Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. april 2020 i alle områder

  1. Kan bli en uforglemmelig banestorming si!
    12 liker
  2. Skytte og Junker er nok fornøyd med valget nå
    3 liker
  3. Sette opp nett rundt stadion så biler kan stå på tartandekket rundt stadion da?
    3 liker
  4. https://direkte.vg.no/sportsdognet/news/5e9d4b72c341e90011540696 FCM setter opp storskjermer utenfor stadion og tilbyr gratis drive-in
    3 liker
  5. Nei, da blir det en folkejury på 30 pers (for tiden 5) som bestemmer resultatet ??
    2 liker
  6. Med den gamle bilen min trenger jeg ikke nett, et par bulker fra eller til spiller liten rolle. Alle med pene biler får stå utenfor med storskjerm.
    1 liker
  7. Hvis ting fortsatt er usikkert eller uavklart når gutta kommer hjem fra ferie, er jeg rimelig sikker på at det blir lønnskutt på de også.
    1 liker
  8. Kan vel muligens bli litt problematisk å trekke en tilårskommen drakt over en nyervervet mage...
    1 liker
  9. De kan låne NRKs emoji-løsning?
    1 liker
  10. Ramirent blir ny hovedsponsor for Stabæk! I første omgang vil produktet bli prøvet på et lite tribuneområde på gamle Nadderud Stadion. Vi jobber med en løsning med fjernstyrte låser, slik at vi kan sørge for korrekt avstand mellom publikum når de går hjem. "Dritbra løsning" er uttrykket som går igjen i Stabækbrakka. Vi trenger ikke å ha tak på nye Nadderud og sparer masse penger. På nye Nadderud vil produktet bli utviklet med flere fasiliteter. - Høyttalere utenpå alle avlukkene og mikrofoner inni for å gi skikkelig tribunelyd. - Sesongkortinnehavere kan klistre helfigurer av seg selv utenpå, og innrede innsiden på egenhånd, f.eks med eget setetrekk.. - Mot tillegg i prisen monteres oppvarming og aircondition, rengjøring, mykere papir, velfylt kjøleskap/minibar, mikrobølleovn, datanettverk og innendørs liten storskjerm. - Serveringsluke. - Vi jobber også med løse trekk som man kan ha med seg på bortekamper. Ramirent ser for seg at dette vil bli fremtidens tribuneløsning ved alle typer publikumsarrangementer!
    1 liker
  11. Får man da registrert det på banehopperen?
    1 liker
  12. I stedet for å kjøpe ordinær kampbillett kjøper man leie av en AV1-robot, som plasseres på setet. Så kan du sitte trygt hjemme, men fortsatt heie, synge og ikke minst SE kamp fra stadion. Da kan det bli publikums-stemning, og alle supportere kan ta del i kampen, samtidig som klubben får billettinntekter. Kjør debatt!
    1 liker
  13. At han nærmer seg 30 er trenger vel ikke være et stort minus hvis en tenker på at Daniel Paul Gustav Nannskog var nesten 31 (manglet 1 mnd) når han spilte sin første kamp for klubben i OBOS 10.04.05 mot Bryne, nettet sitt første mål for STB med utligning til 2-2 i 89 min!
    1 liker
  14. Problemet, eller generelt kanskje det positive, vil være om Bærum kommune viser seg litt mindre korrupte enn kollegaene i Oslo. Måte Oslo kommune bruke hundrevis av millioner på å støte Vålerenga i der skjulte, samtidig som de utad beklaget seg over manglende tusenlapper til bredde, var virkelig ikke pen. Spørs om det er nok sesongkortholdere i kommunestyret til at vi får samme pakke..
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...