Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. april 2020 i alle områder

  1. Ramirent blir ny hovedsponsor for Stabæk! I første omgang vil produktet bli prøvet på et lite tribuneområde på gamle Nadderud Stadion. Vi jobber med en løsning med fjernstyrte låser, slik at vi kan sørge for korrekt avstand mellom publikum når de går hjem. "Dritbra løsning" er uttrykket som går igjen i Stabækbrakka. Vi trenger ikke å ha tak på nye Nadderud og sparer masse penger. På nye Nadderud vil produktet bli utviklet med flere fasiliteter. - Høyttalere utenpå alle avlukkene og mikrofoner inni for å gi skikkelig tribunelyd. - Sesongkortinnehavere kan klistre helfigurer av seg selv utenpå, og innrede innsiden på egenhånd, f.eks med eget setetrekk.. - Mot tillegg i prisen monteres oppvarming og aircondition, rengjøring, mykere papir, velfylt kjøleskap/minibar, mikrobølleovn, datanettverk og innendørs liten storskjerm. - Serveringsluke. - Vi jobber også med løse trekk som man kan ha med seg på bortekamper. Ramirent ser for seg at dette vil bli fremtidens tribuneløsning ved alle typer publikumsarrangementer!
    16 liker
  2. Jonsson er misfornøyd med at han ikke ble valgt. https://video.eurosport.no/fotball/indre-bane/2020-2021/ekspertene-uenige-om-stabaeks-ansettelse-jeg-ble-litt-skuffa_vid1310655/video.shtml
    3 liker
  3. Fant ingen måter å lenke til, med. I nyhetsfeeden til lokalavisen (Oppland Arbeiderblad) står følgende fra NTB (da har de fått honnør) Vurderer applaus-app Tyske fotballfans ser på kreative løsninger for å støtte sine favorittlag i kamper uten publikum. Erling Braut Haaland kan bli heiet fram med en «applaus-app». Hvis den tyske fotballen etter hvert ruller i gang igjen, kommer kampene til å bli spilt uten publikum i hvert fall fram til 31. august. Fotballfansen har derfor lagt hodene i bløt for å finne måter å støtte sine lag og skape stemning under kampene på. Ifølge nyhetsbyrået DPA er en egen «applaus-app» et av forslagene som har kommet opp. Her er ideen at fans som ser på fotballkampen hjemmefra, skal kunne trykke på ulike knapper for henholdsvis å «juble», «klappe», «pipe» og «synge» under kamper. Disse reaksjonene fra fansen er tenkt å skulle bli overført til tribunen og spillerne ved hjelp av høyttalersystemer. Og jo flere fans som deltar, jo høyere vil lyden bli under kampene. Mönchengladbach-fansen har lagt fram en annen idé, nemlig at fansen skal være representert på tribunen ved ansikter som er trykket på pappkartong. I Köln planlegges det at fansen og klubben skal samhandle i ulike koreograferte arrangementer med flagg og bannere. (©NTB)
    2 liker
  4. Dagbladet har laget en liste over det de mener er de 50 beste norske fotballspillerne, men de har gjemt bak betalingsmur. Fortvil ikke Stabæk har laget et sammendrag av artikkelen (der finner du også link til hele db’s liste)
    1 liker
  5. Hvis du sender roboten din på bortetur, så mener jeg det bør telle
    1 liker
  6. 1 liker
  7. Får man da registrert det på banehopperen?
    1 liker
  8. Det er vel ikke helt usannsynlig at flere av kampene i år går uten publikum. Burde man tenke litt i retning av å lage en slags hjemme anestemning likevel? Husker Lyn sine "tilskuer-bannere" for noen år siden, dette kan gi inntrykk av folk på tribunen og vil det være lov å spille av lyd? Kunne man satt opp noen høytalere og satt en til å styre tribunelyd? Ville jo utvilsomt bli mer tv-vennlig og kanskje det kunne trigge spillerne litt også?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...