Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. mars 2020 i alle områder

  1. Rekkefølgen på nettet disse kårånådager: www.vg.no, https://www.stabaek.no/forum/index.php?/forum/1-stabæk-i-eliteserien/ , www.nrk.no , www.vinmonopolet.no , www.pornhub.com/havefun
    11 liker
  2. Det gjør det vel hvert år, men kanskje vi rykker ned to divisjoner i år?
    2 liker
  3. Janne er med på «indrebane». Strømmer på Dplay nå
    1 liker
  4. Eller så gjør vi som i treningskampen
    1 liker
  5. Det er så sykt irriterende at man ikke har en ordning for å kunne gjøre dette digitalt i 2020.
    1 liker
  6. Hvordan går det for deg?
    1 liker
  7. Jeg har ingen problemer med at man velger å bli noen dager ekstra i Spania, og skjønner egentlig vurderingen, men det er flaut at man klarer å få en sak på at Arne Røde omtaler det hele som "bare hysteri og panikk". Og så smeller det så jævlig et par dager etter. Den forsøksvise nesepekingen til RBK og Molde tar seg ikke så fryktelig bra ut hvis noen/flere av spillerene våre havner i karantene ved hjemkomst. Og uavhengig av det - og ja, uttalelsene er sikkert tatt litt ut av kontekst og bla, bla, men kan ikke han bare holde kjeft, fikse kneet til Jeppe og fokusere på fotball a?
    1 liker
  8. Risikoen er så klart større for å bli smittet for hver dag som går, dersom man oppholder seg på flyplasser og på andre plasser der folk som har vært på utsatte plasser befinner seg. Så ja risikoen for å bli satt i karantene og evt bli smittet øker for hver dag. Konsekvensen er den samme..
    1 liker
  9. Men hvordan FHI har håndtert dette på er vel heller hva som kan være krittverdig...klubbene har bare fulgt deres råd...
    1 liker
  10. Enig, de burde se på muligheten for eget fly. Og dette handler ikke om hvor det er mest sannsynlig å bli smittet eller ikke, det kan skje overalt i Oslo/Bærum også. Men å ta unødvendig risiko ifbm reising, usikkerhet rundt karantener o.l er fryktelig dumt, da spiller det ingen rolle om man hilser med føttene og ikke deler samme drikkeflaske (som man aldri skal gjøre i et lag uansett). Synes man har tatt for lett på dette, og håndtert dårlig/uproft.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...