Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. mars 2020 i alle områder

  1. Hei, godtfolk, og beklager veldig lite fra meg siste årene. Og beklager alt om jeg er sveiseblind og oversett gode ideer. Ser det er nevnt kampbilletter/sesongkort allerede, men slenger på et par tanker. Og dette ble skrevet i evigheter, så det kan ha dukket opp mange flere gode ideer mens jeg skriver til evigheten. 1. At vi sammen kjøper gavekort / eller har en bedre løsning, slik at vi kjøper kampbillett utifra en kalender som kunne vært en normal sesong for hjemmekamper? Jeg for min del kan ikke legge ut for sesongkort i min nåværende situasjon, men en kampbillett / symbolsk sum som ikke er så lav som 10 kr, men f.eks. 100+, nærmest mulig kampbillett? Det er viktig å skape et engasjement som frister flere enn at det bare blir noen hundrelapper, derav videredrodling 2. På "oppsatt kampdag" klarer vi sammen å ha noe som deles. Som en del av tjenesten som gis for kampbilletten? F.eks. at det finnes en/to/tre Stabæk-spillere med evne til å streame en FIFA-kamp, sammen med et mobilkamera/annet som viser reaksjoner osv.? F.eks. at kampbillettene er en serie mellom spillerne i stallen, eller på tvers av klubbene? Eller med klubblegender, eller eller ... 3. Alternativt at FIFA skjer i enkelte av "kampene" mens de andre datoene er klubbhelter med sine minner fra tiden i Stabæk, gullkorn osv. Som de i verste fall filmer selv og gir til en "koordinator" og fordeler det ut til datoene. Jeg bidrar gjerne med en wordpress-side på styrten, men kan ikke nok, og tar gjerne en runde i gamle opptak, eller bidrar så langt jeg kan klare for å bidra til engasjement. Men er dessverre helt i isolasjon og har flere turer til Riksen i løpet av uka, men vil så veldig gjerne gi tilbake til Stabæk, for den tiden jeg hadde i klubben er den beste tiden i mitt liv. True story!
    12 liker
  2. Da STB.guru kontaktet NRK for å se på muligheten om vi kunne legge ut 3-minutters sammendrag av Stabæk-kampene fra 1995 til 2005 kom kostnaden på 1,3 millioner(!) kroner i året, pluss arbeidet med adm/research/kopiering/teknikk. STB.guru gikk ikke videre med dette.
    9 liker
  3. Det viktigste er ikke å beklage, men å løpe fortere enn vektere og politi
    8 liker
  4. <iframe src="https://video.qbrick.com/play2/embed/player?accountId=537073&mediaId=cc17d984-00090082-cbcabf57&pageStyling=styled" allowfullscreen="true" frameborder="0" border="0" width="640" height="360"></iframe> Tror den funker Hvis ikke kan man gå inn her: https://www.norsk-tipping.no/sport Da ligger den under "Videoklipp" litt ned på siden
    7 liker
  5. Er selv lenker til hjemmekontor, hjemmebarnehage og snart hjemmebarselsavdeling, så jeg skal ikke insistere for mye på noe jeg ikke kan bidra til selv, men er det åpning for at de som er rastløse får male litt blått og mørkeblått på Nadderud om de gjør det i god avstand til hverandre? Eller andre småting som gjør Nadderud fetere?
    4 liker
  6. Søndag 22. mars på Eurosport 17.45: Kampene vi husker: Stabæk-Sarpsborg 08
    4 liker
  7. Stabæk Vålerenga 6-2 kan nå sees i sin helhet på norsk tipping
    2 liker
  8. Klasseløsning på abstinenser fra Ikaros!
    1 liker
  9. Der var lørdagskvelden sikret. Takk!!
    1 liker
  10. Og for å hale det ut, at disse midlene går til SS, som enten gjøres om til et avslag på et kommende sesongkort utifra summen man har betalt inn når alt er normalt og sesongen settes igang, eller som en sikkerhetsbuffer hos SS som gis til Stabæk Fotball da pengene kanskje er ekstra nødvendig? For er jo ikke stort å gjøre for de ansatte i disse dager, uansett, uten at jeg vet stort nå. Og beklager om jeg virker som en 70-talls hasjrøykende fyr som ønsker fred på jord og redde verden, kan være mine tanker er helt bortinatta, men vil gjerne bidra.
    1 liker
  11. Netflix har introdusert mulighet for å ha virtuell filmkveld. Hadde jo vært helt nydelig som PR-stunt å finne en gammel kamp, og på dagen det skulle vært serieåpning kunne flest mulig logget på for å se kamp "sammen", med chat og alt mulig. (Kanskje være forsiktig med emojis...)
    1 liker
  12. Vi kommer nok tilbake til dette når alt det andre greiene er over. Men i utgangspunktet har vi ikke gjort noe som er i strid med lovteksten, det er DSB som har valgt en veldig subjektiv tilnærming + at de har diktet litt. Så det skal være mulig å komme frem til en løsning. Men det er det NFF som kan bruke arbeidstimer på, det var de som saboterte dette i fjor. De er i øyeblikket omtrent der jeg var da jeg begynte research våren 2016. De har fått en del info så det forhåpentligvis går fortere. Hvis de vil da. Det er jo litt pussig at de som jobbet mot oss i fjor plutselig skal jobbe for oss i år.
    1 liker
  13. Nå er vel norske klubber enig om at man ikke skal snappe permitterte spillere, så jeg håper virkelig ikke vi opptrer så drittalt.
    1 liker
  14. Italia-viruset har spredd seg til Skiens-laget...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...