Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. mars 2020 i alle områder

  1. Tar gjerne en øl i pausen jeg
    4 liker
  2. Budstikka har tatt en titt på regnskapet for 2019. Spillersalg er største inntektspost, har gått fra 10 mill i 2018 til 73,7 mill i 2019. Fra hovedsakelig fire spillersalg. Tunvold presiserer: – Jeg vil understreke at dette er bruttotall. Man må trekke fra penger til andre klubber i forbindelse med overganger. Det er også en del som skal til agenter, sier han. Overskuddet for 2019 er 13,5 millioner. Så er det budsjettert for i overkant av 50 millioner på lønnskostnader i 2020. Opp fra 47 (2019) og 39,3 (2018). Jon sier det meste av lønnsøkningen går på styrking av spillerstallen, men også noe admin.
    3 liker
  3. Mix er ukens gjest på fotballklubben.no
    2 liker
  4. Mener han trente med Strømmen en periode. Hva som har skjedd etter det vet jeg ikke. Er nok ganske over the top nå
    2 liker
  5. Hva skjedde egentlig meg Henning Hauger. Han trente vel med LSK, men etter det har jeg ikke sett noe til han. Ikke det at han skal hjem, altså, bare lurte.
    1 liker
  6. Elise Lundblad flyttes opp i A-stallen.
    1 liker
  7. Så de kan ikke godkjenne, men kan de nekte pyro?
    1 liker
  8. Til info; Klubben melder at i morgen så er A-lags gutta med i TV2’s Senkveld
    1 liker
  9. For min del kan man vente med øl-servering før ny stadion er på plass, da det funker å være på Blaa før kamp.
    1 liker
  10. Tror folk fikk litt akutt tunnelsyn med tanke på situasjonen til Onkel Blaa og dagens fasiliteter på Nadderud. Det som er fantastisk gull er at dette kommer FØR vi i det hele tatt er i gang med planlegging og prosjektering av ny stadion! Det betyr at man kan ta dette premisset med seg inn i planleggingen og, forhånetligvis, få til gode løsninger på flere nivå og inkoorporere mat, øl og fotballopplevelse på forskjellige nivå på stadion. I norsk fotball vil vi bli de første, og kanskje eneste på lang tid, som lager et helhetlig konsept og ikke må hive inn en ølservering under en tribune eller et tappetårn fra en pølsekiosk i etterkant. Oilers fikk det til så det holder på hockey; kanskje vi får det til også. Det hadde vært noe!
    1 liker
  11. Spennende å bli sitert i et innlegg når man ikke har postet på nesten 10 år(?) til tross for at man leser rubbel og bit hver dag ?
    1 liker
  12. Juniorlaget er også i Spania, og tapte i dag 0-1 mot Hércules i Alicante. Det rapporteres om en jevn kamp og spansk scoring med kampens siste spark på ballen. Stabæk stilte med et relativt ungt lag fra start: fire spillere født 2004, fem 2003, en 2002 og en 2001. Ny treningskamp tirsdag 10. mars mot Valencia i Valencia.
    1 liker
  13. Nja, nå leste du nok innlegget litt kjapt. Pust litt med magen nå Ingo og les innlegget en gang til, så ser du at jeg sier vi før årets sesong alt har signert spillere og at disse 2-3 siste evt. er icing on the cake - forskjellen på midt tabell eller mulig topp 5 om du vil. Men for diskusjonen sin del da - så var fjorårets overganger et «game of 2 halves». Vintervinduet var veldig - veldig svakt og kulminerte med signeringen av Kirk. (Kunne kanskje sagt Sun istede, men det så jeg aldri som en ekte signering uansett). Sommervinduet var til gjengjeld veldig bra og det var da alle de spillerne du trekker frem kom. Oliver er forøvrig et prima eksempel på den typen signeringer jeg håper å se fler av i årene som kommer (Isaksen og Erlien (skulle det bli noe av den) er i Kanskje litt i samme gata. Kombinerer vi det med markant færre overganger per vindu så skal jeg være positiv som bare rakkern jeg.
    1 liker
  14. Litt nytt fra styremøtet i kveld. Inge André dro oss igjennom tenkningen de siste ukene frem mot seriestart. Han vil ha en forsvarsspiller som kan bekle både back- og midtstopper-posisjon og kanskje en kant. Ellers er han mest fokusert på å sikre to stortalenter som begge snart fyller 15 og som vi veldig gjerne vil ha inn i Stabæk den dagen de gjør det. Den ene er lokal og har oppgående foreldre så den kontrakten ordner seg nok. Den andre kommer utenbygds fra, men er et gedigent talent. Begge er scoutet av store klubber ute, så det blir vår jobb å overbevise dem om å ta noen viktige steg først, og at Stabæk er stedet å ta dem. Det rapporteres om god stemning stort sett over hele linja. Mye på gang når det gjelder sesongkortsalg de siste fire ukene, vi skal godt over fjoråret! Vi vil også legge til rette for alle grep som kan øke antall stående og syngende supportere. Dere er den viktigste stemningskaperen på stadion, og stemning er det folk aller helst vil oppleve - mer enn seiere til og med. Kommunikasjon og omdømme står høyt på agendaen for Oddbjørn og hans nye mann. De fokuserer innsatsen mest på videoproduksjoner og anser Snapchat og Instagram som de viktigste kommunikasjonskanalene. Hva med helsides annonser i Budstikka? spør jeg, som gikk ut på dato for noen år siden når det gjelder sosiale medier. Ivrig på Facebook, ubrukelig på resten, og Facebook er for gæmliser lærte jeg i dag. Styrene (klubb- og AS) stiller sammen i alle styremøter og har gjort det siden vi etablerte et aksjeselskap i 1996, som første klubb i Norge. Modellen vår heter "Stabæk-modllen" og er kopierer arv stort sett alle andre. Administrasjonen er opptatt av å tenke utvikling, ikke bare sportslig, men kanskje enda viktigere, på å bygge en robust struktur og organisasjon der alle kjenner sin plass og sin rolle. Thomas Finstad gjør en strålende jobb som Inge Andrés høyre hånd og avlaster Olsen med mye av praktisk karakter. Alt i alt et styremøte man gikk hjem fra i løftet stemning og med enda større forventninger til sesongen som kommer.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...