Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 26. mars 2020 i alle områder

  1. Jeg kommer til å savne den mannen
    10 liker
  2. Ikke fått hørt selv ennå, men ukens Indre bane skal jeg definitivt få med meg!
    10 liker
  3. 7 liker
  4. Jeg tror ærlig talt ikke det "presset" ville vært spesielt hardt uansett. Men OK. La oss si at det var ment som et konstruktivt innspill. Hva tror du om å droppe mulighet for å selge artikler, og heller ta det som en ren informasjon? Tilfeldig samtale med sesongkortholder: -- ØO: Øystein her EB: Hei, Emil Bohinen som ringer. Vi har deg på listen over sesongkortholdere, så ringte bare for å fortelle litt om hva som skjer nå. ØO: OK? EB: Det blir jo ikke noen seriestart i april. Egentlig vet vi ikke ennå, men håper vi er i gang i mai. Skikkelig kjipt, vi følte vi var i god form nå. Men du er klar for Nadderud i mai også? ØO: Alltid! Skal bli godt å komme seg ut og se fotball igjen. Kjedelig å sitte på hjemmekontor og flytte penger. Men hvordan er det med dere om dagen? Ser Viking permiterer? EB: Så langt går det bra. Men er jo kjedelig med egentrening, da. Snakket med Hanche i går, han har måttet kjøpe tredemølle og vektutstyr til kjellern. ØO: Håper dere holder formen! Må legge på nå, skal sette ned renta igjen. Lykke til med treningen! -- Trenger ikke være store greia, men jeg tror mange vil få en liten påminnelse om å støtte klubben av å bli ringt opp. Kanskje ikke de som ser gutta på annenhver trening, men mange andre.
    4 liker
  5. IA ❤️ For en bauta han har vært for Stabæk! Ekte leder.
    4 liker
  6. Litt usikker på hvilken video som passer best, men må si jeg liker konseptet med sykkel. Det var det skikkelig, gammeldags reklamebyrå svung over. Beklager ironien, men ærlig talt; hvem av dere ønsker å bli oppringt av en spiller i klubben for å bli presset til å kjøpe noe som helst, i en sesong som trolig ikke blir noe av? Spesielt når man allerede har kjøpt sesongkort. Ikke jeg! Send heller penger, hvis dere er blant de få som ikke blir kraftig berørt av denne krisen.
    4 liker
  7. Man trenger jo ikke bruke dette på "kalde kunder"? Jeg vet ikke om Stabæk sitter på telefonnummer på sesongkortinnehaverne? Hvis vi selger ca 2000 sesonkort, og har 20 spillere i troppen er det 100 telefoner per spiller for å nå alle sesongkortinnehavere. Fordelt på en måned nå fremover, er det 3-4 telefoner om dagen. Kjør gjerne på med en liten internkonkurranse, som feks hvem som klarer å selge flest drakter med sitt nummer. De som slår til på direkten får den signert og levert på døren hvis de bor i Bærum. (En rolig langøkt med noen timer sykkel. Jeg skriver bevisst sykkel, fordi en spiller som sykler innom gir enda større "local lad" følelse enn om han kommer med bil.) Verdi? 1) Økt lojalitet hos sesongkortholderne 2) Markere for spillerne at det handler om klubben 3) En viss arbeidstrening. Telefonsalg kan for mange være en erfaring for senere jobb, selv om de ikke skal bli telefonselgere på heltid. Få inn et selskap som driver med dette til å kjøre litt coaching på forhånd.
    4 liker
  8. Moren min sitter hjemme og kjeder seg. Hun slipper som vanlig ikke inn Jehovas vitner, ei heller noen andre i disse tider. Hun kunne sikkert ha satt pris på at en av gutta ringte henne. Hun vet ingenting om fotball, bortsett fra at jeg er veldig interessert. Det kunne nok blitt interessant for både henne og spilleren. Slik tenker jeg meg at en slik samtale kunne blitt: " - hallo! - hei, det er Ola Brynhildsen som ringer for å høre hvordan det går. - Ola, hvem? - Ola Brynhildsen, fotballspiller i Stabæk. Vet du ikke hvem jeg er? - Nei. - Nei vel. Trenger du et skjerf? - Nei. Har du Antibac? - Nei, dessverre, men lillebroren min selger toalettruller til inntekt for klassetur til Polen. - Nei takk, jeg har allerede hamstret til et nivå jeg skammer meg over. Tusen takk for at du ringte, men nå må jeg gå tilbake til min faste plass i sofaen."
