Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. mars 2020 i alle områder

  1. Det jobbes fortsatt med både eierskapsmodellen og detaljreguleringen. Vi har dialog med kommunen, selv i disse Coronatider. Eierskapsmodellen kommer sannsynligvis opp i Formannskapet i april. Førstegangsbehandling av detaljregulering kommer opp i Planutvalget i juni og så blir det høring etter sommeren. Alt er litt mer usikkert pga. den situasjonen vi er oppe i nå med Coronaviruset, men foreløpig følges planene som er vedtatt?
    15 liker
  2. Hvorfor ikke la oss bruke tiden frem mot seriestart til å shine opp Nadderud med litt maling. Så lenge vi holder litt avstand bør jo det være innafor.
    6 liker
  3. Klasseløsning på abstinenser fra Ikaros!
    6 liker
  4. Fy faen, for et lag vi hadde den gang!!
    4 liker
  5. Noe som kan males er fronten på trinnene på feltet vårt. Så ser det kanskje ikke så tomt og grått ut når vi er få på feltet.
    3 liker
  6. 3 liker
  7. Kan du ikke slå til med et brett med canapéer og en flaske champagne, når du først er i gang. Jeg vet at denne menyen ikke selges på stadion akkurat nå, men tenk hvor kult det hadde vært. Selv sitter jeg og vurderer en imaginær Golf fra Møller Bil akkurat nå. Det er viktig å ikke glemme sponsorene i disse tider. Jeg vil derfor bruke imaginære penger fra Sparebank 1.
    3 liker
  8. Er selv lenker til hjemmekontor, hjemmebarnehage og snart hjemmebarselsavdeling, så jeg skal ikke insistere for mye på noe jeg ikke kan bidra til selv, men er det åpning for at de som er rastløse får male litt blått og mørkeblått på Nadderud om de gjør det i god avstand til hverandre? Eller andre småting som gjør Nadderud fetere?
    3 liker
  9. Stabæk Vålerenga 6-2 kan nå sees i sin helhet på norsk tipping
    3 liker
  10. Nydelig målgivende og nydelig avslutning. Jeg har tru på at vi klarer å redde et poeng til tross for dårlig start.
    2 liker
  11. Har ikke god nok oversikt for øyeblikket, men skal se utover uken. Vi har noen møter de neste dagene hvor vi vil diskutere ulike tiltak vi kan gjøre på kort sikt. Uansett starter gjerne de beste initiativene fra supporterne selv. Det gir mest engasjement og eierskap.
    2 liker
  12. Mulig å få opprettet en Vipps-konto for Stabæk Fotball? Hadde vært fint å kunne kjøpt imaginær pølse og brus på det som skulle vært kampdag, mens man ser på reprise av gamle kamper og gleder seg til vi kommer i gang ?
    2 liker
  13. Hei, godtfolk, og beklager veldig lite fra meg siste årene. Og beklager alt om jeg er sveiseblind og oversett gode ideer. Ser det er nevnt kampbilletter/sesongkort allerede, men slenger på et par tanker. Og dette ble skrevet i evigheter, så det kan ha dukket opp mange flere gode ideer mens jeg skriver til evigheten. 1. At vi sammen kjøper gavekort / eller har en bedre løsning, slik at vi kjøper kampbillett utifra en kalender som kunne vært en normal sesong for hjemmekamper? Jeg for min del kan ikke legge ut for sesongkort i min nåværende situasjon, men en kampbillett / symbolsk sum som ikke er så lav som 10 kr, men f.eks. 100+, nærmest mulig kampbillett? Det er viktig å skape et engasjement som frister flere enn at det bare blir noen hundrelapper, derav videredrodling 2. På "oppsatt kampdag" klarer vi sammen å ha noe som deles. Som en del av tjenesten som gis for kampbilletten? F.eks. at det finnes en/to/tre Stabæk-spillere med evne til å streame en FIFA-kamp, sammen med et mobilkamera/annet som viser reaksjoner osv.? F.eks. at kampbillettene er en serie mellom spillerne i stallen, eller på tvers av klubbene? Eller med klubblegender, eller eller ... 3. Alternativt at FIFA skjer i enkelte av "kampene" mens de andre datoene er klubbhelter med sine minner fra tiden i Stabæk, gullkorn osv. Som de i verste fall filmer selv og gir til en "koordinator" og fordeler det ut til datoene. Jeg bidrar gjerne med en wordpress-side på styrten, men kan ikke nok, og tar gjerne en runde i gamle opptak, eller bidrar så langt jeg kan klare for å bidra til engasjement. Men er dessverre helt i isolasjon og har flere turer til Riksen i løpet av uka, men vil så veldig gjerne gi tilbake til Stabæk, for den tiden jeg hadde i klubben er den beste tiden i mitt liv. True story!
    2 liker
  14. Da STB.guru kontaktet NRK for å se på muligheten om vi kunne legge ut 3-minutters sammendrag av Stabæk-kampene fra 1995 til 2005 kom kostnaden på 1,3 millioner(!) kroner i året, pluss arbeidet med adm/research/kopiering/teknikk. STB.guru gikk ikke videre med dette.
    2 liker
  15. Forslag; Spyle ned dassene på Hovis (spesielt herredassen) og gi den et strøk maling. Jeg kan spandere noen slike; https://www.kontorkatten.no/no/artiklar/urinaltablett-bio-30.html?gclid=Cj0KCQjwmdzzBRC7ARIsANdqRRmM4DW3tmtV9ePEQqlUhLRuw2NZNO184mbTwb15OUNPptGdZY3k7NgaAjDZEALw_wcB
    1 liker
  16. Om du endrer bostedsadresse til tilhengeren din fram til karantena er over kan jeg rygge deg rundt etter hvert som du har malt ferdig. Men uansett, hva har vi igjen å male? Eller er det annet vedlikehold supporterne kan hjelpe til med?
    1 liker
  17. Jeg har et par dager fri nå, heldigvis... så jeg kan male... bare si fra?
    1 liker
  18. Heldigvis er det ihvertfall noen positive ting som skjer i disse dager. Bare å gratulere familien Demidov, men ny liten verdensborger (og potensiell Stabækspiller). Gratulerer! https://www.tv2.no/sport/11311027/
    1 liker
  19. Det er greit, han kan fortsette hos oss et par år til.
    1 liker
  20. Jepp. Mathias er ansett som en 15-åring av internasjonal klasse av dem som drifter Akademiet vårt. Fem ungutter fra årgangen 2006 og oppover har en slik "intern" ranking. Faren hans spilte for Stabæk på midten/slutten av 80-tallet. Bestefaren satt i styret sammen med meg i flere år. Den gangen vi var to i styret. Det var Gabrielsen senior som arrangerte treningsleir i Pescara i Italia i 1986. Han samarbeidet med tett med Knut Knutsen og vi ble behandlet som stjerner. Seniorlag, juniorlag og guttelag møtte opp på Østbanen og tok tog til Adriaterhavskysten midt i Italia. Da toget stoppet i Hamburg på vei nedover, stormet alle spillerne (ca 60) av toget for å gå på Mac'ern på Hamburg Hofbahnhof. Vi hadde ikke mac'ere i Norge den gang. Moro at en gutt med slik bakgrunn har et så stort talent. Så gjelder det å ikke hausse ham opp for mye. Det er det bare jeg som har lov til.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...