Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 23. april 2020 i alle områder

  1. Hey. I dag har man gått glipp av en feiring... 25 år siden vår aller første kamp i eliteserien, 22. april 1995.
    7 liker
  2. Vi trenger dere innspill. Gå inn å svar på undersøkelsen. https://www.stabak.no/nyheter/vil-du-vaere-med-og-pavirke-nye-nadderud-stadion
    7 liker
  3. https://www.vg.no/sport/friidrett/i/EWMOVA/bislett-games-gaar-for-tomme-tribuner-en-enorm-glede Iom bislettgames vil bli avholdt for tomme tribuner, bør det vel snart bli grønt lys for at ES kan starte opp for tomme tribuner?
    6 liker
  4. Hva med å starte opp med spiller iført "bobleball". Da opprettholdes 2m grensen ved taklinger, så får man innføre forbud mot headinger (gult eller rødt kort?). Kanskje ikke all verdens finspill, men underholdningsverdien tror jeg blir god??
    4 liker
  5. Jeg var visst nærmere enn jeg trodde... 100m hekk for kvinner kommer til å være mellom to norske løpere, med to ledige løpebaner mellom seg. Warholm løper 300m hekk alene for verdensrekord Karoline Grøvdal skal gå for norsk rekord på 3000 meter. Også alene Stav blir arrangert slik at de legger ny plastduk over tjukkasen mellom hver hopper. Verdensrekordholderen er fransk og skal være med på video fra sin egen hage. Noen svenske deltakere kommer. De vil bli kjørt direkte fra Strömstad til Bislett, opprettholder distanse til alle andre under stevnet, og kjøres direkte hjem igjen. -- Skal vi kjøre samme format på Eliteserien snakker må vi vel gå rett på straffekonk? Evt utvide med en liten tippetupp-konkurranse også.
    4 liker
  6. Kjempebra tiltak med ønske om innspill. Så lenge vi får setefrie ståplasser blir jeg fornøyd. Disse safe standing-løsningene de har på f.eks Intility og Marienlyst håper jeg vi unngår.
    4 liker
  7. NB! Kort varsel! Klubben søker etter supportere til å fortelle om sine beste Stabækminnner. Det er snakk om korte innslag som skal tas i bruk i noen kommende livesendinger. De vil filme på Bekkestua i dag, så du bør bo i nærheten eller ha mulighet til å komme deg til Bekkestua nå i ettermiddag. Send meg en melding ASAP hvis du vil være med! PS: hvis du vil være med men ikke har mulighet i dag, send meg en melding allikevel så blir det sannsynligvis en ny runde senere.
    3 liker
  8. Er med i siste episode av podcasten Synseligaen også
    3 liker
  9. Små land med gode velferdssystemer, helsevesen og tykk lommebok blir fort prioritert først...
    3 liker
  10. Kan vi vennligst drite i å mate trollet med OT-preik?
    2 liker
  11. Helt greit for meg å holde avstand på gata så lenge Hanche får lov til å takle på banen
    1 liker
  12. John Alvbåge (fra Insta) på spørsmål om det er noe han angrer på i karrieren: "...Kanske skulle jag stannat kvar i Stabekk??? Dom erbjöd mig något fantastisk men jag ville verkligen till Cypern med familjen... Man kan alltid tänka "om"...så är det, punkt slut"
    1 liker
  13. Har VGD flyttet hit? Kan vi ikke droppe en detaljert diskusjon om detta viruset her inne a, alle andre steder kan man gjøre det om dagen...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...