Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. april 2020 i alle områder

  1. At han nærmer seg 30 er trenger vel ikke være et stort minus hvis en tenker på at Daniel Paul Gustav Nannskog var nesten 31 (manglet 1 mnd) når han spilte sin første kamp for klubben i OBOS 10.04.05 mot Bryne, nettet sitt første mål for STB med utligning til 2-2 i 89 min!
    3 liker
  2. Det der stemmer ikke helt, Børven har alltid vært god på å avgjøre jevne kamper. Veldig undervurdert spiller.
    3 liker
  3. Hvis du sender roboten din på bortetur, så mener jeg det bør telle
    2 liker
  4. 1 liker
  5. I stedet for å kjøpe ordinær kampbillett kjøper man leie av en AV1-robot, som plasseres på setet. Så kan du sitte trygt hjemme, men fortsatt heie, synge og ikke minst SE kamp fra stadion. Da kan det bli publikums-stemning, og alle supportere kan ta del i kampen, samtidig som klubben får billettinntekter. Kjør debatt!
    1 liker
  6. Det er vel ikke helt usannsynlig at flere av kampene i år går uten publikum. Burde man tenke litt i retning av å lage en slags hjemme anestemning likevel? Husker Lyn sine "tilskuer-bannere" for noen år siden, dette kan gi inntrykk av folk på tribunen og vil det være lov å spille av lyd? Kunne man satt opp noen høytalere og satt en til å styre tribunelyd? Ville jo utvilsomt bli mer tv-vennlig og kanskje det kunne trigge spillerne litt også?
    1 liker
  7. Fagermo har også uttalt at Børven er en ekstremt fotballklok spiller. Det løsnet for han i Odd da de la om kantspillerne fra rene vinger, til mer innoverkanter (så vidt jeg husker), ikke ulikt hos oss. I tillegg mener jeg han sannsynligvis er den beste avslutteren i EL. Han mestrer både spiss i 442 og 433, som gir oss mer fleksibilitet. Med kreativiteten og kvaliteten vi har i midtbaneleddet tror jeg han ville kommet til masse sjanser hos oss. Dette ville også vært en skikkelig statement signering og fort en type signering som potensielt kan gjøre oss til en realistisk topp 3-5 kandidat i mitt syn.
    1 liker
  8. Børven er en spiss som nærmer seg 30, har dratt én knallgod sesong ut av ræva, og har bestemt seg for at han er heitest på markedet. Målsnittet hans i resten av sesongene der han har spilt i Eliteserien er ikke imponerende. Jeg tror ikke vi er interessert i ham.
    1 liker
  9. Tror dette blir knallbra, bra kar dette!
    1 liker
  10. Velkommen og lykke til! Jeg skal klare å glemme at du har hundrevis av kamper for noe av det verste jeg vet (i alle fall så lenge du er her). Nå er du en av oss.
    1 liker
  11. Mikel er vel uten kontrakt. Bare å ringe John Shittu!
    1 liker
  12. Jaha...? En sindig, tidligere midtstopper som sportssjef. Kan det fungere da?
    1 liker
  13. «Stenger ingen dører» - denne døren er vel stengt, låst med sikkerhetsnøkkel og sveiset igjen...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...