Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 28. mars 2020 i alle områder

  1. Tipper storskjermen blir klar til seriestart.
    29 liker
  2. https://www.stabak.no/nyheter/blaadugnad--fra-karantene-til-samfunnstjeneste Her er det mange ting vi kan gjøre for å hjelpe!
    10 liker
  3. Billett kjøpt! Bra tiltak fra klubben.
    6 liker
  4. Herlig. Gjeninnmeldte meg nå i SS etter noen år i dimman, også ett slags bittelite bidrag.
    2 liker
  5. Siste nyhetsbrev: https://mailchi.mp/fa185d715ed2/blaa-dugnad
    2 liker
  6. https://www.tv2.no/sport/11334910/ fantastisk!
    2 liker
  7. Jeg har kjørt det samme prinsippet ovenfor egne barn i alle år. Betal det de vil ha, så slipper du mas - og kan bruke tiden på nyttigere ting (forumet). @HeisannMontebello
    1 liker
  8. Hvem er Brustad? Oliver tar seg av det!
    1 liker
  9. IA ❤️ For en bauta han har vært for Stabæk! Ekte leder.
    1 liker
  10. Moren min sitter hjemme og kjeder seg. Hun slipper som vanlig ikke inn Jehovas vitner, ei heller noen andre i disse tider. Hun kunne sikkert ha satt pris på at en av gutta ringte henne. Hun vet ingenting om fotball, bortsett fra at jeg er veldig interessert. Det kunne nok blitt interessant for både henne og spilleren. Slik tenker jeg meg at en slik samtale kunne blitt: " - hallo! - hei, det er Ola Brynhildsen som ringer for å høre hvordan det går. - Ola, hvem? - Ola Brynhildsen, fotballspiller i Stabæk. Vet du ikke hvem jeg er? - Nei. - Nei vel. Trenger du et skjerf? - Nei. Har du Antibac? - Nei, dessverre, men lillebroren min selger toalettruller til inntekt for klassetur til Polen. - Nei takk, jeg har allerede hamstret til et nivå jeg skammer meg over. Tusen takk for at du ringte, men nå må jeg gå tilbake til min faste plass i sofaen."
    1 liker
  11. Vi jobber i disse dager med noe spennende som vil komme i løpet av de neste dagene. I mellomtiden har vi lastet opp en gammel videokassett til dere:
    1 liker
  12. Det jobbes fortsatt med både eierskapsmodellen og detaljreguleringen. Vi har dialog med kommunen, selv i disse Coronatider. Eierskapsmodellen kommer sannsynligvis opp i Formannskapet i april. Førstegangsbehandling av detaljregulering kommer opp i Planutvalget i juni og så blir det høring etter sommeren. Alt er litt mer usikkert pga. den situasjonen vi er oppe i nå med Coronaviruset, men foreløpig følges planene som er vedtatt?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...