Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 25. april 2020 i alle områder

  1. Utdrag fra et særdeles trivelig intervju med sentralbanksjefen i dagens Magasinet (Dagbladet). Stabæk nevnes flere steder.
    14 liker
  2. Forbudet for arrangementer med mer enn 500 mennesker forlenges til over sommeren. Det betyr ingen tilskuere før tidligst 1. september. Nå gjelder det bare å finne en god løsning for å kunne starte opp uten tilskuere raskest mulig!
    10 liker
  3. Det sto et av Norges mest kjente og kjære live-band. Gikk ut i fra at det var StabækLars.
    6 liker
  4. Får håpe det blir noe fotball live i 2020, veldig tvilsomt. Mens vi venter er denne videoen god å ta opp nå.
    4 liker
  5. Dette er vel omtrent som ventet. Jeg regner ikke med å få se fotball live i hele 2020. Men jeg håper inderlig vi får se kamper på TV.
    4 liker
  6. Oppi all denne kjipe pandemitiden, må jeg bare si at det i hvertfall er gledelig å se Stabæk dukke opp i media, både støtt og stadig.
    3 liker
  7. Helt greit for meg å holde avstand på gata så lenge Hanche får lov til å takle på banen
    2 liker
  8. Kjempebra tiltak med ønske om innspill. Så lenge vi får setefrie ståplasser blir jeg fornøyd. Disse safe standing-løsningene de har på f.eks Intility og Marienlyst håper jeg vi unngår.
    2 liker
  9. Vi trenger dere innspill. Gå inn å svar på undersøkelsen. https://www.stabak.no/nyheter/vil-du-vaere-med-og-pavirke-nye-nadderud-stadion
    2 liker
  10. Håper jo på de fire store, men er villig til å lide meg gjennom hva som helst for Stabæk ?.
    1 liker
  11. Da skulle jeg gjerne hatt bortekampen mot Haugesund før 1. september, men de flytter vel ikke på kampene som er berammet etter at forbudet evt. opphører.
    1 liker
  12. Blir bra dette. Håper det er flere enn Øystein som kjøper billett:-). Hvis det blir vellykket og vi får inn tilstrekkelig med penger, vil vi kjøre 3-4 sendinger til i mai.
    1 liker
  13. Mye tyder på at Danmark starter opp fotballen 24 eller 31 mai. Danmark har jo hatt omtrent like streng nedstenging som oss ellers i samfunnet. Myndighetene sier de trenger 2-3 uker til å få på plass regler og betingelser. Hadde vært flott hvis vi også kom i gang før sommeren. I Tyskland er en av innvendingene at man er redde for at fansen skal samle seg i store grupper utenfor stadion når kamper skal spilles uten publikum.
    1 liker
  14. Må uttrykke hvor flott denne siden er. Spesielt denne sesongen er det veldig fint å ha en samleside for gamle minner. Så nettopp gjennom høydepunktene fra den uforglemmelige 2013-sesongen, og merket meg noe spesielt i den uforglemmelige Fredrikstad-seieren hjemme (som jeg faktisk hadde glemt). For spørs om VAR hadde tillatt Brustads vinnermål, for ikke å snakke om situasjonen i det neste høydepunktet. https://stb.guru/matches/529/stabaek/fredrikstad/1-divisjon/2013
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...