nærmer seg deadline..... @ringo
    1 liker
  41. Hepp, Vi trenger nok å styrke stallen offensivt.... En god venstre kant med god innleggsfot og en spiss med bra kvaliteter i lufta! Det ble litt puslete på topp på lørdagen... Stenvoll som sentral midtbane er en mulighet, men jeg synes han mangler litt "hovmesterblikk" han hadde på slutten av første omgang et par virkelig gode muligheter til å sende noen geniale stikkpassninger forbi midtstopperene til VIF, men så dem ørlite granne for sent..... Holmvik imponerte og kan kanskje brukes som vikar på venstre kant utover sesongen...... Ellers, uten Muri er vi sårbare i lufta i eget felt og det bekymrer litt!!! Uten de defensive tabbene helt i begynnelsen av kampen og en gibort straffe så hadde vi slått VIF på lørdagen! BANKERS!!! @ringo Øst for Eden
    1 liker
  42. Hepp, Kom det frem noe konkret på møtet med Gaute i går???? Blir det noen nye Blaa ansikter før sesongstart???? @ringo
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...