    4 liker
  9. Skjønner ikke helt poenget med at spillere bare skal ringe rundt til folk.. Få i gang gamle perler av kamper der folk kan vipse for å se kamp. Må ha fokus på noe inntektsbringende og engasjementskapende:)
    3 liker
  10. Ny sponsor, samarbeid med andre lokalt (Tyrving?) og pauseunderholdning i ett? "Beat the freeze i MLB"
    2 liker
  11. Ikke så enkelt å reise på ferie nå da - jeg ville nok ønsket å ha den ferien tilgode.
    2 liker
  12. Kommer til å savne den mannen
    2 liker
  13. Odds odds tilbyr spill på cupfinalen 98: Resultat (full tid): H: 9,6 U: 1,0 B: 4,7 Her er det bare for pessimistene å slå til. Er ikke hver dag man får så god odds på at Rosenborg skal slå et sjanseløst Stabæk-lag med en treig sørlending som høyreback og der det beste trumfkortet på benken er en lokal 20-åring.
    2 liker
  14. Du kan leve med det ja, men kan spillerne ha 5 uker ferie fra siste runde til året er omme? Mulig siste serierunde blir forsøvet å vøtt. Den er pdd 28 november...
    1 liker
  15. Han nevner to grunner: Risiko for at de kan gå til andre klubber, og at de ikke kan følge opp permiterte spillere. De må holdes i aktivitet selv om de sitter hjemme.
    1 liker
  16. Mulig at dette er en god løsning for å unngå bråk, surr og rettssaker i ettertid: VG: VIKING PERMITTERER SPILLERNE 75 PROSENT
    1 liker
  17. Veldig interessant å høre på. Håper IA eller nye sportssjefen klarer å forlenge kontraktene til Hanche og Pignatel.
    1 liker
  18. Ble vel ikke bekreftet at spilleren er fra Haugesund, kun at det var en offensiv spiller?
    1 liker
  19. I videoformat også https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/avslorer-hvor-naer-de-var-a-selge-stabaek-spiller-i-vinter_sto7712731/story.shtml
    1 liker
  20. Jepp! Meget interessant. Nydelig prat med IAO som forteller om alt fra beste kjøp/salg, brynhildsen-sagaen til hvorfor stb kjøper spillere som Hou Sæther og Donkin. Bekrefter også at vi har lagt inn bud på en offensiv spiller fra Haugesund som fort da er Kevin Krygård. Beste med hele podden er vel hvordan han setter Svensken på plass gang etter gang.
    1 liker
  21. I disse krisetider, hvor mye snus på hode, blir fotballen fort mer uvesentlig i det store og hele. Men en vakker dag vil alt dette være over og spillerne vil igjen kunne kle på seg den vakre, blaa drakten igjen. Knyte på seg fotballskoene og løpe ut på ett fullsatt Nadderud. Det forutsetter vel å merke at interessen fortsatt er der, blant publikum. Treningene og kampene uteblir. Noe som helt klart kan påvirke interessen til publikum. Ett forslag er at spillerne ringer rundt til folk for å vise interesse for dem og opprettholde engasjementet. Tanken er ikke å selge sesongkort, selv om det også er gull, men bare vise interesse for folket. Selvfølgelig, om noen man ringer til ønsker å bidra, så er det fantastisk. En drakt, skjerf eller andre plagg er kanskje mer sikre salg i disse dager. Bare å vise til nettsiden. Det koster så lite for spillerne å ringe rundt, men verdien på sikt vil nesten trolig ikke kunne måle seg i kroner og øre. Da publikum vil føle seg enda mer knyttet til klubben og gledelig stille opp for klubben på senere tidspunkt. Både på og utenfor stadion. Vi står sammen i denne krisen og vi skal sammen komme oss ut av den. Som samfunn og som klubb. Alltid uansett!
    1 liker
  22. Marerit kalles det.
    1 liker
  23. FKHs Kevin Krygård "Stabæk en av dem som har prøvd seg på unggutten" " Stabæk en av klubbene som har vært interessert i Krygård, og klubben skal ha lagt inn bud på 19-åringen før koronakrisen." https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/eliteserie-konkurrent-med-bud-pa-krygard_sto7710952/story.shtml
    1 liker
  24. Vi jobber i disse dager med noe spennende som vil komme i løpet av de neste dagene. I mellomtiden har vi lastet opp en gammel videokassett til dere:
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...